Nove reakcije iz Dubrovnika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nove reakcije iz Dubrovnika
Ma šta se s njom uopće tko raspravlja. Vrati se u Afriku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darth_vader likes this post
i onda srbi kmeče da ih se zlostavlja i tjera iz DU.. haha. prvo, ima dosta srba radnika, čak i srba turista. istina je da DUbrovčani ne vole Srbe, meni je neugodno kada ih slušam, ali baš nitko nikada neće biti nepristojan prema Srbima, jednostavno to su "trgovci" a srbi su im tu ništa drugo nego radna snaga sa kojom se fer postupa(često bolje nego sa slavoncima) ili ako dođu u restoran, srbin konobar ih neće protjerati nego uredno poslužiti.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bio sam ovo ljeto po marini u DU ili malo po tom otocima pun kurac Srba radi dolje, ovi iz trebinja pogotovo bez njih bi dubrovačka sezona bila upitna...
Po Stradunu standardno čuješ ekavicu.
A konobari uglavom i jesu iz Trebinja.
e da ova crnkinja izmislila, a onaj debil od DU gradonačelnika se odmah ispričava.. koji narod pičaka smo postali..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
darth_vader likes this post
When Union, who recounts the incident in her new memoir, You Got Anything Stronger?, available now, and her small group entered what they thought was a gay bar in order to get some drinks, they looked around and realized they were surrounded by Jim Crow memorabilia and "Neo-Nazi" patrons who immediately intimidated Union and her friends.
"I've never experienced that level of hatred and the threat of physical violence," recalls Union, who says a menacing group followed them down the street when they left. "It was such a jolt. And the fear and adrenaline of what happened left us all numb."
"I've never experienced that level of hatred and the threat of physical violence," recalls Union, who says a menacing group followed them down the street when they left. "It was such a jolt. And the fear and adrenaline of what happened left us all numb."
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote: they looked around and realized they were surrounded by Jim Crow memorabilia and "Neo-Nazi" patrons who immediately intimidated Union and her friends.
Referira se specifično o rasističkoj memorabiliji u kafiću
Ovoga nema u Dubrovniku.
2018-04-10
RayMabus wrote:Ma šta se s njom uopće tko raspravlja. Vrati se u Afriku.
E da, ako i nije izmišljeno, vjerojatno su ovo vidjeli, plus što je ekipa bila sva muška. haha
2018-04-10
Ma tko joj jebe mater. Bavit s njom i njenim glupostima. Daj prođi nas se.
Kad je neka utakmica bitna onda se vanka na ulazu katića fino otkači južnjčka zastava. Tako je kod mene. Ona zalutala u kafić od Torcide. Njoj je sve rasizam. Ajde biži. Popij pivu i ne seri kvake.
Kad je neka utakmica bitna onda se vanka na ulazu katića fino otkači južnjčka zastava. Tako je kod mene. Ona zalutala u kafić od Torcide. Njoj je sve rasizam. Ajde biži. Popij pivu i ne seri kvake.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:i onda srbi kmeče da ih se zlostavlja i tjera iz DU.. haha. prvo, ima dosta srba radnika, čak i srba turista. istina je da DUbrovčani ne vole Srbe, meni je neugodno kada ih slušam, ali baš nitko nikada neće biti nepristojan prema Srbima, jednostavno to su "trgovci" a srbi su im tu ništa drugo nego radna snaga sa kojom se fer postupa(često bolje nego sa slavoncima) ili ako dođu u restoran, srbin konobar ih neće protjerati nego uredno poslužiti.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bio sam ovo ljeto po marini u DU ili malo po tom otocima pun kurac Srba radi dolje, ovi iz trebinja pogotovo bez njih bi dubrovačka sezona bila upitna...
Ne vole niti Splićani Zagrepčane. A posebno nakon sranja koje su Srbi napravili u DU, dobro i prolaze Srbijanci (kažem deru se agresivnom ekavicom po kafićima na stradunu).
2018-04-10
Vidi bijele miševe.
Nema to smisla uopće objašnjavat s njom. Ona je crnkinja iz Amerike i ona to drukčije vidi. Sad će njoj neko nešto tu objašnjavat ovo ono. Ma da ne bi.
Nema to smisla uopće objašnjavat s njom. Ona je crnkinja iz Amerike i ona to drukčije vidi. Sad će njoj neko nešto tu objašnjavat ovo ono. Ma da ne bi.
2014-04-11
Ona i ne zna šta je nogomet jer to u Americi i ne igraju. Još je i žensko.
Sad ću nešto ić njoj objašnjavat ma nema teorije. To nema pričat i objašnjavat se s njom išta. Nemoj ti dolazit ako ti se ne sviđa i to je to. Sad će ona uvodit ode neku pravdu.
Sad ću nešto ić njoj objašnjavat ma nema teorije. To nema pričat i objašnjavat se s njom išta. Nemoj ti dolazit ako ti se ne sviđa i to je to. Sad će ona uvodit ode neku pravdu.
2014-04-11
Hektorović wrote:Koji je to klub u Gradu prepun rasističkih i nacističkih simbola? Naime, nakon što je objavljen izvadak iz Memoara američke glumice Gabrielle Union u kojima je opisala neugodno iskustvo tijekom boravka u Dubrovniku 2019. godine, po Gradu je krenula potraga za "nazi klubom", piše Slobodna Dalmacija.
Užarile su se društvene mreže, o tome se pričalo na kavama, zvali su se prijatelji, poznanici, pripadnici lokalne LGBTQ populacije, ali bez uspjeha. U Dubrovniku takav klub, kafić, kavana pa čak ni birtija jednostavno ne postoje, niti su ikada postojali pa Dubrovčanima nije jasno gdje je to Gabrielle Union sa svojim društvom nakon turističke ture po setovima snimanja kultne serije "Igre prijestolja" zalutala.
Gabrielle je naime napisala kako su u Dubrovniku, gdje je zajedno s kolegicom Jessicom Albom promovirala novu kriminalističku seriju "L.A.'s Finest", htjeli popiti piće u klubu za koji su ona i njezini prijatelji mislili da je orijentiran na gay populaciju. No, kada su se osvrnuli oko sebe, piše Union, shvatili su da je klub prepun rasističkih simbola, a neonacisti koje su tamo zatekli su im zaprijetili.
Domoljubni kafić pomešale sa gay kafićem. Slično je to.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne vole ni Srbi Dubrovčane. Prinuđeni su da trpe jedni druge na obostranu korist.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:i onda srbi kmeče da ih se zlostavlja i tjera iz DU.. haha. prvo, ima dosta srba radnika, čak i srba turista. istina je da DUbrovčani ne vole Srbe, meni je neugodno kada ih slušam, ali baš nitko nikada neće biti nepristojan prema Srbima, jednostavno to su "trgovci" a srbi su im tu ništa drugo nego radna snaga sa kojom se fer postupa(često bolje nego sa slavoncima) ili ako dođu u restoran, srbin konobar ih neće protjerati nego uredno poslužiti.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bio sam ovo ljeto po marini u DU ili malo po tom otocima pun kurac Srba radi dolje, ovi iz trebinja pogotovo bez njih bi dubrovačka sezona bila upitna...
Ne vole niti Splićani Zagrepčane. A posebno nakon sranja koje su Srbi napravili u DU, dobro i prolaze Srbijanci (kažem deru se agresivnom ekavicom po kafićima na stradunu).
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:Ljudima iz Srbije otvoreno govorili po restoranima da nisu pozeljni i da nadju drugo mesto. Realno su u pravu, sta su tano i isli. Smeju se Italijani nazivu Dubrovnik. Cekaju i to da uzmu nazad a ovi se raspistoljili po istom, kao da su ga oni napravili.
Ajd se trisni pliz...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam se vratio iz Istre pre neki dan i tamo toga stvarno nema, da ne grešim dušu.
Nema nigdi toga...ne bi da ljudi u životu nisu vidili crnca...a i za Srbe svih boli kurac realno...
darth_vader-
2014-04-17
U Rovinju cela ekipa u kafiću iz Beograda. Bilo nam je kao kod kuće.
Meni nista nije neobicno kada cujem ekavicu na plazi, niti sam ikada zapazio nekakve reakcije..
omni-
2014-04-12
pošteno od tebe, jer zaista nema...al nema ni na drugim mjestima duž obaledzango wrote:Ja sam se vratio iz Istre pre neki dan i tamo toga stvarno nema, da ne grešim dušu.
srba ima jako puno i radne snage i gostiju, ali nisam vidjela nikakve provokacije niti išta slično...ni s jedne strane
Jeste, pucaju talijani od smeha kada jedu ribu i čekaju da uzmu dubrovnik natrag isto ko' i vi.Serbinho-3 wrote:Ljudima iz Srbije otvoreno govorili po restoranima da nisu pozeljni i da nadju drugo mesto. Realno su u pravu, sta su tano i isli. Smeju se Italijani nazivu Dubrovnik. Cekaju i to da uzmu nazad a ovi se raspistoljili po istom, kao da su ga oni napravili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa zato što ste pristojni i normalni. S takvima nitko neće u konflikt. Samo s provokatorima i da ono skine majicu a čiča draža nacrtan.dzango wrote:U Rovinju cela ekipa u kafiću iz Beograda. Bilo nam je kao kod kuće.
2015-08-15
Inače, vezano za izjavu ove crne glumice..kolika je vjerojatnost da usred grada gdje šetaju stotine tisuća raznih turista, rasa sjede skinheadski i ku klux clan iz hrvatske koje ja u životu nisam vidjela i hebe mamicu crnkinji zbog boje?!
Šansa je velika NULA. Prije je ušla u konflikt zbog nečeg drugog i prebacila na rasno pitanje i onaj pokret
Šansa je velika NULA. Prije je ušla u konflikt zbog nečeg drugog i prebacila na rasno pitanje i onaj pokret
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Pucano na HR kombi iz Dubrovnika
» BiH planira nuklearno odlagalište odmah iznad Dubrovnika
» SKORO SE MIJENJA VIZURA DUBROVNIKA?
» "Nećemo odgovoriti, na ludilo nema reakcije
» Pucano na HR kombi iz Dubrovnika
» BiH planira nuklearno odlagalište odmah iznad Dubrovnika
» SKORO SE MIJENJA VIZURA DUBROVNIKA?