Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
naravno da jesu...smiju se ergo vrlo veseli.epikur37 wrote:ebenica wrote:opće je poznato da ljudi ne skrivaju svoje financijske, obiteljske ili neke druge probleme od prijatelja...epikur37 wrote:
privatno, vrlo vesel katolički svijet
ako se smiju šta drugo može bit nego sreća.
govorim o narodu, svakodnevici, druženju...
Iza te njurgave poze ljudi su opušteni i zezaju se
Guest- Guest
violator wrote:Pirate wrote:violator wrote:Pirate wrote:violator wrote:ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska-fenomenalno-mjesto-za-zivot-mladih-hdz-ovaca-dobrih-i-poslusnih-8e306d8a-21d5-11ec-9be6-c61ebacb5e0f
Ministar Aladrović u srijedu je gostujući na HRT-u kod Romana Bokovića ustvrdio da je „Hrvatska fenomenalno mjesto za život“, u kojoj plaće i penzije rastu, iseljenici se vraćaju i doseljavaju stranci te da se on za hrvatsku budućnost i perspektivu mladih ljudi ne boji.
Pa zar nije tako? Nitko se vise ne boji za buducnost i perspektivu. To je vec preslo u apatiju. :p
Hahahaha dobra, dobra. :D
Eto, barem tebi zivot prolazi u veselju. :p
Ajde, ajde, kao ti se ne veselis? Znas onu, always look on the bright side of life...
Je l' ovako?
Guest- Guest
ebenica wrote:
A bedak.
Trebamo mi Epikuru nac' a joke name i pustit' ga medju "veseo, katolicki narod". ;)
Guest- Guest
daleko najjača scena :Dviolator wrote:ebenica wrote:
A bedak.
Trebamo mi Epikuru nac' a joke name i pustit' ga medju "veseo, katolicki narod". ;)
apartmanus zidarus. to je dovoljan joke :P
Guest- Guest
ebenica wrote:daleko najjača scena :Dviolator wrote:ebenica wrote:
A bedak.
Sto mislis sto bi veseo, katolicki narod prvo ucinio pri susretu s nasim apartmanusom zidarusom?
Veseo, katolicki narod:
Does he sink in water?
:p
Guest- Guest
daj ne pamfletari.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Hrvatska jeste divno mjesto za zivot
Kad odem u mirovinu eto i mene ... ako Bog da
Sa australskom mirovinom
A možeš i ranije.... ima prostora za posao i inicativu a zemlja je bogom data po ljepoti.
Sbe više zapadnih dolazi živjeti kod nas... Divota.
koliko je nijemaca došlo u zadar i otvorilo firmu, a da nije čarter ili kupleraj?
u hrvatskoj imaju šanse samo partijski vojnici i djeca partijaca.
kao što je kolega miha naveo, ti si iz hss-mlad, neupućen, tek se ufuravaš u uhljebništvo, naglo prešao u hdz-"koji ti je po mjeri"
da sutra tebi ili safet pokuca alkaida na vrata odjednom bi imali poriv prema alahekbar.
(ok safet je ionako mujaga-on lapo-žena komplet)
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
pa mislim da isto kao i njegovoj stranci adezeu, privatnus u 4 zidus, taj katolički veseo narod bi pokazao neke druge značajkus ;)violator wrote:ebenica wrote:daleko najjača scena :Dviolator wrote:ebenica wrote:
A bedak.
Sto mislis sto bi veseo, katolicki narod prvo ucinio pri susretu s nasim apartmanusom zidarusom?
Veseo, katolicki narod:
Does he sink in water?
Guest- Guest
ebenica wrote:pa mislim da isto kao i njegovoj stranci adezeu, privatnus u 4 zidus, taj katolički veseo narod bi pokazao neke druge značajkus ;)violator wrote:ebenica wrote:daleko najjača scena :Dviolator wrote:ebenica wrote:
A bedak.
Veseo, katolicki narod:
Does he sink in water?
Dac maj pojnt. Bilo bi mu kao onoj "vjestici" iz Svetog grala.
Guest- Guest
izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
Do tad :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa to je to.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
do tada ćeš se nakrast i libo te kiki.
kradezej vjeruje u repeticiju.
samo pitanje za eru, a i tebe. zašto od prdviđenih 7 milijardi eura, dobili smo 0,8 milijarde?
(mala natruha-eu baš ne odobrava korupciju)
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
Dotad preostaje dovoljno vremena za pravljenje mostica od tebe jer plutas na vodi? :)
Guest- Guest
veber wrote:pa to je to.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
samo pitanje za eru, a i tebe. zašto od prdviđenih 7 milijardi eura, dobili smo 0,8 milijarde?
Ma nece on to. Voli on veseo, katolicki narod, statije!?
Guest- Guest
ma ovaj sančo barem živi u rvacko, krade direkt s pojila.violator wrote:veber wrote:pa to je to.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
prije vodomjera.
onaj rvat-katolik nije znao razliku uskrs/božić do prije par godina.
morao sam mu tipkati sporo jer sporo čita.
danas bi prebacio na kirilicu i skužio bi, samo je problem kaj je malo osunećen.
alahekbarbakljavajogurtbureksirnicapitakrumpiruša
mubarak oslo
kopenhagen.
veber-
2014-12-30
izbori nisu realno mjerilo što ovaj veseo katolički narod misli o političarima.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
revolucije su ono što narod stvarno misli u svoja četirus zidus, kad tad će doć' vrijeme i za to, samo nemoj tad bit apartmanus iznenađenus ;)
Guest- Guest
ebenica wrote:izbori nisu realno mjerilo što ovaj veseo katolički narod misli o političarima.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
revolucije su ono što narod stvarno misli u svoja četirus zidus, kad tad će doć' vrijeme i za to, samo nemoj tad bit apartmanus iznenađenus ;)
Zasto prijetis Epiju?! On je posten, radisan i dobar drug. Njega se ovo ne tice.
Guest- Guest
veber wrote:ma ovaj sančo barem živi u rvacko, krade direkt s pojila.violator wrote:veber wrote:pa to je to.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
prije vodomjera.
danas bi prebacio na kirilicu i skužio bi, samo je problem kaj je malo osunećen.
mubarak oslo
kopenhagen.
:D
Veberu, hvala ti na svim prijasnjim odgovorima. Ne stignem uzvratit'.
Kako ti sve to znas? Imam osjecaj da o svakoj osobi posjedujes riznicu zivotnih detalja? Sto ce ti takav nepotreban teret?
P. S. znaci Monolithe nemas u pdf-u?
Guest- Guest
imam skoro pa foto pamćenje.violator wrote:veber wrote:ma ovaj sančo barem živi u rvacko, krade direkt s pojila.violator wrote:veber wrote:pa to je to.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
prije vodomjera.
mubarak oslo
kopenhagen.
:D
Veberu, hvala ti na svim prijasnjim odgovorima. Ne stignem uzvratit'.
Kako ti sve to znas? Imam osjecaj da o svakoj osobi posjedujes riznicu zivotnih detalja? Sto ce ti takav nepotreban teret?
P. S. znaci Monolithe nemas u pdf-u?
stvari koje su vezane uz nešto zapamtim.
zatim imam dobru indeksaciju u mozgu pa hrpu nepotrebnih stvari indeksiram i kasnije lako nađem u bilo kojem obliku.
ekipa misli da ih pratim, a ja samo znam koristiti mozak i nove tehnologije.
za monolithe mislim da su još uvijek u papirnatom izdanju.
ali strpi se koji dan da pregledam što imam.
veber-
2014-12-30
brojeve pamtim u čudnim kombinacijama svođenja kroz matematičku operaciju na jedan, dva ili maksimalno tri.
2014-12-30
Ooo, impresivno. Nekoliko blizih poznanika ima eidetsko pamcenje i onda ih ugnjavim s nekim test - pitanjima. :D Recimo, L. u trenu moze otkriti dan u tjednu bilo kojeg datuma, zna svaki registracijski broj bilo koje bubine u nasoj regiji, B. mi, pak, moze precizno opisati koju je osobu kada vidio, sto je imala odjeveno (svaku sitnicu), o cemu su pricali, gdje su bili (iako se nisu vidjeli vise od desetljeca).. B-u je to velika tlaka i radije bi se toga rijesio, L. voli zabavljati ljude i njemu sve to ne smeta. S. moze pomnoziti, podijeliti bilo koja dva viseznamenkasta broja u nekoliko sec. :)
.....
Kako ih ti to svodis? Brojeve.
.....
Kako ih ti to svodis? Brojeve.
Guest- Guest
ne prijetim, govorim mu kako je.violator wrote:ebenica wrote:izbori nisu realno mjerilo što ovaj veseo katolički narod misli o političarima.epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....
Zasto prijetis Epiju?! On je posten, radisan i dobar drug. Njega se ovo ne tice.
on zaboravlja da je stranac i da nema tih krvno obiteljskih ili prijateljskih od rođenja veza i da ljudi koliko god dobri bili s njim ipak paze kaj pričaju.
drugačije je kad se negdje rodiš i provedeš cijeli život. stranac to nikad neće znat.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:što nije oduvijek tako? "bit će bolje" je jednako vrijedilo '43., '63., 2016., i vrijedit će isto 2036 ;)violator wrote:ebenica wrote:nema budućnosti pa se nemaš kaj ni bojat. k'o i djed mraz, nestane s odrastanjem.violator wrote:ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska-fenomenalno-mjesto-za-zivot-mladih-hdz-ovaca-dobrih-i-poslusnih-8e306d8a-21d5-11ec-9be6-c61ebacb5e0f
Ministar Aladrović u srijedu je gostujući na HRT-u kod Romana Bokovića ustvrdio da je „Hrvatska fenomenalno mjesto za život“, u kojoj plaće i penzije rastu, iseljenici se vraćaju i doseljavaju stranci te da se on za hrvatsku budućnost i perspektivu mladih ljudi ne boji.
Pa zar nije tako? Nitko se vise ne boji za buducnost i perspektivu. To je vec preslo u apatiju. :p
I tako je @ebenica otvorio puteve prema temporalnoj logici. :) Hrvati pristupaju dogadjajima simultano, izvan bilo kakvog vremenskog reda. Jednako su im realna zbivanja iz 1943., '63., 2016. ili 2036. Nema buducnosti, ono sto ce se dogoditi, vec se dogodilo. Ili se dogadja. :)
osim ako ne ziđaš apartmane i kamine. tada je sadašnjost budućnost.
"Bit ce bolje" za ove u '43. bila je neka neodredjena buducnost. U '63. bilo je bolje jer smo imali Zeljeznu zavjesu iako se i dalje mislilo da ce "biti bolje". Onda opet nije bilo bolje kada je Zavjesa pala. I nastavlja ne biti bolje sve otad...:p
Dakle "bit ce bolje" ne vrijedi jednako u navedenim godinama. "Bit ce bolje" je bilo bolje, ali vise nije. Future past.
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 3 of 50