Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
One home made platnene su obično s*nje. Nepropustnost ispod 40%.
Cjepivo + Maske, minimalan rizik
I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
gdje su morali ponovo cijepiti s booster dozama preko 3 milijuna stanovnika.
Nesprovedivo, naime mladi intenzivno žive, izlaze u prepune klubove, partijaju.
Da i mi zavedemo režim, svejedno ga ne bi mogli sprovesti van svojih granica, pa opet ništa od toga.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
naravno da ne mijenja nego potvrđuje da si ti jedna lijena licemjerna pička koja jedno priča drugo radi. nije nam trebao slovosagar da nam to pečatira.epikur37 wrote:Gnječ wrote:ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Može nekome biti antipatičan i sl., ali to nije tema...
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.
Kako je uopće ova rasprava otišla u ovom smjeru??
Ovdje se ne priča o neplaćenom dopustu nego o plaćenom roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.
Mislim daje određen dio plaće, jasno ne cijela.
Svejedno, ne mijenja na onome što vam je napisao slovoslagar.
evo sad se i ti slažeš pa da završimo ;)
Guest- Guest
Vidi ti Epikura! :D
Tako to rade oni iz umjereno konzervativne i nacionalne, obiteljske, katoličke, pučke, socijalne osnovne matrice! #samojako
Tako to rade oni iz umjereno konzervativne i nacionalne, obiteljske, katoličke, pučke, socijalne osnovne matrice! #samojako
Guest- Guest
ebenica wrote:pa najviše se radi o prvotnoj stvari koju je isti napisao:Gnječ wrote:ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.
Ovdje se ne priča o neplaćenom dopustu nego o plaćenom roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.
Pravi čovjek ima tri zajednice:
obiteljsku
radnu i
župnu
;)
ili epikur nije pravi čovjek ili piše laži. licemjerno je ovak nešto napisat i onda izbjegavat rad. i onda kad netko to primjeti druge prozivat da su jalni
i da nisu radili ni pola kao on.
iebe se meni kaj on koristi i kaj mu zakon pruža, njegova stvar, al onda imaj obraza i nemoj pisat sranja i parole, npiši iskreno: neda mi se radit uzeo sam kaj zakon pruža i amen.
nema odvratnije stvari nego kad netko sere i laže a pun kurac mi je toga svakodnevno, od mamića, bandića, plenkovića, todorića itd. odvratna retorika odvratnih ljudi.
tak je rasprava otišla u ovom smjeru.
Sedma Božja zapovijed glasi: „Ne kradi!". Ona vrijedi za sve i ne podliježe nikakvim interpretacijama ni iznimkama. Vrijedi za njihove i za naše, za bogate i za siromašne, za vjernike i nevjernike, za većinu i za manjine, itd.
Bosanac je salonski katolik tj. partijski katolik.
Guest- Guest
jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
Guest- Guest
Prosvjetari su strava.
Docim,...prosvjetarke....
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:prosvjetari su strava.
Imenjače, ako zalijevaš ploču, sve 5 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Mislim daje određen dio plaće, jasno ne cijela.
Svejedno, ne mijenja na onome što vam je napisao slovoslagar.
Ma pusti, brate Epi...eto se razumiju i na djecu, samo zato što su još uvijek (s 40+) kod mame na ločki.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
epikur37 wrote:dijagram wrote:prosvjetari su strava.
Imenjače, ako zalijevaš ploču, sve 5 :)
To se rece njega, vec sam spominjao:)
dijagram-
2015-08-09
fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.Gnječ wrote:
u 3 pizde materine više.
Guest- Guest
Na tvoju mamu sam mislio, blento...ebenica wrote:jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
2016-07-22
ja ne volim djecu, nisam nikad. djeca mi se gade u stvari. glupa su.Eroo wrote:.eto se razumiju i na djecu
volim samo žene. odrasle. nikad svećenika od mene ili prosvjetara.
Guest- Guest
pa ti ne poznaš moju mater niti ti je ista ikad uputila jednu riječ da bi mogao komentirat njen neodgoj.Eroo wrote:Na tvoju mamu sam mislio, blento...ebenica wrote:jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
Guest- Guest
Da. Mi ostali koji gledamo kako ne prijeci, ne iskoristavati znane i neznane drugove, eee, mi smo pomodno liberalni ili smo ljevicarska septicka jama. Moze! Evo sam si stavila znackicu na majicu..
Guest- Guest
Šta si se uzjogunio, najprije se moraš sam ostvariti obiteljski da bi to razumio...ebenica wrote:fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.Gnječ wrote:
u 3 pizde materine više.
2016-07-22
Eroo wrote:Šta si se uzjogunio, najprije se moraš sam ostvariti obiteljski da bi to razumio...ebenica wrote:fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.Gnječ wrote:
u 3 pizde materine više.
Sto tocno? Kako se laze i krade? Odlican primjer djeci. :)
Guest- Guest
Vidim po tvom neodgoju, pa mi je sve jasno...U nas ne kažu slučajno "Kakav otac-takav kotac".ebenica wrote:pa ti ne poznaš moju mater niti ti je ista ikad uputila jednu riječ da bi mogao komentirat njen neodgoj.Eroo wrote:Na tvoju mamu sam mislio, blento...ebenica wrote:jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
2016-07-22
ne bih hvala. najbolje da vama čobanima ostavim svoju djecu, ja bih svoju djecu volio a ne mrzio da im tak nekaj idem napravit.Eroo wrote: moraš sam ostvariti obiteljski.
Guest- Guest
pa eto, ja nisam rođen u svinjcu pa i ne mogu znati takve izreke.Eroo wrote:Vidim po tvom neodgoju, pa mi je sve jasno...U nas ne kažu slučajno "Kakav otac-takav kotac".ebenica wrote:pa ti ne poznaš moju mater niti ti je ista ikad uputila jednu riječ da bi mogao komentirat njen neodgoj.Eroo wrote:Na tvoju mamu sam mislio, blento...ebenica wrote:jel mi se upucavaš sad ili kaj? ne kužim? iebao bi me da sam drugačiji?Eroo wrote:. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.
Guest- Guest
Da se nije prilagodio sredini imali ga za budalu. Ta znamo se...violator wrote:Eroo wrote:Šta si se uzjogunio, najprije se moraš sam ostvariti obiteljski da bi to razumio...ebenica wrote:fascinantno je kak nas 30 godina u glavu iebu isti ljudi s istom retorikom o delanju, katoličkim vrijednostima, domovini, obitelji....a ti isti ljudi nemaju veze s tim a mi smo svi jalni i nenormalni.Gnječ wrote:
u 3 pizde materine više.
Sto tocno? Kako se laze i krade? Odlican primjer djeci. :)
Niste vi jalni tek tako...Evo muškadija, a zašto ti?
2016-07-22
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje