Chaz istine
Page 25 of 29
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Re: Chaz istine
to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
Najveći govornici ti sve saspu u dvije tri rečenice ili kao Hajre Salasije koji za govornicom pokazao svima srednji i sve je svima bilo jasno :)
Najveći govornici ti sve saspu u dvije tri rečenice ili kao Hajre Salasije koji za govornicom pokazao svima srednji i sve je svima bilo jasno :)
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
nitko živ ne čita plahte, a još manje kada vidi ch shto i zhabregbanchu.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
onda kroz navode druhih čitneš, pa skužiš da je teški iskopleksirani idiot.
ali da se vratimo ležernijoj temi.
jebeš budale.
veber-
2014-12-30
Hartmann wrote:Ehhhh...krize zlatnih godina u realnosti...
Kakogod,na ruznom zapadu su glavna mjerila kontakta izmedju suprotnih polova(hajmo reci muskih i zenskih),ne vise simpaticnost,umjesnost govora i osvajanja,nego brutalne materijalne stvari-novac,skupi brand auta(potvrda dobrog imovinskog stanja-tu ne spadaju trikovi,poput 5-12 godina starog BMW-a ili Mercedesa ),kao i pitoncina u hlaca(dobrodoslo,ali ne nuzno-drugi imaju ako ti nemas ) i to bi bilo to..
To je pogled iz zenskog aspekta,iz muskog-nada umire zadnja...
Ajd da se i nas dva malo choporashimo jer kako ces drugachije sa choporom nego u chopor pa makar smo dva.Elem od pochetka logiranja na ovaj forum sam shvatio da cu imati posla sa maloumnim likovima koji ce izvrtati i spinati odredjene moje postove pa ako nemaju iole kakav argumenat da me razuvjere a ja im kazem hvla ljudi dokazali ste da sam kreten...oni sami sebi dokazuju da su kreteni i malog mozga jer ne mogu shvatiti tri napisane rechenice a oni koji shvate onda pochnu spinovati zashto tipkam ch .sh umjesto c ili s jer eto onda bi ja bio kudikamo pametniji i prihvatljiviji..E sad ja nastupam sa svojom logikom.Pametnim ljudima koji imaju veci mozak od kokoshi fino i kulturno objasnim a ovim licemjerno primitivnim idiotima odmah jebem mater (moram takvima objasniti da je ta psovka figurativna ako uopce shvacaju shto to znachi) jer sta drugo da radim sa takvima koji samo to razumiju i koje ih dotiche..Oni ustvari uzivaju u tome da im jebesh mater jer im je to dokaz da su te izbacili iz kolosijeka.Polupismena bagra koja gramatiku razumije samo ako googla neku rijech a da ih pitash neke stvari uzivo zinuli bi i rekli...shto ti je to bog te jebo..
Licemjerna Adminica kaze (napisala je)da sam joj sjebo temu..ali ne primjecuje da je sama sebi sjebala temu svadjajuci se u rukavicama sa violatorkom.Sad da li je glupa ili pokvarena u to ne ulazim mada je moje uvjerenje da je i jedno i drugo ...pokvarena jer se pravi glupa da sam joj ja pokvario temu prepisujuci od drugih da sam uletio na to sranje od teme kao slon u staklenu radnju.
Pazi ovo majketi..seljachine i polupismena bagra meni zamijera shto tipkam ch.sh..a prave takve gramatichke greshke koje ni osnovci ne prave.Zamijeraju mi na navodnim plahtama koje postam jer navodno su inteligenti ako stavim samo jedno slovo na odgovor oni ce znati shto sam zelio reci..
