Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
Page 1 of 1
Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
[size=36]Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom[/size]
Foto: N.N. | Šojgu Nijemcima: Pitajte dedove kako se razgovara s Rusijom
N.N.12.08.2018 21:04
MOSKVA - Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu poručio je Njemačkoj da ne razgovaraju sa Rusijom sa pozicije sile, već da se sjete pouka iz istorije.
"Što se tiče izjava… ako govorimo konkretno o Njemačkoj, prije nego što izgovore takve riječi, treba da se vrate u istoriju. I nakon svega što je Njemačka uradila našoj zemlji, mislim da tamo narednih 200 godina ne bi trebalo o tome da govore, ne bi trebalo da daju izjave. Neću govoriti oštrije i grublje, mislim da ste me razumjeli“, odgovorio je Šojgu, a prenosi RT.
On je to rekao na pitanje novinara da prokomentariše izjavu njemačke ministarke odbrane Ursule fon der Lajen da sa Moskvom treba razgovarati sa pozije "jedinstva i snage".
Ministar je rekao i da bi bilo poželjno da se sjete istorije, prije nego što počnu da daju savjete o razgovoru sa Rusijom sa pozicije sile.
"To što se tiče razgovora sa pozicije sile: opet se vratite u istoriju. Ako sami ne čitate, pitajte djedove: kako je to razgovarati sa Rusijom sa pozicije sile. Oni vam mogu ispričati“, posavjetovao je Šojgu.
Ranije je ministarka odbrane Njemačke Ursula fon der Lajen pozvala da se pokaže oštriji stav prema Rusiji.
https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Sojgu-Nijemcima-Pitajte-dedove-kako-se-razgovara-s-Rusijom/492363
..................
opa bato
9
Dijeljenje
MOSKVA - Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu poručio je Njemačkoj da ne razgovaraju sa Rusijom sa pozicije sile, već da se sjete pouka iz istorije.
"Što se tiče izjava… ako govorimo konkretno o Njemačkoj, prije nego što izgovore takve riječi, treba da se vrate u istoriju. I nakon svega što je Njemačka uradila našoj zemlji, mislim da tamo narednih 200 godina ne bi trebalo o tome da govore, ne bi trebalo da daju izjave. Neću govoriti oštrije i grublje, mislim da ste me razumjeli“, odgovorio je Šojgu, a prenosi RT.
On je to rekao na pitanje novinara da prokomentariše izjavu njemačke ministarke odbrane Ursule fon der Lajen da sa Moskvom treba razgovarati sa pozije "jedinstva i snage".
Ministar je rekao i da bi bilo poželjno da se sjete istorije, prije nego što počnu da daju savjete o razgovoru sa Rusijom sa pozicije sile.
"To što se tiče razgovora sa pozicije sile: opet se vratite u istoriju. Ako sami ne čitate, pitajte djedove: kako je to razgovarati sa Rusijom sa pozicije sile. Oni vam mogu ispričati“, posavjetovao je Šojgu.
Ranije je ministarka odbrane Njemačke Ursula fon der Lajen pozvala da se pokaže oštriji stav prema Rusiji.
https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Sojgu-Nijemcima-Pitajte-dedove-kako-se-razgovara-s-Rusijom/492363
..................
opa bato
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
sojgu lupa cvrge :)epikur37 wrote:[size=36]Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom[/size]
9
Dijeljenje
..................
opa bato
ono, jebeni muski povlasteni patrijarhist protiv zenske femo-lebijske ministarke odbrane
Re: Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
evo ti dobra pjesmica iz rusije, hard basspismejker wrote:Pouke iy historije.....hahahahaha..brutalno..i pametnom dovoljno da zacepi gubicu,pogotovo ovoj svapskoj shlampi,koja bas i ne bira sto trpa izmedju nogu...
Similar topics
» Traju zadnje pripreme sukoba sa Rusijom na teritoriju Europe ili kako se tuđim kurcem tuku gloginje
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Nijemcima gori pod nogama
» Bolje ne pitajte...
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Nijemcima gori pod nogama
» Bolje ne pitajte...
Page 1 of 1