ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YouTube

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

YouTube - Page 28 Empty Re: YouTube

Post by Guest Fri 27 Aug - 9:20

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Aug - 9:58

ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:

Pa salimo se citavo vrijeme, to je valjda jasno dosad?  :rasta  Ili mislis da bih ti se stvarno obratila na ovaj moralizirajuci nacin? Uz usklicnik, dasto! :S

Inace, kad u postu imam usklicnike, to je dobar hint da je u tijeku - zayebancia!

pa žensko si, sa ženskom djecom bi iz rodilišta trebao dolazit' i uputak o lijeku i mogućim nuspojavama, osim kaj izazivate preranu starost nitko vas živ ne razumije :D

Ovaj lijek dostupan je bez liječničkog recepta. Ipak, morate ga uzimati oprezno kako biste postigli najbolji učinak
   Sačuvajte ovu uputu. Možda ćete ju trebati ponovo pročitati
   Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se svom ljekarniku.
   Obavezno kontaktirajte liječnika ukoliko se Vaši simptomi pogoršaju ili se ne poboljšaju nakon 3 do 5 dana.
   Ako primijetite bilo koju nuspojavu, potrebno je obavijestiti liječnika ili ljekarnika.

Aha, zato se pravis mrtav? Zbog bolje komunikacije? Marli je sve ovo tvoje jednostavnije opisao: no vumn, no kraj. Pa ti opet reci da su bedastoce, ala!

Ali vrijedi i ona: no vumn no drajv pa ste u bananici kako god se okrene.   :no1
a šta je marli mogao znat o napadu medvjeda tamo na onoj svojoj plaži? praviš se mrtav, malo te zagrebu kandžama, dosadi im i puste te na miru...marli je bedast. :P

Ha?! Jesi li ti to sad komunikaciju/susrete sa zenama usporedio s napadom medvjeda!? :_|  Moze! Treba to onda jos malo i podebljat',  zaprijetit', zloslutno pogledat' i podignut' jednu obrvu!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Aug - 15:18

pa'e, napad medvjeda i žene, isto! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 27 Aug - 15:18

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Fri 27 Aug - 18:08

fun
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 3:53

ebenica wrote:
Venus wrote:
ebenica wrote:
Venus wrote:
E, ako se debela ruka zalipi za daljinski, a druga za žuju te se viče na ženu da brže zgotovi ručak, hoće se to desit da tvoji vršnjaci ispadnu postarijeg i tužnijeg nejebljivog izgleda. To je cijena koučpotato ljenivaca čiji neuroni nepovratno odlaze u bespuća povijesne zbiljnosti. Nije to do žena, lepi :P
A za ove koji se žena boje, ne bi komentirala, jopeta nije do žena.

ne razumijem, kakav strah od žena? moj komentar je isključivo na to da je jedini zajednički poveznik mojim vršnjacima koji izgledaju desetak godina starije od mene taj što su oženjeni, zaključak se donosi sam od sebe: žene treba izbjegavat...nema tu straha, nema fobije, čisto zaključak duže mladosti, nije čak ni preporuka a pogotovo ne strah.

zakai se spolovi drže k'o panduri pa sve negativno izrečeno postaje kolektivno pa se treba braniti? kai je teško reć': je, možda ima nečega u tome kad se spoje dva spola da muški brže ostare ili kako bi ti rekla; postaju svinje umjesto lavova :D ...ne moraš branit nikoga, pogotovo ne spol.

Kaj bi koga branila. U pitanju je čuvena fama, tj. strah od gubitka osobne slobode ulaskom u brak, vezu, žene kao na pragu eto vezuju kugle oko noge. Svašta. Pametni se mogu sve dogovorit, a nesvjesni i tako prde u životu po inerciji pa im je itak svejedno.