I onda kako necesh popizditi i svima odreda jebati im mater primitivnu hrvatsku...zashto hrvatsku...pa zato shto je to primitivni hrvatski mentalitet koji su donijeli sa sobom u virtualni svijet iz svojih vukojebina.Ok,,sada je logichno pitanje zashto se onda druzim sa takvima ?Pa shvatio sam da se sklanjajuci ispre primitivizma on shiti kao kuga na ovoj planeti..zato ako nishta mogu im uci u glave i eventualno nekim malo pametnijima otvoriti ochi da posloze drugachije stvari i pochnu drugachije razmishljati u odnosu na ostale idiote..Jedan spashen choovjek je vec veliki uspjeh jer znam da ih masu ovo chita i razmishlja svojom glavom pa neka odluchi tko je idiot a tko nije.Naravno da ce idiot podrzati idota u to sam se uvjerio u svome zivotu jer su slabi pojedinachno i jadni ali se u choporu osjecaju jaki i vazni.Zato chim vidim ljude da se kao zivotinje skupljaju u chopor i reze iz svojih mentalnih jazbina znam sa kime imam posla a to su oni koje na zapadu zovu bijelo smece.Pazi ovog bolesnog schwabu koji hrvatima drzi predavanje o moralu ..etici..pravopisu..i da ne nabrajam o chemu vec..To shwapsko smece kad zine i kad neshto napishe smrdi do Jupitera..Naravno i neka hrvatska smeca slijede ga kao shto su im djedovi slijedili hitlera do staljingrada i tamo popushili debelu rusku kurchinu.Ta se gamad osilila i potvrdila davnu moju teoriju koju sam u praksi ispitivao o smrdljivim schwabama ..da su i dalje ostali fashisti samo shto se kriju iza birokracije i figurativnoo recheno u bijelim rukavicama opet furaju onu drang nah (naravno swhwapski majmune pishe se nach)ost..Jebiga genetika..ne pada jabuka pod krushku..ljudski otpad i zadnje smece koje misli da je sve u lovi..tvrde da sam jebach valjda iz ljubomore mada ja nikada u svome tekstu nisam napisao tu ruznu rijech jer zene sa kojima sam bio znaju da sam vodio ljubav sa njima a ne kako mi oni insuiniraju da sam jebavo..Odratna gamad meni pripisuje ono shto oni podsvjesno misle..jebati neku i naguziti je..pa to sam radio sa svojih 20 godina kada sam se dokazivao sam sebi i kada sam pobjedjivao svoju nesigurnost,,Rijech jebati neku zenu..upravo rabe one ljudske spodobe koje posvjesno tako i tretiraju zene sa kojima su bili...Oni ne znaju shta su osjecaji ..shto je dodir..shto je pogled ..shto je suza u oku...njima je relevantno samo jebati..svrshiti ..ejakulirati...zadovoljiti svoje prizemne prohtjeve..I onda na zalost vidish oko njih par zenskih stvorenja koje ih podrzavaju ne zato shto misle kao oni nego navodno da bi meni naudili..A mene zaista zabolii kurac za takvima...jer znam da sve zene nisu iste kao shto ni pet prsta na mojoj ruci nisu isti..znam i dozivio sam to da ima predivnih zenskih stvorenja koja nemaju nikakve veze sa nekim krmachicama koje se ovdje pojavljuju lijecheci svoje komplekse manje vrijednosti pa iza busije eto,,kao mene vrijedjaju..Ljudi ...pa jeste li vi normalni?Kako nekoga koje iznad vas i vashe pokvarenosti moze vrijedjati prizmni i primitivni svijet..Meni to zvuchi kada vas chitam da mi se obracaju amebe...ne majmuni nego amebe..Tako da..smanjite dozivljaj i ako imate neshto protiv moga mishljenja onda prosim lepo argumenti...inache cu vam opet u startu morati jebati mater glupu (figurativno narafski) jer shto da kazem i objashnjavam debilima..Eto uzivajte u maloj shkoli psihologije i spisateljstva:::))))A kazu da nitko ziv ne chita plahte..Mmitzu vam jebem licemjernu ...ne da chitate...gutate ih...jer da nije tako ne bi se javljali...!!!???
Ima jedna knjiga ...Vi ste cutali..googlajte pa cete neshto nauchiti o svome primitivnom mentalitetu..E da...skoro sam zaboravio..Ima ovdje par osoba koje znaju da ne lazem alim im nikada necu navesti imena ili nadimke..Na kraju krajeva u chemu je problem ako netko pricha o svome iskustvu na jedan poetski nachin:::)))??
Ah da...zaboravio sam da ovi forumski 'rvati ne kuze shto je to umjetnost..skuzajte..na opservaciji::))))
Ah da...zaboravio sam da ovi forumski 'rvati ne kuze shto je to umjetnost..skuzajte..na opservaciji::))))
Ajme, mentalitet, svima si nam "pokazao", da. Jesi gotov?
Sad mi stvarno unistavas laganu temu. Bas si party breaker, a to nitko ne voli.
Mislim da si samo povrijeđen sto tebi nismo nasli para, pa sipas vatru k'o zmaj. S tim pristupom nije ni cudo. Po upisima, ocito si sklon S/M stilu. Samo pazi da ne prijeđes granicu, tanka je, a tvoje plahte teske.
A, mogli smo se bas lijepo druzit na temi. ;-))
Sad mi stvarno unistavas laganu temu. Bas si party breaker, a to nitko ne voli.
Mislim da si samo povrijeđen sto tebi nismo nasli para, pa sipas vatru k'o zmaj. S tim pristupom nije ni cudo. Po upisima, ocito si sklon S/M stilu. Samo pazi da ne prijeđes granicu, tanka je, a tvoje plahte teske.
A, mogli smo se bas lijepo druzit na temi. ;-))
Ma jebala te tema..Ako ti je to znachajno za zivot michem se sa nje..Ja josh nisam vidio ni jednu temu na nekom forumu da nije otishla u sto pichki materinih..Ako mislish da mozesh bilo shto kontrolirati u tome svijetu grdno se varash...I samo da josh jednom primijetim Ja nisam pocheo prvi nego sam kroz jedan vid osobnog iskustva zelio da doprinesem raznovrsnosti tvoje teme jer ne volim ta neke unaprijed odredjena ponashanja nego spontanost koja je glavna osobina moga bica..Ali ne kuzim to prigovaranje mojim "plahtama"? Da vas nece zaboliti mozak od razmishljanja ili sam toliko tekstualno superioran nad vama da ne mozete naci makar jednu dobru chinjenicu sa kojom cete me razoruzati a ne izmishljati glupe floskule i njima se shutati kao djeca u vrticu..Pazi moje CH ili SH je najvaznije u cijelom tekstu koji sam natipkao...pa jebemu mater.ono..da sam najveca budaletina vrijedjalo bi mi inteligenciju..Ajde razumijem...ove nove generacije i ne znaju razmishljati dublje nego su podlozne zapadnjachkom nachinu zivota ...brzo jedi...brzo spavaj..brzo voli...brzo jebi...Ja nisam iz toga svijeta jer je kod mene sve spontano i laganini...Mozda se zato ne kuzimo??Otkud znam ...samo pitam..pa ja
E da..zashto se udruzujesh u chopor kada te je par choporashica napalo ali na finjaka a ne kao ja krkanski .Meni su krkani drazi za shoru nego ovi finjakakoji se sluze poetskom gradjom rechenice da bi nekoga uvrijedili,,Zar nije jednostavnije i poshtenije nekoga poslati u sto pichki materinih nego ga mrcvariti i josh pri tome uzivati ..??
E da..zashto se udruzujesh u chopor kada te je par choporashica napalo ali na finjaka a ne kao ja krkanski .Meni su krkani drazi za shoru nego ovi finjakakoji se sluze poetskom gradjom rechenice da bi nekoga uvrijedili,,Zar nije jednostavnije i poshtenije nekoga poslati u sto pichki materinih nego ga mrcvariti i josh pri tome uzivati ..??
Daj prepiši drugi put tehnički priručnik i upute za sastavljanje automatske rolete i stripor fasade.
Biti će zanimljivije od tvojih raštrkanih nemisli..
Biti će zanimljivije od tvojih raštrkanih nemisli..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je krupno odlagalište verbalnog otpada i besmislenih unakaženih polupismenih rečenica i razbacanih neriječi bez ikakvog cilja da zapamtiš jedino da je nekoga -jebho kuzisch.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
I onda zaključi da intelektualno superirioran. Ko' prdac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja ga obično preskačem a kad ga pročitam moram uložiti dosta volje za to i onda si kažem koji mi je kiki ovo trebalo, totalno bez veze, hrpetina gluposti na jednom mjestu.kaya wrote:To je krupno odlagalište verbalnog otpada i besmislenih unakaženih polupismenih rečenica i razbacanih neriječi bez ikakvog cilja da zapamtiš jedino da je nekoga -jebho kuzisch.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
postoje neka nepisana pravila raznih foruma.Šandor Winnetou wrote:ja ga obično preskačem a kad ga pročitam moram uložiti dosta volje za to i onda si kažem koji mi je kiki ovo trebalo, totalno bez veze, hrpetina gluposti na jednom mjestu.kaya wrote:To je krupno odlagalište verbalnog otpada i besmislenih unakaženih polupismenih rečenica i razbacanih neriječi bez ikakvog cilja da zapamtiš jedino da je nekoga -jebho kuzisch.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
ovaj je onako opuštajući, kao kvartovska birtija.
popiješ kavu, pivo s frendom, ostale znaš iz viđenja pozdravite se. eventualno malo popričate i to je to.
