ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Istina o svemu što postoji!

Page 24 of 38 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Next

Go down

Istina o svemu što postoji! - Page 24 Empty Re: Istina o svemu što postoji!

Post by teodor.francic 29/12/2022, 21:05

škutor wrote:
teodor.francic wrote: Prva bića NA DJELU, 
to su recimo vanzemaljci
Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!  :)

teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by Gast 29/12/2022, 21:56

teodor.francic wrote:
škutor wrote:
to su recimo vanzemaljci
Nisu, velika je razlika između Vanzemaljaca i Vansvemiraca, prvi su materijalna bića kao i mi ljudi, a drugi su Stvoritelji svega u svemiru, ovi drugi su pravi Bog za sve u svemiru, samo kažem, e da!  :)
biće da ih je više ,, tih stvoritelja
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by teodor francic 30/12/2022, 09:28

škutor wrote:
teodor francic wrote:
škutor wrote:
teodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
ovim tempom stićićeš teodora,BRAVO! garant!
to je već napredak

priznao si da nisi autist 

a sad jedna od ovih tema 
nemoj da ti ja stavljam link ,,,nađi sam -----------stomak-mozak 

potrudi se naći gdje se više i bitnijih informacija obradi
Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da!  B-)
ak znaš kak 

napravi i ti jedan
pa i napravit ću ali poslije malo, lijep pozdrav!

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by Gast 30/12/2022, 10:21

evo malo teme sam pročita

Last edited by škutor on 30/12/2022, 10:28; edited 1 time in total
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 30/12/2022, 10:27

teodor francic wrote:
škutor wrote:
teodor francic wrote:
škutor wrote:
teodor francic wrote:ne,nije bukv nikome pa ni tebi jasno jer nema šta da bude jasno jer si se objektivno nalupetao najekstremnije i najbesmislenije
ovim tempom stićićeš teodora,BRAVO! garant!
to je već napredak

priznao si da nisi autist 

a sad jedna od ovih tema 
nemoj da ti ja stavljam link ,,,nađi sam -----------stomak-mozak 

potrudi se naći gdje se više i bitnijih informacija obradi
Svemir je napravljen na zaista jednostavan način, kada to saznate neće vam biti jasno KAKO se to sami niste mogli prije sjetiti, zares, e da!  B-)
ak znaš kak 

napravi i ti jedan
pa i napravit ću ali poslije malo, lijep pozdrav!
nemoj oba ti oka
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 30/12/2022, 10:28

evo malo teme sam pročita 
vidim da pokušavaš svojim poimanjem tumačiti bibliju uz korekcije 

to neće ići 

biblija je nama koji bi je trebali samo pokušavati razumjeti recimo to tako blindirana 

to neće ići 

sam nered u nama da je neophodno krštenje , pa onda moramo balansirati svoj životinjski instikt kroz školstvo i neprestano moliti  itd nam reče da mi jesmo neka provokacija koju je krštenje itd. stavlja  u red 

ta provokacija je vlasnik i nositelji  odnosno mi smo žakonoše ka i svaka biljka i svaka druga životinja toliko nadnaravni da naša civizacija još svrsishodno ni fotosintezu nemože poimiti 

sve ovo materijalno kako ti rečeš to nije ,, mi smo  duhovna bića ,,,odnosno kao prvo 

duhovnost svake osobe je nadnaravnost ,, tehnički rečeno , jer nauka je smijurija  

nisan poklonik teorija da je netko došao pa prosvjetlio malo teslu aristotela i sve one koji su nam oblakšali naše križne puteve niti da su van---svemirci il vanzemaljci dopremili dizalice za piramide pa ih vratili 

neophodnost da se isus rodi je stvoritelju bila samo jedna mjera da je sina svoga mora slat ,,,jer smo toliko zabrljali .. malo ironije da uskočimo u smisao mog poimanja 

naše vjerovanje je neophodna disciplina koju je bog postavio da sve ne ode u prašinu ( to je za  religiozne) a ovi ostali sebi iz nepoštovanja biblije mogu dozvoliti raznorazne forme kako ih ti zoveš istina svega i svačega i postanaka 

tom disciplinom uz sve šta posjedujemo smo ponoviću to što posjedujemo je sve i van tog ništa veće ne postoji veće i za nas bitnije osim poštovanja stvoritelju 

