ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 34 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Hektorović 26/9/2021, 17:08

Eroo wrote:
Hektorović wrote:
Eroo wrote:
Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%.  (na testiranju).
One  home made platnene su obično s*nje. Nepropustnost ispod 40%.

Cjepivo + Maske, minimalan rizik

I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati  nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
gdje su morali ponovo cijepiti s booster dozama preko 3 milijuna stanovnika.

Nesprovedivo, naime mladi intenzivno žive, izlaze u prepune klubove, partijaju.

Da i mi zavedemo režim, svejedno ga ne bi mogli sprovesti van svojih granica, pa opet ništa od toga.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:08

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:
Slovoslagar wrote:
ebenica wrote:
T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Može nekome biti antipatičan i sl., ali to nije tema...
niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.

Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.

Kako je uopće ova rasprava otišla u ovom smjeru?? :roll
zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.

Ovdje se ne priča o  neplaćenom dopustu nego o plaćenom  roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.

Mislim daje određen dio plaće, jasno ne cijela.

Svejedno, ne mijenja na onome što vam je napisao slovoslagar.
naravno da ne mijenja nego potvrđuje da si ti jedna lijena licemjerna pička koja jedno priča drugo radi. nije nam trebao slovosagar da nam to pečatira.
evo sad se i ti slažeš pa da završimo ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:09

Vidi ti Epikura! :D

Tako to rade oni iz umjereno konzervativne i nacionalne, obiteljske, katoličke, pučke, socijalne osnovne matrice! #samojako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:09

ebenica wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:
Slovoslagar wrote:
ebenica wrote:
T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.

Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.

zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.

Ovdje se ne priča o  neplaćenom dopustu nego o plaćenom  roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.
pa najviše se radi o prvotnoj stvari koju je isti napisao:
Pravi čovjek ima tri zajednice:

obiteljsku

radnu i

župnu

;)

ili epikur nije pravi čovjek ili piše laži. licemjerno je ovak nešto napisat i onda izbjegavat rad. i onda kad netko to primjeti druge prozivat da su jalni
i da nisu radili ni pola kao on.
iebe se meni kaj on koristi i kaj mu zakon pruža, njegova stvar, al onda imaj obraza i nemoj pisat sranja i parole, npiši iskreno: neda mi se radit uzeo sam kaj zakon pruža i amen.
nema odvratnije stvari nego kad netko sere i laže a pun kurac mi je toga svakodnevno, od mamića, bandića, plenkovića, todorića itd. odvratna retorika odvratnih ljudi.
tak je rasprava otišla u ovom smjeru.

Sedma Božja zapovijed glasi: „Ne kradi!". Ona vrijedi za sve i ne podliježe nikakvim interpretacijama ni iznimkama. Vrijedi za njihove i za naše, za bogate i za siromašne, za vjernike i nevjernike, za većinu i za manjine, itd.

Bosanac je salonski katolik tj. partijski katolik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:10

Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 26/9/2021, 17:11

Prosvjetari su strava.
Docim,...prosvjetarke.... :x
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 26/9/2021, 17:11

dijagram wrote:prosvjetari su strava.

Imenjače, ako zalijevaš ploču, sve 5 :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:12

violator wrote:Vidi ti Epikura! :D

Tako to rade oni iz umjereno konzervativne i nacionalne, obiteljske, katoličke, pučke, socijalne osnovne matrice! #samojako
#adezezna
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2021, 17:13

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:
Slovoslagar wrote:
ebenica wrote:

Mislim daje određen dio plaće, jasno ne cijela.

Svejedno, ne mijenja na onome što vam je napisao slovoslagar.

Ma pusti, brate Epi...eto se razumiju i na djecu, samo zato što su još uvijek (s 40+) kod mame na ločki. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 26/9/2021, 17:13

epikur37 wrote:
dijagram wrote:prosvjetari su strava.

Imenjače, ako zalijevaš ploču, sve 5 :)

To se rece njega, vec sam spominjao:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:15

Gnječ wrote:

fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.
u 3 pizde materine više.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2021, 17:15

ebenica wrote:
Na tvoju mamu sam mislio, blento...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:17

Eroo wrote:.eto se razumiju i na djecu
ja ne volim djecu, nisam nikad. djeca mi se gade u stvari. glupa su.
volim samo žene. odrasle. nikad svećenika od mene ili prosvjetara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:18

Eroo wrote:
ebenica wrote:
pa ti ne poznaš moju mater niti ti je ista ikad uputila jednu riječ da bi mogao komentirat njen neodgoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:18

ebenica wrote:
violator wrote:Vidi ti Epikura! :D

#adezezna

Da. Mi ostali koji gledamo kako ne prijeci, ne iskoristavati znane i neznane drugove, eee, mi smo pomodno liberalni ili smo ljevicarska septicka jama. Moze! Evo sam si stavila znackicu na majicu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2021, 17:20

ebenica wrote:
Gnječ wrote:

fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.
u 3 pizde materine više.
Šta si se uzjogunio, najprije se moraš sam ostvariti obiteljski da bi to razumio...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:22

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Gnječ wrote:

u 3 pizde materine više.
Šta si se uzjogunio, najprije se moraš sam ostvariti obiteljski da bi to razumio...

Sto tocno? Kako se laze i krade? Odlican primjer djeci. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2021, 17:23

ebenica wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
pa ti ne poznaš moju mater niti ti je ista ikad uputila jednu riječ da bi mogao komentirat njen neodgoj.
Vidim po tvom neodgoju, pa mi je sve jasno...U nas ne kažu slučajno "Kakav otac-takav kotac".
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:23

Eroo wrote: moraš sam ostvariti obiteljski.
ne bih hvala. najbolje da vama čobanima ostavim svoju djecu, ja bih svoju djecu volio a ne mrzio da im tak nekaj idem napravit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2021, 17:24

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
Vidim po tvom neodgoju, pa mi je sve jasno...U nas ne kažu slučajno "Kakav otac-takav kotac".
pa eto, ja nisam rođen u svinjcu pa i ne mogu znati takve izreke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2021, 17:29

violator wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
Gnječ wrote:

u 3 pizde materine više.

Sto tocno? Kako se laze i krade? Odlican primjer djeci. :)
Da se nije prilagodio sredini imali ga za budalu. Ta znamo se...
Niste vi jalni tek tako...Evo muškadija, a zašto ti?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics