Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 50 of 53
Page 50 of 53 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
onda nisu saznanjacrvenkasti wrote:marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
Ne mogu se sva znanstvena saznanja potvrditi eksperimentom ili matematički.
Inače bi sve znanosti egzaktne.
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Za tebe doista više nema opravdanja niti suosjećanja...osim što to zna s ćim ga ucjenjuješ..violator wrote:mativka wrote:Mislila sam i nadala se, za to imamo neko "svoje" mjesto. Ovdje su činjenice u pitanju i hladni pravni odgovori.violator wrote:mativka wrote:Preneražena sam činjenicom na koji razmišljaš!violator wrote:mativka wrote:Misliš na Kaju ili Violu?epikur37 wrote:A ebenica se pali na kaju, purgerska posla.
Daj reci, tko te je jos odbio da i njega/nju dovedemo u vezu sa mnom!
A sto je sad, srecice?
Evo me ovdje, iskoristi trenutak! Dobaci, prebaci na mene sve svoje projekcije i neizivljene strasti! :D Necemo dopustiti da tvoji neuspjesi ostanu tvoji. Pretvori me u neprijatelja, zavodnicu, predatora, sto ti je srcu milije! :)
Hajde, jos malo . Jos nekoliko sati. Primam na sebe sve tvoje grijehe da mi mozes rastereceno krenuti dalje!
Ljepota je rezervirala donje teme
Cuj, ne da mi se vise zahebavati s tobom. Fino te svoje frustracije iznesi na pravu adresu pa si rjesavaj probleme ondje gdje su i nastali. Jesam li bila dovoljno jasna!?
kaj tebi nije jasno bosanac? jel ti barem jasna razlika cjepiva i lijeka? jel ti jasno da se cjepivo bazira na teoriji, hipotezi, nadi da će tvoje tijelo razviti antitijela koja će mu pomoću u borbi protiv bolesti i da ta hipoteza, teorija i nada nisu zakoni jer ne djeluje 100% učinkovito kao "gravitacija" ili činjenica da je "zemlja ravna" pa se upravo radi toga neki cjepljeni razbole, kod nekih se pojave ozbiljni simptomi a neki i umru. lijek bi s druge strane bio zakon jer se ne bi bazirao na teoriji niti nadi da će ti pomoći nego bi bio sredstvo koje bi ubijalo virus 100% učinkovito uz neke moguće blaže tjelesne simptome.prckov wrote:cuj ovogebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
https://www.mreza-mira.net/vijesti/razno/sto-su-hipoteza-i-teorija/
znanost je tu da se konstantno propitkuje, to što su neke hipoteze potvrđene znači samo da i čorava kokoš neki puta nađe zrno. znanost u 90% slučajeva griješi i zato se konstantno ispravlja propitkivanjima i promatranjima i to je čini znanosti.
ili je i tebi to znanost koja se ne propitkuje jer je zemlja ravna a jabuka pada s drveta pa je i cjepivo 100% egzaktno i znanstveno neoboriv zakon i odgovor?
kaj vele kod tebe u sutraliji bosanac? jel skakučeš kaj?
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj tebi nije jasno bosanac? jel ti barem jasna razlika cjepiva i lijeka? jel ti jasno da se cjepivo bazira na teoriji, hipotezi, nadi da će tvoje tijelo razviti antitijela koja će mu pomoću u borbi protiv bolesti i da ta hipoteza, teorija i nada nisu zakoni jer ne djeluje 100% učinkovito kao "gravitacija" ili činjenica da je "zemlja ravna" pa se upravo radi toga neki cjepljeni razbole, kod nekih se pojave ozbiljni simptomi a neki i umru. lijek bi s druge strane bio zakon jer se ne bi bazirao na teoriji niti nadi da će ti pomoći nego bi bio sredstvo koje bi ubijalo virus 100% učinkovito uz neke moguće blaže tjelesne simptome.prckov wrote:cuj ovogebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
znanost je tu da se konstantno propitkuje, to što su neke hipoteze potvrđene znači samo da i čorava kokoš neki puta nađe zrno. znanost u 90% slučajeva griješi i zato se konstantno ispravlja propitkivanjima i promatranjima i to je čini znanosti.
ili je i tebi to znanost koja se ne propitkuje jer je zemlja ravna a jabuka pada s drveta pa je i cjepivo 100% egzaktno i znanstveno neoboriv zakon i odgovor?
ajde budalo nepismena ne trkeljaj gluposti
kako te nije stid
pa ti ne razlikujes teoriju od zakona some, to danas znaju i cimpanze u zoloskom vrtu
doduse nemaju sise ko ti
2014-04-18
Mozda bi bilo dobro da u citavoj ovoj prici oko covid - cjepiva nacinimo jedan prijelaz s pojma "cjepiva" u recimo "gensku terapiju"?
Guest- Guest
to je to bosanac, tvoj krajnji domet. pozdravi klokane.prckov wrote:ebenica wrote:kaj tebi nije jasno bosanac? jel ti barem jasna razlika cjepiva i lijeka? jel ti jasno da se cjepivo bazira na teoriji, hipotezi, nadi da će tvoje tijelo razviti antitijela koja će mu pomoću u borbi protiv bolesti i da ta hipoteza, teorija i nada nisu zakoni jer ne djeluje 100% učinkovito kao "gravitacija" ili činjenica da je "zemlja ravna" pa se upravo radi toga neki cjepljeni razbole, kod nekih se pojave ozbiljni simptomi a neki i umru. lijek bi s druge strane bio zakon jer se ne bi bazirao na teoriji niti nadi da će ti pomoći nego bi bio sredstvo koje bi ubijalo virus 100% učinkovito uz neke moguće blaže tjelesne simptome.prckov wrote:cuj ovogebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
kako te nije stid
pa ti ne razlikujes teoriju od zakona some, to danas znaju i cimpanze u zoloskom vrtu
doduse nemaju sise ko ti
Guest- Guest
baska mu linka koji je dao
jao majko
jao majko
2014-04-18
ebenica wrote:to je to bosanac, tvoj krajnji domet. pozdravi klokane.prckov wrote:ebenica wrote:kaj tebi nije jasno bosanac? jel ti barem jasna razlika cjepiva i lijeka? jel ti jasno da se cjepivo bazira na teoriji, hipotezi, nadi da će tvoje tijelo razviti antitijela koja će mu pomoću u borbi protiv bolesti i da ta hipoteza, teorija i nada nisu zakoni jer ne djeluje 100% učinkovito kao "gravitacija" ili činjenica da je "zemlja ravna" pa se upravo radi toga neki cjepljeni razbole, kod nekih se pojave ozbiljni simptomi a neki i umru. lijek bi s druge strane bio zakon jer se ne bi bazirao na teoriji niti nadi da će ti pomoći nego bi bio sredstvo koje bi ubijalo virus 100% učinkovito uz neke moguće blaže tjelesne simptome.prckov wrote:cuj ovogebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
kako te nije stid
doduse nemaju sise ko ti
ne bez zajebancije
kako ces onakve gluposti istrkeljat
jesi pijan
2014-04-18
Ova još sere?violator wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
ne, nije.
znanost je tu da utvrdi činjenice i kad ih jednom utvrdi one ne podliježu ponovnoj provjeri.
hipoteze i teorije prethode utvrđivanju činjenica.
Ovo i nije sasvim tocno... Znanstvene su spoznaje u konstantnoj mijeni, propituju se, traze negativni primjeri, anomalije, inace bi se nazivale dogmama.
Jedan od cestih problema u znanstvenoj praksi jest u kolikoj su mjeri nase opservacije prozete teorijom koju ispitujemo, odnosno zelimo testirati..
Jel došao ero..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Spremam se u teretanu pa ovak ukratko:
1. ovo kaj je Ero radio je klasični spam pa čak i trolanje
2. "znanost" nije gotova sa COVIDOM niti je tu išta "opće prihvaćeno"
3. kad propali hipi fizičar ili pulmolog sa problemom alkoholizma trkelja o kiši mrtvih koji će izbacivati covid vulkani to nije znanost.
4. Kic ne daj se ovak zajebavat, tema je ionako mrtva, ključaj i šalji sve u pizdu materinu pa i mene
Odo pumpat da mi mišići pojedu mozak i pimpek, chaos...
3. kad propali hipi fizičar ili pulmolog sa problemom alkoholizma trkelja o kiši mrtvih koji će izbacivati covid vulkani to nije znanost.
4. Kic ne daj se ovak zajebavat, tema je ionako mrtva, ključaj i šalji sve u pizdu materinu pa i mene
Brain32-
2014-04-15
ovu temu sam ostavio za eru, ima onu svoju i ovu koju sam ja pokrenuo, evo ima as dvije teme. ostali , imamo treću temu, šerajte zanimljive informacije i spoznaje i naravno rasprava i mišljenja..
kaya wrote:Ova još sere?violator wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
ne, nije.
znanost je tu da utvrdi činjenice i kad ih jednom utvrdi one ne podliježu ponovnoj provjeri.
Ovo i nije sasvim tocno... Znanstvene su spoznaje u konstantnoj mijeni, propituju se, traze negativni primjeri, anomalije, inace bi se nazivale dogmama.
Jedan od cestih problema u znanstvenoj praksi jest u kolikoj su mjeri nase opservacije prozete teorijom koju ispitujemo, odnosno zelimo testirati..
Jel došao ero..
Ova spominje falsifikabilnost znanstvenih teorija jednako vrijednom verifikabilnosti. Imas li ti sto pametnog rec' o tome ili cekas svog hercegbosanskog dona da vam prilijepi grafikone koje svaki bedak moze pronaci u par klikova ?
Guest- Guest
to je bosanski argument.violator wrote:epikur37 wrote:Ero je počeo forumati otprilike u vrijeme kad si ti progovorila....
To je argument za - sto tocno?
debil piše dvadeset godina gluposti pa eto, može i dvadesetiprvu.
to su ti "argumenti"
veber-
2014-12-30
Zakljucala bih jos jucer, ali treba odrzavat forum na zivotu. I ovako ;-DBrain32 wrote:Spremam se u teretanu pa ovak ukratko:
Imam. Znanstvenici upotrijebe svu svoju pamet da dođu do nečega, cijepiva, lijeka. Tu su desetljeća učenja, testiranja, čitanja.violator wrote:kaya wrote:Ova još sere?violator wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
ne, nije.
Jel došao ero..
Ova spominje falsifikabilnost znanstvenih teorija jednako vrijednom verifikabilnosti. Imas li ti sto pametnog rec' o tome
Ti sjediš na wc - u i lupaš o falisifikabilnosti njihovih uspjeha jer ti to mudro zvuči i furaš se na sokrata. Pusti vodu i davi nas više.
Megi vraćaj se sve ti je oprošteno!
Samo neka ova ode...
2015-08-15
Tu sam. Citam i cekam. ;-))
Ovo je užasno.Maggie19 wrote:Tu sam. Citam i cekam. ;-))
Moram se odlogirati. Imam osjećaj da sam pročitala tri stranice telefonskog imenika iz 1989.
Ne osjećam se dobro kada pročitam ta dosadna stanja
Bok
2015-08-15
veber wrote:stari moj, gubiš se s godinama .marcellus wrote:ebenica wrote:glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
ne, nije.
pišeš gluposti sve više. nadam se da te steanka izdašno plaća
znanstvena metoda je definirana odavno, još za giordana bruna.
jednom utvrđene znanstvene činjenice zauvijek ostaju činjenice, ako su ispravno utvrđene.
nemam se ja što gubiti, sve piše. Čitaj.
;-Dkaya wrote:Ovo je užasno.Maggie19 wrote:Tu sam. Citam i cekam. ;-))
Moram se odlogirati. Imam osjećaj da sam pročitala tri stranice telefonskog imenika iz 1989.
Ne osjećam se dobro kada pročitam ta dosadna stanja
Bok
Malo odmori i vrati se.
Ako ja porebanbin, trebat ce mi korektiv.
;-&&
i do čega su došli do sada? da tebi potpuno zdravoj kojoj nije niš niti spadaš u neku rizičnu skupinu treba nedovoljno ispitani kemijski spoj u tijelu i oni nemaju pojma kako će tvoje tijelo reagirati na isto?kaya wrote:
Imam. Znanstvenici upotrijebe svu svoju pamet da dođu do nečega, cijepiva, lijeka. Tu su desetljeća učenja, testiranja, čitanja.
i nije dosta nego trebaš još tko zna koliko raznih kemijskih spojeva u svom tijelu. i ok, to je tvoj izbor, 'ko te iebe al nemoj srat svisoka kak je to "znanost" i kak ti zastupaš znanstvene činjenice.
to si mogla pošmrkat sa zapišane školjke svog kvartovskog dilera.
Guest- Guest
Page 50 of 53 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu