ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Go down

Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici - Page 12 Empty Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici

Post by Guest 28/9/2021, 09:21

ebenica wrote:
Sovak wrote:
ebenica wrote:
Sovak wrote:
ebenica wrote:
Sovak wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:Koliko je kazna za davanje lažnih podataka pri popisu stanovništva?
kakvi lažni podaci, kaj briješ ti? :D
vjera je osobni izbor, uvjerenje, odabir, možeš se izjasnit kak god hoćeš. nije ti to adresa. zarazno ste bistri.

OK ... osobni izbor ... ''tvoj izbor'' za baku ili bakin izbor za nju samu?
moj izbor za moju baku se ne tiče države. sekularnost.

Kakve veze s tim ima sekularnost ... mislim na izbor tvoje bake?

Znači ti nemaš nikaj protiv da tebe koji si npr. ateist u budućnosti tvoj budući unuk (nikad ne znaš na kaj bu se uvrgnul - vremena se mijenjaju) upiše kak rimokatolika iako bi tada sa sebe tvrdil da si ateist i da se nikako ne osjećaš pripadnikom vjerske rimokatoličke zajednice?

Ti fakat nisi baš sav svoj.
država nema uvid u te podatke osim tvoje vjerske zajednice kojoj pripadaš.. kontaš?

Kontam da nemaš problema lagati i muljati ... čak i vlastitu familiju.
jeste se danas svi digli retardirani? di sam ja rekao da ću ja za svoju baku nekaj ispunjavat?
riječ je o kaznama za netočnost podataka, religioznost ne spada u tu kategoriju službenih kažnjivih podataka!!!
jel to tak jebeno usrano teško mater vam jebem glupu!!!!?

Idiote poluabortirani ... fakat si tenkre.

Aj bok.

Guest
Guest

Back to top Go down

Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici - Page 12 Empty Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici

Post by Guest 28/9/2021, 09:21

marcellus wrote:jasno je poručeno - upitnik ima 38 pitanja i davanje lažnih podataka na bilo koje od tih 38 pitanja je kažnjivo.

ovo sve drugo su tvoje konfabulacije
je kretenu. točno tak. ai odjebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 28/9/2021, 09:23

ebenica wrote:
marcellus wrote:. Kužiš, dođeš pred sud i sud te pita koje ti je vjere baka a ti kažeš ateist, to je davanje pogrešnog iskaza i kažnjivo zatvorskom kaznom. To jel se to državu tiče ili ne se tebe ne tiče.
isus ti mater glupu retardiranu :/

pitaj bilo kojeg odvjetnika ak meni ne vjeruješ

državu se tiče sve što te pita - bilo u upitniku za popis stanovništva, bilo kao svjedoka pred sudom, dakle mogu te pitat što god ih volja, moraš dat točne podatke.

https://zakonipropisi.com/hr/zakon/kazneni-zakon/305-clanak-davanje-laznog-iskaza

Svjedok, vještak, prevoditelj ili tumač koji u prethodnom kaznenom postupku, u postupku pred sudom, međunarodnim sudom čiju sudbenost Republika Hrvatska prihvaća, arbitražom, u prekršajnom postupku, upravnom postupku, postupku pred javnim bilježnikom ili stegovnom postupku dade lažni iskaz, nalaz ili mišljenje ili nešto lažno prevede,

kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka tt kaznit će se stranka u postupku, osim okrivljenika, koja dade lažni iskaz ako se na tom iskazu temelji konačna odluka u tom postupku.

(3) Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. i 2. ovoga članka tt prouzročena osuda nedužnog okrivljenika ili druge osobito teške posljedice za okrivljenika,

počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 09:24

nevjerojatno si retardiran :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 28/9/2021, 09:28

nisam. Nigdje ne piše da lažni iskaz nije lažni iskaz ako "podatak nije službeni".

ovo nije upravni postupak ni sud, nego državno statističko istraživanje, pa kazna nije zatvor nego novčana. Jednostavno, dužan si dati točne podatke. Ak baka veli da je katolik a ti napišeš da je ateist, i ako baka popisivaču kasnije potvrdi da je katolik i da si je ti krivo upisao, to je 5 somova kuna

btw jadna tvoja baka ak ju imaš

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 09:29

marcellus wrote:nisam. Nigdje ne piše da lažni iskaz nije lažni iskaz ako "podatak nije službeni".

ovo nije upravni postupak ni sud, nego državno statističko istraživanje, pa kazna nije zatvor nego novčana. Jednostavno, dužan si dati točne podatke. Ak baka veli da je katolik a ti napišeš da je ateist, i ako baka popisivaču kasnije potvrdi da je katolik i da si je ti krivo upisao, to je 5 somova kuna

btw jadna tvoja baka ak ju imaš
jadna tvoja djeca ak ih ti nekaj učiš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 28/9/2021, 10:46

Uvijek je jedan član obitelji upisivao podatke za ostale članove uglavnom onako kako je to htio,došlo je do smjene generacije i tehnološkog napretka pa se promjenio i način popisivanja.

Glupoj katolčadi nije bio nikakav problem,kad je na prošlom popisivanju roditelji i bake upisivali podatke te su upisivali djecu i unuke kao vjernike a sad kad je došlo do prilike za revanš,to je odjednom problem.
Osim toga,službene državne podatke ne možeš mijenjati i davanje pogrešnih podataka u tom slučaju jest kažnjivo,međutim,religioznat je pitanje osjećaja,pa tako,tko zna u narednih 10 god. koliko ljudi može promjeniti religiju,duhovne potrebe ,tako da ti svaki drugi popis možeš se izjasnit onako kako se osjećaš.
Religioznost je osobna stvar koju možeš mijenjat po osjećanju jer to nije OIB.
Ovaj popis možeš bit ateist a idući pripadnih đedaj religije.Navodno je porastao broj mlađarije koja je za nacionalnost odabrala Mandalorian.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 28/9/2021, 11:23

IL Risorto wrote:

ali ti je ne mogu ja mijenjat. Ne mogu ja tebe upisat ko muslimana. Mislim, ne bih smio.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora 28/9/2021, 11:29

Pa tko zna šta, je istina u toj priči da unuci upisuju krivo
A što ako nije krivo
Ako su bake i djedovi se opametili i hoće da im se upiše ateizam
Tak i tak se bude manipulirali s tim podacima bili krivi bilo pravi
Svejedno je kaj se upiše kao vjera
Ja bih sebi upisala da mi je vjera marksizma npr

2014-04-29

Back to top Go down

Post by T. 28/9/2021, 11:33

marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

ali ti je ne mogu ja mijenjat. Ne mogu ja tebe upisat ko muslimana. Mislim, ne bih smio.
davanje netočnih i nepotpunih podataka je prekršaj po čl.46 Z. o popisu stanovništva...
2000-5000 kn ...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 11:38

T. wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

davanje netočnih i nepotpunih podataka je prekršaj po čl.46 Z. o popisu stanovništva...
2000-5000 kn ...

Hoce li oni koji su se upisali kao Mandaloriani biti prekrsajno gonjeni jer je ocito da lazu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 28/9/2021, 11:40

ebenica wrote:
prckov wrote:
znas tesko je pricat s nekim kome je logika slaba strana
šta kažeš? :D
prckov wrote:Ako npr. idu i pale crkve onda su militantni, i ja sam govorio o takvima.
šta kažeš? idu okolo i pale crkve? :^0 neki klinci se napiju pa razbiju prozor ili zapale kiosk pa ih ne zovemo militantnim razbijačima kioska a oni sebe mogu nazvat kak god hoće, loši dečki npr.
drugi dan će proć' kraj kioska k'o kraj kante za smeće, bez ikakvih emocija.
i ti si nakon dan guglanja našao jedan jedini primjer di se netko nazvao militantnim bezbošcima, nikad prije i nikad kasnije, trajali su k'o plitki potok i kažeš eto dokaz!! :D
"možemo" tak nazvat i francusku revoluciju ali ju ne zovemo, možemo to reć i za kinu ali to ne govorimo službeno :D

prckov wrote:Medutim plicacima treba nebitna i skroz sporedna stvar u diskusiji da bi kao oponirali cijeloj stvari o kojoj se govorilo.

točno to, plitak si potok, tečeš kroz blato pa nisi baš ni bistar. znam da se ti bojiš pedera, lezbi, ateista, zelenih, male grete i samo o tome razmišljaš i vidiš ih naoružane kak idu i pale al odahni ribica, neće tebi militantni zli ateisti ništa ;) ne boj se :)
krele
ti osim sto si lesinar jos si i pickasto histerican
trebo bi ti provjerit hormone jer meni ovo ne pari na spiku jednog prosjecnog odraslog muskarca  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 28/9/2021, 11:43

violator wrote:
T. wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

2000-5000 kn ...

