ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 31 Empty Re: Denkverbot

Post by Maggie19 Fri 1 Oct - 0:23

Gledao netko novog Bonda?

Maggie19

2019-01-30

Back to top Go down

Post by kic Fri 1 Oct - 7:57

čekam samo Dune :D

Denkverbot - Page 31 A12d4d9ab12c0bdc897c2dd5bc98ddbd
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 1 Oct - 9:18

Js cu sve to gledat. Ukljucujuci i Pig ,-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Fri 1 Oct - 12:50

jasambrend wrote:[
Nisam, na žalost...međutim lik mi je sjeo na prvu nekako, a kad smo kod čudnih imena, svog prvog sina je nazvao Pilot Instructor po piesmi Grandaddya He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot...spaljen, a opet kul lik i zapravo poprilično dobar glumac ako zanemarimo Alvina i vjeverice...:D

A-ha, znaci on je tvoj "man crush", lijepo!  B-)

Ma necemo zanemariti Alvina i vjeverice jer Lee ima uuugodan glas. :)

Pilot Instructor :D jos je uvijek bolje ime od “X Æ A-12 Musk", iako mislim da ce obojici sinovi zarana imati krizu identiteta.

Kad vec spominjem krizu identiteta, napisala sam da mi je on jedan od onih glumaca za kojeg znam da je uvijek tu negdje, u blizini, ali ne mogu tocno odrediti u kojim je sve filmovima bio prisutan... Tako mi uvijek zasvijetli lampica kad ga netko poveze s odredjenom ulogom. Onaj tren "pa da, naravno!". Recimo, Nebo boje vanilije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 1 Oct - 12:54

Usput, sretan rodjendan Jaroslavu, ovcici Gregoru, pod kojim god nickom se trenutno nalazio . :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 2 Oct - 8:58

A curious fact associated with the Napoleon's invasion. After that war there appeared a word in the Russian lexicon that is still widely used nowadays - "sharomyzhnik", meaning a bum, a beggar. It is derived from the French "cher ami", as the scattered French army deserters were knocking on the doors in Russian villages begging for food and starting their pleas with the words "cher ami".

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Oct - 22:10

Ajme, na HRT-u 3 zapocinje Loveci Amy. :)

Volsebnici jedni. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 3 Oct - 0:45

violator wrote:Ajme, na HRT-u 3 zapocinje Loveci Amy. :)

Sad vidjeh tek...fuck :_|

Evo sad su Trgovci..i.Posebni dodaci posvećeni Kevin Smithu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 3 Oct - 10:30

jasambrend wrote:

Ne znam koliko cesto idu noci izabranih redatelja, ali izmedju njihovih filmova uvijek naprave uvod i laganu mini-raspravu. Eto, sinoc je bio Kevin Smith. Pomislila sam da smo ga materijalizirali ili da Dean Sosa skica Denki. Aha, da. :)

Joj, zaspala sam na Trgovcima. :_| Ne zbog dosade, vec umora. Super mi je onaj njegov kolega filozof. Bas je zabavno kako ga uvijek navede na tanak led. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 4 Oct - 0:21

violator wrote:
jasambrend wrote:

Ne znam koliko cesto idu noci izabranih redatelja, ali izmedju njihovih filmova uvijek naprave uvod i laganu mini-raspravu. Eto, sinoc je bio Kevin Smith. Pomislila sam da smo ga materijalizirali ili da Dean Sosa skica Denki. Aha, da. :)

Joj, zaspala sam na Trgovcima. :_| Ne zbog dosade, vec umora. Super mi je onaj njegov kolega filozof. Bas je zabavno kako ga uvijek navede na tanak led. :D

Zapravo, nisam uopće ni imao predodžbu da bi mi mogao film biti puno bolji, nego prije dvadesetak i kusur godina, a doslovno sam se rasuo od smijeha na neke stvari poput, kad je lik na podu među rasutim kartonima jaja, tražio savršenih dvanaest žaleći se kako danas nigdje više ne postoji standarna norma ičega pa je neka ženska za pultom komentirala kako je već, vidjela nekoliko sličnih slučajeva i da su to školski savjetnici koji tako... jednostavno prolupaju zbog besmislenosti svog posla i kako srećom njezin posao ima itekakvog smisla. Masturbira bikovima radi umjetne oplodnje...e, plakao sam... :D
Interakcija i kemija među likovima odlična, super odglumljeno sve...
Inače lik napisao scenarij, producirao i režirao te snimio smisleniji filmić s frendovima naturščicima od kojih pola uopće nije bilo niti svjesno da se radi o pravom filmu, nego što je 95% današnjih hollywoodskih blockbustera...i to praktički za parsto dolara. Kako ga čovjek ne bi volio i cijenio...
Btw. glavni lik Dante koji cijeli film kako mu se redaju redom pehovi jedan za drugim, se žali kako uopće taj dan nije trebao biti na poslu je po prvotnoj verziji trebao biti čak ubijen na kraju filma, ali su ga odgovorili od te scene ipak da ne bi bio baš crnjak...Bolje.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 4 Oct - 12:03