najnazadniji element u našim žakama je to kilo sive mase , odnosno u nas ljudi je njnazadniji naš razum osobito u glavama , jer naš moćniji mozak je u šlaufima , barem tako priličito religiozno al tvrdi medicina 

sve ostalo u našem tijelu je miljardama godina ispred našeg razuma 

dali mi možemo poboljšati rad našeg mozga i dali to ima smisla i kakve mutacije i dali će samouništenje biti izazvano je pitanje veće od tvog pitanja 

naše saznanje o tvom pitanju sam mišljenja će napraviti sunovrat , jer mi smo egoisti  toliki da je nephodno krštenje i permanentna religiozna praksa 

pa bih ti iz samoljublja triba reć da si ovim pitanjem nečovjek ,,, a osobito varijantom odgovora ,,,, bilo kojom , što bi u prevodu značio fajrunt 

to su nekakve činjenice

dalje o formi pitanja

oko postanka......... glavno pitanje je kakvo postojanje , to je glupost jer postojanje  je vremenska fikcija koja je primjera radi za nas koji imamo utrku sa vremenom da se iskažemo i adio do raja ak zaslužiš

istina-------- je problematična pojedinost koju oblačimo po potrebi 

----sve ---- to je najarogantnija stavka u pitanju 

to o formi naše komunikacije koja je nedostojna  poimanja o djelima vansvemiraca ,,,,kak ih zoveš

ovo nebih da vidiš kao provokaciju
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by teodor.francic 30/12/2022, 20:00

škutor wrote:
teodor.francic wrote:
škutor wrote:
to su recimo vanzemaljci
Ima ih na MIRIJADE tih bića, zato i mogu upravljati cijelim svemirom, e da!  :beer
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by Gast 30/12/2022, 20:24

teodor.francic wrote:
škutor wrote:
teodor.francic wrote:
škutor wrote:
to su recimo vanzemaljci
Ima ih na MIRIJADE tih bića, zato i mogu upravljati cijelim svemirom, e da!  :beer
iskrenost u komunikaciji je vrijednost koju poštujem 

to da nisi ateist a ni vjernik je vrijedno znati kad je ova tema u postupku
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by teodor.francic 30/12/2022, 20:26

škutor wrote:
teodor.francic wrote:
škutor wrote:
teodor.francic wrote:
škutor wrote:
to su recimo vanzemaljci
iskrenost u komunikaciji je vrijednost koju poštujem 

to da nisi ateist a ni vjernik je vrijedno znati kad je ova tema u postupku
Bio sam vjernik, ali što ću kada sam poslije saznao da NE POSTOJE vječna bića, istina o nama je najbitnija, a ne tko u što vjeruje, e da!  :tu
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by Gast 30/12/2022, 21:36

svemir i sve što postoji je u nama 

van nas ne postoji ništa relevantno 

religiozni imaju lewel više , al to je tema koju samo sa religioznima komentiram
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by teodor francic 31/12/2022, 14:17

škutor wrote:svemir i sve što postoji je u nama 

religiozni imaju lewel više , al to je tema koju samo sa religioznima komentiram
Naravno da Jahve nije vječan, vidjeli su Ga mnogi ljudi, dok vječnoga Boga nitko nije vidio, ne samo od ljudi, nego nitko ni iz svemira, ni izvan svemira a ni u cijelom multisvemiru, Bog je DALEKO iznad svega toga.

A što se pitalica mozgalica tiče, i te kako TREBA vježbati svoj Um takvim pitanjima, jer Um je isto kao i svaki drugi naš organ, ak ga ne vježbaš vremenom zakrlžja i malo ili skoro nikakve koristi od njega, garant. Einstein se NIJE šalio kada je rekao da nije pametan čovjek, nego da sa samo voli PITATI, a tko se pita može i pronaći odgovor, pa še kak. Na putu prema istini o svemu čovjek može učiniti samo dvije greške, negdje stati na putu, ili uopće ne krenuti, kaže Buda, i u pravu je. E pa ja nisam stao na tom putu a krenuo sam njime, čak sam došao i DO KRAJA, samo kažem, i svoju teoriju ću prezentirati cijelom svijetu, pa neka netko nađe grešku ako može.

