Najvažnije promijeniti ime Saboru
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru
kuna je žilava živina... i njima mila...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
debotoijusto wrote:mozeEro wrote:Smeta ti "vila velebita"? Verzija u izvedbi Josipe Lisac može smetati samo nekom bez sluha, da ne kažem mozga. Da ti je navijen?debotoijusto wrote:nisuEro wrote:Š'kin bi to raspravljali mejsecima, ako je tako nebitno? Zar ti nisu "za popizdit" oni kojima smeta naziv "državni"?debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
ako ce mijenjati ime i osjecaju potrebu sve 5 , ne smeta me taj naziv niti vidim nesto problematicno
ako ce mjesecima raspravljat o ovom nebitnom pitanju i to nazivati reforma onda me smeta za popizdit
nema tu ideologije samo vrijedjanje inteligencije gradjana HR
hrvatski sabor sasvim jasno , drzavni nepotrebno , ako ih veseli OK samo da to ne proglase reformom
mislim ono , trebam li i crtat da bude jasno ?
prezentaciju slozit ?
zapjevati vilu velebita ?
verzija iz 83 ili dance iz 97 ?
Možeš li i zamisliti da se za pjevanje ove pjesme na javnom mjestu (u gostilnici) išlo 3-6 mjeseci u zatvor? Strašno, strašno...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ne da mogu nego sam zivio u to doba , nevino pijana noc u krcmi mogla je sjebat mlad organizam
danas da pijano zareves druze tito mi ti... budu te gledali kao redikula
napredak ocit
danas da pijano zareves druze tito mi ti... budu te gledali kao redikula
napredak ocit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jbg....govorili ste kako karamarko govori samo o proslosti i navodno ustasuje..a gle katamarko nikad pristojniji u zadnjih nekoliko mjeseci gotovo samo o ekonomiji govori dpk oni za koje su drukali da trebaju sjebat karamarka pokazuju pravo lice i vecinom govore o proslosti i temama koje nemaju veze s promjenama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vrhunac Radmanovizije (Zoxivizije) ovih dana je misa zadušnica....a majko mila.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
od mog frenda stari je 1980. u bircu "Fina" (lokal od sestre vesne zmijanac) malo pod gasom uslijed racije bio u prilici da se očituje drugovima u plavom o svom imenu i prezimenu bez identifikacijskog dokumenta ... epilog očitovanja je bio da je završio na traumi sa višestrukim teškim ozljedama opasnim po život, i to samo zato što mu je ime Ante a prezime Pavelić...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:od mog frenda stari je 1980. u bircu "Fina" (lokal od sestre vesne zmijanac) malo pod gasom uslijed racije bio u prilici da se očituje drugovima u plavom o svom imenu i prezimenu bez identifikacijskog dokumenta ... epilog očitovanja je bio da je završio na traumi sa višestrukim teškim ozljedama opasnim po život, i to samo zato što mu je ime Ante a prezime Pavelić...
Ime i prezime se može promijeniti. Zoran Šprajc se prije prezivao Jovanović.
crvenkasti-
2014-04-17
u drugom zivotu cu biti bob muhamed smith , prolazim u 2/3 svijetacrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:od mog frenda stari je 1980. u bircu "Fina" (lokal od sestre vesne zmijanac) malo pod gasom uslijed racije bio u prilici da se očituje drugovima u plavom o svom imenu i prezimenu bez identifikacijskog dokumenta ... epilog očitovanja je bio da je završio na traumi sa višestrukim teškim ozljedama opasnim po život, i to samo zato što mu je ime Ante a prezime Pavelić...
2014-04-12
Bezpredmetno pitanje...Za promjenu Ustava je potrebna 2/3 većina...
Guest- Guest
tebi smeta "državni"? a jbg.priviknut ćeš se, biće toga sada malo češće što tebi smeta.red wolf wrote:Bezpredmetno pitanje...Za promjenu Ustava je potrebna 2/3 većina...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ja bih mogao promijeniti.
"Crvenkasti" zvuči zastarjelo i jugonostalgično. Ne uklapa se u moj trenutni identitet. Mislio sam "seronja", to mi paše, ali to je zauzeto.
Seronja - svi znaju da je to marcelus.
"Crvenkasti" zvuči zastarjelo i jugonostalgično. Ne uklapa se u moj trenutni identitet. Mislio sam "seronja", to mi paše, ali to je zauzeto.
Seronja - svi znaju da je to marcelus.
crvenkasti-
2014-04-17
da, na tvoju žalost nije htio promjeniti ime u draža mihajlovićcrvenkasti wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vidim kako ćete izglasati to '' državni ''?kaja_333 wrote:tebi smeta "državni"? a jbg.priviknut ćeš se, biće toga sada malo češće što tebi smeta.red wolf wrote:Bezpredmetno pitanje...Za promjenu Ustava je potrebna 2/3 većina...
Guest- Guest
zar i ovakva glupost iziskuje 2/3 potporu ?red wolf wrote:Ne vidim kako ćete izglasati to '' državni ''?kaja_333 wrote:tebi smeta "državni"? a jbg.priviknut ćeš se, biće toga sada malo češće što tebi smeta.red wolf wrote:Bezpredmetno pitanje...Za promjenu Ustava je potrebna 2/3 većina...
2014-04-12
Da. Božo će možda biti medijator pritom...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:zar i ovakva glupost iziskuje 2/3 potporu ?red wolf wrote:Ne vidim kako ćete izglasati to '' državni ''?kaja_333 wrote:tebi smeta "državni"? a jbg.priviknut ćeš se, biće toga sada malo češće što tebi smeta.red wolf wrote:Bezpredmetno pitanje...Za promjenu Ustava je potrebna 2/3 većina...
Guest- Guest
Budući je Hrvatska republika,onda bi bolje zvučalo Hrvatski republički sabor.
Ili sabor RH.
Ono državni zvuči pomalo kruto i arhaično.
Državnu udar,državni teret, državni ispit...
Ili sabor RH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
najvažnije je ukinuti dotacije teršelićki, gongu, guoljpu stefanoviću i ostalim antidržavnim elementima, a Sabor je Sabor
2015-08-08
jastreb wrote:Budući je Hrvatska republika,onda bi bolje zvučalo Hrvatski republički sabor.
Ili sabor RH.
"Republika" smo bili u Jugoslaviji. Socijalistička republika Hrvatska.
A država nismo nikad bili.
Osim u NDH.
crvenkasti-
2014-04-17
Misliš da će ovi iz MOSTA-a imati hrabrost za takvo nešto, udariti na civilno društvo?michaellcmacha wrote:najvažnije je ukinuti dotacije teršelićki, gongu, guoljpu stefanoviću i ostalim antidržavnim elementima, a Sabor je Sabor
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:najvažnije je ukinuti dotacije teršelićki, gongu, guoljpu stefanoviću i ostalim antidržavnim elementima, a Sabor je Sabor
Raskrinkati i uhititi lažne hrvatske branitelje, smanjiti braniteljske mirovine, svima koji su dobili invaldsku zbog PTSP-ija skinuti do minimalca.
crvenkasti-
2014-04-17
znaci 2/3
a unda dobro
spasili smo se tramaka novih pecata dokumenata tabli ...
i ponesto ustedili novcica
a unda dobro
spasili smo se tramaka novih pecata dokumenata tabli ...
i ponesto ustedili novcica
2014-04-12
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
Page 4 of 11