ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 30 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 29/9/2021, 09:18

Noor wrote:
violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:
Pa moram ti rec' da sam bila bas ponosna koliko si bila odmjerena, njezna i sucutna, unatoc vrlo grubim izjavama, bezobrazluku.
Mate je ipak njezna dusica, ne bi bilo u redu da sam koristila tesku artiljeriju
A i zabavila me :)

Molim te, zabiljezi negdje da sam i ja njezna, ako se ikada naljutimo jedna na drugu. Ali necemo jer nemam za drugove muske smutljivce poput Abenjunca. :)
:clown

ma, fuckas takve muske, vole zakuhat' i pobjec' :)

pa jesi..i njezna i fina :)
ponekad, citajuci kako odgovaras na razne uvrede, mislim si... jace, jace opleti, osini bicem, sprzi hukom zmajskog plamena :)

Vidi je! : ))

Smijem li na tebe, katkad, gledati kao na inspicijenta? Ali samo ako me neki forumas strasno naljuti...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2021, 09:22

kic wrote:

Jucer sam gledala taj razgovor s njime, ovo je njegov djelic ! :)

Cini mi se da negdje vani zivi. Ima oko 5o-ak godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/9/2021, 09:51

mislim u Londonu, sjećam se daje nejvi pisala da je super i opuštena osoba, i pun je mašte, išao je u NA na predavanja isto..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Noor 29/9/2021, 10:35

violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:
Pa moram ti rec' da sam bila bas ponosna koliko si bila odmjerena, njezna i sucutna, unatoc vrlo grubim izjavama, bezobrazluku.
Mate je ipak njezna dusica, ne bi bilo u redu da sam koristila tesku artiljeriju
A i zabavila me :)

Molim te, zabiljezi negdje da sam i ja njezna, ako se ikada naljutimo jedna na drugu. Ali necemo jer nemam za drugove muske smutljivce poput Abenjunca. :)
:clown

ma, fuckas takve muske, vole zakuhat' i pobjec' :)

pa jesi..i njezna i fina :)
ponekad, citajuci kako odgovaras na razne uvrede, mislim si... jace, jace opleti, osini bicem, sprzi hukom zmajskog plamena :)

Vidi je! : ))

Smijem li na tebe, katkad, gledati kao na inspicijenta? Ali samo ako me neki forumas strasno naljuti...

naravno, moglo bi se reći da mi je to i profesija :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 29/9/2021, 13:12

Noor wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote::popcorn

Pozdrav Mojmire! :D

Bas smo te Kic i ja jucer spominjali. Zapravo, ne tebe, vise tvoj nick koji se nasao u jednako zanimljivom drustvu @GregoraOvce i @tukitukca. :D Danas vam se i @Olaf pridruzio. Zamislila sam vam jednako neobicna imena. Ti si, eto, Mojmir. Tuki je Malik, a GregorOvca -Jaroslav (inacica Jarila).

Ne znam treba li Olafa ostaviti nedirnutog? Olaf mi se cini kao - Olaf!

Kud baš Mojmir... :_|

Ajd da sam barem Stanislav, Svetozar il' da je neko neko drugo muževno ime u pitanju...

Mah. Stanislav i Svetozar su poput Borisa i Ivana u americkim filmovima. Ne.

A gle, neckala sam se izmedju Neljuba i Strahinje. Sad Mojmir i nije los odabir, je l'?  :D

Ma predivno je ime! Znas li da, za razliku od drugih kultura u kojima se bogovi i oruzja mogu pronaci u imenima, slavenska su prepuna zeljenih osobina/svojstava? Zdravka, npr. :)

----
Ime Mojmir u modernoj Hrvatskoj

Mojmir je muško ime, u Hrvatskoj gotovo isključivo hrvatsko. Ime Mojmir srednje je često ime u Hrvatskoj, gdje danas živi oko sto ovakvih imenjaka.

Rasprostranjenost

Ime Mojmir javlja se gotovo isključivo na jugu države. Većina osoba imena Mojmir žive u sljedećim gradovima odnosno općinama: Zadar (manje od deset), Zagreb (manje od deset), Split (manje od deset). Relativno gledano, najveći postotak imenjaka živi u gradu: Kukljica (0.17% ukupnog stanovništva).

https://actacroatica.com/hr/name/Mojmir/

Znači, dobro sam i proša... affraid

Imam jednog sumještanina Mojmira...dugo sam mislio da je potpuni endem po imenu...doduše, Mojmira Pastorćić...malo mi pari onako...kako bismo mogli našem potomku ujebati život od početka? Znam. Nazvat ćemo ga Mojmir...:D

Mislim da je Mojmir iz Legena (i Kriesa) sasvim lijepo prosao, ne samo da je to ime istaknulo njegov sarm i karizmaticnost, vec je lako moguce da ga je i poguralo prema glazbi koju stvara. :)

Ma naravno...malo sprdnje u ime naše stare dobre stereotipne zatucanosti nikad naizmet...al doduše, neki ljudi baš pretjeruju s imenima koja daju djeci...
Jednu poznanicu su roditelji jako usrecili ...zove se Svemirka :)
A pricala mi je mama, pred 50-ak godina u vrijeme velikog ruskog utjecaja, rodile su se blizanke, pa se djed...veliki rusofil, htio umijesati u djecja imena, ali su roditelji to ipak glatko odbili...odabrao im je imena Uralka i Vladivostočka :^0
Nekad poznati kosarkas iz beogradskog kluba  Radnicki FOB, TASIC, prije nego je postao kosarkas bio je traktorist. Vrlo zaljubljen u taj posao pa je kasnije kcerki dao ime TRAKTORKA.
Ne znam je li cura poslije promijenila ime ...vjerojatno I logicno bi bilo da jeste.

Inace Tasic je onaj  veliki brko u filmu KO TO TAMO PEVA...onaj sto trci sa sjekirom i busi gumu na autautobusu nakon sto onaj kepec zove djecu - deeecooo, deeecooo
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by darth_vader 29/9/2021, 16:02

violator wrote:
kic wrote:
sretan rođendan Mojmiru

:D

Zabit ce nas.

___

Sretan, sretan!

Hvala, hvala...Spike mi je inače omiljen...nadam se da ne moram mijenjati nick...:D

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 29/9/2021, 16:12

Ringo10 wrote:
Noor wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote::popcorn

Pozdrav Mojmire! :D

Bas smo te Kic i ja jucer spominjali. Zapravo, ne tebe, vise tvoj nick koji se nasao u jednako zanimljivom drustvu @GregoraOvce i @tukitukca. :D Danas vam se i @Olaf pridruzio. Zamislila sam vam jednako neobicna imena. Ti si, eto, Mojmir. Tuki je Malik, a GregorOvca -Jaroslav (inacica Jarila).

Ne znam treba li Olafa ostaviti nedirnutog? Olaf mi se cini kao - Olaf!

Kud baš Mojmir... :_|

Ajd da sam barem Stanislav, Svetozar il' da je neko neko drugo muževno ime u pitanju...

Mah. Stanislav i Svetozar su poput Borisa i Ivana u americkim filmovima. Ne.

A gle, neckala sam se izmedju Neljuba i Strahinje. Sad Mojmir i nije los odabir, je l'?  :D

Ma predivno je ime! Znas li da, za razliku od drugih kultura u kojima se bogovi i oruzja mogu pronaci u imenima, slavenska su prepuna zeljenih osobina/svojstava? Zdravka, npr. :)

----
Ime Mojmir u modernoj Hrvatskoj

Mojmir je muško ime, u Hrvatskoj gotovo isključivo hrvatsko. Ime Mojmir srednje je često ime u Hrvatskoj, gdje danas živi oko sto ovakvih imenjaka.

Rasprostranjenost

Ime Mojmir javlja se gotovo isključivo na jugu države. Većina osoba imena Mojmir žive u sljedećim gradovima odnosno općinama: Zadar (manje od deset), Zagreb (manje od deset), Split (manje od deset). Relativno gledano, najveći postotak imenjaka živi u gradu: Kukljica (0.17% ukupnog stanovništva).

https://actacroatica.com/hr/name/Mojmir/

Znači, dobro sam i proša... affraid

Imam jednog sumještanina Mojmira...dugo sam mislio da je potpuni endem po imenu...doduše, Mojmira Pastorćić...malo mi pari onako...kako bismo mogli našem potomku ujebati život od početka? Znam. Nazvat ćemo ga Mojmir...:D

Mislim da je Mojmir iz Legena (i Kriesa) sasvim lijepo prosao, ne samo da je to ime istaknulo njegov sarm i karizmaticnost, vec je lako moguce da ga je i poguralo prema glazbi koju stvara. :)

Ma naravno...malo sprdnje u ime naše stare dobre stereotipne zatucanosti nikad naizmet...al doduše, neki ljudi baš pretjeruju s imenima koja daju djeci...
Jednu poznanicu su roditelji jako usrecili ...zove se Svemirka :)
A pricala mi je mama, pred 50-ak godina u vrijeme velikog ruskog utjecaja, rodile su se blizanke, pa se djed...veliki rusofil, htio umijesati u djecja imena, ali su roditelji to ipak glatko odbili...odabrao im je imena Uralka i Vladivostočka :^0
Nekad poznati kosarkas iz beogradskog kluba  Radnicki FOB, TASIC, prije nego je postao kosarkas bio je traktorist. Vrlo zaljubljen u taj posao pa je kasnije kcerki dao ime TRAKTORKA.
Ne znam je li cura poslije promijenila ime ...vjerojatno I logicno bi bilo da jeste.

Inace Tasic je onaj  veliki brko u filmu KO TO TAMO PEVA...onaj sto trci sa sjekirom i busi gumu na autautobusu nakon sto onaj kepec zove djecu - deeecooo, deeecooo
Traktorka :^0
To je bolje i od Vladivostočke :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 12:14

Noor wrote:
Traktorka :^0
To je bolje i od Vladivostočke :D

Ma! "Traktorka" je totalni trash. "Vladivostocka" razgaljuje dusu!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 12:19

jasambrend wrote:

Hvala, hvala...Spike mi je inače omiljen...nadam se da ne moram mijenjati nick...:D

Aaaa, vidi Lee-ja, s obrvama stamenim poput Panteona!

Usput... Sk8 or die?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 30/9/2021, 13:29

bome.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 13:34

Imala sam ga potrebu prepricati. No sad kad jesam, imam ga potrebu izbrisati. :)

Mogao bi neuracunljivima posluziti za nove napade.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 30/9/2021, 13:35

kako želiš, ali moćan san baš baš

a i pitanje je je li san
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 14:10

Izbrisi, molim te. Hvala. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 14:29

Kic, jadan si!
Nemaš svoje ja, ovisiš o nekom tamo..
Odričeš se poznanika zbog nekog tamo koji nije uspio i preko tebe želi biti bitan.
Kic, probudi se!!@
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 14:41

Cuj ti... hajdemo nas dvoje brodom na prekooceansko putovanje. Castim te alkoholnim picima koja pozelis. Onda te usred noci, na podrucju obitavanja bijelih psina, navedem na hodanje daskom koju sam prethodno nasapunala. Buc! Kako ti to zvuci!? Malo avanture kao intenzivna kardiovjezba?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 14:53

violator wrote:Cuj ti... hajdemo nas dvoje brodom na prekooceansko putovanje. Castim te alkoholnim picima koja pozelis. Onda te usred noci, na podrucju obitavanja bijelih psina, navedem na hodanje daskom koju sam prethodno nasapunala. Buc! Kako ti to zvuci!? Malo avanture kao intenzivna kardiovjezba?
priznaj da si se nasmijala babac :D

i san je bio krasan, nije ga bilo potrebe brisat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 14:59

ebenica wrote:
violator wrote:Cuj ti... hajdemo nas dvoje brodom na prekooceansko putovanje. Castim te alkoholnim picima koja pozelis. Onda te usred noci, na podrucju obitavanja bijelih psina, navedem na hodanje daskom koju sam prethodno nasapunala. Buc! Kako ti to zvuci!? Malo avanture kao intenzivna kardiovjezba?
priznaj da si se nasmijala babac :D

i san je bio krasan, nije ga bilo potrebe brisat.

Jesam, barbic! :D Pozeljela sam odmah uzvratit' uslugu...

Super, procitali ste ga Kic i ti, sasvim dovoljno. :) I mozda jos kakva zalutala dusa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/9/2021, 16:33

violator wrote:
jasambrend wrote:

Usput... Sk8 or die?

Da, igralo se na Commodoreu...:)

Jason je zakon, ubra sam ga u Chasing Amy prvi put...Mallrats na kraju nikad nisam pogledao iako obožavam Kevin Smitha još od Clerks...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 30/9/2021, 18:42

jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:

Usput... Sk8 or die?

Jason je zakon, ubra sam ga u Chasing Amy prvi put...Mallrats na kraju nikad nisam pogledao iako obožavam Kevin Smitha još od Clerks...

A jesi li bio skejter? :) Kod nas su otvorili skate park negdje 2015. To me raduje. Vidjeti djecu, mladez koja nije uronjena u ekran mobitela.

Chasing Amy? A da, ne mogu ga nikada smjestiti u filmove koje sam odgledala, osim Dogme. U Chasing Amy bio je strip crtac, je l'? Frend mu se zaljubio u Amy (koja je, kao, bila gay). Mallrats, hmm.. Sjecam se likova, ne i radnje. :) Tko, s kim, zasto, cemu? Bo.

Drugih se filmova mogu dosjetiti poput Empire Recordsa, npr. Eto, znam u kojim filmovima nema Leeja. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 1/10/2021, 00:19

violator wrote:
jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:

Usput... Sk8 or die?

A jesi li bio skejter? :) Kod nas su otvorili skate park negdje 2015. To me raduje. Vidjeti djecu, mladez koja nije uronjena u ekran mobitela.

Chasing Amy? A da, ne mogu ga nikada smjestiti u filmove koje sam odgledala, osim Dogme. U Chasing Amy bio je strip crtac, je l'? Frend mu se zaljubio u Amy (koja je, kao, bila gay). Mallrats, hmm.. Sjecam se likova, ne i radnje. :) Tko, s kim, zasto, cemu? Bo.

Drugih se filmova mogu dosjetiti poput Empire Recordsa, npr. Eto, znam u kojim filmovima nema Leeja. :)

Nisam, na žalost...međutim lik mi je sjeo na prvu nekako, a kad smo kod čudnih imena, svog prvog sina je nazvao Pilot Instructor po piesmi Grandaddya He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot...spaljen, a opet kul lik i zapravo poprilično dobar glumac ako zanemarimo Alvina i vjeverice...:D

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Maggie19 1/10/2021, 00:23

Gledao netko novog Bonda?

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content