ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najvažnije promijeniti ime Saboru

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Najvažnije promijeniti ime Saboru - Page 6 Empty Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru

Post by Guest 29/12/2015, 20:38

michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
Ne kurčim se...Nije me briga za tebe...

Guest
Guest

Back to top Go down

Najvažnije promijeniti ime Saboru - Page 6 Empty Re: Najvažnije promijeniti ime Saboru

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:39

crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:39

crvenkasti wrote:
red wolf wrote:
crvenkasti wrote:
red wolf wrote:
crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat, i sad on ima mirovinu, a niš ne radi, a ja nezaposlen, a Hrvat, i nemam ništa, a Hrvat.
To ti je sve bezveze...Uskoro ćeš biti samo građanin Europe, a na kraju, građanin svijeta. Bit ćeš Jedno sa svima na Zemlji.

Dobro, ali do tada hoću mirovinu, ili naknadu za nezaposlene, socijalnu pomoć ili tako nešto, u istom iznosu koji prima i on.
Dobit ćeš nešto drugo i to je nešto što sada ne možeš pojmiti...

Ja hoću lovu sada, odmah, treba mi sad, boli me kurac što će biti u budućnosti, s državom, svijetom, Zemljom.
Moram te razočarati, ali tada novca u obliku kakvog ga sad imaš, neće biti... :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:40

red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:kakve su to sad gluposti, šta ti znači sad to ko te jebe ko te jebe... odkad si se ti to počeo kurčiti... ;)
pa što me psuješ onda i prijetiš mi se...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/12/2015, 20:40

michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...

On nije pravi Hrvat poput nas.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:41

bezevezek... čitaj podrobnije... crvenkasti naglašava da lovu hoće sad i odmah, znači ne tada nego sada...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/12/2015, 20:42

michaellcmacha wrote:bezevezek... čitaj podrobnije... crvenkasti naglašava da lovu hoće sad i odmah, znači ne tada nego sada...

Svaki mjesec, i da ne kasni ni dana.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:42

michaellcmacha wrote:
red wolf wrote:
pa što me psuješ onda i prijetiš mi se...
To si ti sebi tako zamislio...To je sfera vaše nove zvijezde Bože Petrova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:42

to moraš njemu reć ja sam te razumio...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:44

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:crvenkasti... zaš tebe ne voli ovaj naš bezvezek... aj što mene pomalo mrzi, ali što tebe... ti si njegov...

Pa istina je da meni to Hrvat, Srbin, Amerikanac, Englez, ne znači ništa...To je jedno veliko sranje koje ljudi moraju odbaciti da bi osjetili oslobođenje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/12/2015, 20:49

red wolf wrote:
crvenkasti wrote:

Pa istina je da meni to Hrvat, Srbin, Amerikanac, Englez, ne znači ništa...To je jedno veliko sranje koje ljudi moraju odbaciti da bi osjetili oslobođenje...

Onaj osjećaj, kad svi seru, svugdje unaokolo smrdi, a i ti sereš bez straha i sramote, i svi uživamo u smradu i toplini jer je to naš smrad, i znaš i da je tvoj, pa udahneš duboko, i prožme te, trnci niz kičmu, to moraš osjetiti, i svi smo naši, to je neprocjenjivo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:49

kad ti veliš da moramo, a mi ne želimo, a ti gore u postu napišeš da ćemo vidjeti svog boga od "vas civilnih kozmopolita", ja ću gledati da se kako god i koliko god oduprem tom tvom oslobođenju... ne birajući sredstva...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:50

crvenkasti wrote:
red wolf wrote:
crvenkasti wrote:

Onaj osjećaj, kad svi seru, svugdje unaokolo smrdi, a i ti sereš bez straha i sramote, i svi uživamo u smradu i toplini jer je to naš smrad, i znaš i da je tvoj, pa udahneš duboko, i prožme te, trnci niz kičmu, to moraš osjetiti, i svi smo naši, to je neprocjenjivo.
Ne, to su gluposti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/12/2015, 20:50

mislio sam malo sudjelovati u raspravi no previse mi hrvata trenutno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/12/2015, 20:51

Najvažnije da djecu odgojimo da budu pravi Hrvati. Kad bude slijedeći rat, da ima tko bi branitelj.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:51

michaellcmacha wrote:kad ti veliš da moramo, a mi ne želimo, a ti gore u postu napišeš da ćemo vidjeti svog boga od "vas civilnih kozmopolita", ja ću gledati da se kako god i koliko god oduprem tom tvom oslobođenju... ne birajući sredstva...
Ne morate...To će biti vaš izbor...Bit će poštovano...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:53

Hrvatski drzavni sabor u Guči :-S
sabor je sabor a skupština 
drzavna institucija !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:54

@miha, ja osobno, dao bih vam jedan kontinent samo za vas nacionaliste...Pa se igrajte...Osnivajte si države, radi te si granice, branite ih, i što god hoćete...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/12/2015, 20:56

u čem ti tu vidiš problem... daj razjasni što je od tog sveg što si naveo nelegitimno... jesi bio u prilici da iskažeš svoju privrženost zemlji u kojoj si se rodio, bio si, jesi joj okrenuo leđa, jesi, jesi ošo u tri pičke mile matere gdje se sad osjećaš posrano, ošo si, i sad ti smeta što ti nemoš iskazati svoju pripadnost jer ni tamo kud si ošo ne jebu jugoslavenstvo za pišljivu šljivu... ovaj bezvezek se ponadao da će ta priča ponovo zaživjeti u hrvatskoj, a nije svijestan da može zahvaliti materi i ćaći što su otklonili dilemu da li da idu ili da ostanu, inače bi sad bio tvoje svijesti i u kurcu do bola,ovak je samo mutav...za razliku od tebe, a to ne boli...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/12/2015, 20:56

pizzon wrote:Hrvatski drzavni sabor u Guči :-S
sabor je sabor a skupština 
drzavna institucija !

I u Guči su Cigani glavni.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2015, 20:58

michaellcmacha wrote:u čem ti tu vidiš problem... daj razjasni što je od tog sveg što si naveo nelegitimno... jesi bio u prilici da iskažeš svoju privrženost zemlji u kojoj si se rodio, bio si, jesi joj okrenuo leđa, jesi, jesi ošo u tri pičke mile matere gdje se sad osjećaš posrano, ošo si, i sad ti smeta što ti nemoš iskazati svoju pripadnost jer ni tamo kud si ošo ne jebu jugoslavenstvo za pišljivu šljivu... ovaj bezvezek se ponadao da će ta priča ponovo zaživjeti u hrvatskoj, a nije svijestan da može zahvaliti materi i ćaći što su otklonili dilemu da li da idu ili da ostanu, inače bi sad bio tvoje svijesti i u kurcu do bola,ovak je samo mutav...za razliku od tebe, a to ne boli...
Kome si se obratio?...Meni ili @Crvenkastome?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics