Summer in the City - CHAT
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Summer in the City - CHAT
Moja prija Frakcija ♡Šandor Winnetou wrote:Istina, zaboravih skrozNoor wrote:pa frakcija...kazem :)Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
koji su to bili dani, kakva druzenja, ajooj..frakcija, prci, ti, megi, dijagram, veber, regoč :)
a pjesme s YT?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Noor likes this post
sve su to nesretne ljubavi, ti si ona pravaRa wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
koji su to bili dani, kakva druzenja, ajooj..frakcija, prci, ti, megi, dijagram, veber, regoč :)
a pjesme s YT?
A ja sam mislila da sam mu jedina ljubav. Osim Sore. I one Pegle.
A vidi ti švalerčina je nakupila cijeli harem žena.
Haha. Da, to su one sretne ljubavi.... ja sam njemu zadnja, a on meni prvi.Šandor Winnetou wrote:
sve su to nesretne ljubavi, ti si ona prava
Šandor ;)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
nikad ne znaš koja ti je bila zadnja.Ra wrote:Haha. Da, to su one sretne ljubavi.... ja sam njemu zadnja, a on meni prvi.Šandor Winnetou wrote:
Šandor ;)
veber-
2014-12-30
;)Ra wrote:Haha. Da, to su one sretne ljubavi.... ja sam njemu zadnja, a on meni prvi.Šandor Winnetou wrote:
Šandor ;)
Obično bude tek drugi u životu i samo se s jednim viđala prije ovog drugog Ako i posumnjamo to su samo zli jezici bez dokaza da je drugačije
Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
ma koja je to?
ja ne znam ni za jednu tvoju rodicu
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
soreRa wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma prckova ljubav, samo je nestala u jednom trenu. Možda sam je pomješao sa ranijom korisnicom koja je imala pegi bandi na avuNoor wrote:cek...koja rodica?Šandor Winnetou wrote:Bila je i rodica a zahebancija je bila na vrhu, i sad bude kad se ekipa sleti, ono malo golicanja po tabanima, malo flerta, malo ljubomore i "zapišavanja" teritorija.. zna biti baš gutenberg :)))Noor wrote:tebe mi je posebno drago vidjeti na chatu...do 2017. taj film nismo gledaliŠandor Winnetou wrote:Lako za mene, rekao sam mu da se ne šaketam s pičkama no svi ostali su pobjegli zbog njegovih sranja i smrdenja po temiNoor wrote:Preskoči ga, znas da smrdi kad se ugaziŠandor Winnetou wrote:A tako je gdje se pojavi ovaj smrdo iznad tebe, jednostavno svima sve ogadiNoor wrote:opet zamrlo?!
ajmo
a pjesme s YT?
A ja sam mislila da sam mu jedina ljubav. Osim Sore. I one Pegle.
A vidi ti švalerčina je nakupila cijeli harem žena.
pa nije mi pegla bila ljubav, ona je jedno vrijeme bila tajna koju sam ja pokusavo otkrit ali se nije dala
onda je nestala
zaintrigiralo me njeno povezivanje religije, politike i znanstvene fantastike
a ja neb bio ja kad ne bi pokuso iskopat o cemu je tu rijec,
ali je bilo previse nekih sifri magle i prasine pa sam gubio interes
2014-04-19
uostalom ja sam pas u kineskom horoskopu
dakle vjeran
hocu rec nevin dok se ne dokaze suprotno
za odvjetnika cu uzet melkiora i T pa ti vidi
dakle vjeran
hocu rec nevin dok se ne dokaze suprotno
za odvjetnika cu uzet melkiora i T pa ti vidi
Ti si Strijelac idealist, prci. ;-D
Uvijek vjerujes u dobro ;-@
Tocno, vjeruje da u australiji nastupa era wokeizma;)Maggie19 wrote:Ti si Strijelac idealist, prci. ;-D
dijagram-
2015-08-09
Nas prci lider ;-))dijagram wrote:Tocno, vjeruje da u australiji nastupa era wokeizma;)Maggie19 wrote:Ti si Strijelac idealist, prci. ;-D
'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Imaš sudar s nekim frajerom?
crvenkasti-
2014-04-17
Imam. Zove se Sasha, vjerojatno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Sasha Lugonjic.
B-)
Kakav crni sahsa.Maggie19 wrote:Imam. Zove se Sasha, vjerojatno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Sasha Lugonjic.
B-)
Obecala si da neces vise, das biti vjerna
dijagram-
2015-08-09
moram..sastanak u 8:45dijagram wrote:Kakav crni sahsa.Maggie19 wrote:Imam. Zove se Sasha, vjerojatno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Sasha Lugonjic.
B-)
Obecala si da neces vise, das biti vjerna
Maggie19 wrote:Imam. Zove se Sasha, vjerojatno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Sasha Lugonjic.
B-)
Šta će ti taj peder?
crvenkasti-
2014-04-17
U ovom slucaju mi je nevazna njegova spolna orijentacija ;-Dcrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Imam. Zove se Sasha, vjerojatno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:'Ko zna sto nas veceras ceka..na sve sam spremna ;-D
Sasha Lugonjic.
B-)
Šta će ti taj peder?
Ipak Vela dosadni..ako sam dobro glas prepoznala ;-D
Maggie19 wrote:Ti si Strijelac idealist, prci. ;-D
mozda sam naivac
2014-04-19
Mozda sigurno ;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Ti si Strijelac idealist, prci. ;-D
mozda sam naivac
Znam po sebi ;-^^
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Similar topics
» Summer is coming
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
Page 8 of 20