Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 48 of 53
Page 48 of 53 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 53
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
A jebiga. Dakle, nije ti u redu sto se banovi dijele na moju preporuku? To da se banovi uopce dijele na preporuku - to je u redu? Ili...?
Smatram da počesto u tvojoj blizini nije svoj..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Tako znači. Babac koji mota neiskusnog kica oko prsta Mate, sve si objasnila.mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
A jebiga. Dakle, nije ti u redu sto se banovi dijele na moju preporuku? To da se banovi uopce dijele na preporuku - to je u redu? Ili...?
dijagram-
2015-08-09
mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
Dakle, nije tebi problem ban vec je osobni animozitet ishodiste tvojih komentara pa si se samo prikljucila trenutnoj struji. Moze!
Ne znam sto ti reci na ovo. Ako te Kic zagrli kad se pojavis na Denkiju, hoce li neugoda proci? Mozda da mu uputimo apel ovako javno?
Guest- Guest
Je li to sve? Jedina mastovita municija koju mozete ponuditi? :) Ljubomora i insinuacije?
Guest- Guest
ti ćeš nositi masku stalno. ja koji se nisam cijepipo, ne nosin masku. u trgovini je obavezna i nosim ju jer će kaznitibradnika.ti i ja imamo isti stav oko otvaranja svega ti si primila pikixu, ja se ne dam jebatikaya wrote:Pa ovima koji se ne žele cijepiti, ako si to ti onda i tebi.violator wrote:kaya wrote:Izgleda da vam je odzvonilo. Mjere se ukidaju navodno, u bolnici ima mjesta za vas ako baš najebete, hvala ti bože. Već mi dosta te masketine na ustima da vas netko ne zarazi ..
Kome je to - odzvonilo!? I ti se razracunavas sa zamisljenim neprijateljima i pripisujes im svoje probleme?
Odzvonilo u smislu da vas neće više štititi mjerama .
Hebite se pa rastite. Što bi se mi više zajebavali zbog vas i vucarali maske da im ne napravite gužvu u bolnici. Napravite gužvu, k'o vas hebe. Zato postoje doktori da liječe ne da šeću po praznoj bolnici.
ako cijwpuvo štiri, sve otvoriti
veber-
2014-12-30
Veber prema eri je kurac prema onomu kako vijolator tretiro kica:)dijagram wrote:Tako znači. Babac koji mota neiskusnog kica oko prsta Mate, sve si objasnila.mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
2014-04-16
Jao!violator wrote:mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
Dakle, nije tebi problem ban vec je osobni animozitet ishodiste tvojih komentara pa si se samo prikljucila trenutnoj struji. Moze!
Ne znam sto ti reci na ovo. Ako te Kic zagrli kad se pojavis na Denkiju, hoce li neugoda proci? Mozda da mu uputimo apel ovako javno?
Ne znam što reći osim, doista si u krivu u svemu.
Osim u svom svemiru..
Zbog čega bih ja bila ljubomorna na tebe?violator wrote:Je li to sve? Jedina mastovita municija koju mozete ponuditi? :) Ljubomora i insinuacije?
aben wrote:Veber prema eri je kurac prema onomu kako vijolator tretiro kica:)dijagram wrote:Tako znači. Babac koji mota neiskusnog kica oko prsta Mate, sve si objasnila.mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
dijagram-
2015-08-09
ebenica wrote:jebote kako si glupa :/ znanost nije tu da daje odgovore, znanost je tu da se propitkuje, da evoluira i raste, znanost nije nepogrejšivi bogkaya wrote:opće prihvaćeno znanstveno mišljenje koje ero zastupa
znanstveno utvrđene činjenice ne podliježu daljem propitivanju. Zemlja je okrugla, sila teže djeluje kako djeluje, i tako dalje. Možeš nadograditi znanost, ali ne mijenjati jednom utvrđene činjenice. Ako ih možeš mijenjati znači da nisu bile utvrđene ili da znanstvena metodologija nije bila ispravna.
npr. kvantna fizika ne poništava newtonovu fiziku, iako na subatomskoj razini važe neka druga pravila.
ne znam zašto je ero baniran, nisam vidio da je koga vrijeđao osim što se standardno prepucava s veberom i par njih i uglavom odgovara na uvrede.
i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
Što znanost obuhvaća?marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
Teoriju?
Praksu?
Uzročno - posljedične veze?
Majko sveta, bolje mi je pisati gluposti u djelu trenutka života i smijati se, nego pokušavati biti pametna i vidovita, pa se razočarati..
mativka wrote:Što znanost obuhvaća?marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
Teoriju?
Praksu?
gugl
Koji ti je ono potpis?marcellus wrote:mativka wrote:Što znanost obuhvaća?marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
Teoriju?
Praksu?
gugl
mativka wrote:Jao!violator wrote:mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
Osim u svom svemiru..
Pa ne znam, srecice, ovo je vec (koji ono put?) da izlijeces s nekim insinuacijama sto me dovodi do zakljucka da imas neki bug u glavici .
Ako se ti bavis pecanjem na forumu, to ne znaci da je i drugima to neki modus operandi, znas srce? :)
Daj si malo provjetri te bjesice koje godinama talozis ili promijeni udicu.. E da.
Pusa!
Guest- Guest
glup si k'o kurac i za tebe je kasno, takav ćeš i umrijet, za kaju nije kasno pa onda nemoj ograničavati njen mogući napredak u razumijevanju.marcellus wrote:i da, znanost je tu da daje odgovore i to takve koji ne podliježu nikakvom propitivanju. Inače nije znanost nego gatanje.
https://www.mreza-mira.net/vijesti/razno/sto-su-hipoteza-i-teorija/
znanost je tu da se konstantno propitkuje, to što su neke hipoteze potvrđene znači samo da i čorava kokoš neki puta nađe zrno. znanost u 90% slučajeva griješi i zato se konstantno ispravlja propitkivanjima i promatranjima i to je čini znanosti.
Guest- Guest
Ona u stvari iskorištava tog mladića da ne kažem mulca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ebenica se pali na kaju, purgerska posla.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Osoba sam puna empatije, ...i razumijem.. (valjda).violator wrote:mativka wrote:Jao!violator wrote:mativka wrote:Kic je godinama i prije ovog foruma slab na tebe. Djeluješ mi starija od njega.violator wrote:mativka wrote:Osobno mi nije u redu da dijeli ban na tvoju preporuku..
Osim u svom svemiru..
Pa ne znam, srecice, ovo je vec (koji ono put?) da izlijeces s nekim insinuacijama sto me dovodi do zakljucka da imas neki bug u glavici .
Ako se ti bavis pecanjem na forumu, to ne znaci da je i drugima to neki modus operandi, znas srce? :)
Daj si malo provjetri te bjesice koje godinama talozis ili promijeni udicu.. E da.
Pusa!
Zašto bih pecala na forumu kada imam dozvolu za pecanje posvuda.
Za razliku od tebe koje emocionalnim ucjenama manipuluraš radnjama na forumu u kojem nismo bitne niti ja, jadno i smiješno.
Bolja si u temama o mašti, priči...ovo je doista parodija..
bravo kenjo, kuratz mi se diže na umjetne glupe plavuše.epikur37 wrote:A ebenica se pali na kaju, purgerska posla.
Guest- Guest
Page 48 of 53 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 53
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu