Korona novosti i spoznaje
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:pa kaj si onda nama jalnima nabijao na nos da si ti delao na godišnjem?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa kaj sad na kraju? jesi radio ili si bio na godišnjem?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa kaj ga nisi iskoristio preko ljeta?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa onda tak i reci, lažem i kradem, nemam morala jer mi zakon to omogućava...samo nemoj srat.epikur37 wrote:
Nema nikakvog opravdanja, koristim zakonsko pravo.
Roditeljski dopust je po novome krađa i kriminal...
Što čovjek neće doznati :)
Nije lako ni eri s vama koliko god ćoškast bio.
Tad mi je godišnji...
Koji si ti tupko :D
daj se odluči više.
Posve privatna stvar, to je moje slobodno vrijeme plaćenog odsustva s posla.
pasalo ti je k'o argument a sad je odjednom to privatna stvar i tvoje slobodno vrijeme.
jebem ti mater bezobraznu bosansku.
bože kako si tup i prost
vjerujem da je ljudima koji lajkaju tvoje postove malo neprijatno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro, malo sam karikirala...znam da nose i dnevnikmetilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
ne sigurno ne zaslužuje imati veću satnicu, jer posao nije niti približno težak, odgovoran,
a umoran jer ispalo je da posli posla ide raditi sebi vikednicu(što je super) ali zahtjeva da mu mi to financiramo
i koliko sati dnevno odrađuje u školi? to je pravo pitanje
nije nitko od njih primirisao težak posao...najteže čega se uhvate je penkalo
Imam puno prosvjetnih radnika u porodici, najbliži su mi sin i dvije sestre i to je puno teži posao od dizanja penkala, posebno u ovim vremenima kad je društvo srozalo autoritet prosvjetnim radnicima, a ovakvi upisi ga još više srozavaju
gledaj, ima daleko težih i zahtjevnijih poslova, a oni koji ih vrše ne cvile non stop...u stvari ne cvile nikad, nego rade i šute
nisi se ti nikad nadelao u životu, da jesi ne bi znao za riječ "intenzivni" sport nakon posla.epikur37 wrote:
Pa iskreno na izmaku sam snaga, ovo je 9 godina tog ubilačkog tempa. Koji amortiziram intenzivnim sportom
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
ne sigurno ne zaslužuje imati veću satnicu, jer posao nije niti približno težak, odgovoran,
a umoran jer ispalo je da posli posla ide raditi sebi vikednicu(što je super) ali zahtjeva da mu mi to financiramo
Imam puno prosvjetnih radnika u porodici, najbliži su mi sin i dvije sestre i to je puno teži posao od dizanja penkala, posebno u ovim vremenima kad je društvo srozalo autoritet prosvjetnim radnicima, a ovakvi upisi ga još više srozavaju
Ma nemaju pojma, ali svakom je tuđi posao lakši.
To je tako.
Pa ako te turizam u dva mjeseca totalno fizički i psihički razjebao kako ti sam tvrdiš da moraš uzeti p. odmor onda se pitam kako uspiješ raditi u školi sve mjesece a bez da ne završiš na odjelu intenzivne njege i akutnom odjelu psihijatrije. Ako je taj školski posao toliko težak odakle smogneš snage za raditi u tvom privatnom biznisu 24h na dan jahte plus apartmani itd....
Pa iskreno na izmaku sam snaga, ovo je 9 godina tog ubilačkog tempa. Koji amortiziram intenzivnim sportom, zdravom hranom a u iznimno stresnim situacijama povećim pivom.
Tepško je zamisliti taj napor na tako duge staze...
No, evo, ovu godinu sam konačno isplivao. Sad se moram sanirati.
Vidim da uz sve to ti imaš vremena za ležerno podjebavanje na forumu. Dakle još si ti napola neiskorišten tj. imaš slobodnog vremena na izvoz.
Guest- Guest
ja ne pišem za druge ljude nego za sebe, svoj moral i svoj karakter ne za nagradu lajka.epikur37 wrote:ebenica wrote:pa kaj si onda nama jalnima nabijao na nos da si ti delao na godišnjem?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa kaj sad na kraju? jesi radio ili si bio na godišnjem?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa kaj ga nisi iskoristio preko ljeta?epikur37 wrote:ebenica wrote:pa onda tak i reci, lažem i kradem, nemam morala jer mi zakon to omogućava...samo nemoj srat.epikur37 wrote:
Nema nikakvog opravdanja, koristim zakonsko pravo.
Roditeljski dopust je po novome krađa i kriminal...
Što čovjek neće doznati :)
Nije lako ni eri s vama koliko god ćoškast bio.
Tad mi je godišnji...
Koji si ti tupko :D
daj se odluči više.
Posve privatna stvar, to je moje slobodno vrijeme plaćenog odsustva s posla.
pasalo ti je k'o argument a sad je odjednom to privatna stvar i tvoje slobodno vrijeme.
jebem ti mater bezobraznu bosansku.
bože kako si tup i prost
vjerujem da je ljudima koji lajkaju tvoje postove malo neprijatno
ja naime nisam pička kao ti.
Guest- Guest
Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Može nekome biti antipatičan i sl., ali to nije tema...
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.
Kako je uopće ova rasprava otišla u ovom smjeru??
Slovoslagar-
2021-04-25
AssadNaPodmornici likes this post
metilda wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
A baš nemaju pojma. Dijelom je za to kriv i aben.
da ali
aben je poseban i dragocjen slučaj ideološke perverzije
kao takav je vrjedniji nego potencijalna šteta koju radi oko sebe
stajem u zaštitu kolege a ako treba dižem i cijeli sindikat hrvatskih učitelja
2015-08-06
mativka likes this post
To ne bi bio problem za izvesti...epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
da ali
Ionako imate previše slobodnog vremena...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
mativka likes this post
OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11 i da si sasvim slučajno prvi kročio na Mjesec!Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
Poslije 4 sta predavanja osjećao sam se potpuno iscjeđen...
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
T. wrote:To ne bi bio problem za izvesti...epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
da ali
Ionako imate previše slobodnog vremena...
dobro ali akd radimo barem nešto napravimo
za razliku od pravnika
:p
2015-08-06
uprolazu wrote:OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
veber je bio astronaut u apollu
pa zar je teško povjerovati da je čovjek s 40 godina staža održao par predavanja
2015-08-06
zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
ovdje nije riječ o takvom slučaju nego o iskorištavanju istoga "jer se može", sebično i bahato, nauštrb kolega koji će to morat odradit jer neće djeca imnat sat manje u školi.
bahato i nemoralno je kad se "poziva na pravo i zakon" koji uopće nije namjenjen tome ga se koristi kad se umoriš dok kopaš luk na godišnjem.
Moja žena je uzela godinu dana neplaćenog nakon godine dana rodiljnog dopusta jer je zakjučila da joj je ljepše kod kuće brinuti o djeci, kada već ima tu mogućnost.
Guest- Guest
Ma jok, ništa nije teško povjerovati ako voliš čitati Raspea.epikur37 wrote:uprolazu wrote:OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
veber je bio astronaut u apollu
pa zar je teško povjerovati da je čovjek s 40 godina staža održao par predavanja
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Ovdje se ne priča o neplaćenom dopustu nego o plaćenom roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.
Guest- Guest
Provjeri kod mame, možda sam ti i tata, onak u prolazu...uprolazu wrote:OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11 i da si sasvim slučajno prvi kročio na Mjesec!Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
uprolazu dislikes this post
pa najviše se radi o prvotnoj stvari koju je isti napisao:Gnječ wrote:ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Ovdje se ne priča o neplaćenom dopustu nego o plaćenom roditeljskom dopustu. Za slovoslagara.
Pravi čovjek ima tri zajednice:
obiteljsku
radnu i
župnu
;)
ili epikur nije pravi čovjek ili piše laži. licemjerno je ovak nešto napisat i onda izbjegavat rad. i onda kad netko to primjeti druge prozivat da su jalni
i da nisu radili ni pola kao on.
iebe se meni kaj on koristi i kaj mu zakon pruža, njegova stvar, al onda imaj obraza i nemoj pisat sranja i parole, npiši iskreno: neda mi se radit uzeo sam kaj zakon pruža i amen.
nema odvratnije stvari nego kad netko sere i laže a pun kurac mi je toga svakodnevno, od mamića, bandića, plenkovića, todorića itd. odvratna retorika odvratnih ljudi.
tak je rasprava otišla u ovom smjeru.
Guest- Guest
pa ti ni svojoj djeci nisi tata, tata im je neki kralj ipak su to princ i princeza.Eroo wrote:Provjeri kod mame, možda sam ti i tata, onak u prolazu...uprolazu wrote:OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11 i da si sasvim slučajno prvi kročio na Mjesec!Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:najveći stručnjak je ovaj luđak koji je proveo godinu dana u podrumu, isfalivao svaku moguću prognozu koju se usudio dati(neke njegove izjave tipa šveđani ubijaju starce tako da im nedaju kisik, šveđani skrivaju mrtve tako da ih pokopavaju iza bolnica, hvalio australiju, hvalio slovačku tvrdio da u bosni se drže mjera pa je pala pandemija, tvrdio(i dalje tvrdi) da 3% zaraženih umire od virusa(realna brojka je između 0.1% i 0.3% ovisno o statistici), mogao bi knjigu njegovih promašaja napisati i dalje upire i spamaHektorović wrote:Eroo wrote:Stručno bistrenje maloga Perice...
Ne nego specjalizantica koja je provela COVID doslovno na prvoj crti u velikom kliničkom centru.
I velika imena u medicini i infektologiji su napravile epic failove, da ne govorimo kolike su ekonomske posljedice (Koje toliko trenutno ne osjetimo no osjeti se u zaduženju).
Dakle lockdowni su totalna glupost i samo odlaganje neminovnog, prošle godine sa wuhanskom virusom lovkdowni niti nisu trebali a čitava drama je bila zbog Kineske procjene o tome da je ovo novi SARS, i luđačke reakcije kod njih, zatim prodora virusa u bolnice i domove za penziće po Italiji, onda Francuskoj i Britaniji.
Pa ovo je novi SARS jebote ludi bosanac. SARS2 a ima na lageru spreman i SARS3 i 4 i 5 itd sve do SARS13.
Smrtnost nije niti blizu SARS-a gdje bila oko 6-9%.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gnječ wrote:ebenica wrote:zakon pruža i rupe u ne-plaćanju poreza jer iste nisu adresirane zakonom. ali ako ih koristiš svi ćemo se složit da je to nemoralno. to što koristiš određene stvari koje su "zakonske" ili nisu određene zakonom ne pretvara iste u moralne, pogotovo ne kad drugima soliš pamet kako si se ti naradio na godišnjem.Slovoslagar wrote:Zakonska mogućnost da roditelj može provesti određeno vrijeme neplaćenog dopusta kod kuće osigurana je sa svrhom da bi ljudi mogli određeno vrijeme biti kod kuće te slobodno i neopterećeno zaposlenjem organizirati obiteljski život. Razlozi zbog kojih netko koristi tu mogućnost su ne samo nebitni, nego potpuno neadresirani zakonom pa su samim time i zakonski nebitni.ebenica wrote:niti jedan zakon nije stvoren da ga se koristi jer se može nego da pruži određenu zaštitu ljudima kojima bi to stvarno trebalo, bolesno dijete, određeni hendikepi itd.itd.T. wrote:Ako je ispoštovan ugovor o radu, kolektivni ugovor i zakon o radu, čovjeku se nema šta prigovoriti...
Mislim daje određen dio plaće, jasno ne cijela.
Svejedno, ne mijenja na onome što vam je napisao slovoslagar.
2015-08-06
Tebi sigurno nisam..s tako niskim IQ ne može biti ništa od mene. A tek neodgoj...Gadljiv sam, jebiga.ebenica wrote:pa ti ni svojoj djeci nisi tata, tata im je neki kralj ipak su to princ i princeza.Eroo wrote:Provjeri kod mame, možda sam ti i tata, onak u prolazu...uprolazu wrote:OMG, još napiši da si bio astronaut u Apollu 11 i da si sasvim slučajno prvi kročio na Mjesec!Eroo wrote:Slučajno sam jednu godinu bio i predavatelj. Nikad više, nema tog novca.epikur37 wrote:metilda wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da je težak toliko, niti je morao učiti toliko u školi niti na fakultetu(haha fakultet vjere) da bi imao veću satnicu nego inžinjer građevine ili inžinjer softwarea ili inžinjer u tvornici.epikur37 wrote:Miletić je opičen ali posao je težak, to da.
To je tako.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
One home made platnene su obično s*nje. Nepropustnost ispod 40%.
Cjepivo + Maske, minimalan rizik
I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
gdje su morali ponovo cijepiti s booster dozama preko 3 milijuna stanovnika.
Nesprovedivo, naime mladi intenzivno žive, izlaze u prepune klubove, partijaju.
Da i mi zavedemo režim, svejedno ga ne bi mogli sprovesti van svojih granica, pa opet ništa od toga.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje