ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska, fenomenalno mjesto za život

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Hrvatska, fenomenalno mjesto za život  - Page 4 Empty Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život

Post by darth_vader 30/9/2021, 23:48

violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska-fenomenalno-mjesto-za-zivot-mladih-hdz-ovaca-dobrih-i-poslusnih-8e306d8a-21d5-11ec-9be6-c61ebacb5e0f

Ministar Aladrović u srijedu je gostujući na HRT-u kod Romana Bokovića ustvrdio da je „Hrvatska fenomenalno mjesto za život“, u kojoj plaće i penzije rastu, iseljenici se vraćaju i doseljavaju stranci te da se on za hrvatsku budućnost i perspektivu mladih ljudi ne boji.

Pa zar nije tako? Nitko se vise ne boji za buducnost i perspektivu. To je vec preslo u apatiju. :p
nema budućnosti pa se nemaš kaj ni bojat. k'o i djed mraz, nestane s odrastanjem.

I tako je @ebenica otvorio puteve prema temporalnoj logici. :) Hrvati pristupaju dogadjajima simultano, izvan bilo kakvog vremenskog reda. Jednako su im realna zbivanja iz 1943., '63., 2016. ili 2036. Nema buducnosti, ono sto ce se dogoditi, vec se dogodilo. Ili se dogadja. :)
što nije oduvijek tako? "bit će bolje" je jednako vrijedilo '43., '63., 2016., i vrijedit će isto 2036 ;)
osim ako ne ziđaš apartmane i kamine. tada je sadašnjost budućnost.

"Bit ce bolje" za ove u '43. bila je neka neodredjena buducnost. U '63. bilo je bolje jer smo imali Zeljeznu zavjesu iako se i dalje mislilo da ce "biti bolje". Onda opet nije bilo bolje kada je Zavjesa pala. I nastavlja ne biti bolje sve otad...:p

Dakle "bit ce bolje" ne vrijedi jednako u navedenim godinama. "Bit ce bolje" je bilo bolje, ali vise nije. Future past.

Hrvatska, fenomenalno mjesto za život  - Page 4 Bit_e_10

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Hrvatska, fenomenalno mjesto za život  - Page 4 Empty Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život

Post by Maggie19 1/10/2021, 00:21

Na ovo pitanje moze odgovorit samo netko tko je zivio drugdje.
Zato sto moze usporedit.
I dat osobno misljenje. Brojevi su brojevi, a osjecaj nesto drugo.

2019-01-30

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/10/2021, 00:54

Lik koji živi ko bubreg u loju na državnoj sisi ( čitaj na grbači ostalih ) kaže kako je njemu ovdje odlično.

Baš čudno. :aw
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/10/2021, 01:01

Ćaća i stranka su mu tako mladom bez dana rada u privatnom sektoru sredili tako visoku poziciju u vladi i državi.

Mislim da mi je ispod svakog ljudskog dostojanstva degutantno uopće komentirati izjavu iz usta takve jedne osobe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/10/2021, 02:26

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Hrvatska jeste divno mjesto za zivot

Kad odem u mirovinu eto i mene ... ako Bog da

Sa australskom mirovinom
a ne u rusiju ili u mostar :)
Rusija je za Ruse i ostale domicilne narode koji tamo zive.
Mostar...tamo nemam nikoga i nista. Ja sam Sarajlija...a Sarajevo je sada drugo od onoga iz moje mladosti.

U Hrvatskoj imam obiteljsku kucu...moj otac je iz Hrvatske.
...a sto nije iz hercegovine? :rasta
Majka mi je porijeklom is Hercegovine, otac rodom iz jednog sela kod Sinja...
Rodjen sam u Sarajevu i smatram se Bosanskim Hrvatom.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 1/10/2021, 08:43

Ima stvari koje me živciraju, ali ukupno ...  meni OK.

Komu nije, nek se potrudi da mu bude bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/10/2021, 09:04

Alardović pripada političkoj kasti. Preneseno na srednji vijek, ovo je ko da feudalac izjavi kako je njemu na njegovom feudu super.

Trebao bi netko konačno njemu i sličnima smjestiti metak u glavu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/10/2021, 09:15

Al ne treba mu nitko smjestiti metak u glavu jer sad ćemo poentirat cijelu priču da je narod takve izglasao bilo da je glasao za njih a bilo da svojim neizlaženjem na izbore im je omogućio vlast pa onda imate to šta imate.

Očito vam je super. Meni eto nije. Ja sanjam više i ne zadovoljan se ovim šta vidim u društvu a vidim raspad na svakom koraku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 1/10/2021, 10:36

jebote kuknjave
i to najvise kukaju oni koji se u zivotu nisu odmakli od mamine suknje
a sami nikad ni o kome drugom brinuli nisu nego sami o sebi
uz mamu
i tatu
stigle ih godine pa sad svoju mizeriju prodaju pod brigu za drustvo
kmeeee kmeee
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 1/10/2021, 10:58

hrvatska je raj za zivot 
problem je mentalitet, odnos prema covjeku, lopovluk i korupcija
s obzirom na to vi zivite super
stvar je u tome da leftardi (koji su negativni i mizerni po default-u) sa svojim histericnim kukanjem pretvaraju stvarnost u fikciju
tako da nije cudo da ljevica zavrsi u totalitarizmu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by epikur37 1/10/2021, 11:00

prckov wrote:jebote kuknjave
uz mamu
i tatu
kmeeee kmeee

Standardno kmečanje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 1/10/2021, 11:07

epikur37 wrote:
prckov wrote:jebote kuknjave
uz mamu
i tatu
kmeeee kmeee

Standardno kmečanje.
kome je zaista tesko taj nema kad kukat 
sjecam se sebe  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber 1/10/2021, 20:37

violator wrote:Ooo, impresivno. Nekoliko blizih poznanika ima eidetsko pamcenje i onda ih ugnjavim s nekim test - pitanjima. :D Recimo, L. u trenu moze otkriti dan u tjednu bilo kojeg datuma, zna svaki registracijski broj bilo koje bubine u nasoj regiji, B. mi, pak, moze precizno opisati koju je osobu kada vidio, sto je imala odjeveno (svaku sitnicu), o cemu su pricali, gdje su bili (iako se nisu vidjeli vise od desetljeca).. B-u je to velika tlaka i radije bi se toga rijesio, L. voli zabavljati ljude i njemu sve to ne smeta. S. moze pomnoziti, podijeliti bilo koja dva viseznamenkasta broja u nekoliko sec. :)

.....

Kako ih ti to svodis? Brojeve.
pamtim jebene registracije na autoputu.
dođem u stan i sve ih izbrišem iz pamćenja.

trenutna rega mi je jako lako pamtljiva. barem za mene
prefiks grada-što je manji grad imaš više slova.
onda tehnički i pokrajina i onda slovo ili brojevi.

ja nisam birao, na tehničkom mi dali tablicu

DON:A 66

jebga, da sam gledao tražio bi još jednu šesticu. u pm.
(dvotočje označava-gornja točka TUV-do kada vrijedi tehnički, donja točka je markica savezne države)
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 1/10/2021, 20:44

ebenica wrote:
epikur37 wrote:izbori su za 3 godine, ako se ne varam....

Do tad :)
izbori nisu realno mjerilo što ovaj veseo katolički narod misli o političarima.
revolucije su ono što narod stvarno misli u svoja četirus zidus, kad tad će doć' vrijeme i za to, samo nemoj tad bit apartmanus iznenađenus ;)

doći će vijeme za revoluciju, samo nemoj bit siguran da neće tvoja glava bit na panju... ja iduću revoluciju ne mislim propustit, ako još budem živ.

just because.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 1/10/2021, 20:45

ja uvijek komunjarama kad mi seru o tome kak im je bilo jebeno super u komunizmu, i kak bi oni opet kažem, najebat ćete ak ću vam ja bit partijski sekretar...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 1/10/2021, 20:46

prckov wrote:hrvatska je raj za zivot 
problem je mentalitet, odnos prema covjeku, lopovluk i korupcija
s obzirom na to vi zivite super
stvar je u tome da leftardi (koji su negativni i mizerni po default-u) sa svojim histericnim kukanjem pretvaraju stvarnost u fikciju
tako da nije cudo da ljevica zavrsi u totalitarizmu

do tvojeg upisa koji završava s "vi živite super"
apsolutno bi se složio.

dalje je blasfemija.
ja sam u hr jako dobro situiran, ali sam otišao u njemačku.
moja djeca rade transfer prema njemačkoj i nastavit će živjeti s ocem u prvo vrijeme, kasnije naravno sami sa sobom, partnerima i sl.
kao otac sam tu da im osiguram lakši transfer-ne kao što je to išlo nekad.

u hrvatskoj mladi ljudi, koji nisu članovi mladeži ili im roditelji nisu u partiji nemaju neke šanse.

to su činjenice.
veber
veber

Male
2014-12-30

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by veber 1/10/2021, 20:51

marcellus wrote:ja uvijek komunjarama kad mi seru o tome kak im je bilo jebeno super u komunizmu, i kak bi oni opet kažem, najebat ćete ak ću vam ja bit partijski sekretar...
stari moj. ti si klasični produkt "komunizma" prtotiv kojeg se "boriš"

i eto, sam priznaš da ne bi nikaj radio i da bi bio-ne član partije-već sekretar.

dođi u njemačku i radi. njemačka zapošljava ekipu bez zvanja, škole. 
ali zajeb je kaj treba raditi.

(otvoren je natječaj za pomoćnog radnika u Airbus, početna satnica za 35h/tjedno ti je 12,50€ brt + organiziran smještaj)

javi se
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 1/10/2021, 20:54

veberu ne seri.

naravno ak se vrati formalni komunizam da ne bi niš delal, nisam lud. U komunizmu samo budale rade.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 1/10/2021, 21:11

marcellus wrote:veberu ne seri.

naravno ak se vrati formalni komunizam da ne bi niš delal, nisam lud. U komunizmu samo budale rade.
pa komunizam nikada nije postojao, niti je ikada bio instaliran.
bio je socijalizam i socijalističko društvo koje si debelo koristio.

i sada pljuješ po solidarnosti ali ne plaćaš za dijete full vrtić niti kada si slomio papak nisi platio full cijenu, već participacij.
meni s plaće i od plaće uzimaju tvoju netto plaću. 
ne bunim se.
za razliku od vas "desničara"
ja sam za solidarnost.

nekada se na selu tako živjelo.
ali ti si se "pogospodio"
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 1/10/2021, 21:13

Hrvatska je ok, ali moze i mora puno bolje.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Maggie19 likes this post

Back to top Go down

Post by T. 1/10/2021, 21:29

dijagram wrote:Hrvatska je ok, ali moze i mora puno bolje.
Samo hrvate treba zamijenit japancima... Basketball
Takvi smo kakvi smo jbg. ...
Da su svi ko švicarska ne bi bilo zanimljivo...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics