KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
Page 1 of 1
KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/drago-pilsel-iz-beograda-hrvati-prestanite-lagati-o-stepincu/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
No cemo tebi, Beogradu i Spc-u vjerovati
2015-09-08
Re: KOS-ov agent Drago Jovo Pilsel iz omiljenog mu Beograda i centrale porucio je mrskim mu Hrvatima:'Hrvati prestanite lagati o Stepincu'
'Ustasa' i terorist Drago Pilsel dosao u Zagreb i tada Jugoslaviju 1988 zivjeti i brzo se zaposlio.. Vjeko Brkic hrvatski emigrant 'Pobjegao je u Jugoslaviju kad smo u Argentinci otkrili dousnicku mrezu SLUZBE ZA DRZAVNU BEZBEDNOST Jugoslavije i KOS-a. Drago Pilsel od tog trenutka je jednostavno nestao i osvanuo u Jugoslaviji.Ni njegovi clanovi obitelji to nisu znali osim sto su tesko osramoceni od vlastitog clana obitelji kao i Hrvatska zajednica u Argentinci. Citavo vrijeme imali su guju i obavještajca jugoslavenskih tajnih sluzbi u njedrima.'
2015-09-08
On je kretino, a ne udbaš.
vuksadinare wrote:'Ustasa' i terorist Drago Pilsel dosao u Zagreb i tada Jugoslaviju 1988 zivjeti i brzo se zaposlio.. Vjeko Brkic hrvatski emigrant 'Pobjegao je u Jugoslaviju kad smo u Argentinci otkrili dousnicku mrezu SLUZBE ZA DRZAVNU BEZBEDNOST Jugoslavije i KOS-a. Drago Pilsel od tog trenutka je jednostavno nestao i osvanuo u Jugoslaviji.Ni njegovi clanovi obitelji to nisu znali osim sto su tesko osramoceni od vlastitog clana obitelji kao i Hrvatska zajednica u Argentinci. Citavo vrijeme imali su guju i obavještajca jugoslavenskih tajnih sluzbi u njedrima.'
A i njih u Argentini nabijem na kurac jeba im krepani ustaša Ivo Rojnica mater. Eto mu uhvatilo sina Ivana Estebana u nekoj muljaži s novcima. Kriminalac, ka i otac mu.
Similar topics
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
Page 1 of 1