Istina o svemu što postoji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 24 of 38
Page 24 of 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Re: Istina o svemu što postoji!
Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
biće da ih je više ,, tih stvoriteljateodor.francic wrote:Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
Gast- Guest
pa i napravit ću ali poslije malo, lijep pozdrav!škutor wrote:ak znaš kakteodor francic wrote:Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da! B-)škutor wrote:to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
ovim tempom stićićeš teodora,BRAVO! garant!
priznao si da nisi autist
a sad jedna od ovih tema
nemoj da ti ja stavljam link ,,,nađi sam -----------stomak-mozak
potrudi se naći gdje se više i bitnijih informacija obradi
napravi i ti jedan
2021-01-16
evo malo teme sam pročita
Last edited by škutor on 30/12/2022, 10:28; edited 1 time in total
Gast- Guest
nemoj oba ti okateodor francic wrote:pa i napravit ću ali poslije malo, lijep pozdrav!škutor wrote:ak znaš kakteodor francic wrote:Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da! B-)škutor wrote:to je već napredakteodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
ovim tempom stićićeš teodora,BRAVO! garant!
priznao si da nisi autist
a sad jedna od ovih tema
nemoj da ti ja stavljam link ,,,nađi sam -----------stomak-mozak
potrudi se naći gdje se više i bitnijih informacija obradi
napravi i ti jedan
Gast- Guest
evo malo teme sam pročita
vidim da pokušavaš svojim poimanjem tumačiti bibliju uz korekcije
to neće ići
biblija je nama koji bi je trebali samo pokušavati razumjeti recimo to tako blindirana
to neće ići
sam nered u nama da je neophodno krštenje , pa onda moramo balansirati svoj životinjski instikt kroz školstvo i neprestano moliti itd nam reče da mi jesmo neka provokacija koju je krštenje itd. stavlja u red
ta provokacija je vlasnik i nositelji odnosno mi smo žakonoše ka i svaka biljka i svaka druga životinja toliko nadnaravni da naša civizacija još svrsishodno ni fotosintezu nemože poimiti
sve ovo materijalno kako ti rečeš to nije ,, mi smo duhovna bića ,,,odnosno kao prvo
duhovnost svake osobe je nadnaravnost ,, tehnički rečeno , jer nauka je smijurija
nisan poklonik teorija da je netko došao pa prosvjetlio malo teslu aristotela i sve one koji su nam oblakšali naše križne puteve niti da su van---svemirci il vanzemaljci dopremili dizalice za piramide pa ih vratili
neophodnost da se isus rodi je stvoritelju bila samo jedna mjera da je sina svoga mora slat ,,,jer smo toliko zabrljali .. malo ironije da uskočimo u smisao mog poimanja
naše vjerovanje je neophodna disciplina koju je bog postavio da sve ne ode u prašinu ( to je za religiozne) a ovi ostali sebi iz nepoštovanja biblije mogu dozvoliti raznorazne forme kako ih ti zoveš istina svega i svačega i postanaka
tom disciplinom uz sve šta posjedujemo smo ponoviću to što posjedujemo je sve i van tog ništa veće ne postoji veće i za nas bitnije osim poštovanja stvoritelju
najnazadniji element u našim žakama je to kilo sive mase , odnosno u nas ljudi je njnazadniji naš razum osobito u glavama , jer naš moćniji mozak je u šlaufima , barem tako priličito religiozno al tvrdi medicina
sve ostalo u našem tijelu je miljardama godina ispred našeg razuma
dali mi možemo poboljšati rad našeg mozga i dali to ima smisla i kakve mutacije i dali će samouništenje biti izazvano je pitanje veće od tvog pitanja
naše saznanje o tvom pitanju sam mišljenja će napraviti sunovrat , jer mi smo egoisti toliki da je nephodno krštenje i permanentna religiozna praksa
pa bih ti iz samoljublja triba reć da si ovim pitanjem nečovjek ,,, a osobito varijantom odgovora ,,,, bilo kojom , što bi u prevodu značio fajrunt
to su nekakve činjenice
dalje o formi pitanja
oko postanka......... glavno pitanje je kakvo postojanje , to je glupost jer postojanje je vremenska fikcija koja je primjera radi za nas koji imamo utrku sa vremenom da se iskažemo i adio do raja ak zaslužiš
istina-------- je problematična pojedinost koju oblačimo po potrebi
----sve ---- to je najarogantnija stavka u pitanju
to o formi naše komunikacije koja je nedostojna poimanja o djelima vansvemiraca ,,,,kak ih zoveš
ovo nebih da vidiš kao provokaciju
vidim da pokušavaš svojim poimanjem tumačiti bibliju uz korekcije
to neće ići
biblija je nama koji bi je trebali samo pokušavati razumjeti recimo to tako blindirana
to neće ići
sam nered u nama da je neophodno krštenje , pa onda moramo balansirati svoj životinjski instikt kroz školstvo i neprestano moliti itd nam reče da mi jesmo neka provokacija koju je krštenje itd. stavlja u red
ta provokacija je vlasnik i nositelji odnosno mi smo žakonoše ka i svaka biljka i svaka druga životinja toliko nadnaravni da naša civizacija još svrsishodno ni fotosintezu nemože poimiti
sve ovo materijalno kako ti rečeš to nije ,, mi smo duhovna bića ,,,odnosno kao prvo
duhovnost svake osobe je nadnaravnost ,, tehnički rečeno , jer nauka je smijurija
nisan poklonik teorija da je netko došao pa prosvjetlio malo teslu aristotela i sve one koji su nam oblakšali naše križne puteve niti da su van---svemirci il vanzemaljci dopremili dizalice za piramide pa ih vratili
neophodnost da se isus rodi je stvoritelju bila samo jedna mjera da je sina svoga mora slat ,,,jer smo toliko zabrljali .. malo ironije da uskočimo u smisao mog poimanja
naše vjerovanje je neophodna disciplina koju je bog postavio da sve ne ode u prašinu ( to je za religiozne) a ovi ostali sebi iz nepoštovanja biblije mogu dozvoliti raznorazne forme kako ih ti zoveš istina svega i svačega i postanaka
tom disciplinom uz sve šta posjedujemo smo ponoviću to što posjedujemo je sve i van tog ništa veće ne postoji veće i za nas bitnije osim poštovanja stvoritelju
najnazadniji element u našim žakama je to kilo sive mase , odnosno u nas ljudi je njnazadniji naš razum osobito u glavama , jer naš moćniji mozak je u šlaufima , barem tako priličito religiozno al tvrdi medicina
sve ostalo u našem tijelu je miljardama godina ispred našeg razuma
dali mi možemo poboljšati rad našeg mozga i dali to ima smisla i kakve mutacije i dali će samouništenje biti izazvano je pitanje veće od tvog pitanja
naše saznanje o tvom pitanju sam mišljenja će napraviti sunovrat , jer mi smo egoisti toliki da je nephodno krštenje i permanentna religiozna praksa
pa bih ti iz samoljublja triba reć da si ovim pitanjem nečovjek ,,, a osobito varijantom odgovora ,,,, bilo kojom , što bi u prevodu značio fajrunt
to su nekakve činjenice
dalje o formi pitanja
oko postanka......... glavno pitanje je kakvo postojanje , to je glupost jer postojanje je vremenska fikcija koja je primjera radi za nas koji imamo utrku sa vremenom da se iskažemo i adio do raja ak zaslužiš
istina-------- je problematična pojedinost koju oblačimo po potrebi
----sve ---- to je najarogantnija stavka u pitanju
to o formi naše komunikacije koja je nedostojna poimanja o djelima vansvemiraca ,,,,kak ih zoveš
ovo nebih da vidiš kao provokaciju
Gast- Guest
Ima ih na MIRIJADE tih bića, zato i mogu upravljati cijelim svemirom, e da!škutor wrote:biće da ih je više ,, tih stvoriteljateodor.francic wrote:Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
2021-04-18
iskrenost u komunikaciji je vrijednost koju poštujemteodor.francic wrote:Ima ih na MIRIJADE tih bića, zato i mogu upravljati cijelim svemirom, e da!škutor wrote:biće da ih je više ,, tih stvoriteljateodor.francic wrote:Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
to da nisi ateist a ni vjernik je vrijedno znati kad je ova tema u postupku
Gast- Guest
Bio sam vjernik, ali što ću kada sam poslije saznao da NE POSTOJE vječna bića, istina o nama je najbitnija, a ne tko u što vjeruje, e da!škutor wrote:iskrenost u komunikaciji je vrijednost koju poštujemteodor.francic wrote:Ima ih na MIRIJADE tih bića, zato i mogu upravljati cijelim svemirom, e da!škutor wrote:biće da ih je više ,, tih stvoriteljateodor.francic wrote:Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!škutor wrote:to su recimo vanzemaljciteodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU,
to da nisi ateist a ni vjernik je vrijedno znati kad je ova tema u postupku
2021-04-18
svemir i sve što postoji je u nama
van nas ne postoji ništa relevantno
religiozni imaju lewel više , al to je tema koju samo sa religioznima komentiram
religiozni imaju lewel više , al to je tema koju samo sa religioznima komentiram
Gast- Guest
Naravno da Jahve nije vječan, vidjeli su Ga mnogi ljudi, dok vječnoga Boga nitko nije vidio, ne samo od ljudi, nego nitko ni iz svemira, ni izvan svemira a ni u cijelom multisvemiru, Bog je DALEKO iznad svega toga.škutor wrote:svemir i sve što postoji je u nama
A što se pitalica mozgalica tiče, i te kako TREBA vježbati svoj Um takvim pitanjima, jer Um je isto kao i svaki drugi naš organ, ak ga ne vježbaš vremenom zakrlžja i malo ili skoro nikakve koristi od njega, garant. Einstein se NIJE šalio kada je rekao da nije pametan čovjek, nego da sa samo voli PITATI, a tko se pita može i pronaći odgovor, pa še kak. Na putu prema istini o svemu čovjek može učiniti samo dvije greške, negdje stati na putu, ili uopće ne krenuti, kaže Buda, i u pravu je. E pa ja nisam stao na tom putu a krenuo sam njime, čak sam došao i DO KRAJA, samo kažem, i svoju teoriju ću prezentirati cijelom svijetu, pa neka netko nađe grešku ako može.
