jadno,jadno,jadnije...
Page 1 of 20
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
jadno,jadno,jadnije...
https://www.index.hr/sport/clanak/uzivo-cesi-poveli-iz-diskutabilnog-penala-rebic-potom-promasio-zicer-za-izjednacenje/2284392.aspx
vili40-
2015-08-02
Re: jadno,jadno,jadnije...
Nula bodova Hrvatska. Ko da igraju da ne pobjede. Slaba Hrvatska. S ovako slabom igrom nemaju šta tražit na Euru. Ispali sad il nakon ove grupne faze isti kurac.
Ništa od ove Hrvatske na Euru.
Ništa od ove Hrvatske na Euru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
samo glupan ga može napraviti,čist lakat u nos potpuno glupo i nepotrebno...ali dogodi se nego ta jalova igra sa dvije lijeve noge je tragikomična.No navikli smo.marcellus wrote:penal je ono... hm
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:samo glupan ga može napraviti,čist lakat u nos potpuno glupo i nepotrebno...ali dogodi se nego ta jalova igra sa dvije lijeve noge je tragikomična.No navikli smo.marcellus wrote:penal je ono... hm
vili, ti si seronja. A penala nije bilo. gledao je prema lopti, nije vidio da mu je ovaj iza.
Mislim, koja je poanta toga da hrvateki uvijek jamraju kak u hrvatskoj niš ne valja, sve korumpirano, svi glupi, evo ne znaju ni nogomet igrat... onda liječite komplekse, odete negdje van pa ono "kod nas u njemačkoj / švicarskoj / kurcupalcu sve super, sve pet... "
koja je poanta? Ispast pametniji tako da sereš po svima, liječit komplekse?
marcellus wrote:vili40 wrote:samo glupan ga može napraviti,čist lakat u nos potpuno glupo i nepotrebno...ali dogodi se nego ta jalova igra sa dvije lijeve noge je tragikomična.No navikli smo.marcellus wrote:penal je ono... hm
vili, ti si seronja. A penala nije bilo. gledao je prema lopti, nije vidio da mu je ovaj iza.
Mislim, koja je poanta toga da hrvateki uvijek jamraju kak u hrvatskoj niš ne valja, sve korumpirano, svi glupi, evo ne znaju ni nogomet igrat... onda liječite komplekse, odete negdje van pa ono "kod nas u njemačkoj / švicarskoj / kurcupalcu sve super, sve pet... "
Dobro, Vili je Vili.
Ima ''neku spomenicu Domovinskog rata'' ... i tak to.
Ali opet ... mi igramo loše.
Ne ide pa ne ide.
I Lovren je potegnul lakat ... samo mrvicu previše, ali dovoljno za penal.
Imamo drugo poluvrijeme.
Bumo videli.
Guest- Guest
sereš ga u stvari ti jer penal je bio čist ko suza,ako razbiti nekom nos nije prekršaj onda ne znam što je a to što nije kao gledao pa laktario okolo je njegov problem.I ostavi se svojih sranja o hrvatekima i jamranjumarcellus wrote:vili40 wrote:samo glupan ga može napraviti,čist lakat u nos potpuno glupo i nepotrebno...ali dogodi se nego ta jalova igra sa dvije lijeve noge je tragikomična.No navikli smo.marcellus wrote:penal je ono... hm
vili40-
2015-08-02
Koja golčina Perišića odma na početku drugog poluvremena.
Popravljamo se.
Popravljamo se.
2014-04-11
Marcel, Vili je u pravu...kritika nije jamranje. Igramo očajno godinama.
darth_vader-
2014-04-17
I sad opet nakon ovoga gola oni se opet vratili igri obrane i sredine a napad ništa.
Pa ne možeš tako pobjediti.
Pa ne možeš tako pobjediti.
2014-04-11
gledao sam dvije utakmice u njemačkoj kad je bilo sp a njemci bili loši pa da vidiš i čuješ to hahahaha,stolci su letjeli a tu opravdano veliš nešto i odmah hrvateki i jamranje...najbolje da budemo svi tiho i pljeskamo na sve ko u kinijasambrend wrote:Marcel, Vili je u pravu...kritika nije jamranje. Igramo očajno godinama.
vili40-
2015-08-02
ajde bar sam vidio da naši mogu pogoditi gol..kolko smo ih ono zabili u zadnjih deset utakmica?
vili40-
2015-08-02
i ja velimjasambrend wrote:Marcel, Vili je u pravu...kritika nije jamranje. Igramo očajno godinama.
časna riječ
već sam rekla da je ono drugo mjesto bilo sasvim rezultat sreće
nije to neka ekipa više niti je bila
doma čim prije
a to se zove hrvatska šutnjavili40 wrote:gledao sam dvije utakmice u njemačkoj kad je bilo sp a njemci bili loši pa da vidiš i čuješ to hahahaha,stolci su letjeli a tu opravdano veliš nešto i odmah hrvateki i jamranje...najbolje da budemo svi tiho i pljeskamo na sve ko u kinijasambrend wrote:Marcel, Vili je u pravu...kritika nije jamranje. Igramo očajno godinama.
neizlječiva bolest ti je to
bolest ili hendikep kaj već
Sad opet gledamo utakmicu koja se zove : Čekamo da nam protivnička momčad uvali gol.
Pa ne možeš pobijediti na taktiku obrane i sredine.
Pa ne možeš pobijediti na taktiku obrane i sredine.
2014-04-11
Ako ne možeš dobiti ove Čejene onda ne znam šta moš dobiti ode na ovon Euru.
Ma ne igramo nikako. Ovo je sve loše. Izrazito loše.
Ma ne igramo nikako. Ovo je sve loše. Izrazito loše.
2014-04-11
unatoc jalu placenika interseksualnog lezbostaljinizma neka pati koga smeta & ostale basneSovak wrote:Gol Perišić .... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAMU VAM JEBEM.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a onaj anton samovojska je poseban svat,kad on nešto objašnjava dobijem ospice,tko tog glupana forsira?Čovjek proljev,kad taman pomisliš da je najgore prošlo onda ti ga evo njega.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Similar topics
» Patetično,jadno da jadnije ne može
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
Page 1 of 20