jasambrend wrote:
violator wrote:
jasambrend wrote:

Zapravo, nisam uopće ni imao predodžbu da bi mi mogao film biti puno bolji, nego prije dvadesetak i kusur godina, a doslovno sam se rasuo od smijeha na neke stvari poput, kad je lik na podu među rasutim kartonima jaja, tražio savršenih dvanaest žaleći se kako danas nigdje više ne postoji standarna norma ičega pa je neka ženska za pultom komentirala kako je već, vidjela nekoliko sličnih slučajeva i da su to školski savjetnici koji tako... jednostavno prolupaju zbog besmislenosti svog posla i kako srećom njezin posao ima itekakvog smisla. Masturbira bikovima radi umjetne oplodnje...e, plakao sam... :D
Interakcija i kemija među likovima odlična, super odglumljeno sve...
Inače lik napisao scenarij, producirao i režirao te snimio smisleniji filmić s frendovima naturščicima od kojih pola uopće nije bilo niti svjesno da se radi o pravom filmu, nego što je 95% današnjih hollywoodskih blockbustera...i to praktički za parsto dolara. Kako ga čovjek ne bi volio i cijenio...
Btw. glavni lik Dante koji cijeli film kako mu se redaju redom pehovi jedan za drugim, se žali kako uopće taj dan nije trebao biti na poslu je po prvotnoj verziji trebao biti čak ubijen na kraju filma, ali su ga odgovorili od te scene ipak da ne bi bio baš crnjak...Bolje.

:D

A jooj, brizan Dante. :(

Nisam sve to znala, morat cu ga pronac' i dovrsit'. San me je poceo loviti tamo negdje na njihovom putu u automobilu, kad je filozof pojasnjavao kako mu je rodjak (?) umro dok si je pokusavao ustima dosegnut' spolovilo. Kao, uspio je, ali pod koju cijenu (lomljenja vrata)? I, onda, jos Dantea navede da prizna kako je i on nesto slicno iskusavao.

Svijet Trgovaca isti je onaj svijet likova iz Loveci Amy. Dante i filozof prepricavali su neke dogodovstine iz srednjoskolskih dana i medju spomenutima je bila i Alyssa, ali opisivali su iste one ljude koje je opisivala i ona u prethodnom filmu. Dobro, Jay i Silent Bob pojavljuju se svugdje, ali nisam dosad zamijetila da je to uvijek isti svijet. Trebalo bi iznova pogledati i Mallrats.

:)

A kakvi su Trgovci 2?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 Mon 4 Oct - 12:28

Boite noire odlican :-))
Preporuke.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Mon 4 Oct - 12:40

Maggie19 wrote:Boite noire odlican :-))
Preporuke.

Uh, kad si ukucam navedeni naslov, izbaci mi i 2021. i 2005. i neku seriju iz 2019.

Govoris o ovom filmu?

https://m.imdb.com/title/tt10341034/

Ja takodjer cekam samo Dinu :) pa nisam obracala paznju na ono drugo sto se nudi. Malo strepim i od novog Matrixa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 Mon 4 Oct - 12:44

Da, taj. Crna kutija. Francuski.
Ja cu i Dinu i 007.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 Mon 4 Oct - 12:45

Novi Matrix obavezno.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Mon 4 Oct - 15:41

Oprosti, Maggie. Tek sad odgovaram, malo me je zelo ondje na ViP-u. :-/ Bolje ne zapocinjat' nista jer samo vrijeme nestaje.