Dokazati ću da nikakvo vječno biće NIJE stvorilo naš svemir, a ni da je svemir nastao Velikim praskom, kojega zapravo nikada nije ni bilo, već su svemir napravila PRVA rođena bića u našem prostor-vremenu, bića od svjetlosti, koja su mnogi ljudi imali privilegiju vidjeti već u ovom životu, koja nisu materijalne prirode, dakle inteligentna bića NE iz našega svemira, točnije Vansvemirska bića, iliti Vansvemirska Inteligencija, koja je napravila evoluciju na Zemlji, počevši od najjednostavnijih organizama pa svema sve složenijima, čovjek je vrhunac toga remek djela, napravljen sa istom BITI kao što to imaju i sama ta PRVA bića u našem prostor-vremenu.
Ta Prva bića se u Bibliji zovu JAHVE, zato kod stvaranja čovjeka i piše u množini:
Postanak 1,26 I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!
Dakako, dokazati ću i KAKO su nastala ta bića i gdje, ali detaljno sve o tome samo u teoriji, seveda, na forumima dajem samo rezultate, e da!
2021-01-16
ti to moraš prvo zaštitit ,,, prije nego nam rečešteodor francic wrote:Naravno da Jahve nije vječan, vidjeli su Ga mnogi ljudi, dok vječnoga Boga nitko nije vidio, ne samo od ljudi, nego nitko ni iz svemira, ni izvan svemira a ni u cijelom multisvemiru, Bog je DALEKO iznad svega toga.škutor wrote:svemir i sve što postoji je u nama
A što se pitalica mozgalica tiče, i te kako TREBA vježbati svoj Um takvim pitanjima, jer Um je isto kao i svaki drugi naš organ, ak ga ne vježbaš vremenom zakrlžja i malo ili skoro nikakve koristi od njega, garant. Einstein se NIJE šalio kada je rekao da nije pametan čovjek, nego da sa samo voli PITATI, a tko se pita može i pronaći odgovor, pa še kak. Na putu prema istini o svemu čovjek može učiniti samo dvije greške, negdje stati na putu, ili uopće ne krenuti, kaže Buda, i u pravu je. E pa ja nisam stao na tom putu a krenuo sam njime, čak sam došao i DO KRAJA, samo kažem, i svoju teoriju ću prezentirati cijelom svijetu, pa neka netko nađe grešku ako može.
Dokazati ću da nikakvo vječno biće NIJE stvorilo naš svemir, a ni da je svemir nastao Velikim praskom, kojega zapravo nikada nije ni bilo, već su svemir napravila PRVA rođena bića u našem prostor-vremenu, bića od svjetlosti, koja su mnogi ljudi imali privilegiju vidjeti već u ovom životu, koja nisu materijalne prirode, dakle inteligentna bića NE iz našega svemira, točnije Vansvemirska bića, iliti Vansvemirska Inteligencija, koja je napravila evoluciju na Zemlji, počevši od najjednostavnijih organizama pa svema sve složenijima, čovjek je vrhunac toga remek djela, napravljen sa istom BITI kao što to imaju i sama ta PRVA bića u našem prostor-vremenu.
Ta Prva bića se u Bibliji zovu JAHVE, zato kod stvaranja čovjeka i piše u množini:
Postanak 1,26 I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!
Dakako, dokazati ću i KAKO su nastala ta bića i gdje, ali detaljno sve o tome samo u teoriji, seveda, na forumima dajem samo rezultate, e da!
Gast- Guest
Ne treba nikakva zaštita, moja teorija tako je teška da ni oni najpametniji godinama NEĆE moći shvatiti niti jednu stvar do kraja, samo kažem.škutor wrote:ti to moraš prvo zaštitit ,,, prije nego nam rečešteodor francic wrote:Naravno da Jahve nije vječan, vidjeli su Ga mnogi ljudi, dok vječnoga Boga nitko nije vidio, ne samo od ljudi, nego nitko ni iz svemira, ni izvan svemira a ni u cijelom multisvemiru, Bog je DALEKO iznad svega toga.škutor wrote:svemir i sve što postoji je u nama
I krivome si napisao, jer taj kome si to napisao NIJE pravi autor "teorije svega", već JA, vidiš da je uzeo SLIČAN nick mojemu i sve ponavlja za mnom, ali ako je zbog toga sretan, neka mu je, e da!
2021-04-18
Cure i dečki, svađate se oko stvari za koje nemate dokaze ni jedni ni drugi, tako dugo dok ne SAZNATE kako je zbilja materija nastala, nećete biti ni jedni ni drugi sigurni ni u što, ali kada to SAZNATE, znati ćete da ne samo da POSTOJE Vanzemaljci, mnogo starijih od nas ljudi, nego da POSTOJE i Vansvemirci, bića koja su doslovno STARIJA od cijeloga našega svemira, dokaz o tome USKORO ćemo dobiti i na Zemlji, samo kažem, e da!
2021-04-18
ne vjeruj mu,JA sam pravi autor teorije svega,ON kopira MENE,garant! pogledaj dobro tko je prvi počeo da piše o ovoj temi i tko ju je otvorio,JA sam je otvorio još prije dvije godine i onda se ovaj lažnjak ubacio posle par mjeseci i počeo da me imitira i ismijava jer je ljubomoran na moju teoriju i inteligenciju! zares žalobno,pa še kak!
2021-01-16
Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!
2021-04-18
Naš cijeli prostor KOCKA, puna je ENERGIJE, i to FIZIČKE, koja kulminira u samom središtu, gdje nastaje NEŠTO, što posjeduje SVIJEST, i živo je biće, za razliku od samoga praznog prostora, e da!
2021-04-18
ne laži bre više kako te nije sramota psihopato! nije ti dosta što me uhodiš na SVIM forumima nego još i projeciraš i obrćeš uloge govoreći kako sam JA koji to radi a to radiš u stvari TI! svi znaju da sam JA pravi teodor božidar francic,garant! a ti ćeš lepo u zatvor ako ovako nastaviš da mi kradeš identitet i praviš se da si neko ko nisi,zar ne znaš da je to kažnjivo, e da?!teodor.francic wrote:Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!
2021-01-16
Ok, pravi navodni autore teorije, možeš onda da odgovoriš na neka laganini pitanja glede postanka svega, eto ih:teodor francic wrote:ne laži bre više kako te nije sramota psihopato! nije ti dosta što me uhodiš na SVIM forumima nego još i projeciraš i obrćeš uloge govoreći kako sam JA koji to radi a to radiš u stvari TI! svi znaju da sam JA pravi teodor božidar francic,garant! a ti ćeš lepo u zatvor ako ovako nastaviš da mi kradeš identitet i praviš se da si neko ko nisi,zar ne znaš da je to kažnjivo, e da?!teodor.francic wrote:Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!
-Što je prije bilo, vrijeme ili prostor?
-Tko je stariji, Stvoritelj svemira ili naše prostor-vrijeme?
-Je li svemir konačan ili beskonačan?
Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da!
2021-04-18
Ok, pravi navodni autore teorije, možeš onda da odgovoriš na neka laganini pitanja glede postanka svega, eto ih:teodor.francic wrote:Ok, pravi navodni autore teorije, možeš onda da odgovoriš na neka laganini pitanja glede postanka svega, eto ih:teodor francic wrote:ne laži bre više kako te nije sramota psihopato! nije ti dosta što me uhodiš na SVIM forumima nego još i projeciraš i obrćeš uloge govoreći kako sam JA koji to radi a to radiš u stvari TI! svi znaju da sam JA pravi teodor božidar francic,garant! a ti ćeš lepo u zatvor ako ovako nastaviš da mi kradeš identitet i praviš se da si neko ko nisi,zar ne znaš da je to kažnjivo, e da?!teodor.francic wrote:Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!
Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da!
Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da! :)
2021-01-16
Moderna nauka mnoge od vas je uvjerila u Veliki prasak i u evoluciju, a nijedno NE ZNA objasniti kako treba, sto puta sam to dokazao raznim pitanjima na forumima, moderna nauka jako je DALEKO od one prave istine o postanku našega svijeta, tko je dovoljno pametan to shvaća, tko nije, jednom će se opametiti, samo da ne bude kasno, e da!
2021-04-18
Page 24 of 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 24 of 38