Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
ebenica wrote:možeš jer to nisu službeni državni podaci. to je samo radi statistike.marcellus wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
vjera je osobni izbor, uvjerenje, odabir, možeš se izjasnit kak god hoćeš. nije ti to adresa. zarazno ste bistri.
al ne mreš baku izjasnit kak ti oćeš
Valjda buš baku zapisal onak kak se ona izjasni.
I tak pokazati barem minimum kulture i poštivanja prema svojoj baki.
Ili vi progresivni mislite da možete druge ljude svrstavati kak vama paše ... viš, viš ... to je neka nova dimenzija progresivizma?
Velim samo.
Guest- Guest
to ko bu provjeraval je drugo... ali da je kažnjivo je. Ovo kaj debilček tvrdi da nije.
ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
vjera je osobni izbor, uvjerenje, odabir, možeš se izjasnit kak god hoćeš. nije ti to adresa. zarazno ste bistri.
OK ... osobni izbor ... ''tvoj izbor'' za baku ili bakin izbor za nju samu?
Guest- Guest
marcellus wrote:to ko bu provjeraval je drugo... ali da je kažnjivo je. Ovo kaj debilček tvrdi da nije.
To bumo videli baš na primjeru Vukovara.
Tam bu ti lakmus papir.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:to ko bu provjeraval je drugo... ali da je kažnjivo je. Ovo kaj debilček tvrdi da nije.
To bumo videli baš na primjeru Vukovara.
Tam bu ti lakmus papir.
tam bu e-srba jedno triput više neg srba - srba
da kretenu, država ima posebne supersenzibilne uređaje kojima to mjeri.marcellus wrote:nije bitno jel podatak "službeni" nego jesi li popisivaču dao krivi podatak na ono što je bilo pitanje
ako si dao krivi, kazna
kad vadiš osobnu onda uz otisak prsta mjere ti razinu religioznosti religiometrom, nema zajebancije, nećeš ti kasnije reć' nisi.
isus ti mater, glup si k'o 3 usrana kurca :/
Guest- Guest
moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
Guest- Guest
jesi ti stvarno tolko glup?marcellus wrote:to ko bu provjeraval je drugo... ali da je kažnjivo je. Ovo kaj debilček tvrdi da nije.
ja mogu reć' da sam katolik iako sam ateist i to bi bila laž. i kak će netko dokazat da nisam? kak će izmjerit moju religioznost da mi naplate kaznu?
kak će bit kažnjivo nekaj kaj se ne može provjerit nego je osobno uvjerenje i vjeruje ti se na riječ...jebemti mater glupu!
Guest- Guest
ebenica wrote:da kretenu, država ima posebne supersenzibilne uređaje kojima to mjeri.marcellus wrote:nije bitno jel podatak "službeni" nego jesi li popisivaču dao krivi podatak na ono što je bilo pitanje
ako si dao krivi, kazna
kad vadiš osobnu onda uz otisak prsta mjere ti razinu religioznosti religiometrom, nema zajebancije, nećeš ti kasnije reć' nisi.
aha znači sad više nije "smije se" nego "ne smije se ali niko neće saznat"
što ako primijete da je baka bila vjernik na svim popisima do sad kad su je popisivali popisivači a sad najednom nije? A primijetit će, najmanji problem reć izlistaj mi sve koji su 2011 bili katolici a sad više nisu i popisao ih je neko drugi u njihovo ime
ebenica wrote:jesi ti stvarno tolko glup?marcellus wrote:to ko bu provjeraval je drugo... ali da je kažnjivo je. Ovo kaj debilček tvrdi da nije.
ja mogu reć' da sam katolik iako sam ateist i to bi bila laž. i kak će netko dokazat da nisam? kak će izmjerit moju religioznost da mi naplate kaznu?
kak će bit kažnjivo nekaj kaj se ne može provjerit nego je osobno uvjerenje i vjeruje ti se na riječ...jebemti mater glupu!
tako što ako pitaju baku i baka potvrdi da je katolik, a unuk ju je popisao kao ateista, onda je unuk dao krive podatke i to je kažnjivo.
ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
Kakve veze s tim ima sekularnost ... mislim na izbor tvoje bake?
Znači ti nemaš nikaj protiv da tebe koji si npr. ateist u budućnosti tvoj budući unuk (nikad ne znaš na kaj bu se uvrgnul - vremena se mijenjaju) upiše kak rimokatolika iako bi tada za sebe tvrdil da si ateist i da se nikako ne osjećaš pripadnikom vjerske rimokatoličke zajednice?
Ti fakat nisi baš sav svoj.
Last edited by Sovak on Tue 28 Sep - 9:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
kužiš, debilček, kak se provjerava koje je neko vjere? Tak da ga pitaš.
kretenu usrani smrdljivi, nemam jebenih živaca za tvoje dječje umobolne fore, evo ti jebeni citat sa tvog jebenog usranog linka jer si ti čitao sa razmijevanjem:marcellus wrote:ebenica wrote:da kretenu, država ima posebne supersenzibilne uređaje kojima to mjeri.marcellus wrote:nije bitno jel podatak "službeni" nego jesi li popisivaču dao krivi podatak na ono što je bilo pitanje
ako si dao krivi, kazna
aha znači sad više nije "smije se" nego "ne smije se ali niko neće saznat"
što ako primijete da je baka bila vjernik na svim popisima do sad kad su je popisivali popisivači a sad najednom nije? A primijetit će, najmanji problem reć izlistaj mi sve koji su 2011 bili katolici a sad više nisu i popisao ih je neko drugi u njihovo ime
Popisivač ne može provjeravati tijekom popisivanja točnost podataka jer se Popis temelji na izjavi. No, tijekom obrade podataka, Zavod će uparivati podatke s podacima iz administrativnih baza i kontrolirati točnost i pouzdanost podataka.
jel razumiješ debilčino koje podatker će uspoređivat??? jebene usrane službene!!!!! jesi stvarno jebeno retardiran???
Guest- Guest
država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?Sovak wrote:ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
Znači ti nemaš nikaj protiv da tebe koji si npr. ateist u budućnosti tvoj budući unuk (nikad ne znaš na kaj bu se uvrgnul - vremena se mijenjaju) upiše kak rimokatolika iako bi tada sa sebe tvrdil da si ateist i da se nikako ne osjećaš pripadnikom vjerske rimokatoličke zajednice?
Guest- Guest
ebenica wrote:država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?Sovak wrote:ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
Znači ti nemaš nikaj protiv da tebe koji si npr. ateist u budućnosti tvoj budući unuk (nikad ne znaš na kaj bu se uvrgnul - vremena se mijenjaju) upiše kak rimokatolika iako bi tada sa sebe tvrdil da si ateist i da se nikako ne osjećaš pripadnikom vjerske rimokatoličke zajednice?
Kontam da nemaš problema lagati i muljati ... čak i vlastitu familiju.
Guest- Guest
ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
kakav jebeni tvoj izbor za tvoju baku. Ti nemaš pravo birat vjeru svojoj baki. Ona sebi bira vjeru. Ti samo imaš pravo popisat ju onako kako se ona izjasnila. A ne izjasnit se u njeno ime. Jer je to davanje lažnih podataka, i kao takvo je kažnjivo. Kužiš, dođeš pred sud i sud te pita koje ti je vjere baka a ti kažeš ateist, to je davanje pogrešnog iskaza i kažnjivo zatvorskom kaznom. To jel se to državu tiče ili ne se tebe ne tiče.
jeste se danas svi digli retardirani? di sam ja rekao da ću ja za svoju baku nekaj ispunjavat?Sovak wrote:ebenica wrote:država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?Sovak wrote:ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
riječ je o kaznama za netočnost podataka, religioznost ne spada u tu kategoriju službenih kažnjivih podataka!!!
jel to tak jebeno usrano teško mater vam jebem glupu!!!!?
Guest- Guest
ebenica wrote:država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?Sovak wrote:ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
drava ima uvid u te podatke jer su u pitanjima za popis stanovništva. I dužan si dati točne podatke. Ako se izjašnjavaš u svoje ime moš napisat da si po vjeri čimpanza, ko što jesi, ali ako popisuješ nekog drugog onda moraš upisat ono što je on rekao da je, inače krivotvoriš službene podatke (da, podaci u popisu su službeni podaci, i ako te pita koje si vjere to je službeni podatak)
isus ti mater glupu retardiranu :/marcellus wrote:. Kužiš, dođeš pred sud i sud te pita koje ti je vjere baka a ti kažeš ateist, to je davanje pogrešnog iskaza i kažnjivo zatvorskom kaznom. To jel se to državu tiče ili ne se tebe ne tiče.
Guest- Guest
jasno je poručeno - upitnik ima 38 pitanja i davanje lažnih podataka na bilo koje od tih 38 pitanja je kažnjivo.
ovo sve drugo su tvoje konfabulacije
ovo sve drugo su tvoje konfabulacije
ebenica wrote:jeste se danas svi digli retardirani? di sam ja rekao da ću ja za svoju baku nekaj ispunjavat?Sovak wrote:ebenica wrote:država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?Sovak wrote:ebenica wrote:moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.Sovak wrote:ebenica wrote:kakvi lažni podaci, kaj briješ ti?marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
riječ je o kaznama za netočnost podataka, religioznost ne spada u tu kategoriju službenih kažnjivih podataka!!!
jel to tak jebeno usrano teško mater vam jebem glupu!!!!?
Idiote poluabortirani ... fakat si tenkre.
Aj bok.
Guest- Guest
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
Page 11 of 18