Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
[size=46]Bivši državni tajnik Vladi RH: ‘Imam antitijela 4 puta više od optimuma, a tjerate me na daljnje cijepljenje[/size]
https://www.paraf.hr/bivsi-drzavni-tajnik-vladi-rh-imam-antitijela-4-puta-vise-od-optimuma-a-tjerate-me-na-daljnje-cijepljenje/
[size=32]Rezultat je pokazao da imam koncentraciju antitijela 10.103,0 U/ml. Inače, prisutnost antitijela dokazuje se koncentracijom većom od 0,8 U/ml (!?).[/size]
[size=32]O ovoj temi, unatoč uloženom nemalom trudu, nisam uspio saznati puno. Na moj službeni upit, što učiniti u ovoj situaciji, moj liječnik iz primarne zaštite je ponovio kakav je stav države o tome (neka se cijepim pa ću dobiti i covid putovnicu i “benefite”, bla, bla…). Liječnik iz privatne ustanove savjetovao mi je pak oprez, dodavši “da se on na mom mjestu drugom dozom ne bi cijepio”. Ne budi lijen, uputio sam i dopis i Stožeru, HZJZ-u i Ministarstvu zdravstva. Osim pitanja o gornjoj granici antitijela priupitao sam ih i da li mi se može garantirati da mi druga doza u ovoj specifičnoj situaciji neće štetiti te zašto se u RH ne postupa kao u Austriji, gdje se preboljenje + cijepljenje jednom dozom, jednako kao i pozitivan rezultat testa na antitijela (na rok od 90 dana), priznaju kao potpuno cijepljenje.[/size]
[size=42],........[/size]
[size=42]Nije njegovo zdravlje bitno, nego je bitno da se cijepi i time zaštiti druge, valjda, pošto još ne znamo kako će štititi druge.[/size]
https://www.paraf.hr/bivsi-drzavni-tajnik-vladi-rh-imam-antitijela-4-puta-vise-od-optimuma-a-tjerate-me-na-daljnje-cijepljenje/
[size=32]Rezultat je pokazao da imam koncentraciju antitijela 10.103,0 U/ml. Inače, prisutnost antitijela dokazuje se koncentracijom većom od 0,8 U/ml (!?).[/size]
[size=42]Gdje je granica u antitijelima nakon koje nastaje šteta u organizmu?[/size]
[size=32]Nakon prve doze cijepljenja razina istih obično je par stotina, a idealnom se smatra razina koja se postiže nakon kompletnog cijepljenja u granicama 1000–2500, više od toga smatra se “izuzetno visokom”. Pomalo zatečen činjenicom da ja nakon 1. doze (i prethodnog preboljenja) imam 4 puta više antitijela nego je deklarirana optimalna razina nakon 2. doze, postavio sam si logično pitanje: A koja je maksimalna granica antitijela, granica nakon koje “su moguće štete visoke koncentracije antitijela vjerojatnije od koristi”? Pitanje je više nego logično, jer ta granica dakako, postoji.[/size][size=32]O ovoj temi, unatoč uloženom nemalom trudu, nisam uspio saznati puno. Na moj službeni upit, što učiniti u ovoj situaciji, moj liječnik iz primarne zaštite je ponovio kakav je stav države o tome (neka se cijepim pa ću dobiti i covid putovnicu i “benefite”, bla, bla…). Liječnik iz privatne ustanove savjetovao mi je pak oprez, dodavši “da se on na mom mjestu drugom dozom ne bi cijepio”. Ne budi lijen, uputio sam i dopis i Stožeru, HZJZ-u i Ministarstvu zdravstva. Osim pitanja o gornjoj granici antitijela priupitao sam ih i da li mi se može garantirati da mi druga doza u ovoj specifičnoj situaciji neće štetiti te zašto se u RH ne postupa kao u Austriji, gdje se preboljenje + cijepljenje jednom dozom, jednako kao i pozitivan rezultat testa na antitijela (na rok od 90 dana), priznaju kao potpuno cijepljenje.[/size]
[size=42]‘Gornja granica antitijela nije određena’[/size]
[size=42],........[/size]
[size=42]Nije njegovo zdravlje bitno, nego je bitno da se cijepi i time zaštiti druge, valjda, pošto još ne znamo kako će štititi druge.[/size]
Fox News? Trumpov? Pa naravno.Ne otvaram!mutava baštarda wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Evo ti onda nešto iz Izraela.Eroo wrote:Fox News? Trumpov? Pa naravno.Ne otvaram!mutava baštarda wrote:
[size=47]Natural infection vs vaccination: Which gives more protection?[/size]
[size=45]Nearly 40% of new COVID patients were vaccinated - compared to just 1% who had been infected previously.[/size]
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762
Ako je cijepivo učinkovito 95%, koliko je učinkovit prirodni imunitet
To ni dr Merkola ne zna.mutava baštarda wrote:Evo ti onda nešto iz Izraela.Eroo wrote:Fox News? Trumpov? Pa naravno.Ne otvaram!mutava baštarda wrote:
[size=47]Natural infection vs vaccination: Which gives more protection?[/size][size=45]Nearly 40% of new COVID patients were vaccinated - compared to just 1% who had been infected previously.[/size]
Po logici stvari ja bih rekao 95%. Zašto pitaš?
2016-07-22
Pa ti si matematičar, ako je cijepivo učinkovito 95%, koliko je učinkovit priprirodni imunitetEroo wrote:To ni dr Merkola ne zna.mutava baštarda wrote:Evo ti onda nešto iz Izraela.Eroo wrote:Fox News? Trumpov? Pa naravno.Ne otvaram!mutava baštarda wrote:
[size=47]Natural infection vs vaccination: Which gives more protection?[/size][size=46]Nearly 40% of new COVID patients were vaccinated - compared to just 1% who had been infected previously.[/size]
normalno.crvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-u-britaniji-medju-umrlima-ima-i-dosta-cijepljenih/2291935.aspx?index_vid=4937
Zašto u Britaniji među umrlima ima i dosta cijepljenih?
Zato što su najprije i puno većem postotku cijepljeni oni iz rizičnih skupina.
međutim kužiš ti ovoga luđaka poviše sa bosanskim izvorima ili index informacijama, tipa da od korone umire svako 33 osoba, ili da je 99% umrlih oni koji nisu cijepljeni itd..
luđak
cijepivo zaista pruža zaštitu , ali realno jedino ugroženi su stariji i rizični i samo se oni trebaju cijepiti.
nema smisla rizično i slabo ispitano cijepivo trpati svima , i djeci i pubertetlijama i trudnicama, sve je to ekipa kojima korona ne može ništa a to su budućnost svake nacije. čovjek od 70godina nije budućnost, oni mlađi od 20 , 30 jesu. oni prebole virus bez posljedica, i steknu trajni imunitet i nije im pametno davati slabo ispitano cijepivo koje tko zna kakve dugoročne posljedice može ostaviti(možda i neće ali sačekajmo)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sad sam naprste izračuna: genau 94%.mutava baštarda wrote:Pa ti si matematičar, ako je cijepivo učinkovito 95%, koliko je učinkovit priprirodni imunitetEroo wrote:To ni dr Merkola ne zna.mutava baštarda wrote:Evo ti onda nešto iz Izraela.Eroo wrote:Fox News? Trumpov? Pa naravno.Ne otvaram!mutava baštarda wrote:
[size=47]Natural infection vs vaccination: Which gives more protection?[/size][size=46]Nearly 40% of new COVID patients were vaccinated - compared to just 1% who had been infected previously.[/size]
Odnija me đava ako si ti ovo razumija.
2016-07-22
Ekipa obećala Amerikancima da ako se cijepe da će se vratiti u normalu, ali prc, opet maske.
Ne zbog toga što cijepivo ne valja
Bit će antivakseri krivi :)
“Israelis who were vaccinated were 6.72 times more likely to get infected after the shot than after natural infection”
Eroo wrote:Sad sam naprste izračuna: genau 94%.mutava baštarda wrote:Pa ti si matematičar, ako je cijepivo učinkovito 95%, koliko je učinkovit priprirodni imunitetEroo wrote:To ni dr Merkola ne zna.mutava baštarda wrote:
Odnija me đava ako si ti ovo razumija.
I da budem precizan, jer se radi i o mojoj struci.
Kad imamo samo dva rezultata (Moderna i Pfizer), manji rezultat je 94% i ta je tkzv. normalizirana vrijednost.
Tkzv. karakterističnu vrijednost dobijemo s djeljenjem s faktorom sigurnisti 1.2 i tako dobijemo 78%.
Zadnji postotak će biti od važnosti kod određivanja potrebnog broja postelja i grobnih mjesta.
2016-07-22
pa to je cijela filozofijamutava baštarda wrote:
Ekipa obećala Amerikancima da ako se cijepe da će se vratiti u normalu, ali prc, opet maske.
Ne zbog toga što cijepivo ne valja
Bit će antivakseri krivi :)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Samo što ti nisi normalan. Da je samo to u pitanju nipo jada.AssadNaPodmornici wrote:normalno.crvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-u-britaniji-medju-umrlima-ima-i-dosta-cijepljenih/2291935.aspx?index_vid=4937
Ima puno ljudi koji nisu normalni (napr. Gnječ), ali nisu glupi.
2016-07-22
idi na svoju temu i trolaj tamo
Eroo wrote:Samo što ti nisi normalan. Da je samo to u pitanju nipo jada.AssadNaPodmornici wrote:normalno.crvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-u-britaniji-medju-umrlima-ima-i-dosta-cijepljenih/2291935.aspx?index_vid=4937
Ima puno ljudi koji nisu normalni (napr. Gnječ), ali nisu glupi.
pa onda ti mora biti smrtno jasno što je u stanju tebi i tebi sličnima napraviti netko tko nije normalan, ima utoku ali nije glup.
Guest- Guest
Tata i mama prebolili,
evo i cijepili se prvom dozom
sve 5
Sigurni su jesen-zima
sve 5
Sigurni su jesen-zima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako si ih provukao kao strane državljane?epikur37 wrote:Tata i mama prebolili,
sve 5
Sigurni su jesen-zima
hdz znaNoor wrote:kako si ih provukao kao strane državljane?epikur37 wrote:Tata i mama prebolili,
sve 5
Sigurni su jesen-zima
(ne znam za hrvatsku, ali u njemačkoj se mogu svi uz osobni dokument-državljani EU ili pasoš-ostali. svi dobiju potvrdu. besplatno je)
veber-
2014-12-30
Noor wrote:kako si ih provukao kao strane državljane?epikur37 wrote:Tata i mama prebolili,
sve 5
Sigurni su jesen-zima
Zašto bi bili strani državljani?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a valjda sad i tu tako onda...veber wrote:hdz znaNoor wrote:kako si ih provukao kao strane državljane?epikur37 wrote:Tata i mama prebolili,
sve 5
Sigurni su jesen-zima
(ne znam za hrvatsku, ali u njemačkoj se mogu svi uz osobni dokument-državljani EU ili pasoš-ostali. svi dobiju potvrdu. besplatno je)
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 9 of 50