Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
https://informer.rs/svet/balkan/482118/video-hrvat-drago-pisel-rasturio-mila-zbog-napada-spc-idiotizam-djukanovica-koji-razume-sta-savremeni-svet-sta-crkva-sta-drzava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
...sto ovaj ociti petokolonas i spija radi u hrvatskoj...trebao je dobiti odavno sup kartu
2015-09-08
Re: Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
Isto što i Banac.vuksadinare wrote:...sto ovaj ociti petokolonas i spija radi u hrvatskoj...trebao je dobiti odavno sup kartu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
Doduše rijetko tko mjenja stanje stvari nakon sto godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatnokaya wrote:Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
2015-09-08
vuksadinare wrote:kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatnokaya wrote:Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
Pa..i hertzegovtzi su Jamnuli RH hrvatima,pa se nitk one buni...
Guest- Guest
jastreb wrote:Isto što i Banac.vuksadinare wrote:...sto ovaj ociti petokolonas i spija radi u hrvatskoj...trebao je dobiti odavno sup kartu
Mir čedo...
darth_vader-
2014-04-17
koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasiranapismejker wrote:vuksadinare wrote:kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatnokaya wrote:Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
Ono,hocer implicirati da je RH pravosudni sustav ispravan??.ja bih rekao do balcaka korumpiran,a primjer bandićija je najocitiji...usput Hertzegovtzi su odlicno umrezenni,pametni,pa malaju krila gusanima,tak oda nema teorije dash vidjeti Hertzegovtza u remetincu..tre wrote:koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasiranapismejker wrote:vuksadinare wrote:kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatnokaya wrote:Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
Dapace,u Remetincu nECES vidjeti pravog kapitalca..
Guest- Guest
nisam rekao da sudstvo nije u kurcu ali da nisu safaćali baš ni jednog hercegovca e to bi već bio fenomenpismejker wrote:Ono,hocer implicirati da je RH pravosudni sustav ispravan??.ja bih rekao do balcaka korumpiran,a primjer bandićija je najocitiji...usput Hertzegovtzi su odlicno umrezenni,pametni,pa malaju krila gusanima,tak oda nema teorije dash vidjeti Hertzegovtza u remetincu..tre wrote:koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasiranapismejker wrote:vuksadinare wrote:kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatnokaya wrote:Onako sa strane gledano , samo činjenice su na milovoj strani. Ukinuli su im kraljevinu 1918 i crkvu i ta državna imovina koju je koristila cpc je prešla u ruke spc, jel tako? I sada spc inzistira na tome da je to njihovo i da im država hoće uzeti ono što su oni uzeli prije sto godina.
prvo veber sad ovaj pilsel.ima li i jedan volksdojčer u titinoj kiflici a da valja?!vuksadinare wrote:https://informer.rs/svet/balkan/482118/video-hrvat-drago-pisel-rasturio-mila-zbog-napada-spc-idiotizam-djukanovica-koji-razume-sta-savremeni-svet-sta-crkva-sta-drzava
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jebote ovaj pilsel se ravna po onoj prijatelj pape franje moj prijatelj pa da je i sam crni vrag
2015-09-08
naravno da nema,a niti sire..max123 wrote:prvo veber sad ovaj pilsel.ima li i jedan volksdojčer u titinoj kiflici a da valja?!vuksadinare wrote:https://informer.rs/svet/balkan/482118/video-hrvat-drago-pisel-rasturio-mila-zbog-napada-spc-idiotizam-djukanovica-koji-razume-sta-savremeni-svet-sta-crkva-sta-drzava
Guest- Guest
Poseban psihijatrijski slucaj.
I takav tip je bio zaposlen kao analiticar u predsjednickom uredu Ive Josipovica.
Jeb'o mu onjko mater ludu.
I takav tip je bio zaposlen kao analiticar u predsjednickom uredu Ive Josipovica.
Jeb'o mu onjko mater ludu.
Guest- Guest
Kako se zestoko drze skupa,nije niti cudo..opako su cvrta piramida...tre wrote:nisam rekao da sudstvo nije u kurcu ali da nisu safaćali baš ni jednog hercegovca e to bi već bio fenomenpismejker wrote:Ono,hocer implicirati da je RH pravosudni sustav ispravan??.ja bih rekao do balcaka korumpiran,a primjer bandićija je najocitiji...usput Hertzegovtzi su odlicno umrezenni,pametni,pa malaju krila gusanima,tak oda nema teorije dash vidjeti Hertzegovtza u remetincu..tre wrote:koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasiranapismejker wrote:vuksadinare wrote:
kod carlosa vlada ocito ona tko je jamio jamio je povratka nema..dakle ako je spc otela prije sto godina sto onda milo i ekipa traze natrag...dakle ovaj terorist,kosovac i budala pilsel ima opravdanje za otimacinu od strane spc-a jer je njegov frend papa franjo u velikim prijateljskim odnosima sa carigradskim patrijarhom i ok odnosima sa irinejom...nevjerojatno
Guest- Guest
znači svi znaju da su lopine ali nitko im ne može ništa dokazati? ne zvuči ti to onako malo previše sf?pismejker wrote:Kako se zestoko drze skupa,nije niti cudo..opako su cvrta piramida...tre wrote:nisam rekao da sudstvo nije u kurcu ali da nisu safaćali baš ni jednog hercegovca e to bi već bio fenomenpismejker wrote:Ono,hocer implicirati da je RH pravosudni sustav ispravan??.ja bih rekao do balcaka korumpiran,a primjer bandićija je najocitiji...usput Hertzegovtzi su odlicno umrezenni,pametni,pa malaju krila gusanima,tak oda nema teorije dash vidjeti Hertzegovtza u remetincu..tre wrote:koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasiranapismejker wrote:
ne, više zvuči mafijaški, sf bi bio da su s neke druge planete, al samo zato kaj je hercegovanska u kamenu nije radi toga mjesec.tre wrote:znači svi znaju da su lopine ali nitko im ne može ništa dokazati? ne zvuči ti to onako malo previše sf?pismejker wrote:Kako se zestoko drze skupa,nije niti cudo..opako su cvrta piramida...tre wrote:nisam rekao da sudstvo nije u kurcu ali da nisu safaćali baš ni jednog hercegovca e to bi već bio fenomenpismejker wrote:Ono,hocer implicirati da je RH pravosudni sustav ispravan??.ja bih rekao do balcaka korumpiran,a primjer bandićija je najocitiji...usput Hertzegovtzi su odlicno umrezenni,pametni,pa malaju krila gusanima,tak oda nema teorije dash vidjeti Hertzegovtza u remetincu..tre wrote:
koliko znam u remetincu je daleko najmanje hercegovaca tako da je ta spika s hercegovcima lopovima totalno deplasirana
Guest- Guest
MA on je u stvari Sorošev plaćenik. Kretenvuksadinare wrote:...sto ovaj ociti petokolonas i spija radi u hrvatskoj...trebao je dobiti odavno sup kartu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moramo se ujediniti, kao 1991. Zaokuži 1. Doći će srbi i jugoslaveni pa će ispasti da nismo pobjedili.
A ne, jbg...ovo je o srbima, pardon.
Idem na drugu..
Idem na drugu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
No pa stvarnokaya wrote:Moramo se ujediniti, kao 1991. Zaokuži 1. Doći će srbi i jugoslaveni pa će ispasti da nismo pobjedili.
Idem na drugu..
Potpisujem UJEDINJENJE HRBATA
AMEN
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 1 of 3