Najvažnije promijeniti ime Saboru
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru
Znam. Dogovorili smo se da je to tajna,majku mu Bozju. Tstststststss Osim toga je drzo uznike u Jasenovcu za noge dók su ih klali. Ni manje ni vise.n_razbojnik wrote:Rainer je ljubovao sa Markićkom a potajno ih vjenčao Košić...Petrov ministrirao
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
treba pokrenuti siru raspravu , rad po odborima te oformit radnu skupinu , ako ne bude destruktivnog rada oporbe dogodine u ovo doba bude prva reforma okoncana
bogu hvala
bogu hvala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne reče ti šta ti ustvari smeta?provocator wrote:Reiner je odmah u startu pokazao i dokazao da je živa konjina. A čiji je ovo sad Sabor? Slovenski, Njemački., Francuski... Nije mi jasno zbog čega je baš u ovom trenutku, pored sve sile sranja i problema koje more hrvatske"građevine", toliko bitna promjena imena Hrvatskog Sabora??? I to u ime uz koje se vežu i konkretne negativne konotacije. Sad je jaklo bitno naglasiti da je Sabor državni kada je svakom iole informiranom (pa i zadnjem debilu) jasno da je hHrvatska država i to već punih 25 godina.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ništa mu ne smeta on je glasovao za most... ;)
2015-08-08
Biti premijer s iskustvom skojevca i nije baš nešto...To iskustvo je dovoljno jedino za dovođenje države do bankrota i raspada.provocator wrote:Biti produktivan znanstvenik, biti zanimljiv predavač, biti uspješan šef zavoda, biti uspješan šef jedne klinike, biti uspješan ravnatelj najveće hrvatske bolnice i uz to kvalitetno liječiti bolesne ljude što mu je osnovna profesija, dakle, obnašati barem šest iznimno zahtjevnih zadaća u jednoj osobi... To može samo genije. E da, gosp. Reiner je još i član HDZ-a što je pak jako važno. Jer svi članovi HDZ-a su geniji... Oni će provesti lustraciju.
Ovo zadnje nije uspio, jer ga je preduhitrila dijaspora. Samo gledaj i uživaj. Skojevac.
Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
2014-04-23
dobro malo mu smeta jer ovaj razvoj situacije dovodi u pitanje njegovu paradigmu... naime on je rekao jednom prilikom da njemu paše svaka šema i da on uvijek pliva uz glavno jato, a sad postoji opasnost da otpliva zajedno s ostatkom od glavnog jata....a i neće više biti za heineken, al ništa zato, biće dobro i apatinsko...
2015-08-08
meni je to ok, ali razumijem provu, debiltoa, epija, v vladu, sokola i ostale što im smeta, a nije problem skužiti zašto im smeta...Ero wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ero wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
Vjerojatno zato što asocira na državu a ovako su su imali dojam da se radi o udruzi pa su se osjećali komotnije.
stvar bi trebala inače proći kao formalnost
Last edited by epikur37 on Tue 29 Dec - 18:27; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
ako ce mijenjati ime i osjecaju potrebu sve 5 , ne smeta me taj naziv niti vidim nesto problematicno
ako ce mjesecima raspravljat o ovom nebitnom pitanju i to nazivati reforma onda me smeta za popizdit
nema tu ideologije samo vrijedjanje inteligencije gradjana HR
2014-04-12
debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
ako ce mijenjati ime i osjecaju potrebu sve 5 , ne smeta me taj naziv niti vidim nesto problematicno
ako ce mjesecima raspravljat o ovom nebitnom pitanju i to nazivati reforma onda me smeta za popizdit
stvar je formalnost tu nema potrebe za diskusijom....baš me zanima hoće li uopće biti saborske rasprave, na stranu forumi i virtualni svoijet tu se neki svađaju oko toga jel pola šest ili je pet i po
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Š'kin bi to raspravljali mejsecima, ako je tako nebitno? Zar ti nisu "za popizdit" oni kojima smeta naziv "državni"?debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
nisuEro wrote:Š'kin bi to raspravljali mejsecima, ako je tako nebitno? Zar ti nisu "za popizdit" oni kojima smeta naziv "državni"?debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
hrvatski sabor sasvim jasno , drzavni nepotrebno , ako ih veseli OK samo da to ne proglase reformom
mislim ono , trebam li i crtat da bude jasno ?
prezentaciju slozit ?
zapjevati vilu velebita ?
2014-04-12
Smeta ti "vila velebita"? Verzija u izvedbi Josipe Lisac može smetati samo nekom bez sluha, da ne kažem mozga. Da ti je navijen?debotoijusto wrote:nisuEro wrote:Š'kin bi to raspravljali mejsecima, ako je tako nebitno? Zar ti nisu "za popizdit" oni kojima smeta naziv "državni"?debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
hrvatski sabor sasvim jasno , drzavni nepotrebno , ako ih veseli OK samo da to ne proglase reformom
prezentaciju slozit ?
2014-04-23
Da li tko od vas zna da je tu pjesmu osmislio Srbin?debotoijusto wrote:
Danilo Medić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veli zoki da mu je partija na jugu kontaminirana ustašlukom...
2015-08-08
mozeEro wrote:Smeta ti "vila velebita"? Verzija u izvedbi Josipe Lisac može smetati samo nekom bez sluha, da ne kažem mozga. Da ti je navijen?debotoijusto wrote:nisuEro wrote:Š'kin bi to raspravljali mejsecima, ako je tako nebitno? Zar ti nisu "za popizdit" oni kojima smeta naziv "državni"?debotoijusto wrote:ja vec rekoh sto mi smetaEro wrote:Ja još uvijek ne razumijem zašto i kome smeta ono "državni"?
prezentaciju slozit ?
verzija iz 83 ili dance iz 97 ?
2014-04-12
baldasar se tajno priključio križarima još 1972. a zoki to tek proljetos sazno...
2015-08-08
pa što i da se zove hrvatski državni sabor, zvao se tako i 1918 i 1941 i do 2000. to jedino može smetati ovim ostrašćenim potomcima komesara kojima zanimljivo ne smeta kuna kad ju trpaju u dzep...nema veze što nije dinar..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kuna je žilava živina... i njima mila...
2015-08-08
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
Page 3 of 11