ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orešković 2014.godine:Hrvati se previše boje promjena

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Orešković 2014.godine:Hrvati se previše boje promjena - Page 4 Empty Re: Orešković 2014.godine:Hrvati se previše boje promjena

Post by n_razbojnik 25/12/2015, 15:00

jel dosta ovog Mossadovca...dajte nam Zoku on je protiv rezanja, a uz to iskusan, ja sam za rast!

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Orešković 2014.godine:Hrvati se previše boje promjena - Page 4 Empty Re: Orešković 2014.godine:Hrvati se previše boje promjena

Post by Guest 25/12/2015, 15:01

Samo jedan jedini zakon morate donijeti da vam Privreda procvijeta i oporavi se..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 25/12/2015, 15:01

n_razbojnik wrote:jel dosta ovog Mossadovca...dajte nam Zoku on je protiv rezanja, a uz to iskusan, ja sam za rast!
i ja za hrvatska raste ali, izgubsmo
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2015, 15:03

debotoijusto wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:inače za dedalousa, mislim da netreba raditi ogromne rezove.. 

dovoljno je da se zatvori pipa bezkorisnim udrugama, antifašistima, portalima, dinamu, zatim se zatvori neka od par stotina bezkorisnih agencija i zavoda, i smanje se malo ministarstva, - dakle to nebi bili veliki rezovi, a isto vrijeme ako se smanje porezno i regulativno opterećenje nego do sada, ovo bi moglo dati dovoljan zamah RH ekonomiji, da počne rasti 3% godišnje..

tipa ako raste bdp 3% godišnje, nezaposlenost pada za 2% nešto takvi su odnosi.. dakle u 5-6godina bi se RH ekonomija mogla vratiti na solidan kolosjek uz set reformi za "olakšavanje bolova"(dakle ne bez puno rezova, netreba niti rezati penzije)
dobro zvuci ali brojke su neumoljive
sve zajedno sto si naveo je 1 milijarda kn. ustede , dakle oko godisnjeg transfera crkvi kroz proracun drzave gradova zupanija i sl.
amo biti dobre ruke pa reci 2 m. kn.
koliko ono nedostaje godisnje za zdravstvo ? a mirovine ? to su pravi problemi
da mirovine su zajebana stavka, to je najviše sjeba HDZ 90tih(pa i SDP od 2001-2004) kada su trpali u mirovinu zdrave i mlade ljude. 

gle, nije baza samo ušteda, baza je da stvoriš regulativni okvir, i porezni okvir, i efikasnu administraciju, da se brže investira, zapošljava i da više korporacija dolazi...

mi u RH imamo među najveće poreze na dohodak.. netko tko zarađuje 1500€ plaće(dakle neki programer) mora u startu pola plaće dati državi.. (a nakon toga platiti još 25% ,i ostale namete).. to je debilno..  u njemačkoj isti taj programer dobija 3000-4000€. 

To treba rezati poreze. Porez na dobit kod nas 20%, a ludi Irci smanjili sa 12% na 6%... 

a u irskoj rast bdpa 7%, sve korporacije tamo investiraju..

dakle netreba puno niti rezati, sniziti ključne poreze, i smanjiti regulativno opterećenje.. ona plaćanja komori su jebena komedija.. jebena komedija. to je još jedan bezkorisni porez, što firme plaćaju HGK, da bi Vidošević(HGK uglavnom drže HDzovci) uhljebljivali svoju rodbinu i ovaj sebi kupova vile i slike
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/12/2015, 15:03

dijagram wrote:
n_razbojnik wrote:jel dosta ovog Mossadovca...dajte nam Zoku on je protiv rezanja, a uz to iskusan, ja sam za rast!
ponedjeljak na trgu, vratićemo naše!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dijagram 25/12/2015, 15:04

n_razbojnik wrote:
dijagram wrote:
ufam se u tajno glasovanje
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2015, 15:07

n_razbojnik wrote:
dijagram wrote:
20 milijardi Ojra,maznutih tijekom 25 godina??..Bogami,necete,sve je to na racunima vani..nema vam oporavka,bez strane investicije a one nece doci ,osim ako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 25/12/2015, 15:25

