Nove reakcije iz Dubrovnika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nove reakcije iz Dubrovnika
Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
Šansa je velika NULA. Prije je ušla u konflikt zbog nečeg drugog i prebacila na rasno pitanje i onaj pokret
Šansa je velika NULA. Prije je ušla u konflikt zbog nečeg drugog i prebacila na rasno pitanje i onaj pokret
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I da ne griješim dušu, srbi koju dođu ljetovati u hrvatsku su par stepenica više od ovih vučićevih bez zuba s nacrtom velike srbije u džepu. Oni su pristojni, vrlo uviđavni pa čak i kada brekaju i imaju love.
Vučićevi kao prvo imaju love za lavor doma i točat noge i srat o ustašama.
Vučićevi kao prvo imaju love za lavor doma i točat noge i srat o ustašama.
2015-08-15
RayMabus wrote:Ma tko joj jebe mater. Bavit s njom i njenim glupostima. Daj prođi nas se.
Kad je neka utakmica bitna onda se vanka na ulazu katića fino otkači južnjčka zastava. Tako je kod mene. Ona zalutala u kafić od Torcide. Njoj je sve rasizam. Ajde biži. Popij pivu i ne seri kvake.
California, vidi samo muške u kafiću i odmah misli kako je gay bar.
Dobro su i prošli :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Čiča je u srcu, tetovaže su primitivizam.kaya wrote:Pa zato što ste pristojni i normalni. S takvima nitko neće u konflikt. Samo s provokatorima i da ono skine majicu a čiča draža nacrtan.dzango wrote:U Rovinju cela ekipa u kafiću iz Beograda. Bilo nam je kao kod kuće.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja mislim da su ih drugačije gledali jer nikada nisu kresnuli crnkinju a ove su to pogrešno shvatile.kaya wrote:Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Otprilike. Ova je mislila da je u gej clubu a ovi su iskolačili oči i mislili ju zbarit.dzango wrote:Ja mislim da su ih drugačije gledali jer nikada nisu kresnuli crnkinju a ove su to pogrešno shvatile.kaya wrote:Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
2015-08-15
Ili su je svi odjebali pa se nastojala osvetiti na bilo koji način.kaya wrote:Otprilike. Ova je mislila da je u gej clubu a ovi su iskolačili oči i mislili ju zbarit.dzango wrote:Ja mislim da su ih drugačije gledali jer nikada nisu kresnuli crnkinju a ove su to pogrešno shvatile.kaya wrote:Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
kaya wrote:Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
Sta vi znate rednecks-i sta su Crnkinje? Crnkinje stalno traze kavgu ili belaja, kako bi rekli po bivsoj Jugi. Treba znati sa njima. Ovde jedan se zalio na njih u NYC. Misli to je kao ovde da se sprda. Moja procena je da bi barem 80% ovih iz Evrope, dobilo neku kaznu ili prijavu, optuznicu za rasizam, diskriminaciju, seksualno uznemiravanje, bulizam i jos masu toga da ne pisem roman. Svaka najmanja greska te ceka da ti skloni stolicu na kojoj stojis sa omcom oko vrata. Zasto su svi sami u Americi i izbegavaju druge. Usle u neki pub ili sta vec, tamo neke Nazi gluposti okacene, dovikivali ili sta vec i dovoljno. Nisu to Srbi, tamo odmah pakuju tuzbe, advokati rade, Sudovi, kazne. Kada ti napakuju na Social Security Number probleme, vide da si imao nesto, tvoj zivot je u debelom problemu. Tesko da ces naci posao, stan, kredit, zakljucaju te onako seljacki i zavrsis ba ulici.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Meni jedna Crnkinja zavalila lakat u bubreg sa desne strane u Virdziniji na ulici u prolazu. Da li sam reagovao? Ne. Produzio dalje. Da sam se upustio sa njom u polemiku, optuzila bi me za 1001 laz i ajde ti dokazuj ko u Hagu da je laz. Tamo zensko kada kaze nesto, tako je, jos stranac protiv Crnkinje, jedino jak advokat sa tradicijom, moze nesto promeniti. Izbegavaj ih i to je to.
2014-08-25
kaya wrote:Jeste, pucaju talijani od smeha kada jedu ribu i čekaju da uzmu dubrovnik natrag isto ko' i vi.Serbinho-3 wrote:Ljudima iz Srbije otvoreno govorili po restoranima da nisu pozeljni i da nadju drugo mesto. Realno su u pravu, sta su tano i isli. Smeju se Italijani nazivu Dubrovnik. Cekaju i to da uzmu nazad a ovi se raspistoljili po istom, kao da su ga oni napravili.
To me ne zanima, nisam ko Milo i onaj vas da se sastanu i umesto razgovora o HR i CG, oni o Srbiji. Alan Ford. Vase probleme sa desnicarima, nece vam resavati Srbi, kao ni vi nase sa Kosovom i druge, sto radite jos protiv nas. Mi se barem drzimo po strani.
2014-08-25
kaya wrote:Pa zato što ste pristojni i normalni. S takvima nitko neće u konflikt. Samo s provokatorima i da ono skine majicu a čiča draža nacrtan.dzango wrote:U Rovinju cela ekipa u kafiću iz Beograda. Bilo nam je kao kod kuće.
Tu i tamo od kulture neko izbusi gume, izgrebe auto, napravi stetu.
2014-08-25
južnjačka gesta po zaslugamaSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa zato što ste pristojni i normalni. S takvima nitko neće u konflikt. Samo s provokatorima i da ono skine majicu a čiča draža nacrtan.dzango wrote:U Rovinju cela ekipa u kafiću iz Beograda. Bilo nam je kao kod kuće.
Tu i tamo od kulture neko izbusi gume, izgrebe auto, napravi stetu.
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Pucano na HR kombi iz Dubrovnika
» BiH planira nuklearno odlagalište odmah iznad Dubrovnika
» SKORO SE MIJENJA VIZURA DUBROVNIKA?
» "Nećemo odgovoriti, na ludilo nema reakcije
» Pucano na HR kombi iz Dubrovnika
» BiH planira nuklearno odlagalište odmah iznad Dubrovnika
» SKORO SE MIJENJA VIZURA DUBROVNIKA?
» "Nećemo odgovoriti, na ludilo nema reakcije