YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: YouTube
Bingo! 5 u 1.... ogromni šleper, ljeto na sjeveru, jutro, meni drag Corbett i još draži blues...
Mislim da sam odgledala sve serije Života na sjeveru.
Evo jednog isječka koji bi i danas mogao biti tema u našoj Oštariji :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ne preslušam svaku stvar kao Violator, ali, da, ja također kliknem na većinu onog što se stavi na ovoj temi (a često i na drugim glazbenim temama).
Nije svaka okačena numera usklađena s mojim uhom, ali često naletim na prave dragulje.
Evo jedno piratsko kolo. Slično je užičkom, a pomalo i moravcu
Nije svaka okačena numera usklađena s mojim uhom, ali često naletim na prave dragulje.
Evo jedno piratsko kolo. Slično je užičkom, a pomalo i moravcu
2020-06-01
DL će mi uvijek biti prva asocijacija na ->wajter raport :)
Ovo mi je vrhunski spot.
Ovo mi je vrhunski spot.
2020-06-01
Ra wrote:
Bingo! 5 u 1.... ogromni šleper, ljeto na sjeveru, jutro, meni drag Corbett i još draži blues...
To je jedna izuzetno pozitivna, prekrasna serija koja je startala nekako istovremeno s Twin Peaksom, slicnih motiva i okruzja pa su njezine autore cak, u jednom trenutku, optuzili za plagiranje... Srecom, autori se nisu dali smesti, cak su se u jednoj epizodi i nasalili na svoj racun, ali odali i pocast TP-u. Meni su obje izuzetno drage, a Cicely mi ostaje u sjecanju kao nekakvo idealno mjesto i zajednica kojoj bih rado pripadala. :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:
Sad malo dream pop... : )
Isn't it too dreamy? :)
Audrey, Audrey, Audrey... cak sam i ja bila pomalo zaljubljena u nju...
Guest- Guest
Da da... znam da smo svi bili ono WTF. :Dviolator wrote:Ra wrote:
To je jedna izuzetno pozitivna, prekrasna serija koja je startala nekako istovremeno s Twin Peaksom, slicnih motiva i okruzja pa su njezine autore cak, u jednom trenutku, optuzili za plagiranje... Srecom, autori se nisu dali smesti, cak su se u jednoj epizodi i nasalili na svoj racun, ali odali i pocast TP-u. Meni su obje izuzetno drage, a Cicely mi ostaje u sjecanju kao nekakvo idealno mjesto i zajednica kojoj bih rado pripadala. :)
10 godina sa živjela u jednoj sličnoj zajednici... Doduše nije Aljaska nego Alpe...
Da, ima to svojih lijepih strana. U svakom slučaju je bilo živopisno.
Vidiš, jednom bih te zgodice i nezgodice mogla stvarno staviti na papir. :)
2020-06-01
violator wrote:jasambrend wrote:
Sad malo dream pop... : )
Isn't it too dreamy? :)
Audrey, Audrey, Audrey... cak sam i ja bila pomalo zaljubljena u nju...
Nisi jedina... Sherilyn Fenn je bila općenito jedna od najljepših glumica... : )
darth_vader-
2014-04-17
violator wrote:jasambrend wrote:
I ti si neko njezno bice. :)
Nakon tvojih, Venerinih i Rainih numera, bojim se remetiti atmosferu nekim svojim glazbenim prijedlozima.
Spomenula sam vec da preslusam vecinu toga sto ljudi ovdje postave, mozda to jedina i cinim, ne znam, ali svidja mi se glazbeni izbor forumasa koji ovdje vecinom zalaze...
... Te neke tvoje numere ponekad me podsjete na dream pop kojeg sam upoznala zahvaljujuci Davidu Lynchu. On mi je predstavio Elizabeth Fraser, odnosno Cocteau Twinse... I tako me je Chelsea dovukla natrag k njima. :)
Eh... : )
Nemoj nikome reći, skuže li ovi na Nogometu, gotov sam... : D
I naravno da je poželjno da remetiš atmosferu svojim prijedlozima jer je možeš samo nadopuniti kvalitetom... :)
A to što imaš i dovoljno strpljenja za poslušati sve numere pa eto... očigledno voliš i poštuješ glazbu više od svih nas koji pomalo birkamo, a ti sigurno time dobijaš puno bolji uvid u širinu i kvalitetu neke glazbe, dok ja... bez obzira na puno preslušanih albuma, glazbenika i bendova, imam ponekad osjećaj da se držim uvijek jedne te iste šprance...
Da, Cocteau Twinsi su izuzetni, jedna od perjanica dream pop/shoegaze pravca, a Elizabeth Fraser ima stvarno glas na koji ne možeš biti nikako ravnodušan... iskreno, išla mi je ispočetka čak i na živce, ali onda mi je nekako konačno sjela, istu sam stvar prošao sa Billy Corgainom, od apsolutnog neprihvaćanja do tog da su mi Pumpkinsi jedan od najdražih bendova postali tek deset godina nakon njihovog zenita... zapravo, ne valja se zakopavati u vlastite stereotipne obrasce slušanja glazbe, uvijek treba otkrivati nešto svježe i novo...jer dobra glazba zna pobuditi u nama i neke neotkrivene svjetove, čineći nas barem na trenutak ljudskim bićima koji... su sposobni sanjati u ovom današnjem suhoparnom svijetu oko nas koji je odbacio svu prirodnu ljudskost te ranjivost bića tumačeći je zapravo kao slabost... glazba je moj bijeg od toga iskreno.
darth_vader-
2014-04-17
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50