Dokazati ću da nikakvo vječno biće NIJE stvorilo naš svemir, a ni da je svemir nastao Velikim praskom, kojega zapravo nikada nije ni bilo, već su svemir napravila PRVA rođena bića u našem prostor-vremenu, bića od svjetlosti, koja su mnogi ljudi imali privilegiju vidjeti već u ovom životu, koja nisu materijalne prirode, dakle inteligentna bića NE iz našega svemira, točnije Vansvemirska bića, iliti Vansvemirska Inteligencija, koja je napravila evoluciju na Zemlji, počevši od najjednostavnijih organizama pa svema sve složenijima, čovjek je vrhunac toga remek djela, napravljen sa istom BITI kao što to imaju i sama ta PRVA bića u našem prostor-vremenu.

Ta Prva bića se u Bibliji zovu JAHVE, zato kod stvaranja čovjeka i piše u množini: 

Postanak 1,26 I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!
Dakako, dokazati ću i KAKO su nastala ta bića i gdje, ali detaljno sve o tome samo u teoriji, seveda, na forumima dajem samo rezultate, e da!

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by Gast 1/1/2023, 19:08

teodor francic wrote:

Naravno da Jahve nije vječan, vidjeli su Ga mnogi ljudi, dok vječnoga Boga nitko nije vidio, ne samo od ljudi, nego nitko ni iz svemira, ni izvan svemira a ni u cijelom multisvemiru, Bog je DALEKO iznad svega toga.

A što se pitalica mozgalica tiče, i te kako TREBA vježbati svoj Um takvim pitanjima, jer Um je isto kao i svaki drugi naš organ, ak ga ne vježbaš vremenom zakrlžja i malo ili skoro nikakve koristi od njega, garant. Einstein se NIJE šalio kada je rekao da nije pametan čovjek, nego da sa samo voli PITATI, a tko se pita može i pronaći odgovor, pa še kak. Na putu prema istini o svemu čovjek može učiniti samo dvije greške, negdje stati na putu, ili uopće ne krenuti, kaže Buda, i u pravu je. E pa ja nisam stao na tom putu a krenuo sam njime, čak sam došao i DO KRAJA, samo kažem, i svoju teoriju ću prezentirati cijelom svijetu, pa neka netko nađe grešku ako može.

Dokazati ću da nikakvo vječno biće NIJE stvorilo naš svemir, a ni da je svemir nastao Velikim praskom, kojega zapravo nikada nije ni bilo, već su svemir napravila PRVA rođena bića u našem prostor-vremenu, bića od svjetlosti, koja su mnogi ljudi imali privilegiju vidjeti već u ovom životu, koja nisu materijalne prirode, dakle inteligentna bića NE iz našega svemira, točnije Vansvemirska bića, iliti Vansvemirska Inteligencija, koja je napravila evoluciju na Zemlji, počevši od najjednostavnijih organizama pa svema sve složenijima, čovjek je vrhunac toga remek djela, napravljen sa istom BITI kao što to imaju i sama ta PRVA bića u našem prostor-vremenu.

Ta Prva bića se u Bibliji zovu JAHVE, zato kod stvaranja čovjeka i piše u množini: 

Postanak 1,26 I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!
Dakako, dokazati ću i KAKO su nastala ta bića i gdje, ali detaljno sve o tome samo u teoriji, seveda, na forumima dajem samo rezultate, e da!
ti to moraš prvo zaštitit ,,, prije nego nam rečeš
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by teodor.francic 4/1/2023, 20:51

škutor wrote:
teodor francic wrote:

ti to moraš prvo zaštitit ,,, prije nego nam rečeš
Ne treba nikakva zaštita, moja teorija tako je teška da ni oni najpametniji godinama NEĆE moći shvatiti niti jednu stvar do kraja, samo kažem.

