Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Sova je ateist, pa šta, nema veze
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jedne od najboljih uspomena su božići. u onom mraku. kada smo ih slavili.Sovak wrote:Dakle kršten sam i itd. u RKC i na samopopisu sam se samopopisal kak rimokatolik iako sam zapraf agnostik na entu, a Biblija mi je zbirka mitova skupljena zbrda i zdola kaj zapraf i je.
Ali kak je rekel Feber, pripadam tom tzv. kršćanskom kulturnom krugu po tradiciji ... i nisam se službeno ispisal iz te vjerske zajednice.
Za sada.
Tko zna kaj bude do sljedećg popisa.
Za ono lokalno pohlepno govno od župnika žena i ja smo ''jako loši katoliki'' jer mu nisam dal da mi po vratima zakelji one bedastoče niti sam u crkvu kročil od kad sam najmlaše dijete krizmal.
Kad vidim kakvi su oni koji za sebe tvrdiju da su ''dobri katoliki'' to mi dojde kak kompliment.
više ne kitimo jelku
badnjak je postao konzumenizam.
s druge strane za ljubav jedne žene otišao sam s njom na poloćku.
ili sam ostario ili je sve otišlo u kiki.
a kaj se tiče popisa, kada sam se oženio, a živjeli smo kod punice-ona je skrivala unuka od popa da ne bi slučajno nekrštena duša bila u kući.
ali dobro, preživjet ćemo.
veber-
2014-12-30
veber wrote:zašto?violator wrote:veber wrote:
ovaj forum je ipak presjek hrvatske, državljana hrvatske i onih preko.
i statistički je malen, ali dobro oslikava hrvatsku i okruženje kakvo zapravo i jest.
Brrr. Jezik pregriz'o.
to je okruženje hrvatskog čovjeka.
najglasniji sančosi.
safet toliko poremećen da više ne zna jel plamičak, kuverta ili fertig.
presjek smo društva.
Kako to mislis "zasto"? Pa citajuci vas ovdje pomisljam na one najstrasnije psiholoske trilere. Ako je to presjek hrvatskog drustva, a optimisticnija sam od Gnjeca i ne mislim da je to slucaj, onda socijalna distanca i nije losa ideja.
Guest- Guest
epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
i statistički je malen, ali dobro oslikava hrvatsku i okruženje kakvo zapravo i jest.
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Sve skupa nije ni loš presjek, neki trendovi nisu dobri ali osnovna matica je stabilna i sigurna.
Aha, a osnovna je matica sacinjena od tvojih zrcalnih (ne)prilika? :)
Guest- Guest
violator wrote:epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Sve skupa nije ni loš presjek, neki trendovi nisu dobri ali osnovna matica je stabilna i sigurna.
Pa osnovna matica je umjereno konzervativna i nacionalna, obiteljska, katolička, pučka, socijalna... pomalo inertan ali stabilna i većinska.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A oko te matice se razlijevaju rukavci, kao na primjer ovaj tvoj pomodno liberalni i sl.
2015-08-06
I kako zivi dolje Puuuk?..ja ne cujem bas dobre stvariepikur37 wrote:violator wrote:epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Pa osnovna matica je umjereno konzervativna i nacionalna, obiteljska, katolička, pučka, socijalna... pomalo inertan ali stabilna i većinska.
Srbi opet su jos u onoj socijalistickoj fazi...Pusim Lord zivim ko kurac
epikur37 wrote:violator wrote:epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Okej, shvacam. Dakle, vikendom si uzoran obiteljski covjek, bogobojazan i, zbog toga, humanist. Tako tankocutan stremis nekoj političkoj poziciji, odnosno vlasti i moci. Svim ostalim danima rastezes te opise osnovne matrice i dao bi vlastito dupe (koje i inace dajes mocnicima) ne bi li te neka od tih pomodno liberalnih zenskica pogledala i ne bi li s njome zaboravio na bogobojaznost i uzoran obiteljski zivot.
Guest- Guest
violator wrote:epikur37 wrote:violator wrote:epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Okej, shvacam. Dakle, vikendom si uzoran obiteljski covjek, bogobojazan i, zbog toga, humanist. Tako tankocutan stremis nekoj političkoj poziciji, odnosno vlasti i moci. Svim ostalim danima rastezes te opise osnovne matrice i dao bi vlastito dupe (koje i inace dajes mocnicima) ne bi li te neka od tih pomodno liberalnih zenskica pogledala i ne bi li s njome zaboravio na bogobojaznost i uzoran obiteljski zivot.
Pa ne, radije kopam krumpire... A i pomodno liberalne nisu moj tip.
2015-08-06
Jasno, a kako drugacije? Nedjelja je.
Guest- Guest
Ateist je korak dalje od Hrvatstva. Sutra će reći da je Jugoslaven. Preksutra Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
jos je samo falio ebenica na ovoj temi i ljevicarska septicka je kompletirana
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaya wrote:SovaK je ateist, pa šta, nema veze
Nisam. Agnostik. Ti je ipak malo drugačije.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ateist je korak dalje od Hrvatstva. Sutra će reći da je Jugoslaven. Preksutra Srbin.
Si na Rudešu?? Ili na Knez Mihajlovoj?
Guest- Guest
mislim da bi u HR trebalo uvest ministarstvo koje ce izdavat dozvole o tome sta svecenik u crkvi smije govorit, i ko smije ic u crkvu slusat to sto mu je dozvoljeno govorit. Radnici u ministarstvu na izdavanju tih dozvola trebaju bit razni lijevi empatikusi, militantni ateisti, gejovi, pop debo i sore
2014-04-19
agnostici su pickice , budi musko zaboga milogaSovak wrote:kaya wrote:SovaK je ateist, pa šta, nema veze
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
IL Risorto likes this post
debotoijusto wrote:agnostici su pickice , budi musko zaboga milogaSovak wrote:kaya wrote:SovaK je ateist, pa šta, nema veze
Je ... baš sam i u naravi pičkast .... i rodno fluidan.
Imam pundžicu i furam električni romobil.
Pitaj Mihu. Istina.
Guest- Guest
Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Guest- Guest
ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja sam već bio na ovoj temi i kad sam vidio da hrvati ne znaju da ih krštenje čini katolicima shvatio sam da je IQ prenizak i da će se debili, čitaj veliki vjernici, zakopat samiprckov wrote:jos je samo falio ebenica na ovoj temi i ljevicarska septicka je kompletirana
svojim komentarima i da im ne trebam ja pomagat prema rupi.
Guest- Guest
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
Page 5 of 18