Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
Obojica su bili sjajni igrači, Moka je bio više igrački i trenerski vezan uz Hrvatsku, Praja slabo ili nikako.
Ali mislim da su obojica Srbi - ako je to uopće bitno.
Ali mislim da su obojica Srbi - ako je to uopće bitno.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
niels-
2021-04-26
A vidi petorke ba Dudinom ispraćaju.
Zaslužio je i jaču, Dražen, Toni, Bodiroga, Spanuolis...
TRENER.
TRENER.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 2 of 2