Hoce li oni koji su se upisali kao Mandaloriani biti prekrsajno gonjeni jer je ocito da lazu?
sta ima kod tebe sreco
jel i danas moralno lebdis iznad ove forumske kaljuze 
evo stigo ti i lesinar, pazi da mu ne budes zrtva :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus 28/9/2021, 11:44

T. wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

2000-5000 kn ...

naveo sam to gore ebenici, ali dečko je odlučio ostat glup. Koje iznenađenje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 11:44

marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

ako si dio kućanstva i kućanstvo se složi da ih ti popisuješ onda možeš napisat kai god hoćeš...
ono kaj ne smiješ mijenjat su podaci po kojima te država identificira kao pojedinca: ime, prezime, oib, adresa..
u kaj ti vjeruješ ili ne je državi bitno kao i koja ti je omiljena boja.
da je to kažnjivo kak tvoj umno poremećeni mozak misli onda se kaptol ne bi "brinuo" nego bi se potrudio da se to kazni al čak je i tim kreaturama jasno da to nije i ne može biti kažnjivo.
al eto tebi nije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 11:45

marcellus wrote:
T. wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

2000-5000 kn ...

naveo sam to gore ebenici, ali dečko je odlučio ostat glup. Koje iznenađenje.
jedino tko je glup u ovoj priči si ti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 11:45

prckov wrote:
ebenica wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:Ako npr. idu i pale crkve onda su militantni, i ja sam govorio o takvima.
šta kažeš? idu okolo i pale crkve? :^0 neki klinci se napiju pa razbiju prozor ili zapale kiosk pa ih ne zovemo militantnim razbijačima kioska a oni sebe mogu nazvat kak god hoće, loši dečki npr.
i ti si nakon dan guglanja našao jedan jedini primjer di se netko nazvao militantnim bezbošcima, nikad prije i nikad kasnije, trajali su k'o plitki potok i kažeš eto dokaz!! :D
"možemo" tak nazvat i francusku revoluciju ali ju ne zovemo, možemo to reć i za kinu ali to ne govorimo službeno :D

prckov wrote:Medutim plicacima treba nebitna i skroz sporedna stvar u diskusiji da bi kao oponirali cijeloj stvari o kojoj se govorilo.

točno to, plitak si potok, tečeš kroz blato pa nisi baš ni bistar. znam da se ti bojiš pedera, lezbi, ateista, zelenih, male grete i samo o tome razmišljaš i vidiš ih naoružane kak idu i pale al odahni ribica, neće tebi militantni zli ateisti ništa ;) ne boj se :)
krele
trebo bi ti provjerit hormone jer meni ovo ne pari na spiku jednog prosjecnog odraslog muskarca  :D

Fakti su fakti, je l'. ;) Nisi znao razliku izmedju ateizma i antiteizma i sve te uvrede kojima obasipas Eba ili mene nece ti pomoci prikriti nista od toga makar se postavljao na trepavice.. vise srece drugi put. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 28/9/2021, 11:46

ebenica wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

ako si dio kućanstva i kućanstvo se složi da ih ti popisuješ onda možeš napisat kai god hoćeš...
ono kaj ne smiješ mijenjat su podaci po kojima te država identificira kao pojedinca: ime, prezime, oib, adresa..
da je to kažnjivo kak tvoj umno poremećeni mozak misli onda se kaptol ne bi "brinuo" nego bi se potrudio da se to kazni al čak je i tim kreaturama jasno da to nije i ne može biti kažnjivo.
al eto tebi nije.
gle, netočan podatak je netočan podatak...
odnosio se na ime i prezime, religiju ili broj cipela...
tu zakon ne pravi razliku...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/9/2021, 11:46

marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:. Kužiš, dođeš pred sud i sud te pita koje ti je vjere baka a ti kažeš ateist, to je davanje pogrešnog iskaza i kažnjivo zatvorskom kaznom. To jel se to državu tiče ili ne se tebe ne tiče.
isus ti mater glupu retardiranu :/

pitaj bilo kojeg odvjetnika ak meni ne vjeruješ

državu se tiče sve što te pita - bilo u upitniku za popis stanovništva, bilo kao svjedoka pred sudom, dakle mogu te pitat što god ih volja, moraš dat točne podatke.

https://zakonipropisi.com/hr/zakon/kazneni-zakon/305-clanak-davanje-laznog-iskaza

Svjedok, vještak, prevoditelj ili tumač koji u prethodnom kaznenom postupku, u postupku pred sudom, međunarodnim sudom čiju sudbenost Republika Hrvatska prihvaća, arbitražom, u prekršajnom postupku, upravnom postupku, postupku pred javnim bilježnikom ili stegovnom postupku dade lažni iskaz, nalaz ili mišljenje ili nešto lažno prevede,

kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka tt kaznit će se stranka u postupku, osim okrivljenika, koja dade lažni iskaz ako se na tom iskazu temelji konačna odluka u tom postupku.

(3) Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. i 2. ovoga članka tt prouzročena osuda nedužnog okrivljenika ili druge osobito teške posljedice za okrivljenika,

počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.
jebote, piskaralo marcellus gori od režimskih žandara.

raspreda cijelu teoriju o tome što ti država može napraviti ako ne daš odgovor koji režim očekuje s težištem na represiji i sankcijama. u duhu anemičnog zločinca i njegovih parastožera, parakomisija i parapovjerenstava.

odjebeš i državu i krivosuđe i represivni aparat sa samo dvije riječi: ne znam.
pa neka  onda režim dokazuje, ako može, da ti znaš. 
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2021, 11:48

T. wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:
IL Risorto wrote:

al eto tebi nije.
gle, netočan podatak je netočan podatak...
odnosio se na ime i prezime, religiju ili broj cipela...
tu zakon ne pravi razliku...
No, kako će iz DZS-a kontrolirati jesu li građani dali točne i potpune podatke s obzirom na to da se popis temelji na izjavi građana i da popisivač nema pravo tražiti osobne dokumente, ni sumnjati u točnost podataka, a s druge strane, ako građani ne daju podatke o popisnim jedinicama ili ne daju točne i potpune podatke, prijeti im novčana kazna?

Iako više od 1000 kontrolora nadzire rad popisivača, kontroliraju točnost i obuhvat prikupljenih podataka, kako će kontrolirati točnost svih podataka tijekom obrade podataka, kako će se provjeriti točnost podataka za iseljene koji se nisu odjavili ili za fiktivne stanovnike koji su prijavljeni u Hrvatskoj, a ovdje ne žive?

Što će biti i s popisivanjem praznih stanova, kuća i vikendica i ulaze li u evidenciju?

“Državni zavod više je puta prenosio da podaci koje osobe daju trebaju biti potpuni i točni. Popisivači će s tim upoznati članove kućanstva. Popisivač ne može provjeravati tijekom popisivanja točnost podataka jer se Popis temelji na izjavi. No, tijekom obrade podataka, Zavod će uparivati podatke s podacima iz administrativnih baza i kontrolirati točnost i pouzdanost podataka.

u kojim to državnim bazama tebi piše jel si religiozan ili nisi? kad su te zadnji put pitali u nekoj od državnih institucija jel si religiozan ili nisi? jesi droga?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 28/9/2021, 11:48

violator wrote:
prckov wrote:
ebenica wrote:
prckov wrote:

krele

Fakti su fakti, je l'. ;) Nisi znao razliku izmedju ateizma i antiteizma i sve te uvrede kojima obasipas Eba ili mene nece ti pomoci prikriti nista od toga makar se postavljao na trepavice.. vise srece drugi put. :)
i mala djeca znaju tu tvoju famoznu razliku
isto kao sto znaju kad se neko pravi budala ko ti pa skrece temu u sumu jer je ispala bezvezna glupaca
 a htjela bit upravo suprotno  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics