Patetično,jadno da jadnije ne može
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Patetično,jadno da jadnije ne može
eto sad smo saznali da su kurve nepoštene... e sad kad bi nam ocvala cura iz popovače pojasnila na štetu čijeg poštenja se ostvaruje kurvino nepoštenje... tek tolko da znamo zašto su to kurve kurve.. ovaj nepoštene...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ovaj dibidus tvrdi da pišeš logično pa de pojasni tu svoju logiku... prije svega njemu.. on od svih nas zasigurno koristi usluge tih nepoštenjakinja pa da zna s kim u stvari ima posla...dok ne naiđe na neku poštenu...
2015-08-08
svele bari Soru, dokle je došlo
2014-04-15
nema više one židovke nastanjene u tunisu, pa dobro dođe i ova iz popovače
2015-08-08
nada se tarapani po njemu...u nadi je spas
2014-04-15
Pa nije to baš tako.Osim dnevno.hr,direktno.hr i Velimira Bujanca,desničari više nemaju niti jednog medija na svojoj strani.Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
NJIHOVA JE STRATEGIJA LAKO PREPOZNATLJIVA .
1 , faza Ustsni bane i veličanje mitova je bila važna u početku nacionalisticke euforije . Vise ne. Nitko ne pjeva ustani bane .
2. Faza je učvršćivanje vlasti.
Sada je vazno narod podijeliti anatemizacijom ljevice i negiranjem polovice skoro Hrvata koji za nju glasaju .
PODJELJRNI NAROD JE PODJARMLJENI NAROD .
MEDIJSKA MANIPULACIJA NA FORUMU JE ODVRATNO PRLJAVA .
PRAVITI IZ MUHE SLONA I NAPUHIVATI SITNICE .
marcelko , ero i ostali slučajni pedercici koji im se dive su sluge kojima nije važna Hrvatska . .. To je bar jasno.
To su beskrupulozni kotačići u izvršenju daljnje pljacke ...Itd
Lazu i prijete a
Mediji su više naklonjeni nama antifašistima,evo recimo Bago s nova tv,skoro da je šakom odalamio Petrova,pa Munižaba,Stanković,Trblović,Gojan a i Radman je na našoj strani.
Ovo forumsko laprdanje marcelusa i drugih desničara,nije pravi odraz stanja u društvu,pogotovu medijima.
Mislim da smo mi tu u znatno većoj prednosti ispred njih.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antifašističko, a našeIknarov svjedok wrote:Pa nije to baš tako.Osim dnevno.hr,direktno.hr i Velimira Bujanca,desničari više nemaju niti jednog medija na svojoj strani.Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
1 , faza Ustsni bane i veličanje mitova je bila važna u početku nacionalisticke euforije . Vise ne. Nitko ne pjeva ustani bane .
Sada je vazno narod podijeliti anatemizacijom ljevice i negiranjem polovice skoro Hrvata koji za nju glasaju .
marcelko , ero i ostali slučajni pedercici koji im se dive su sluge kojima nije važna Hrvatska . .. To je bar jasno.
Lazu i prijete a
Mediji su više naklonjeni nama antifašistima,evo recimo Bago s nova tv,skoro da je šakom odalamio Petrova,pa Munižaba,Stanković,Trblović,Gojan a i Radman je na našoj strani.
Ovo forumsko laprdanje marcelusa i drugih desničara,nije pravi odraz stanja u društvu,pogotovu medijima.
n_razbojnik-
2014-04-15
A ja mislim da medijska podrška i nije toliko važna jer se mediji često okreću onima na vlasti.Iknarov svjedok wrote:Pa nije to baš tako.Osim dnevno.hr,direktno.hr i Velimira Bujanca,desničari više nemaju niti jednog medija na svojoj strani.Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
Lazu i prijete a
Pa samo se sjeti 90-tih kad su na strani ljevice bili jedino Feral i N.list,te nekoliko marginalnih listova (Hrvatska ljevica,Arkzin,),a o radiju i TV da se ne govori,pa je na kraju desnica izgubila izbore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
šta,laprdanje ili nešto drugo ?n_razbojnik wrote:Antifašističko, a naše
2015-07-23
U današnje doba medijska podrška i nije toliko bitna.
Svakom su dostupne sve informacije i bez novina.
2014-04-22
Pa nije baš tako,mediji kreiraju sliku u skladu s kursom koji slijede.Svakodnevno bombardiranje raznih tobože objektivnih analitičara,komentatora,barem donekle mora ostaviti nekakvog traga u društvu.Barem kod onih koji nisu toliko ogrezli u politiku,te ne istraživaju,već popasu što im mediji serviraju.jastreb wrote:U današnje doba medijska podrška i nije toliko bitna.
2015-07-23
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
legitimate
adjective
lɪˈdʒɪtɪmət/
1.
conforming to the law or to rules.
"his claims to legitimate authority"
synonyms: legal, lawful, licit, legalized, authorized, permitted, permissible, allowable, allowed, admissible, recognized, sanctioned, approved, licensed, statutory, constitutional, within the law, going by the rules, above board, valid, honest, upright; More
antonyms: illegal, illegitimate
(of a child) born of parents lawfully married to each other.
"a legitimate male heir"
synonyms: rightful, lawful, genuine, authentic, real, true, proper, correct, authorized, sanctioned, warranted, acknowledged, recognized, approved, just; More
(of a sovereign) having a title based on strict hereditary right.
"the last legitimate Anglo-Saxon king"
synonyms: rightful, lawful, genuine, authentic, real, true, proper, correct, authorized, sanctioned, warranted, acknowledged, recognized, approved, just; More
2.
able to be defended with logic or justification; valid.
"a legitimate excuse for being late"
synonyms: valid, sound, admissible, acceptable, well founded, justifiable, reasonable, sensible, tenable, defensible, supportable, just, warrantable, fair, bona fide, proper, genuine, plausible, credible, believable, reliable, understandable, logical, rational
"these are legitimate grounds for unease"
antonyms: invalid, unjustifiable
3.
constituting or relating to serious drama as distinct from musical comedy, revue, etc.
"the legitimate theatre"
verb
verb: legitimate; 3rd person present: legitimates; past tense: legitimated; past participle: legitimated; gerund or present participle: legitimating
lɪˈdʒɪtɪmeɪt/
1.
make lawful or justify.
"the regime was not legitimated by popular support"
Ovo samo na teba sliči: ako nešto piše na engleskom, onda mora biti točno, bez obzira što nema veze s onim o čemu je je riječ.
Demokratska legitimnost označava sistem u kojem vlast provodi odluke naroda. Vlast se bira izborima i pobjeđuje onaj tko ima većinu. Vlast je legitimna jer kad ima podršku većine. Ključno je samo to - podrška većine. To je legitimnost. Samo to, glupane.
enciklopedijska definicija pojma je enciklopedijska definicija - na engleskom, hrvatskom, srpskom, ili svahiliju. Legitimitet je ionako tuđica latinskog korijena, i znači isto na svim jezicima.
Legitimitet i većinska podrška apsolutno nemaju nikakve međusobne veze, niti ćeš i u jednom riječniku naći tumačenje "legitiman" kao većinski.
Legitiman nasljednik britanske krune je princ William.
Legitiman korisnik stipendije je onaj tko ju je dobio prema propisima, a ne po vezi.
Legitiman korisnik auta je onaj tko je vlasnik ili kom ga je vlasnik dao na korištenje, ne onaj tko ga je ukrao.
Podrška većine ima veze s boljševizmom, ne s legitimitetom. Po tvom tumačenju nacisti su bili legitimna vlast u njemačkoj, a sloba u srbiji.
Last edited by marcellus on Sun 27 Dec - 20:34; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ja ne znam šta je, ali u zadnje vrijeme smo sve češće na istoj razini razmišljanja..Iknarov svjedok wrote:Pa nije baš tako,mediji kreiraju sliku u skladu s kursom koji slijede.Svakodnevno bombardiranje raznih tobože objektivnih analitičara,komentatora,barem donekle mora ostaviti nekakvog traga u društvu.Barem kod onih koji nisu toliko ogrezli u politiku,te ne istraživaju,već popasu što im mediji serviraju.jastreb wrote:U današnje doba medijska podrška i nije toliko bitna.
n_razbojnik wrote:svele bari Soru, dokle je došlo
svele će ga jednog dana gurnut u mikser kolko je ugrožen
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovo je donekle točno,no i do kraja 80tih.desnica nije imala sebi sklonih medija,svi su bili pod nadzorom centralnog komiteta,pa je svejedno 90tih. došlo do poplave nacionalističkog šovinizma.jastreb wrote:A ja mislim da medijska podrška i nije toliko važna jer se mediji često okreću onima na vlasti.Iknarov svjedok wrote:Pa nije to baš tako.Osim dnevno.hr,direktno.hr i Velimira Bujanca,desničari više nemaju niti jednog medija na svojoj strani.Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
Lazu i prijete a
Pa samo se sjeti 90-tih kad su na strani ljevice bili jedino Feral i N.list,te nekoliko marginalnih listova (Hrvatska ljevica,Arkzin,),a o radiju i TV da se ne govori,pa je na kraju desnica izgubila izbore.
2015-07-23
Nsisu mediji bitni, neeee, jok, a,aa, nema sanse.... Zato se svi polomise da se domognu HTV-a. Nakon proslih izbora tamo izvrsena najveca sjeca kadrova. Vise nego Tudjman dolaskom na vlast.. Sve to onako, iz zajebancije, bi se reklo.
2014-04-14
Možda smo bili i prije,samo što nisi primjećivao.kic wrote:ja ne znam šta je, ali u zadnje vrijeme smo sve češće na istoj razini razmišljanja..Iknarov svjedok wrote:Pa nije baš tako,mediji kreiraju sliku u skladu s kursom koji slijede.Svakodnevno bombardiranje raznih tobože objektivnih analitičara,komentatora,barem donekle mora ostaviti nekakvog traga u društvu.Barem kod onih koji nisu toliko ogrezli u politiku,te ne istraživaju,već popasu što im mediji serviraju.jastreb wrote:U današnje doba medijska podrška i nije toliko bitna.
Od količine ironije i sarkazma koju sam na net.hr ispoljavao,samo su rijetki mogli prepoznati kad mislim ozbiljno a kad laprdam.
2015-07-23
rekoh ja..tarapana... ..ebi ga..Cura vas lomi logikom,a vi bjesnite...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:svele bari Soru, dokle je došlo
svele će ga jednog dana gurnut u mikser kolko je ugrožen
Guest- Guest
Pa baš i ne.Iknarov svjedok wrote: i do kraja 80tih.desnica nije imala sebi sklonih medija,svi su bili pod nadzorom centralnog komiteta,pa je svejedno 90tih. došlo do poplave nacionalističkog šovinizma.
Iako formalno pod vlašću SK i SSRN vodeći listovi u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji,već su potpali pod utjecaj agresivnog nacionalizma.
Govorim o vremenu prije 1.višestranačkih izbora.
2014-04-22
Kaj ste se vi sprdali, dragi kolega?? Nemrem verovati??? Jabal vam vrak tetu ....Iknarov svjedok wrote:Možda smo bili i prije,samo što nisi primjećivao.kic wrote:ja ne znam šta je, ali u zadnje vrijeme smo sve češće na istoj razini razmišljanja..Iknarov svjedok wrote:Pa nije baš tako,mediji kreiraju sliku u skladu s kursom koji slijede.Svakodnevno bombardiranje raznih tobože objektivnih analitičara,komentatora,barem donekle mora ostaviti nekakvog traga u društvu.Barem kod onih koji nisu toliko ogrezli u politiku,te ne istraživaju,već popasu što im mediji serviraju.jastreb wrote:U današnje doba medijska podrška i nije toliko bitna.
Od količine ironije i sarkazma koju sam na net.hr ispoljavao,samo su rijetki mogli prepoznati kad mislim ozbiljno a kad laprdam.
2014-04-14
Govoriš o vremenima MASPOK-a ili ?jastreb wrote:Pa baš i ne.Iknarov svjedok wrote: i do kraja 80tih.desnica nije imala sebi sklonih medija,svi su bili pod nadzorom centralnog komiteta,pa je svejedno 90tih. došlo do poplave nacionalističkog šovinizma.
Iako formalno pod vlašću SK i SSRN vodeći listovi u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji,već su potpali pod utjecaj agresivnog nacionalizma.
Govorim o vremenu prije 1.višestranačkih izbora.
2015-07-23
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» jadno,jadno,jadnije...
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 11 of 14