Patetično,jadno da jadnije ne može
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Patetično,jadno da jadnije ne može
lako za nas dvojicu.michaellcmacha wrote:
pa ok, tebi je ok, meni nije... a i to je ok...
no netko želi diferecirat sve nas, a to nije ok.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
zašto, pa to je baš ok...tu ima bar 5 likova i likuša kojima je to prihvatljivo ili bi i sami to napravili...maggie13 wrote:No, dobro, tko gubi ima pravo da se ljuti..no, i to ima granicu..kao ono križanje/precrtavanje nacionalne zastave na vratima Mosta..osobno, nedopustivo..
2015-08-08
to je zato što sam ja ovdje rijetko, a tamo bio još rjeđe, a ti si očito dobila po piksi zbog nerada.. ;), a da mi se živo jebe, jebe mi se jer te ja ne plaćam. da kojim slučajem kod mene pikiraš i tipkaš dok pikiraš odjebala bi s tipkanjem još prije gableca...r_nevjesta wrote:da ti se živo ebe, onda se ne bi stalno toliko primao na to :Dmichaellcmacha wrote:srećom živo mi se jebe za nekog tko ima novaca da ih prosipa po ulici, držeći tebe kod sebe zaposlenu, a koliko je pametan svjedoči činjenica da si više od pola svog ukupnog radnog vremena pretočila u forumski opus, pa te je komotno mogo držat i na pola dnevne satnice što je običaj u odgovornom outsorcingu...
i kasniš u doživljaju okoline, već poodavno sam prestala trošiti vrijeme na forumu, još na onom starom.. a na ovom se pogotovo sve rjeđe pojavljujem i još rjeđe sudjelujem na temama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
naravno, za razliku od onog 'slavljeničkog' povlačenja zastave po podu u HDZ stožeru, grupnog valjanja po njoj i pijanog slinjenja, to je bilo čisto lijepo, kulturno i dopustivon_razbojnik wrote:performans, umjetnički...to sve trpi...SS kulturni odredi Foruma mladihmaggie13 wrote:No, dobro, tko gubi ima pravo da se ljuti..no, i to ima granicu..kao ono križanje/precrtavanje nacionalne zastave na vratima Mosta..osobno, nedopustivo..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to je domoljubno valjanje, jasno, to se radi iz ljubavi...kak ti niš ne znašr_nevjesta wrote:naravno, za razliku od onog 'slavljeničkog' povlačenja zastave po podu u HDZ stožeru, grupnog valjanja po njoj i pijanog slinjenja, to je bilo čisto lijepo, kulturno i dopustivon_razbojnik wrote:performans, umjetnički...to sve trpi...SS kulturni odredi Foruma mladihmaggie13 wrote:No, dobro, tko gubi ima pravo da se ljuti..no, i to ima granicu..kao ono križanje/precrtavanje nacionalne zastave na vratima Mosta..osobno, nedopustivo..
jest da i hezbollah drži zastavu Israela na podu za svakakve aktivnosti vjerujem da prakticiraju krav magu na tom podiju
n_razbojnik-
2014-04-15
koji je ovo dernek,
Predsjednica KGK,
nije poštovala Ustav i Zakon o Vladi Rep.Hrvatske niti propisane uvjete u pogledu davanja potpore osobi kako to propisuje članak 98 Ustava i obveznog DRŽAVLJANSTVA kako to propisuje članak 3.Zakona o Vladi RH,...........
evo ispada da imamo Milana Panića kao Srbija 90-tih,........lungo
Predsjednica KGK,
nije poštovala Ustav i Zakon o Vladi Rep.Hrvatske niti propisane uvjete u pogledu davanja potpore osobi kako to propisuje članak 98 Ustava i obveznog DRŽAVLJANSTVA kako to propisuje članak 3.Zakona o Vladi RH,...........
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
po broju tvojih i mojih postova, vidi se tko je tu rjeđe :P i nisam dobila ni po čemu, našla sam drugi i zanimljiviji način kraćenja vremena od foruma. no, i kad treba marljivo raditi cijelo vrijeme, pa i prekovremeno, to mi zbilja nije nikakav problem.. pa zato ni ja nisam problem mom šefu, dapače, traži moje prijedloge i mišljenja, i voli me imati blizu :)michaellcmacha wrote:to je zato što sam ja ovdje rijetko, a tamo bio još rjeđe, a ti si očito dobila po piksi zbog nerada.. ;), a da mi se živo jebe, jebe mi se jer te ja ne plaćam. da kojim slučajem kod mene pikiraš i tipkaš dok pikiraš odjebala bi s tipkanjem još prije gableca...