Ja taj Black Box necu pogledat' jer cu mozda krajem godine krenuti na duze avionsko putovanje Pojest ce me tjeskoba. :D

Nadam se da ce Matrix donijeti neke nove momente i zavrsetak koji nece biti ponovljeno preslagivanje Matrice. :) Mislis li da je ta prica sad vec zastarjela? Misljenja sam da nekakvi kultni filmovi ne bi trebali imati nove nastavke. Cini mi se da se neke stvari jednostavno dogode samo jednom, uronjene su u trenutak, izljev inspiracije, mozda i proboj neke kolektivne svijesti i da se takva kolicina kreativnosti vise ne moze ponoviti.

Kao da tamo negdje postoji jedna prica koja mora biti ispricana upravo u odredjenoj formi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 Mon 4 Oct - 16:38

Klin se klinom izbija ;-D Najbolje se suocit sa strahom.
Makar film budi mastu, i to ne u pozitivnom smislu.
Slazem se dijelom, iako ima i filmova/serija koji su me totalno iznenadili.
Matricu treba prilagodit novim spoznajama, promjenama te pokusati izbjeci ponavljanje. Nije lako biti originalan danas, ali ima tu jos mnogo toga neobrađenog.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Mon 4 Oct - 23:45

Maggie19 wrote:Klin se klinom izbija ;-D Najbolje se suocit sa strahom.
Makar film budi mastu, i to ne u pozitivnom smislu.
Slazem se dijelom, iako ima i filmova/serija koji su me totalno iznenadili.
Matricu treba prilagodit novim spoznajama, promjenama te pokusati izbjeci ponavljanje. Nije lako biti originalan danas, ali ima tu jos mnogo toga neobrađenog.

Meni se cak nekako cini da se i ne mora biti originalan, samo pronaci najbolju formu, medij kroz koji se neka ideja najbolje uspijeva izraziti. A ona nas nekako sama vodi tome... Recimo, kao kad si prepuna tuge pa biras odredjene tugaljive pjesme. I onda naidje ona koja melodijom (i tekstom) najbolje pristaje uz nju. I gledas kako zajedno s pjesmom nestaje i tuga. Jer je zadobila formu, prepoznala si sto te tisti ili ti je pomoglo to sto je netko ondje negdje tocno opisao tvoj zivot u tom trenutku pa nisi bila sama u svemu tome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 Tue 5 Oct - 0:52

Za mene je tuga poseban osjecaj, neprimjenjiv cesto, rijedak i neobjasnjiv. I kada je osjetim, ne volim nikakve distrakcije. Samu sebe saniram.
Originalnost mozda i jest pogresna rijec, izbjegavanje kliseja je bolja. Mozda.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest Tue 5 Oct - 12:16

Maggie19 wrote:
Za mene je tuga poseban osjecaj, neprimjenjiv cesto, rijedak i neobjasnjiv. I kada je osjetim, ne volim nikakve distrakcije. Samu sebe saniram
.
Originalnost mozda i jest pogresna rijec, izbjegavanje kliseja je bolja. Mozda.

U jednom zivotnom periodu nisam bila svjesna da svaki osjecaj pretvaram u tugu. Stogod se dogodilo, lijepo i ne tako lijepo, ono sto me je trebalo obradovati ili naljutiti, samo me je razalostilo. Ne znam kakva se misao ili sjecanje nalazilo u pozadini tog neobicnog procesa, ali iscjeljivanje se pocelo desavati nakon sto sam u jednom takvom trenutku pomislila - naljuti se! I nisam znala uopce kako! Dakle, dosjetila sam se u trenu niza razloga, dogadjaja, osoba zbog kojih sam morala osjetiti barem iskricu gnjeva, ali umjesto toga pojavila se samo osnazena tuga.

Kad razmisljam o tom periodu, shvacam da nas na svakom koraku doslovno nastoje poduciti kako nije u redu osjecati se na odredjen nacin. Recimo, ljutnja je tako nepozeljna, ne samo da nije u redu vladati se u skladu s njome, vec ce nam se na brojne nacine "pojasnjavati" kako je nije uopce u redu - osjecati. Zapravo postoji citav niz stanja koja se nastoje izbrisati, koja se provlasavaji nepozeljnima, cak i tada kad su opravdana.

Moje iscjeljivanje uvijek zapocinje ljutnjom.

Jednom me je netko upitao - kad si posljednji put nesto namjerno razbila? U nevjerici sam mu odgovorila - nikada!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 5 Oct - 21:18

ja jesam!
dobar osjecaj na prvu, al onda čišćenje :_|

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content