Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
ja sam već bio na ovoj temi i kad sam vidio da hrvati ne znaju da ih krštenje čini katolicima shvatio sam da je IQ prenizak i da će se debili, čitaj veliki vjernici, zakopat samiprckov wrote:jos je samo falio ebenica na ovoj temi i ljevicarska septicka je kompletirana
svojim komentarima i da im ne trebam ja pomagat prema rupi.
Guest- Guest
evo septicka se mreska
stigla sisa sa poslanicom
des ba siso
stigla sisa sa poslanicom
des ba siso
2014-04-19
i odmah si odahnuo, kamen ti je pao sa srca, dođe ti da obučeš adeze majicu i izađeš u javbnost.epikur37 wrote:violator wrote:veber wrote:
ovaj forum je ipak presjek hrvatske, državljana hrvatske i onih preko.
i statistički je malen, ali dobro oslikava hrvatsku i okruženje kakvo zapravo i jest.
Brrr. Jezik pregriz'o.
Pa nije puno pogriješio.
Sve skupa nije ni loš presjek, neki trendovi nisu dobri ali osnovna matica je stabilna i sigurna.
Guest- Guest
pa nemoj otvarat usta jebemu mater i neće se niš mreškat.prckov wrote:evo septicka se mreska
Guest- Guest
di su ti jaraniebenica wrote:pa nemoj otvarat usta jebemu mater i neće se niš mreškat.prckov wrote:evo septicka se mreska
nisi valjda sam izronio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemoj mislit, ti si u australiji sa klokanima, kaj ti imaš mislit?prckov wrote:mislim da bi u HR trebalo
Guest- Guest
prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
Guest- Guest
sta ces jadna kad si nesretnaviolator wrote:prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
2014-04-19
ebenica wrote:nemoj mislit, ti si u australiji sa klokanima, kaj ti imaš mislit?prckov wrote:mislim da bi u HR trebalo
Ne budi bezdusan. Vidio si kako te doziva. Simpatijica tajna. Trep, trep.
Guest- Guest
kakve veze marx i socijalizam imaju sa srfj? to je isto k'o da veliš da bibilija ima veze sa RH.Sovak wrote:
Veze to više nema s marksizmom i socijalizmom niti u teoriji niti u praksi.
Eto ti peder parade u Beogradu ... nosili zastavu SFRJ.
Da se ta parada dogodila za vrijeme SFRJ svi bi na Goljaku završili.
pa eto sve moralno u vražju mater jer biblija tak veli.
Guest- Guest
siso, evo ti stigla druzucaebenica wrote:nemoj mislit, ti si u australiji sa klokanima, kaj ti imaš mislit?prckov wrote:mislim da bi u HR trebalo
lizite se medusobno
meni se da budem iskren gadite i jedno i drugo
2014-04-19
prckov wrote:sta ces jadna kad si nesretnaviolator wrote:prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
Pa usreci me i barem prouci razliku izmedju ateizma i antiteizma, militantni klokancicu.
Guest- Guest
nedjelja je, fali mu svećenička ruka na dupetu.violator wrote:ebenica wrote:nemoj mislit, ti si u australiji sa klokanima, kaj ti imaš mislit?prckov wrote:mislim da bi u HR trebalo
Guest- Guest
cuj jeviolator wrote:ebenica wrote:nemoj mislit, ti si u australiji sa klokanima, kaj ti imaš mislit?prckov wrote:mislim da bi u HR trebalo
2014-04-19
pa razlika je u tome sto sam napiso militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:sta ces jadna kad si nesretnaviolator wrote:prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
Pa usreci me i barem prouci razliku izmedju ateizma i antiteizma, militantni klokancicu.
evo sad cu bit opet fin i sacekat da ti ta razlika stigne u tikvu iz supka i napravi reda u tom tvom buckurisu
2014-04-19
ne znam kako ćemo to preživjet :(prckov wrote:
kak' živjet sa spoznajom da se gadim nekom bosancu u australiji...sudbe li klete :/
Guest- Guest
prckov wrote:pa razlika je u tome sto sam napiso militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:sta ces jadna kad si nesretnaviolator wrote:prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
evo sad cu bit opet fin i sacekat da ti ta razlika stigne u tikvu iz supka i napravi reda u tom tvom buckurisu
Nema militantni uz ateizam, ako si doista shvatio taj pojam. :)
Ne trebas se pravit' fin, trebas samo uciti.
Guest- Guest
Puna povijest krvavih ratova zbog religija a ne zbog ateizma
ebenica wrote:ne znam kako ćemo to preživjet :(prckov wrote:
kak' živjet sa spoznajom da se gadim nekom bosancu u australiji...sudbe li klete :/
Ti si stvarno militantno ravnodusan!
Guest- Guest
sto neb prezivioebenica wrote:ne znam kako ćemo to preživjet :(prckov wrote:
kao i do sad, tavorit ces na dnu septicke i prodavat govnalije uz svesrdnu pomoc ostalih stanovnika septicke
2014-04-19
zamisli cudaviolator wrote:prckov wrote:pa razlika je u tome sto sam napiso militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:sta ces jadna kad si nesretnaviolator wrote:prckov wrote:ko tebi stao na repviolator wrote:Dajte si malo naucite razliku izmedju ateizma i antiteizma, kad si vec podizete desnice.. ;)
Ah, neukost ljudi.
Nema militantni uz ateizam, ako si doista shvatio taj pojam. :)
Ne trebas se pravit' fin, trebas samo uciti.
ova juce prodaje septicki relativizam a sad prodaje precizni sroljez
2014-04-19
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
Page 6 of 18