2014-04-12
evo sramim se, di je smajlić za pocrvenitin_razbojnik wrote:to je domoljubno valjanje, jasno, to se radi iz ljubavi...kak ti niš ne znaš
2014-04-12
Tiho nema državljanstvo? Kad je ostao bez njega?Yehudi wrote:koji je ovo dernek,
Predsjednica KGK,
n_razbojnik-
2014-04-15
ne vjerujem da nema drzavljanstvo..vec bi to novinari 'otkrili'..;-)Yehudi wrote:koji je ovo dernek,
Predsjednica KGK,
2014-04-12
r_nevjesta wrote:evo sramim se, di je smajlić za pocrvenitin_razbojnik wrote:to je domoljubno valjanje, jasno, to se radi iz ljubavi...kak ti niš ne znaš
kic wrote:r_nevjesta wrote:evo sramim se, di je smajlić za pocrvenitin_razbojnik wrote:to je domoljubno valjanje, jasno, to se radi iz ljubavi...kak ti niš ne znaš
n_razbojnik-
2014-04-15
a ni ovo sa člankom Ustava ne kontam, đe zapelo?maggie13 wrote:ne vjerujem da nema drzavljanstvo..vec bi to novinari 'otkrili'..;-)Yehudi wrote:koji je ovo dernek,
Predsjednica KGK,
n_razbojnik-
2014-04-15
ne sumnjam ;-)michaellcmacha wrote:zašto, pa to je baš ok...tu ima bar 5 likova i likuša kojima je to prihvatljivo ili bi i sami to napravili...maggie13 wrote:No, dobro, tko gubi ima pravo da se ljuti..no, i to ima granicu..kao ono križanje/precrtavanje nacionalne zastave na vratima Mosta..osobno, nedopustivo..
2014-04-12
Trgovci istinom i ljudskim dušama koji ovdje na forumu ordiniraju su marcelko, ero i jos neki.Sora wrote:Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
NJIHOVA JE STRATEGIJA LAKO PREPOZNATLJIVA .
1 , faza Ustsni bane i veličanje mitova je bila važna u početku nacionalisticke euforije . Vise ne. Nitko ne pjeva ustani bane .
2. Faza je učvršćivanje vlasti.
Sada je vazno narod podijeliti anatemizacijom ljevice i negiranjem polovice skoro Hrvata koji za nju glasaju .
PODJELJRNI NAROD JE PODJARMLJENI NAROD .
MEDIJSKA MANIPULACIJA NA FORUMU JE ODVRATNO PRLJAVA .
PRAVITI IZ MUHE SLONA I NAPUHIVATI SITNICE .
marcelko , ero i ostali slučajni pedercici koji im se dive su sluge kojima nije važna Hrvatska . .. To je bar jasno.
To su beskrupulozni kotačići u izvršenju daljnje pljacke ...Itd
Lazu i prijete a iste to radi manipuliranja istinom
no nećete dok hoćete ... Vjerujte
Marcelko jer spada u skupinu onih koji su shvatili da u medijima ne vrijedi nikakav etički kodeks nego je bitno uzeti novce .
A Ero je Hercegovac za kojeg je genetički kod napasti na hrvatsku ljevicu ..nužan.
I jos neki ...
Ali manje krivi. Oni su samo stoka sitnog zuba.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora,Sora..pa likovi moraju prezivjeti...kruf i papica kostaju,rezije koshtaju,a ti bi sad da oni budu posteni..Sora wrote:Trgovci istinom i ljudskim dušama koji ovdje na forumu ordiniraju su marcelko, ero i jos neki.Sora wrote:Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
1 , faza Ustsni bane i veličanje mitova je bila važna u početku nacionalisticke euforije . Vise ne. Nitko ne pjeva ustani bane .
Sada je vazno narod podijeliti anatemizacijom ljevice i negiranjem polovice skoro Hrvata koji za nju glasaju .
marcelko , ero i ostali slučajni pedercici koji im se dive su sluge kojima nije važna Hrvatska . .. To je bar jasno.
Marcelko jer spada u skupinu onih koji su shvatili da u medijima ne vrijedi nikakav etički kodeks nego je bitno uzeti novce .
A Ero je Hercegovac za kojeg je genetički kod napasti na hrvatsku ljevicu ..nužan.
I jos neki ...
Guest- Guest
marcellus wrote:
legitimate
adjective
lɪˈdʒɪtɪmət/
1.
conforming to the law or to rules.
"his claims to legitimate authority"
synonyms: legal, lawful, licit, legalized, authorized, permitted, permissible, allowable, allowed, admissible, recognized, sanctioned, approved, licensed, statutory, constitutional, within the law, going by the rules, above board, valid, honest, upright; More
antonyms: illegal, illegitimate
(of a child) born of parents lawfully married to each other.
"a legitimate male heir"
synonyms: rightful, lawful, genuine, authentic, real, true, proper, correct, authorized, sanctioned, warranted, acknowledged, recognized, approved, just; More
(of a sovereign) having a title based on strict hereditary right.
"the last legitimate Anglo-Saxon king"
synonyms: rightful, lawful, genuine, authentic, real, true, proper, correct, authorized, sanctioned, warranted, acknowledged, recognized, approved, just; More
2.
able to be defended with logic or justification; valid.
"a legitimate excuse for being late"
synonyms: valid, sound, admissible, acceptable, well founded, justifiable, reasonable, sensible, tenable, defensible, supportable, just, warrantable, fair, bona fide, proper, genuine, plausible, credible, believable, reliable, understandable, logical, rational
"these are legitimate grounds for unease"
antonyms: invalid, unjustifiable
3.
constituting or relating to serious drama as distinct from musical comedy, revue, etc.
"the legitimate theatre"
verb
verb: legitimate; 3rd person present: legitimates; past tense: legitimated; past participle: legitimated; gerund or present participle: legitimating
lɪˈdʒɪtɪmeɪt/
1.
make lawful or justify.
"the regime was not legitimated by popular support"
Ovo samo na teba sliči: ako nešto piše na engleskom, onda mora biti točno, bez obzira što nema veze s onim o čemu je je riječ.
Demokratska legitimnost označava sistem u kojem vlast provodi odluke naroda. Vlast se bira izborima i pobjeđuje onaj tko ima većinu. Vlast je legitimna jer kad ima podršku većine. Ključno je samo to - podrška većine. To je legitimnost. Samo to, glupane.
Last edited by crvenkasti on Sun 27 Dec - 19:57; edited 1 time in total (Reason for editing : jztizt)
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
legitimate
adjective
lɪˈdʒɪtɪmət/
1.
conforming to the law or to rules.
"his claims to legitimate authority"
synonyms: legal, lawful, licit, legalized, authorized, permitted, permissible, allowable, allowed, admissible, recognized, sanctioned, approved, licensed, statutory, constitutional, within the law, going by the rules, above board, valid, honest, upright; More
antonyms: illegal, illegitimate
(of a child) born of parents lawfully married to each other.
"a legitimate male heir"
(of a sovereign) having a title based on strict hereditary right.
"the last legitimate Anglo-Saxon king"
2.
able to be defended with logic or justification; valid.
"a legitimate excuse for being late"
synonyms: valid, sound, admissible, acceptable, well founded, justifiable, reasonable, sensible, tenable, defensible, supportable, just, warrantable, fair, bona fide, proper, genuine, plausible, credible, believable, reliable, understandable, logical, rational
"these are legitimate grounds for unease"
antonyms: invalid, unjustifiable
3.
constituting or relating to serious drama as distinct from musical comedy, revue, etc.
"the legitimate theatre"
verb
verb: legitimate; 3rd person present: legitimates; past tense: legitimated; past participle: legitimated; gerund or present participle: legitimating
lɪˈdʒɪtɪmeɪt/
1.
make lawful or justify.
"the regime was not legitimated by popular support"
Ovo samo na teba sliči: ako nešto piše na engleskom, onda mora biti točno, bez obzira što nema veze s onim o čemu je je riječ.
Demokratska legitimnost označava sistem u kojem vlast provodi odluke naroda. Vlast se bira izborima i pobjeđuje onaj tko ima većinu. Vlast je legitimna jer kad podršku većine. Ključno je samo to - podrška većine. To je legitimnost. Samo to, glupane.
Guest- Guest
Ma ne bi nista, osim da im istresem sve u lice .bogomdani wrote:Sora,Sora..pa likovi moraju prezivjeti...kruf i papica kostaju,rezije koshtaju,a ti bi sad da oni budu posteni..Sora wrote:Trgovci istinom i ljudskim dušama koji ovdje na forumu ordiniraju su marcelko, ero i jos neki.Sora wrote:Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
I jos neki ...
NEK zarađuju bas me briga . Cak i kurve imaju takvo opravdanje .
Samo nisu pošteni i to je to .
A jos ktomu uzimaju na zub poštene .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A stos...vidim da te ne volu ovdje neki,ali cesto pises vrlo logicno...Sad cekam tarapanu po meni,radi ovih rijeci...Sora wrote:Ma ne bi nista, osim da im istresem sve u lice .bogomdani wrote:Sora,Sora..pa likovi moraju prezivjeti...kruf i papica kostaju,rezije koshtaju,a ti bi sad da oni budu posteni..Sora wrote:Trgovci istinom i ljudskim dušama koji ovdje na forumu ordiniraju su marcelko, ero i jos neki.Sora wrote:Sora wrote:Hrvatski desnicari koji su opljačkali HRVATSKU S JEDNOM RUKOM NA SRCU IMAJU MEDUJE NA SVOJOJ STRANI. PA I TU.
I jos neki ...
NEK zarađuju bas me briga . Cak i kurve imaju takvo opravdanje .
Samo nisu pošteni i to je to .
A jos ktomu uzimaju na zub poštene .
Guest- Guest
eto sad smo saznali da su kurve nepoštene... e sad kad bi nam ocvala cura iz popovače pojasnila na štetu čijeg poštenja se ostvaruje kurvino nepoštenje... tek tolko da znamo zašto su to kurve kurve.. ovaj nepoštene...
2015-08-08
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» jadno,jadno,jadnije...
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 10 of 14