debotoijusto wrote:
Ero wrote:Posuđeni novac je potrošen uglavnom u gluposti i sad to treba vratiti.
Ako vam je za ustjehu, ni ovdje kod mene nije ništa drukčije.
nije mi utjeha , godinama izdvajam/o poprilican novac za javno zdravstvo i ocekujem i nekakvu uslugu kad mi zatreba
isto tako mi odgovara i realno zdravstvo tj. placanje usluge ako se uvede jednog dana
ne odgovara mi ono sto se valja iz daljine , placanje velikog novca "solidarnog" zdravstva i realne cijene ponovo kad zatreba
slazem se za posudjeni novac
I još nešto, najzaduženija država u EU je Njemačka...
Mi smo posuđivali po onoj "vidila žaba da se konji kuju..."... :D

PS: Obiteljske obaveze zovu, pozdrav društvu...
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by provocator 25/12/2015, 17:07

Boje se Hrvati... A kako i ne bi kada znaju kako se prodala Pliva i kako je od svjetski respektabilne tvrtke to postala tek obična punionica lijekova.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/12/2015, 17:08

provocator wrote:Boje se Hrvati... A kako i ne bi kada znaju kako se prodala Pliva i kako je od svjetski respektabilne tvrtke to postala tek obična punionica lijekova.
??? Pa i nije bas bila neka svjecka,jos manje respektabilna tvrtka,stovise,prije nego li su je ameri preuzeli,bila je u tewskim ghovnima(citaj:vi ste upravljali njome)... jocolor a ostalo,pa cuj,to je u biti pravi nivo Plive..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 25/12/2015, 18:56

aj još to malo nek razjebu pa ćemo za sirijcima...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by v_vlado 25/12/2015, 19:01

Neoliberalni portugalac wrote:
debotoijusto wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:inače za dedalousa, mislim da netreba raditi ogromne rezove.. 

dovoljno je da se zatvori pipa bezkorisnim udrugama, antifašistima, portalima, dinamu, zatim se zatvori neka od par stotina bezkorisnih agencija i zavoda, i smanje se malo ministarstva, - dakle to nebi bili veliki rezovi, a isto vrijeme ako se smanje porezno i regulativno opterećenje nego do sada, ovo bi moglo dati dovoljan zamah RH ekonomiji, da počne rasti 3% godišnje..

tipa ako raste bdp 3% godišnje, nezaposlenost pada za 2% nešto takvi su odnosi.. dakle u 5-6godina bi se RH ekonomija mogla vratiti na solidan kolosjek uz set reformi za "olakšavanje bolova"(dakle ne bez puno rezova, netreba niti rezati penzije)
dobro zvuci ali brojke su neumoljive
sve zajedno sto si naveo je 1 milijarda kn. ustede , dakle oko godisnjeg transfera crkvi kroz proracun drzave gradova zupanija i sl.
amo biti dobre ruke pa reci 2 m. kn.
koliko ono nedostaje godisnje za zdravstvo ? a mirovine ? to su pravi problemi
da mirovine su zajebana stavka, to je najviše sjeba HDZ 90tih(pa i SDP od 2001-2004) kada su trpali u mirovinu zdrave i mlade ljude. 

gle, nije baza samo ušteda, baza je da stvoriš regulativni okvir, i porezni okvir, i efikasnu administraciju, da se brže investira, zapošljava i da više korporacija dolazi...

mi u RH imamo među najveće poreze na dohodak.. netko tko zarađuje 1500€ plaće(dakle neki programer) mora u startu pola plaće dati državi.. (a nakon toga platiti još 25% ,i ostale namete).. to je debilno..  u njemačkoj isti taj programer dobija 3000-4000€. 

To treba rezati poreze. Porez na dobit kod nas 20%, a ludi Irci smanjili sa 12% na 6%... 

a u irskoj rast bdpa 7%, sve korporacije tamo investiraju..

dakle netreba puno niti rezati, sniziti ključne poreze, i smanjiti regulativno opterećenje.. ona plaćanja komori su jebena komedija.. jebena komedija. to je još jedan bezkorisni porez, što firme plaćaju HGK, da bi Vidošević(HGK uglavnom drže HDzovci) uhljebljivali svoju rodbinu i ovaj sebi kupova vile i slike
nije se taj rodio tko će to napravit a i partizani još sišu mirovine,pa bogati kolko su ljet imali kad su išli u rat .....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics