Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
ebenica wrote:
meni ćeš popušit kurac jel razumiješ kretenu ili hoćeš da se i tvoje istančano glas koncila nepce zadovolji?
oralno ćeš me zadovoljit. tvoja saliva na mom falusu.
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kev kev..grrrebenica wrote:meni ćeš popušit kurac jel razumiješ kretenu ili hoćeš da se i tvoje istančano glas koncila nepce zadovolji?niels wrote:ebenica wrote:ja se niti jednom rječju nisam osvrnuo na tvoje obrazovanje već na to što si teizam i ateizam digao na tu razinu pa po tebi vjernik može biti samo onaj koji duboko razumije materiju, koji je u sebe unio tone štivaniels wrote:I po milijunti puta ebenica ja nisam akademski obrazovan čovjek, ja sam autodidakt. Nakupi se u mojim godinama.
Odgoj donosimo iz svoje kuće, od svojih roditelja. Kad god pišeš, prvenstveno i najviše o njima pišeš.
a ateist onaj koji je napravio to isto, studirao vjeru, pa je donio drugačiju odluku. za tebe ne postoje ljudi koji jednostavno vjeruju jer to žele, jer imaju neki razlog za to i ono koji ne vjeruju iz svojih nekih razloga
ili to jednostavno nije za njih, takve si nazvao: Ateisti koji su ateisti iz intelektualne lijenosti i/ili komocije nisu ateisti, nego besprizorni gubici vremena.
ti naravno ne nastupaš na osobnoj razini, ti nisi osoba, tvoje riječi padaju sa neba a ti si samo medij kroz koji se iste kanaliziraju ovdje na forum. iz zraka odjednom nastanu riječi i tvoje istančano nepce, istančano na glasu koncila, se ježi kad se tebi netko obrati grubo i osobno jer ti ne nastupaš na toj razini ti samo prenosiš intelektualnu radišnost za koju ti nisi kriv nego je došlo iz zraka ;) pa onda malo pljucneš violator kak je glupa i jadna...valjda ti je istančano nepce malo zakazalo u toj situaciji. šatro.
ja nisam tvoje dijete da mi držiš prodike koga ja sa svojim pisanjem predstavljam, razumiješ kretenu? za razliku od tebe ja nisam ničiji medij i predstavljam isključivo sebe.
debilu.
Ne vrijeđam violator da je glupa ili jadna. Konstatiram da je i glupa i jadna.
Tebi ću docirati koliko hoću iz etera kroz rezonantnu kutiju :) dok god se općenito tako ophodiš prema meni i ostalima.
Stoga ne kmeči, pripremi se i navikni. :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:ebenica wrote:
meni ćeš popušit kurac jel razumiješ kretenu ili hoćeš da se i tvoje istančano glas koncila nepce zadovolji?
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
Ja naravno. :)
Osjetio sam, a bez studiranja materije, da sam mu ušao pod kožu, pa zašto da se malo ne zabavim.
niels-
2021-04-26
zovite gazdaricu
otrgla joj se pudlica s lanca
otrgla joj se pudlica s lanca
2014-04-19
niels likes this post
alo kretenu, daj malo o hići i kaj radi u slobodno vrijeme.marcellus wrote:ebenica wrote:
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
gata iz kave, bogohuli, crta čudne znakove krvlju po zidovima...i to i tak. kaj je rek'o frendu. privatno.
Guest- Guest
ti mi možeš samo kurac pušit. koji dio ti oko toga nije jasan? koljena su tvoj položaj.niels wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
Osjetio sam, a bez studiranja materije, da sam mu ušao pod kožu, pa zašto da se malo ne zabavim.
Guest- Guest
kev..grrr
2014-04-19
baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Guest- Guest
kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ebenica wrote:ti mi možeš samo kurac pušit. koji dio ti oko toga nije jasan? koljena su tvoj položaj.niels wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
Sinko, ne oblijeći gerijatriju.
Pare se daju i drukčije zaraditi, znaš.
niels-
2021-04-26
pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Guest- Guest
Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
Naime, ima nešto što se zove Instagram…
niels-
2021-04-26
majke ti božjeniels wrote:ebenica wrote:ti mi možeš samo kurac pušit. koji dio ti oko toga nije jasan? koljena su tvoj položaj.niels wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
Sinko, ne oblijeći gerijatriju.
Pare se daju i drukčije zaraditi, znaš.
to je to? iebemti mater kako duboko, kakav prekrasan produkt mozga baždarenog na glasu koncila
ubij se. kretenu.
Guest- Guest
ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
Guest- Guest
ebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Bitno je da razumiješ.
Ajde konačno si shvatio neki post.
niels-
2021-04-26
prckov likes this post
ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
Stari vic, imaš smisla za humor koliko i frižider.
niels-
2021-04-26
to se zove pristojnost kretenu. kulturne baštine treba njegovat čak i kad ih ne razumiješ.niels wrote:ebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Bitno je da razumiješ.
al ti možeš studirat taj jezik ja ću se samo pristojno nasmiješit jer nije za mene. ti kad naučiš ćeš znat jel za tebe ili ne.
Guest- Guest
u tvom slučaju to nije vic. za tebe su osmrtnice a kaj rade mladi i kak im se zovu stranice je najmanje tvoj problem i tvoja stvar.niels wrote:ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
Stari vic, imaš smisla za humor koliko i frižider.
drž se svoje generacije.
Guest- Guest
ebenica wrote:to se zove pristojnost kretenu. kulturne baštine treba njegovat čak i kad ih ne razumiješ.niels wrote:ebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Bitno je da razumiješ.
al ti možeš studirat taj jezik ja ću se samo pristojno nasmiješit jer nije za mene. ti kad naučiš ćeš znat jel za tebe ili ne.
Ti se razumiješ u pristojnost koliko i Šeks u trijeznost, a Sanader u heteroseksualizam i štedljivost.
niels-
2021-04-26
prckov likes this post
vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
2014-04-19
niels likes this post
jebote predobroniels wrote:ebenica wrote:to se zove pristojnost kretenu. kulturne baštine treba njegovat čak i kad ih ne razumiješ.niels wrote:ebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Bitno je da razumiješ.
Ti se razumiješ u pristojnost koliko i Šeks u trijeznost, a Sanader u heteroseksualizam i štedljivost.
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 48 of 50