Najvažnije promijeniti ime Saboru
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru
znaci 2/3
a unda dobro
spasili smo se tramaka novih pecata dokumenata tabli ...
i ponesto ustedili novcica
a unda dobro
spasili smo se tramaka novih pecata dokumenata tabli ...
i ponesto ustedili novcica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne pričam o civilnom društvu, nego o antidržavnim elementima... civilno društvo su oni što boćaju i tako to... ovi što sam ih naveo su štetočine... za hrvatsku i nas hrvate... za vas kozmopolite ne znam što su...
2015-08-08
Ne, pričaš o civilnom društvu...Što smo i tko smo mi kozmopoliti, uskoro ćeš sve znati...Stiže naša era i biti ćemo neumoljivi...michaellcmacha wrote:ne pričam o civilnom društvu, nego o antidržavnim elementima... civilno društvo su oni što boćaju i tako to... ovi što sam ih naveo su štetočine... za hrvatsku i nas hrvate... za vas kozmopolite ne znam što su...
Guest- Guest
aj odi u kurac, gdje si se našo meni groziti... :))
2015-08-08
Branitelje koji su nezasluženo godinama dobijali visoke mirovine natjerati da sve vrate.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti se groziš, ja ne...Ili ćeš prihvatiti novi svijet, ili nećeš...Tko te jebe, da oprostiš na izrazu...michaellcmacha wrote:aj odi u kurac, gdje si se našo meni groziti... :))
Guest- Guest
to se slažem, svima braniteljima iz NOB-a oduzeti trajno sva prava i bezuvjetno im naložiti da vrate sve ustaške kune kojima se već 23 godine kontaminiraju...
2015-08-08
Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Drago mi je da si me razumio...michaellcmacha wrote:to se slažem, svima braniteljima iz NOB-a oduzeti trajno sva prava i bezuvjetno im naložiti da vrate sve ustaške kune kojima se već 23 godine kontaminiraju...
Guest- Guest
Za koji kurac sam ja Hrvat? Trebali bismo biti svi isti.
crvenkasti-
2014-04-17
To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
Guest- Guest
Bit ćeš. Kad budeš ono što jesi i samo jesi - Čovjek.crvenkasti wrote:Za koji kurac sam ja Hrvat? Trebali bismo biti svi isti.
Guest- Guest
ja se ne grozim, bar ne pripadnicima civilnog društva koji boćaju i tako to... ovim drugima želim da ostanu bez sredstava koja su s moralne osnove za njih nepripadna, kako netko tko negira ndh, hds toliko simpatizira ustaški novac...
2015-08-08
red wolf wrote:To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
Dobro, ali do tada hoću mirovinu, ili naknadu za nezaposlene, socijalnu pomoć ili tako nešto, u istom iznosu koji prima i on.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, ti se groziš...No, tko te jebe...Ili ćeš se priviknuti na novi svijet ili nećeš...Zaista, tko te jebe...michaellcmacha wrote:ja se ne grozim, bar ne pripadnicima civilnog društva koji boćaju i tako to... ovim drugima želim da ostanu bez sredstava koja su s moralne osnove za njih nepripadna, kako netko tko negira ndh, hds toliko simpatizira ustaški novac...
Guest- Guest
men se čini da ti nisi razumio, al bude ti crvenkasti objasnio... ;)red wolf wrote:Drago mi je da si me razumio...michaellcmacha wrote:to se slažem, svima braniteljima iz NOB-a oduzeti trajno sva prava i bezuvjetno im naložiti da vrate sve ustaške kune kojima se već 23 godine kontaminiraju...
2015-08-08
Dobit ćeš nešto drugo i to je nešto što sada ne možeš pojmiti...crvenkasti wrote:red wolf wrote:To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
Dobro, ali do tada hoću mirovinu, ili naknadu za nezaposlene, socijalnu pomoć ili tako nešto, u istom iznosu koji prima i on.
Guest- Guest
Razumio si ti razumio...michaellcmacha wrote:men se čini da ti nisi razumio, al bude ti crvenkasti objasnio... ;)red wolf wrote:Drago mi je da si me razumio...michaellcmacha wrote:to se slažem, svima braniteljima iz NOB-a oduzeti trajno sva prava i bezuvjetno im naložiti da vrate sve ustaške kune kojima se već 23 godine kontaminiraju...
Guest- Guest
kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
2015-08-08
red wolf wrote:Dobit ćeš nešto drugo i to je nešto što sada ne možeš pojmiti...crvenkasti wrote:red wolf wrote:To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
Ja hoću lovu sada, odmah, treba mi sad, boli me kurac što će biti u budućnosti, s državom, svijetom, Zemljom.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne kurčim se...Nije me briga za tebe...michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
Page 5 of 11