Najvažnije promijeniti ime Saboru
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru
Ne kurčim se...Nije me briga za tebe...michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
Guest- Guest
crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...
2015-08-08
Moram te razočarati, ali tada novca u obliku kakvog ga sad imaš, neće biti...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Dobit ćeš nešto drugo i to je nešto što sada ne možeš pojmiti...crvenkasti wrote:red wolf wrote:To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
Dobro, ali do tada hoću mirovinu, ili naknadu za nezaposlene, socijalnu pomoć ili tako nešto, u istom iznosu koji prima i on.
Ja hoću lovu sada, odmah, treba mi sad, boli me kurac što će biti u budućnosti, s državom, svijetom, Zemljom.
Guest- Guest
pa što me psuješ onda i prijetiš mi se...red wolf wrote:Ne kurčim se...Nije me briga za tebe...michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...
On nije pravi Hrvat poput nas.
crvenkasti-
2014-04-17
bezevezek... čitaj podrobnije... crvenkasti naglašava da lovu hoće sad i odmah, znači ne tada nego sada...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bezevezek... čitaj podrobnije... crvenkasti naglašava da lovu hoće sad i odmah, znači ne tada nego sada...
Svaki mjesec, i da ne kasni ni dana.
crvenkasti-
2014-04-17
To si ti sebi tako zamislio...To je sfera vaše nove zvijezde Bože Petrova.michaellcmacha wrote:pa što me psuješ onda i prijetiš mi se...red wolf wrote:Ne kurčim se...Nije me briga za tebe...michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
Guest- Guest
to moraš njemu reć ja sam te razumio...
2015-08-08
Pa istina je da meni to Hrvat, Srbin, Amerikanac, Englez, ne znači ništa...To je jedno veliko sranje koje ljudi moraju odbaciti da bi osjetili oslobođenje...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa istina je da meni to Hrvat, Srbin, Amerikanac, Englez, ne znači ništa...To je jedno veliko sranje koje ljudi moraju odbaciti da bi osjetili oslobođenje...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...
Onaj osjećaj, kad svi seru, svugdje unaokolo smrdi, a i ti sereš bez straha i sramote, i svi uživamo u smradu i toplini jer je to naš smrad, i znaš i da je tvoj, pa udahneš duboko, i prožme te, trnci niz kičmu, to moraš osjetiti, i svi smo naši, to je neprocjenjivo.
crvenkasti-
2014-04-17
kad ti veliš da moramo, a mi ne želimo, a ti gore u postu napišeš da ćemo vidjeti svog boga od "vas civilnih kozmopolita", ja ću gledati da se kako god i koliko god oduprem tom tvom oslobođenju... ne birajući sredstva...
2015-08-08
Ne, to su gluposti...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Pa istina je da meni to Hrvat, Srbin, Amerikanac, Englez, ne znači ništa...To je jedno veliko sranje koje ljudi moraju odbaciti da bi osjetili oslobođenje...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...
Onaj osjećaj, kad svi seru, svugdje unaokolo smrdi, a i ti sereš bez straha i sramote, i svi uživamo u smradu i toplini jer je to naš smrad, i znaš i da je tvoj, pa udahneš duboko, i prožme te, trnci niz kičmu, to moraš osjetiti, i svi smo naši, to je neprocjenjivo.
Guest- Guest
mislio sam malo sudjelovati u raspravi no previse mi hrvata trenutno
debotoijusto- Posts : 31575
2014-04-12
Najvažnije da djecu odgojimo da budu pravi Hrvati. Kad bude slijedeći rat, da ima tko bi branitelj.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne morate...To će biti vaš izbor...Bit će poštovano...michaellcmacha wrote:kad ti veliš da moramo, a mi ne želimo, a ti gore u postu napišeš da ćemo vidjeti svog boga od "vas civilnih kozmopolita", ja ću gledati da se kako god i koliko god oduprem tom tvom oslobođenju... ne birajući sredstva...
Guest- Guest
Hrvatski drzavni sabor u Guči :-S
sabor je sabor a skupština
drzavna institucija !
drzavna institucija !
Guest- Guest
@miha, ja osobno, dao bih vam jedan kontinent samo za vas nacionaliste...Pa se igrajte...Osnivajte si države, radi te si granice, branite ih, i što god hoćete...
Guest- Guest
u čem ti tu vidiš problem... daj razjasni što je od tog sveg što si naveo nelegitimno... jesi bio u prilici da iskažeš svoju privrženost zemlji u kojoj si se rodio, bio si, jesi joj okrenuo leđa, jesi, jesi ošo u tri pičke mile matere gdje se sad osjećaš posrano, ošo si, i sad ti smeta što ti nemoš iskazati svoju pripadnost jer ni tamo kud si ošo ne jebu jugoslavenstvo za pišljivu šljivu... ovaj bezvezek se ponadao da će ta priča ponovo zaživjeti u hrvatskoj, a nije svijestan da može zahvaliti materi i ćaći što su otklonili dilemu da li da idu ili da ostanu, inače bi sad bio tvoje svijesti i u kurcu do bola,ovak je samo mutav...za razliku od tebe, a to ne boli...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:Hrvatski drzavni sabor u Guči :-S
drzavna institucija !
I u Guči su Cigani glavni.
crvenkasti-
2014-04-17
Kome si se obratio?...Meni ili @Crvenkastome?michaellcmacha wrote:u čem ti tu vidiš problem... daj razjasni što je od tog sveg što si naveo nelegitimno... jesi bio u prilici da iskažeš svoju privrženost zemlji u kojoj si se rodio, bio si, jesi joj okrenuo leđa, jesi, jesi ošo u tri pičke mile matere gdje se sad osjećaš posrano, ošo si, i sad ti smeta što ti nemoš iskazati svoju pripadnost jer ni tamo kud si ošo ne jebu jugoslavenstvo za pišljivu šljivu... ovaj bezvezek se ponadao da će ta priča ponovo zaživjeti u hrvatskoj, a nije svijestan da može zahvaliti materi i ćaći što su otklonili dilemu da li da idu ili da ostanu, inače bi sad bio tvoje svijesti i u kurcu do bola,ovak je samo mutav...za razliku od tebe, a to ne boli...
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Ovo je najvažnije glasanje u generaciji
» Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
» Zašto se naša percepcija pedofilije treba se promijeniti
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
Page 6 of 11