Najbolji prijatelj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najbolji prijatelj
Imao sam kuću, etažirao i dao djeci.
Imao sam veliki stan pa sam ga prodao, djeca (i unuci) se oženili i otišli. Kad je supruga umrla, prodao sam veliki stan i kupio si garsonjeru.
Ali do tada smo uvijek imali mačke, pese, kornjače, ribe...
Ostala je kuća na moru, ali tamo smo samo ljeti, ne možemo tamo ništa imati, jedino ako netko dovede iz ZG nekog ljubimca, pa se i ja malo poveselim.
Imao sam veliki stan pa sam ga prodao, djeca (i unuci) se oženili i otišli. Kad je supruga umrla, prodao sam veliki stan i kupio si garsonjeru.
Ali do tada smo uvijek imali mačke, pese, kornjače, ribe...
Ostala je kuća na moru, ali tamo smo samo ljeti, ne možemo tamo ništa imati, jedino ako netko dovede iz ZG nekog ljubimca, pa se i ja malo poveselim.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
ja volim velike otvorene prostore.
prije sam živio u kući, ali dobar stan je daleko kvalitetniji za živjeti i jeftiniji za održavanje.
trenutno živim u airbusovom stanu pa ne bi htio traumatizirati mačku, ali kada mi dođu djeca ionako idem u primjereniji stan ili kuću.
ovisit će o "djeci".
meni svejedno.
prije sam živio u kući, ali dobar stan je daleko kvalitetniji za živjeti i jeftiniji za održavanje.
trenutno živim u airbusovom stanu pa ne bi htio traumatizirati mačku, ali kada mi dođu djeca ionako idem u primjereniji stan ili kuću.
ovisit će o "djeci".
meni svejedno.
2014-12-30
pas jednostavno "ne smije" ugristi vlasnika
ili je vlasnik šonjo, pa bolje da ima mačku, njoj ionako ne može biti vlasnik, mačka ga samo trpi
pozdrav marcelu i veberu :D
ili je vlasnik šonjo, pa bolje da ima mačku, njoj ionako ne može biti vlasnik, mačka ga samo trpi
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
pozz i tebi.ljubo1212 wrote:pas jednostavno "ne smije" ugristi vlasnika
veber-
2014-12-30
pa lijepi je pas.ljubo1212 wrote:hebga, osuđen si diviti se tuđem psu
osobno ne bi nikad pesa imao.
inače ako imaš para, mogu ti napraviti ribu na površini 6m×3m, ali materijal, prijevoz i CO2 idu tebi na dušu.
ja napravim program "gratis" neka štukica-robna razmjena....
veber-
2014-12-30
pa može i manje.ljubo1212 wrote:nemam tolku površinu, pas zauzeo
mogu ti i 3D drukat, samo ne znam kada bum za hrvatsku.
potomci dolaze do ćaće i već su najavili barem pola godine, ne vjerujem da bum prije božića za hr.
(samo čekam da me ex nazove pa da veli da netko treba brinut o nama, ja sam bogu nekaj gadno zgrešil)
veber-
2014-12-30
Macketine su broj 1
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Naravno :-)Šandor Winnetou wrote:Čovjek i žena, dva odvojena pojmasitting_bull wrote:drugarice, zar žene nisu ljudi?Maggie19 wrote:Psi i macke su genijalni covjekovi(a i zenini) prijatelji :-)
Ljudi(zbirno za čovjeka i ženu)
Ja se jos i zezam.
No, ipak je ovo samo pisana rijec.
Tocno.FRANK wrote:Macketine su broj 1
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» PRIJATELJ ACO
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» PRIJATELJ ACO
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 3 of 3