Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Jeste li za to da se zaštitimo od neodgovornih građana tako da se donese zakon po kojim će neodgovornost biti kažnjiva?kic wrote:
imam dojam da mi se cijeli dan desni ocni kapak spusta sam od sebe hm :/
ovaj, a kako bi bilo pitanje postavljeno na referendumu? mislim da je jedan od razloga zasto nemam odlucni zakon ili uredbu o cijepljenju - zato sto je cak Plenkijevom teamu jasno koliko je takva naredba u sustini fasisticka kad se manifestira crno na bijelo za procitati-
2014-04-16
u moderno doba instant komunikacija, česti referendumi bi mogli obesmisliti i zamijeniti sabor, i bili bi pošteniji i neposredniji izraz demokracije, ako demokraciju već želimo..
sigurno postoji opasnost da većina terorizira manjinu svojim viđenjem stvari, ali zato postoji ustav i neotuđiva prava čovjeka i pojedinca, na slobodno mišljenje, govor i slobodno ponašanje svega što nije izričito i precizno određeno zakonom kao kažnjivo-
My point exactly.
Iskoristi sun kovid da bocin babulj na demokraciju u koj je normalno da 70% potrošača kroju život 30% proizvođača, nemo ote preciznosti po koj bi to bilo prihvatljivo.
Demokracija soma po sebi ni problijem, koliko je to njeg opseg. Jo nemun nikakovih zamjerki da država svojin zaposlenicima diktiro ča moraju ubrizgati u venu, sve dokle god zaposlenje ni obavezno. Jednako tako, i korištenje državnih usluga more biti uvjetovano, dokle god ote usluge nisu obavezne.
Odvratnost ove demokracije je pojačana tehnologijom praćenja poteza demokratov na vlosti, sve oči stalno moru biti uprte u njih dok nas junački vodu krez razne nevere
Iskoristi sun kovid da bocin babulj na demokraciju u koj je normalno da 70% potrošača kroju život 30% proizvođača, nemo ote preciznosti po koj bi to bilo prihvatljivo.
Demokracija soma po sebi ni problijem, koliko je to njeg opseg. Jo nemun nikakovih zamjerki da država svojin zaposlenicima diktiro ča moraju ubrizgati u venu, sve dokle god zaposlenje ni obavezno. Jednako tako, i korištenje državnih usluga more biti uvjetovano, dokle god ote usluge nisu obavezne.
Odvratnost ove demokracije je pojačana tehnologijom praćenja poteza demokratov na vlosti, sve oči stalno moru biti uprte u njih dok nas junački vodu krez razne nevere
2014-04-16
znaš šta je žalosno, na kraju izgleda da su napravili grešku u koracima i s obzirom na gotovo jednoumlje političara i medija oko cijelog ovog pitanja nametanja cijepljenja i zatvaranja itd - da su komotno mogli kroz sabor provući zakon i nametnuti legislativu da je obvezno-
pa se sad ne bi mogli službenici braniti jutros na ulazima da je traženje health pass-a na uvid, protuzakonito-
ja naravno podržavam taj građanski neposluh, ali autoritarna vlast je lako mogla riješiti taj problem zapravo.. referendumi su tek second step problem u ovome-
Mogli, definitivno.kic wrote:
znaš šta je žalosno, na kraju izgleda da su napravili grešku u koracima i s obzirom na gotovo jednoumlje političara i medija oko cijelog ovog pitanja nametanja cijepljenja i zatvaranja itd - da su komotno mogli kroz sabor provući zakon i nametnuti legislativu da je obvezno-
pa se sad ne bi mogli službenici braniti jutros na ulazima da je traženje health pass-a na uvid, protuzakonito-
ja naravno podržavam taj građanski neposluh, ali autoritarna vlast je lako mogla riješiti taj problem zapravo.. referendumi su tek second step problem u ovome-
Možda je stvor u odricanju odgovornosti, lakše in je optužuti neki stožer, i na kraju reći da su samo slušali struku.
2014-04-16
pa vjerojatno će ih samo žrtvovati u jednom trenutku i pustiti niz vodu..
samo veza između hdznjara i stožera je preočita i prejaka da to tako prođe
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Žena se segutra cjepila jer vodi molu u bolnicu logopedu, pa da more ući unutro.
Međutin, ka su je uboli, rekli su joj da ne more dobiti potvrdu jer se moro još jednon ubosti.
Međutin, unda je zvola bolnicu, i pitala da je li more ući unutro ako je cjepljena jedun put, i rekli su da uopće ne tribo nikakova potvrda :)
Popizdila je, a meni je to nekako ok, jer ovako pokrivomo sve opcije u borbi za preživljavanje.
Međutin, ka su je uboli, rekli su joj da ne more dobiti potvrdu jer se moro još jednon ubosti.
Međutin, unda je zvola bolnicu, i pitala da je li more ući unutro ako je cjepljena jedun put, i rekli su da uopće ne tribo nikakova potvrda :)
Popizdila je, a meni je to nekako ok, jer ovako pokrivomo sve opcije u borbi za preživljavanje.
2014-04-16
fuck! trebalo je prvo zvati bolnicu
bas su nas razjebunili mediji sa silnim dezinformacijama
Ča misliš, je li lakše ili teže biti političar u adverse vrimenima?kic wrote:
fuck! trebalo je prvo zvati bolnicu
bas su nas razjebunili mediji sa silnim dezinformacijama
Jo mislin da je njima ovakovo nešto top topova; niko ih pretjerano ne jebe, moru se ukazivati ediktima, ljudi će se radi obćeg dobra malo strpiti, a povijest će ih pantiti ko one ki su izgurali krizu...
2014-04-16
mislim da se konkretno našim hdzenjarama u jednom trenutku dogodio klick "aha", da kakva god sranja napravili - da unatoc svemu mogu dobiti izbore i vladati drzavom, tako da, sve mjere prolaze koje zamisle bez obzira na nas plac i negodovanja, they are used to it by now..
this much is certain, stupidity is in essence not an intellectual defect but a moral one
In conversation, one virtually feels that one is not dealing at all with him as a person, but with slogans, catchwords, and the like that have taken possession of him..
action springs not from thought, but from a readiness for responsibility, the ultimate test of a moral society is the kind of a world that it leaves to it's children
Odlicankic wrote:
this much is certain, stupidity is in essence not an intellectual defect but a moral one
In conversation, one virtually feels that one is not dealing at all with him as a person, but with slogans, catchwords, and the like that have taken possession of him..
action springs not from thought, but from a readiness for responsibility, the ultimate test of a moral society is the kind of a world that it leaves to it's children
Samo, ni bas objosni zoč ne bi tribalo uvjeravati glupane.
Meni je učer jedun kolega reko da njemu ni jasno kako se morin svrstati u kamp s ravnozemljašima. Jo sun njemu odvroti da mi ni jasno kako se un more svrstati u kamp s hdzeovcima (ljevičar je). Zapini je i izleti iz zbornice. Meni se to čini ko time well spent...
2014-04-16
metilda wrote:kic wrote:
cini se sve ok, nisam nikad imao takav osjecaj nekog bubtrnja i spustanja
idem ja leć!
Svejedno otiđi liječniku, mojoj mami se spustio kapak i rekli su da je to jedan od znakova karcinoma pluća. Ne bih te htjela plašiti.
E jesi ga pravo prepala, šokirata sam!
Dobra strana je da će otić na pregled..ne valja zanemarivat svoje tijelo.
Guest- Guest
aben wrote:Žena se segutra cjepila jer vodi molu u bolnicu logopedu, pa da more ući unutro.
Znaš utješit ženu, čudo jedno...da si moj muž, visija bi na murvi već trijes puta
E, možda zato i neman muža, jer sam vako diblja.
Guest- Guest
Ja nikad nisan naiša na inteligenciju iz liva. Možda to i ni njihovo poslanje, nego osjećaji, carring, ali kako to da se toliko ljutu? Eto ka nemo razgovora, uvika ostaje trolanje.
Ovu slimu ne razumin, ča je ot prsten?
2014-04-16
A ča će joj još jedun u nizu da joj govori pozitivne, lipe riči?Venus wrote:aben wrote:Žena se segutra cjepila jer vodi molu u bolnicu logopedu, pa da more ući unutro.
Znaš utješit ženu, čudo jedno...da si moj muž, visija bi na murvi već trijes puta
E, možda zato i neman muža, jer sam vako diblja.
2014-04-16
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50