Istina o svemu što postoji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 23 of 38
Page 23 of 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: Istina o svemu što postoji!
Isus Krist nije vječni Bog ali je Stvoritelj svemira, samo kažem, da se zna, e da! B-)
teodor francic- Posts : 169
2021-01-16
Isus Krist je Vansvemirac, zato je i radio tolika čudesa sa prirodom, to može samo netko tko je IZVAN našega svemira, e da!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Isus Krist je Vansvemirac, zato je i radio tolika čudesa sa prirodom, to može samo netko tko je IZVAN našega svemira, e da! :thumbup1
2021-01-16
Čuda koja je Isus radio s prirodom dakle nisu prava čuda, već ZNANJE Vansvemirske Inteligencije kojoj je kralj, kada drugi puta dođe na Zemlju raditi će mnogo veća čuda, i to sa cijelim svemirom, e da!
2021-04-18
Čuda koja je Isus radio s prirodom dakle nisu prava čuda, već ZNANJE Vansvemirske Inteligencije kojoj je kralj, kada drugi puta dođe na Zemlju raditi će mnogo veća čuda, i to sa cijelim svemirom, e da!
2021-01-16
Ako je zbilja Isus napravio svemir sa svojom Vansvemirskom Inteligencijom, onda se treba pitati KAKO su to uspjeli napraviti, na koji način, e da!
2021-04-18
Ako je zbilja Isus napravio svemir sa svojom Vansvemirskom Inteligencijom, onda se treba pitati KAKO su to uspjeli napraviti, na koji način, e da! :popcorn
2021-01-16
evo da malo zaserem na ovu pitalicu
pročita sam neki desetak postova na ovoj temi pa bi da dam presudu
boga zlouporabljuješ ,,, odnosno točnije rečeno
tvoja količina religioznosti je nebitna da bi mogao razumiti moje presude
nećeš razumit , barem ja tako vidin stanje komunikacije
al eto da ti rečen....vidin da zlouporabljuješ i ismijavaš jedinu teoretsku varijantu da bi se na ovo pitanje našao odgovor .....autizam
barem tako se danas klasificira balansiiranje uporabe sive mase u nas koji nosamo ove svoje kože , vreće sa nekoliko otvora ulaza i izlaza
siguran sam da je netko od nas ovih vrećonosaša do danas temeljito doznao odgovor , al je zasigurno proglašen ludim il modernije kak ti rečeš autistom
siguran sam da taj pojedinac nije bio "socijalan" toliko da svojoj okolini može pojasniti svoju teoriju
jer mi smo " socijalni"
razumijemo samo komunikaciju ,,,, al i poštujemo samo ovakve ka šta si ti na temi
argumentirani ,,, na ovoj mjeri logike ,matematike , fizike ,,,itd koje su garantiran apsolutno naopako postavljene jer nas usmjeravaju na stanje da nema odgovora
odgovor je znao il i danas zna onaj tko nemože komunikacijom koju imamo nama to pojasniti , jer odgovor na ovo pitanje nemože biti pojašnjeno našom logikom matematikom i našim socijallnim razumjevanjem ,,,itd ,,,,, jer te instance ne zaslužuju svoje ime
pročita sam neki desetak postova na ovoj temi pa bi da dam presudu
boga zlouporabljuješ ,,, odnosno točnije rečeno
tvoja količina religioznosti je nebitna da bi mogao razumiti moje presude
nećeš razumit , barem ja tako vidin stanje komunikacije
al eto da ti rečen....vidin da zlouporabljuješ i ismijavaš jedinu teoretsku varijantu da bi se na ovo pitanje našao odgovor .....autizam
barem tako se danas klasificira balansiiranje uporabe sive mase u nas koji nosamo ove svoje kože , vreće sa nekoliko otvora ulaza i izlaza
siguran sam da je netko od nas ovih vrećonosaša do danas temeljito doznao odgovor , al je zasigurno proglašen ludim il modernije kak ti rečeš autistom
siguran sam da taj pojedinac nije bio "socijalan" toliko da svojoj okolini može pojasniti svoju teoriju
jer mi smo " socijalni"
razumijemo samo komunikaciju ,,,, al i poštujemo samo ovakve ka šta si ti na temi
argumentirani ,,, na ovoj mjeri logike ,matematike , fizike ,,,itd koje su garantiran apsolutno naopako postavljene jer nas usmjeravaju na stanje da nema odgovora
odgovor je znao il i danas zna onaj tko nemože komunikacijom koju imamo nama to pojasniti , jer odgovor na ovo pitanje nemože biti pojašnjeno našom logikom matematikom i našim socijallnim razumjevanjem ,,,itd ,,,,, jer te instance ne zaslužuju svoje ime
Gast- Guest
džabe pokušavaš išta da mu objasniš lik je očigledno objektivno megaautističan,bukvalno ništa ne može prodreti do njega i njegovog imaginarnog sveta
2021-01-16
odma bih ti prenio mišljenje , al ti priznanje neće dozvoliti inat onda idem da to sam ispljunešteodor francic wrote:džabe pokušavaš išta da mu objasniš lik je očigledno objektivno megaautističan,bukvalno ništa ne može prodreti do njega i njegovog imaginarnog sveta
pa idemo lagano
ovaj drug šta ti fizikom i filozofijon matematički postavlja formulu svemu je u zabludi , jer odgovor zasigurno je u žakama našim
sva fizka i sve nauke nisu u stanju jednu jedinu čeliju iz naše žake kopirati a kamoli što drugo
znači sve van žake je bespredmetno
jel tak
danas je stanje onog šta se krovno zove medicina da naš mozak nije u glavi nego u šlaufima , pa će bit da je sranje "umnije" od onog šta rečemo
dali je ovo tebi jasno
Gast- Guest
ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
ovim tempom stićićeš teodora,BRAVO! garant!
2021-01-16
to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
priznao si da nisi autist
a sad jedna od ovih tema
nemoj da ti ja stavljam link ,,,nađi sam -----------stomak-mozak
potrudi se naći gdje se više i bitnijih informacija obradi
Gast- Guest
Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da!
2021-04-18
Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da! B-)škutor wrote:to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
a sad jedna od ovih tema
2021-01-16
ak znaš kakteodor francic wrote:Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da! B-)škutor wrote:to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
a sad jedna od ovih tema
napravi i ti jedan
Gast- Guest
Upravo suprotno, svemir je za nas ljude najbitniji, jer je napravljen upravo za materijalna bića kao što smo mi ljudi, bez svemira ni mi ljudi kao materijalna bića ne možemo postojati, možemo bez svemira postojati jedino u obliku kao i Bogovi, ali to je sasvim drugačiji način života nego što je naš, e da!škutor wrote:svemir je najmanje bitan
2021-04-18
Materijalna bića ne mogu svemir napraviti, već samo nematerijalna, kao što su Bogovi, i tu ne mislim na Vanzemaljce, jer su i oni materijalna bića, već na Vansvemirce, recimo Isus Krist je vladar Vansvemiraca, jasno je onda zašto je tvrdio da Njegovo kraljevstvo NIJE od ovoga materijalnoga svijeta (svemira), sve jasno ali kako kome, e da!škutor wrote:ak znaš kakteodor francic wrote:Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da! B-)škutor wrote:to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
a sad jedna od ovih tema
napravi i ti jedan
2021-04-18
Rekao sam već na koji način je svemir napravljen, nije bilo ni Velikoga praska a ni nekih Vječnih svemogućih bića sa čarobnom moći, svemir su dio po dio, dakle česticu po česticu materije gradila BILIJUNIMA godina Prva Inteligentna bića rođena u našem prostor-vremenu, i još UVIJEK grade taj svemir, ljudi svaki dan vide dakle ta Prva bića NA DJELU, jer bez kretanja tih Prvih bića NE BI BILO ni materije, od atoma do galaksija, eto ukratko, e da!
2021-04-18
to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
Gast- Guest
Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
2021-04-18
Page 23 of 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 23 of 38