onda uleti iskompleksirani lik koji napiše plahtu koju ionako nitko ne pročita jer mu u oči odmah upadne chovanje sthakanje i sl.
na stručnom forumu naravno da ćeš napisati plahtu na neku temu i isto tako ćeš čitati plahtu.
ovo je samo odraz kompleksa.
kao što reče kolega, vratite nam svetoja.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:šono bi rekla lidija bačić u svojoj pjesmi, ako ti nisam zgodan ništa ne brini, poslije pola litre biću zgodnijiVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:jašta, ovdje svađa na daljinu ne vrijedi ni po čaše ladne vode a ljepota je u oku promatrača i katkad količini pive u promatračuVenus wrote:AlfaOmega wrote:Pa reka je da bi se svađa, ali ni reka da bi se i mirija. Za samu svađu ne mora te viditVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:
ja sam za mir osim sa venus, s njom bi se posvađo dok si reko sex!!!
A nisi me vidio, ne možeš znat..
Ma znam ja šta je Tre tija reć, kužimo se..
Nego htjedoh reć da me vidi možda bi odustao od svađe parim nježna ko povjetarac ili tratinčica, dok ne zakašljem i spalim pola ulice.
...što pivo učini od percepcie! Nektar za pomlađivanje..
Sviđam ovo da svađa na daljinu ne vrijedi po čaše ladne vode. Zdravlje treba čuvat, i svoj mir, to je najv.
Tako da nektar za pomlađivanje i ozgodnjivanje vrijedi i za drugu polovicu jedne duše
Hahah đe me nađe..moja partijanerska doba su odavno prošla, ne može me se ni napit. Sasvim sam trijezno čeljade, što je prilično dosadno.
Guest- Guest
Al viš da ima svrhu. Dvi stranice teme o njemu ispisali u tili čas, a da ni lik ništ napisa, topic bi krenija ka ladovini.veber wrote:postoje neka nepisana pravila raznih foruma.Šandor Winnetou wrote:ja ga obično preskačem a kad ga pročitam moram uložiti dosta volje za to i onda si kažem koji mi je kiki ovo trebalo, totalno bez veze, hrpetina gluposti na jednom mjestu.kaya wrote:To je krupno odlagalište verbalnog otpada i besmislenih unakaženih polupismenih rečenica i razbacanih neriječi bez ikakvog cilja da zapamtiš jedino da je nekoga -jebho kuzisch.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
popiješ kavu, pivo s frendom, ostale znaš iz viđenja pozdravite se. eventualno malo popričate i to je to.
onda uleti iskompleksirani lik koji napiše plahtu koju ionako nitko ne pročita jer mu u oči odmah upadne chovanje sthakanje i sl.
na stručnom forumu naravno da ćeš napisati plahtu na neku temu i isto tako ćeš čitati plahtu.
pa nekad smo divanili o svetoju menađeru u audiju za prešom koji svojim širokim ramenima u 5 ujutro razbuca turke dok ide na posao javnim prijevozom da ne zakasni na sastanak u šest i koji jebe ne vadi.AlfaOmega wrote:Al viš da ima svrhu. Dvi stranice teme o njemu ispisali u tili čas, a da ni lik ništ napisa, topic bi krenija ka ladovini.veber wrote:postoje neka nepisana pravila raznih foruma.Šandor Winnetou wrote:ja ga obično preskačem a kad ga pročitam moram uložiti dosta volje za to i onda si kažem koji mi je kiki ovo trebalo, totalno bez veze, hrpetina gluposti na jednom mjestu.kaya wrote:To je krupno odlagalište verbalnog otpada i besmislenih unakaženih polupismenih rečenica i razbacanih neriječi bez ikakvog cilja da zapamtiš jedino da je nekoga -jebho kuzisch.Šandor Winnetou wrote:to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
di je nestala rujka?
di je nestao auto?
meso kod turčina?
uvijek netko naleti.
veber-
2014-12-30
veber wrote:
pa nekad smo divanili o svetoju menađeru u audiju za prešom koji svojim širokim ramenima u 5 ujutro razbuca turke dok ide na posao javnim prijevozom da ne zakasni na sastanak u šest i koji jebe ne vadi.
di je nestala rujka?
di je nestao auto?
meso kod turčina?
uvijek netko naleti.
Priznaješ dakle da ti svetoje fali, dosadno ti je, jer nemaš kome dahtat za leđima.
Kakva su ti to pitanja, crni veberu?