I krivome si napisao, jer taj kome si to napisao NIJE pravi autor "teorije svega", već JA, vidiš da je uzeo SLIČAN nick mojemu i sve ponavlja za mnom, ali ako je zbog toga sretan, neka mu je, e da!  :tu
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor.francic 4/1/2023, 21:27

Cure i dečki, svađate se oko stvari za koje nemate dokaze ni jedni ni drugi, tako dugo dok ne SAZNATE kako je zbilja materija nastala, nećete biti ni jedni ni drugi sigurni ni u što, ali kada to SAZNATE, znati ćete da ne samo da POSTOJE Vanzemaljci, mnogo starijih od nas ljudi, nego da POSTOJE i Vansvemirci, bića koja su doslovno STARIJA od cijeloga našega svemira, dokaz o tome USKORO ćemo dobiti i na Zemlji, samo kažem, e da!  B-)
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor francic 5/1/2023, 10:47

ne vjeruj mu,JA sam pravi autor teorije svega,ON kopira MENE,garant! pogledaj dobro tko je prvi počeo da piše o ovoj temi i tko ju je otvorio,JA sam je otvorio još prije dvije godine i onda se ovaj lažnjak ubacio posle par mjeseci i počeo da me imitira i ismijava jer je ljubomoran na moju teoriju i inteligenciju! zares žalobno,pa še kak!

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by teodor.francic 6/1/2023, 19:38

Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!  :)
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor.francic 7/1/2023, 15:31

Naš cijeli prostor KOCKA, puna je ENERGIJE, i to FIZIČKE, koja kulminira u samom središtu, gdje nastaje NEŠTO, što posjeduje SVIJEST, i živo je biće, za razliku od samoga praznog prostora, e da!  :thumbup1
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor francic 7/1/2023, 18:33

teodor.francic wrote:Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!  :)
ne laži bre više kako te nije sramota psihopato! nije ti dosta što me uhodiš na SVIM forumima nego još i projeciraš i obrćeš uloge govoreći kako sam JA koji to radi a to radiš u stvari TI! svi znaju da sam JA pravi teodor božidar francic,garant! a ti ćeš lepo u zatvor ako ovako nastaviš da mi kradeš identitet i praviš se da si neko ko nisi,zar ne znaš da je to kažnjivo, e da?!

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by teodor.francic 8/1/2023, 16:36

teodor francic wrote:
teodor.francic wrote:Haha, ovaj nikako da odustane, istina je da je započeo ovdje pisati o "teoriji svega", ali tako da je to kopirao sa mojih tema o tome na drugim forumima, ali pošto ništa ne shvaća nitko ga ovdje nije ni čitao, sve dok ja nisam saznao za to, pa sam onda morao reagirati kao pravi autor te teorije, e da!  :)
ne laži bre više kako te nije sramota psihopato! nije ti dosta što me uhodiš na SVIM forumima nego još i projeciraš i obrćeš uloge govoreći kako sam JA koji to radi a to radiš u stvari TI! svi znaju da sam JA pravi teodor božidar francic,garant! a ti ćeš lepo u zatvor ako ovako nastaviš da mi kradeš identitet i praviš se da si neko ko nisi,zar ne znaš da je to kažnjivo, e da?!
Ok, pravi navodni autore teorije, možeš onda da odgovoriš na neka laganini pitanja glede postanka svega, eto ih:

-Što je prije bilo, vrijeme ili prostor?

-Tko je stariji, Stvoritelj svemira ili naše prostor-vrijeme?

-Je li svemir konačan ili beskonačan?

Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da!  :)
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by teodor francic 9/1/2023, 09:00

teodor.francic wrote:
teodor francic wrote:
Ok, pravi navodni autore teorije, možeš onda da odgovoriš na neka laganini pitanja glede postanka svega, eto ih:

Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da!  :)

Za pravoga autora "teorije svega", ova pitanja su mačji kašalj, da ga se i u pola noći probudi, točne odgovore sipa ko iz topa, haha, e da! :)

Male
2021-01-16

Back to top Go down

Post by teodor.francic 9/1/2023, 19:19

Moderna nauka mnoge od vas je uvjerila u Veliki prasak i u evoluciju, a nijedno NE ZNA objasniti kako treba, sto puta sam to dokazao raznim pitanjima na forumima, moderna nauka jako je DALEKO od one prave istine o postanku našega svijeta, tko je dovoljno pametan to shvaća, tko nije, jednom će se opametiti, samo da ne bude kasno, e da!  B-)
teodor.francic
teodor.francic

2021-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 38 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics