YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: YouTube
Uh, oh, kakve ste numerice slagali. :(
Sustezu dah tugom, mrakom.
Ipak, ipak..
•
•
the better part of our memories exists outside us, in a blatter of rain, in the smell of an unaired room or of the first crackling brushwood fire in a cold grate
Sarah Williams, from The Old Astronomer; Twilight Hours: A Legacy of Verse, 1886 // Marcel Proust
Sustezu dah tugom, mrakom.
Ipak, ipak..
•
•
the better part of our memories exists outside us, in a blatter of rain, in the smell of an unaired room or of the first crackling brushwood fire in a cold grate
Sarah Williams, from The Old Astronomer; Twilight Hours: A Legacy of Verse, 1886 // Marcel Proust
Guest- Guest
dance with the devil priča naravno nije istinita iako neki sumnjaju da je jer je immortal proveo određeni period u zatvoru,
riječ je o kapitalizmu:
A feeble minded young man with infinite potential
The product of a ghetto breed capatalistic mental
on govori o onome kaj mu je poznato ali kad se prenese na ostala područja dobije se isti obrazac: interesna skupina kojoj se moraš svidjet i dokazat da bi zauzvrat dobio novac i status, vrijednost u tuđim očima. majka u cijeloj priči su ljudi koje smo spremni pregazit
u ime kapitala, statusa, moći, a ti ljudi su nečiji roditelji, braća, sestre. da im pogledamo u oči možda bi to i vidjeli, možda bi vidjeli nekoga svog i možda bi nas to toliko posramilo da bi izgubili volju za životom. i namjerno je šokantna ali immortal technique je komunist pa mu ništa nije sveto ali je s druge strane produkt gheta i izvanredno inteligentan.
riječ je o kapitalizmu:
A feeble minded young man with infinite potential
The product of a ghetto breed capatalistic mental
on govori o onome kaj mu je poznato ali kad se prenese na ostala područja dobije se isti obrazac: interesna skupina kojoj se moraš svidjet i dokazat da bi zauzvrat dobio novac i status, vrijednost u tuđim očima. majka u cijeloj priči su ljudi koje smo spremni pregazit
u ime kapitala, statusa, moći, a ti ljudi su nečiji roditelji, braća, sestre. da im pogledamo u oči možda bi to i vidjeli, možda bi vidjeli nekoga svog i možda bi nas to toliko posramilo da bi izgubili volju za životom. i namjerno je šokantna ali immortal technique je komunist pa mu ništa nije sveto ali je s druge strane produkt gheta i izvanredno inteligentan.
Guest- Guest
Jedno mi nije jasno. Zasto se ovdje pise o tome, o takvim stvarima, poretku, stanju u svijetu, ovdje gdje je nevazno i ne utjece na zivot? Zasto se odvaja i trenutak vremena, otkida ono vazno od vlastitog bica da bi se pisalo ovdje na nevaznom platnu koje nema nikakvu ulogu?
Zasto se polemizira s potpuno nevaznim osobama, zasto se odgovara na prozivke, insinuacije i provokacije, ako je sve ovo nevazno i ako treba na sve ovo gledati upravo takvim ocima?
Zasto se polemizira s potpuno nevaznim osobama, zasto se odgovara na prozivke, insinuacije i provokacije, ako je sve ovo nevazno i ako treba na sve ovo gledati upravo takvim ocima?
Guest- Guest
violator wrote:
Goethe's final words: "More light."
Ever since we crawled out of that primordial slime, that's been our unifying cry: "More light."
Sunlight. Torchlight. Candlight. Neon. Incandescent.
Lights that banish the darkness from our caves, to illuminate our roads, the insides of our refrigerators. Big floods for the night games at Soldier's field.
Little tiny flashlight for those books we read under the covers when we're supposed to be asleep.
Light is more than watts and footcandles. Light is metaphor.
Thy word is a lamp unto my feet.
Rage, rage against the dying of the light.
Lead, Kindly Light, amid the encircling gloom Lead Thou me on!
Arise, shine, for thy light has come.
Light is knowledge. Light is life. Light is light.
Guest- Guest
Dakle, objavim ovo o svjetlosti, htjedoh potraziti jednu pjesmu i prva notifikacija koja me je docekala bilo je ovo:
Pronasli su nove runske natpise starijeg futharka! Veli Jackson Crawford da (najzglednije) spominju Odina, no ako je tome tako, onda je ovo ujedno i najstariji prikaz Odinovog imena!
@kic ? 'si vidio? :)
Pronasli su nove runske natpise starijeg futharka! Veli Jackson Crawford da (najzglednije) spominju Odina, no ako je tome tako, onda je ovo ujedno i najstariji prikaz Odinovog imena!
@kic ? 'si vidio? :)
Guest- Guest
https://www.vejlemuseerne.dk/viden-og-forskning/artikler/kaempe-guldskat-fundet-naer-jelling/
Fotke se mogu pregledati na ovom linku. Cini mi se da je spomenuo 400pr. Kr., a predmeti predstavljaju darove za povratak sunca/svjetlosti (zbog groznih vremenskih nepogoda) !
Light is knowledge. Light is life. Light is light
Last edited by violator on 21/9/2021, 23:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:
subscrajban sam, ali tek sad pogledao, čovječe kako je uzbuđen, dušica :D
A kako ne bi, to je njegov zivot! Mene je vijest toliko obradovala da mi je neprekidno osmijeh na licu. A iscitavam i lijepu simboliku u svemu ovome... :) Osobnu i globalnu, pomalo. :)
Last edited by violator on 21/9/2021, 23:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
subscrajban sam, ali tek sad pogledao, čovječe kako je uzbuđen, dušica :D
A kako ne bi, to je njegov zivot! Mene je vijest toliko obradovala da mo je neprekidno osmiheh na licu. A iscitavam i lijepu simboliku u svemu ovome... :) Osobnu i globalnu, pomalo. :)
noć je uvijek najmračnija tik pred zoru
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50