Rujka (umalo ne napisah Ruka..) je i dalje za šporetom i kuha fenomenalna domaća jela, nos ne vadi iz slavonske starinske kuvarice da ugodi svom mužjaku, te iza juve, predjela, glavnog jela napravi bar 2-3 vrste kolača nek se nađe. Kad ne kuha, ona vrijedno uglanca kuhinju i cijeli stan, opere veš, popegla, brzo sebe onda podapere, navuče seksi oprave te se baca na njega još s vrata, sva zajapurena rumenih savršenih obrašćića, otkopčavajući nestrpljivo puce njegove boss košulje, skidajući ga svojim vatrenim pogledom i onim malim vrijednim njegovanim ručicama sa nalakiranim noktićima, stenjući pritom (op. a. nema astmu) dok joj dugačka rusa kosa miriši na omiljeni mu čobanac. Krevet ima ispod plahte najlon koji će spriječiti iznenadnu provalu hormonalnih sokova po novijem madracu. I tako svaki dan, više puta, neka se bude u formi. Zavidni susjedi su odselili. Auto je prodat da bi bio kupit veći, bolji, jači, nek selo puca od jala.
I ti bi tako Veberu, i ti bi...
Guest- Guest
priznaj da bi i ti takvog jelena.Venus wrote:veber wrote:
pa nekad smo divanili o svetoju menađeru u audiju za prešom koji svojim širokim ramenima u 5 ujutro razbuca turke dok ide na posao javnim prijevozom da ne zakasni na sastanak u šest i koji jebe ne vadi.
di je nestala rujka?
di je nestao auto?
meso kod turčina?
uvijek netko naleti.
Priznaješ dakle da ti svetoje fali, dosadno ti je, jer nemaš kome dahtat za leđima.
Rujka (umalo ne napisah Ruka..) je i dalje za šporetom i kuha fenomenalna domaća jela, nos ne vadi iz slavonske starinske kuvarice da ugodi svom mužjaku, te iza juve, predjela, glavnog jela napravi bar 2-3 vrste kolača nek se nađe. Kad ne kuha, ona vrijedno uglanca kuhinju i cijeli stan, opere veš, popegla, brzo sebe onda podapere, navuče seksi oprave te se baca na njega još s vrata, sva zajapurena rumenih savršenih obrašćića, otkopčavajući nestrpljivo puce njegove boss košulje, skidajući ga svojim vatrenim pogledom i onim malim vrijednim njegovanim ručicama sa nalakiranim noktićima, stenjući pritom (op. a. nema astmu) dok joj dugačka rusa kosa miriši na omiljeni mu čobanac. Krevet ima ispod plahte najlon koji će spriječiti iznenadnu provalu hormonalnih sokova po novijem madracu. I tako svaki dan, više puta, neka se bude u formi. Zavidni susjedi su odselili. Auto je prodat da bi bio kupit veći, bolji, jači, nek selo puca od jala.
mislim ja bi takvu košutu.
veber-
2014-12-30
Činjenica da svjetoje fali znači da se međusobno jako malo družimo. Moramo to dići na veći level
ali moram sebe demantirati, odnosno ispraviti.
nagovorio me turčin iz firme da odemo na kebab, ali kod sirijca.
jest da higijenski uvjeti nalikuju početku 19st, ali kaj je je.
eto, priznajem.
ali sirijac je poslovan, veli mi ako hoćeš imam ja i giros. čista svinja i govedo
nagovorio me turčin iz firme da odemo na kebab, ali kod sirijca.
jest da higijenski uvjeti nalikuju početku 19st, ali kaj je je.
eto, priznajem.
ali sirijac je poslovan, veli mi ako hoćeš imam ja i giros. čista svinja i govedo
2014-12-30
svetoje je tu. samo ne mlatari.AlfaOmega wrote:Činjenica da svjetoje fali znači da se međusobno jako malo družimo. Moramo to dići na veći level
hartman
veber-
2014-12-30
veber wrote:priznaj da bi i ti takvog jelena.Venus wrote:veber wrote:
di je nestala rujka?
di je nestao auto?
meso kod turčina?
uvijek netko naleti.
Nope, nije moj tip jelena.
Guest- Guest
ti više voliš svinje?Venus wrote:veber wrote:priznaj da bi i ti takvog jelena.Venus wrote:veber wrote:
di je nestala rujka?
di je nestao auto?
meso kod turčina?
uvijek netko naleti.
Nope, nije moj tip jelena.
mislim da se ponudim.
veber-
2014-12-30
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama