Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
Page 1 of 1
Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
https://www.autograf.hr/u-crnoj-gori-se-psuje-prijeti-i-pale-se-gume-u-ime-krista/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
E vala pun mi kurac I popova i Pomfritija i Djovanikija i crnogorskih pizdarija ... nek se jebu tamo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
Page 1 of 1