YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: YouTube
Venus wrote:
Ovo je bilo stvarno hrabro od Lennoxice... Nakon Nine sve djeluje kao da je greškom oprano u varikini :)
A, bome, ima i onih koji 'zavode' tako što dobro prestraše 'plijen'. Nema hoćeš nećeš, moraš :D
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Venus wrote:
Ovo je bilo stvarno hrabro od Lennoxice... Nakon Nine sve djeluje kao da je greškom oprano u varikini :)
A, bome, ima i onih koji 'zavode' tako što dobro prestraše 'plijen'. Nema hoćeš nećeš, moraš :D
Koja si ti heksa hahaha...frendica mi je pustila baš tu verziju od Nine dok smo chillale, no kad sam ukucala naziv pjesme iskočila mi je Anina verzija pa sam stavila nju.
Ne zastrašujem nikog.. ..više volim da dođe sam sa svojim mislima i zaključcima.
Guest- Guest
Nisam heksa, nego mi je to njena najdraža stvar.Venus wrote:Ra wrote:
Koja si ti heksa hahaha...frendica mi je pustila baš tu verziju od Nine dok smo chillale, no kad sam ukucala naziv pjesme iskočila mi je Anina verzija pa sam stavila nju.
Ne zastrašujem nikog.. ..više volim da dođe sam sa svojim mislima i zaključcima.
Nisam ni rekla da ti zastrašuješ. Odakle ti to?
Aha, pa ti nisi poslušala ono što sam ti prije okačila-> Screaming Jay Hawkins-ovu izvedbu.
Evo ti je opet :p
Obrati pozornost na roktanje na kraju. ;)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Nisam heksa, nego mi je to njena najdraža stvar.Venus wrote:Ra wrote:
Nisam ni rekla da ti zastrašuješ. Odakle ti to?Aha, pa ti nisi poslušala ono što sam ti prije okačila-> Screaming Jay Hawkins-ovu izvedbu.
Evo ti je opet :p
Obrati pozornost na roktanje na kraju. ;)
Roktanje ne sviđam :D
Guest- Guest
Ra wrote:A vidi ovu frndalicu. Koja glasčina u tako minijaturnom biću
Baš sam jutros slušala ovu verziju. Nevjerovatno, kad počne pjevati, druga persona. Odlična.
Guest- Guest
Pa dobro, to nekom može bit prihvatljiv umjetnički izričaj, not my cup of tea :)
Evo jedna stara, dobra, sa omiljenog mi albuma Diva iz ranih 90-tih, kad sam nosila na ušima sluške, a kazeta se izlizala u malom playeru.
Evo jedna stara, dobra, sa omiljenog mi albuma Diva iz ranih 90-tih, kad sam nosila na ušima sluške, a kazeta se izlizala u malom playeru.
Guest- Guest
Lijepo vas je vidjeti raspolozene i razgovorljive. :)
______
Usput, evo nas upravo na Medjunarodnoj svenirskoj postaji, uzivo promatramo planet. Na ekranu vam pise gdje se trenutno nalazimo, a ispod je i chat room..
U pozadini je i umirujuca glazba.
(kliknite na yt link jer forumsko gledanje ne prolazi bez poteskoca, konstantno mi slika bljeska, preskakuje)
______
Usput, evo nas upravo na Medjunarodnoj svenirskoj postaji, uzivo promatramo planet. Na ekranu vam pise gdje se trenutno nalazimo, a ispod je i chat room..
U pozadini je i umirujuca glazba.
(kliknite na yt link jer forumsko gledanje ne prolazi bez poteskoca, konstantno mi slika bljeska, preskakuje)
Guest- Guest
Ra wrote::)
A meni je bila draga Sade
Ja sam joj se neko vrijeme prkosno opirala, iz inata.
A onda sam se nepovratno zaljubila u njenu kreaciju, ko 2ka.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50