Ljudi stare brže neovisno o spolu jer ne drže do samih sebe. Simple.
ne nije u pitanju fama, nije u pitanju strah, u pitanju je moja zajebancija...udahni bokte.
to kaj si žensko nije osobni uspjeh da to trebaš branit niti je to kaj sam ja muško osobni uspjeh pa me boli kurac kak će se netko zajebavat oko muškog spola, to su samo slučajnosti koje ni ti ni ja nismo birali, nismo birali ni boju kože ni mjesto rođenja pa ja nisam "ponosan kaj sam hrvat" k'o većina idiota oko mene jer je to slučajnost, nesporazum kao i moj spol, kao i tvoj.
udahni bokte, fame i strahovi, di si ti odlutala, moj relativno mladoliki izgled je zasluga gena i ničeg drugog a ja ću i dalje prdit da je to zato kaj se nisam oženio, kapiš? i prestani branit spol, kaj si ti pandur?

Evo udahnula sam duboko i sad mi se napeo grudnjak do točke pucanja...šta mi je za činit!?! Da izdahnem ili držim?

Tvoj relativno mladoliki izgled je moguće zasluga i prevelikog čuvanja od života općenito...i žena. 

Ima jedna narodna koja kaže da nema sidih tovarov. :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 3:56

violator wrote:
Venus wrote:
ebenica wrote:
Venus wrote:
E, ako se debela ruka zalipi za daljinski, a druga za žuju te se viče na ženu da brže zgotovi ručak, hoće se to desit da tvoji vršnjaci ispadnu postarijeg i tužnijeg nejebljivog izgleda. To je cijena koučpotato ljenivaca čiji neuroni nepovratno odlaze u bespuća povijesne zbiljnosti. Nije to do žena, lepi :P
A za ove koji se žena boje, ne bi komentirala, jopeta nije do žena.

ne razumijem, kakav strah od žena? moj komentar je isključivo na to da je jedini zajednički poveznik mojim vršnjacima koji izgledaju desetak godina starije od mene taj što su oženjeni, zaključak se donosi sam od sebe: žene treba izbjegavat...nema tu straha, nema fobije, čisto zaključak duže mladosti, nije čak ni preporuka a pogotovo ne strah.

zakai se spolovi drže k'o panduri pa sve negativno izrečeno postaje kolektivno pa se treba braniti? kai je teško reć': je, možda ima nečega u tome kad se spoje dva spola da muški brže ostare ili kako bi ti rekla; postaju svinje umjesto lavova :D ...ne moraš branit nikoga, pogotovo ne spol.

Kaj bi koga branila. U pitanju je čuvena fama, tj. strah od gubitka osobne slobode ulaskom u brak, vezu, žene kao na pragu eto vezuju kugle oko noge. Svašta. Pametni se mogu sve dogovorit, a nesvjesni i tako prde u životu po inerciji pa im je itak svejedno.

Ljudi stare brže neovisno o spolu jer ne drže do samih sebe. Simple.

A brizna ti ..  Na Ostariji te ja kinjim da zasto napadas zene, ovdje te Eb proziva da zasto ih branis. :^0 Tko bi ljudima ugodio?! :einstein:

Jesi ti to vidila, moja ti...

Udrite drugarice i drugovi - udrite po mojim njegovanim leđiman!  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 4:00

Venus wrote:

Jesi ti to vidila, moja ti...

Udrite drugarice i drugovi - udrite po mojim njegovanim leđiman!  :D

:)

Necu ja nista udarat'. Meni su suvremene zene divno s*ebane i volim ih sve redom..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 4:03

ebenica wrote:pa'e, napad medvjeda i žene, isto! :D

Šššš, medvjedice i krijesnice u blizini...

YouTube - Page 28 23952610
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 4:05

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 4:34

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka Sat 28 Aug - 8:34

Nije da mi je drag itko od vas, ali smatram da niste realni. Čak niti pokušavate biti.
Život, njegov put, radnje, posljedice, je knjiga ispisana od strane autora, a to smo svatko za sebe. I bile bi milijarde knjiga da je razvijena svijest o svom postojanju....

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka Sat 28 Aug - 8:42

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka Sat 28 Aug - 9:16

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 9:50

mativka wrote:Nije da mi je drag itko od vas, ali smatram da niste realni. Čak niti pokušavate biti.
Život, njegov put, radnje, posljedice, je knjiga ispisana od strane autora, a to smo svatko za sebe. I bile bi milijarde knjiga da je razvijena svijest o svom postojanju....

Realni smo u dovoljnoj mjeri za komunikaciju. To znaci da ipak dijelimo nekakvu zajednicku (konsenzualnu) stvarnost pa mozemo prepoznati kontekst razgovora, teme, uzvratiti na smislen nacin, prepoznati suptilnosti razgovora, kreativno se izraziti vezano uz taj kontekst (npr. humorom ili sarkazmom ili mitopoetski), uociti necije emotivne reakcije i reagirati na njih (ili odluciti ne reagirati)….
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 11:01

Ali ovakav oblik postojanja nije nesto svojstveno digitalnom dobu, nekoc su ljudi odrzavali prijateljsta, cak i romanticne veze putem pisama.. i to je godinama trajalo.  

___

Beloved, though I do not see you, know that I am yours–every thought, every feeling in me belongs to you. I woke in the morning and have been dreaming of you–and all through the day, while my outer life is going on steadily, monotonously, even drearily, my inner life I live with you, in leaps and bounds. I go through every phase of emotion that is possible, loving you. To me you are man, lover, artist, husband, friend–giving me all–and I am surrendering you all–everything. And so this loneliness is not so terrible to me, because in reality my outer life is but a phantom life–a world  of intangible, meaningless grey shadow. My inner life pulsates with sunshine and music and happiness–unlimited, vast, unfathomable wells of happiness–and you. One day we shall be together again–and then–and then only I shall realise myself–shall come to my own, because I feel–have always felt–that you hold in your hands just those closing, final bars which leave my life-song incomplete–because you are to me more necessary than anything else. Nothing matters–nothing is while you usurp my life–O–let it remain as it is. Do not suddenly crush out this one beautiful flower–I am afraid–even while I am rejoicing… .

-Katherine Mansfield,  August 11, 1907
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 28 Aug - 22:18

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 29 Aug - 7:27

violator wrote:Ali ovakav oblik postojanja nije nesto svojstveno digitalnom dobu, nekoc su ljudi odrzavali prijateljsta, cak i romanticne veze putem pisama.. i to je godinama trajalo.  

___

Beloved, though I do not see you, know that I am yours–every thought, every feeling in me belongs to you. I woke in the morning and have been dreaming of you–and all through the day, while my outer life is going on steadily, monotonously, even drearily, my inner life I live with you, in leaps and bounds. I go through every phase of emotion that is possible, loving you. To me you are man, lover, artist, husband, friend–giving me all–and I am surrendering you all–everything. And so this loneliness is not so terrible to me, because in reality my outer life is but a phantom life–a world  of intangible, meaningless grey shadow. My inner life pulsates with sunshine and music and happiness–unlimited, vast, unfathomable wells of happiness–and you. One day we shall be together again–and then–and then only I shall realise myself–shall come to my own, because I feel–have always felt–that you hold in your hands just those closing, final bars which leave my life-song incomplete–because you are to me more necessary than anything else. Nothing matters–nothing is while you usurp my life–O–let it remain as it is. Do not suddenly crush out this one beautiful flower–I am afraid–even while I am rejoicing… .

-Katherine Mansfield,  August 11, 1907

Wow, prekrasno pretočeno unutarnje stanje u riječi..

Persuasion..the letter <3

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 29 Aug - 12:28

Hi, @Venus. :) Drago mi je da ti se svidjelo... Sto bi ti odgovorila nasoj Mati? Jesmo li neka imaginarna stvorenja koja odbacuju mogucnost, cak i mogucnost, biti nevezana tekstualno, postojati neovisno o umovima onih koji nas citaju i ucitavaju u one dijelove svog zivota gdje su praznine najvece ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 29 Aug - 12:30

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 29 Aug - 12:43

Guest
Guest