Chaz istine
Page 29 of 29
Page 29 of 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Re: Chaz istine
nije kum dugme a ni kuma dugmetara osim kad je u pitanju Zdenka Butorčev zvana i znana među drugovima kao dugmetara jer su je razvlačili po šatorima kao armoniku dugmetaru :)Sora wrote:znala sam
ogledni primjerak ljubomore
eto ti na
bit ću kuma a ti pukni
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Haha, bas to ;-DŠandor Winnetou wrote:a ono kao kad su kokoške bježale od pijetla još jedan krug da pivac ne pomisli da su laka robaMaggie19 wrote:Ma, je, samo je zaglumila ;-PŠandor Winnetou wrote:Čudim se da onako bradat nije oma upo sori u oči :DMaggie19 wrote:;-^^Šandor Winnetou wrote:Na vrh stranice brend nalijepio na tebe naljepnicu zauzeto, eto kum se sam ponudio :)Sora wrote:hej
sezona kiselih krastavaca
i sparivanja ha?
ajde ajde, da ja budem kuma , zašto ne
vi mi nađete kuma i svi zadovoljni
Hard to get ;-@
Šandor Winnetou wrote:nije kum dugme a ni kuma dugmetara osim kad je u pitanju Zdenka Butorčev zvana i znana među drugovima kao dugmetara jer su je razvlačili po šatorima kao armoniku dugmetaru :)Sora wrote:znala sam
ogledni primjerak ljubomore
eto ti na
bit ću kuma a ti pukni
bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
Evo jedan par..Sovak i Ra
eeee, tu bi bilo vatrometa
ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
Noor likes this post
a onda si stavila sliku s prdom i sve mi se nešto razbistriloŠandor Winnetou wrote:ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
haha, a zato si ti kapituliraoŠandor Winnetou wrote:a onda si stavila sliku s prdom i sve mi se nešto razbistriloŠandor Winnetou wrote:ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
Nisam se više mogao skoncentrirati, zadala si šah mat nakon dugotrajne iscrpljujuće partijeNoor wrote:haha, a zato si ti kapituliraoŠandor Winnetou wrote:a onda si stavila sliku s prdom i sve mi se nešto razbistriloŠandor Winnetou wrote:ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
kako ide onaj vic?Šandor Winnetou wrote:a ono kao kad su kokoške bježale od pijetla još jedan krug da pivac ne pomisli da su laka robaMaggie19 wrote:Ma, je, samo je zaglumila ;-PŠandor Winnetou wrote:Čudim se da onako bradat nije oma upo sori u oči :DMaggie19 wrote:;-^^Šandor Winnetou wrote:Na vrh stranice brend nalijepio na tebe naljepnicu zauzeto, eto kum se sam ponudio :)Sora wrote:hej
i sparivanja ha?
Hard to get ;-@
lola imao ostarjelog pijetla pa odlučio nabavti novog.
a, stari pjevac nanjušio da ide u juhu.
lola tako već poslao više mladih pjetlića u juhu.
nabavio lola posebnog pjetlića iz kontroliranog legla pa ga doveo u dvorište.
i upoznaju se mladi pjetlić i stari kokot.
šepuri se tako mladi po dvorištu, a lola zadovoljan.
pa tako nakon par dana veli stari pijetao mladom
ajmo se utrkivati preko dvorišta, ali star sam pa mi daj prednost, ja ću prvi potrčati, a ti zamnom pa me prestigni.
i tako stari pijeto zaleti se preko dvorišta, a mladi za njime.
taman ispred lole i vikne ženi
-ženoooo još su nam jednog pedera uvalili.
(ti bi to bolje preneo)
veber-
2014-12-30
:)Šandor Winnetou wrote:Nisam se više mogao skoncentrirati, zadala si šah mat nakon dugotrajne iscrpljujuće partijeNoor wrote:haha, a zato si ti kapituliraoŠandor Winnetou wrote:a onda si stavila sliku s prdom i sve mi se nešto razbistriloŠandor Winnetou wrote:ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
yep, no uživo je otprilike 100% bolje nego ovako suhoparno na hartijiveber wrote:kako ide onaj vic?Šandor Winnetou wrote:a ono kao kad su kokoške bježale od pijetla još jedan krug da pivac ne pomisli da su laka robaMaggie19 wrote:Ma, je, samo je zaglumila ;-PŠandor Winnetou wrote:Čudim se da onako bradat nije oma upo sori u oči :DMaggie19 wrote:;-^^Šandor Winnetou wrote:Na vrh stranice brend nalijepio na tebe naljepnicu zauzeto, eto kum se sam ponudio :)Sora wrote:hej
i sparivanja ha?
Hard to get ;-@
lola imao ostarjelog pijetla pa odlučio nabavti novog.
a, stari pjevac nanjušio da ide u juhu.
lola tako već poslao više mladih pjetlića u juhu.
nabavio lola posebnog pjetlića iz kontroliranog legla pa ga doveo u dvorište.
i upoznaju se mladi pjetlić i stari kokot.
šepuri se tako mladi po dvorištu, a lola zadovoljan.
pa tako nakon par dana veli stari pijetao mladom
ajmo se utrkivati preko dvorišta, ali star sam pa mi daj prednost, ja ću prvi potrčati, a ti zamnom pa me prestigni.
i tako stari pijeto zaleti se preko dvorišta, a mladi za njime.
taman ispred lole i vikne ženi
-ženoooo još su nam jednog pedera uvalili.
(ti bi to bolje preneo)
Od tada sam počeo ovaj smajlić koristitiNoor wrote::)Šandor Winnetou wrote:Nisam se više mogao skoncentrirati, zadala si šah mat nakon dugotrajne iscrpljujuće partijeNoor wrote:haha, a zato si ti kapituliraoŠandor Winnetou wrote:a onda si stavila sliku s prdom i sve mi se nešto razbistriloŠandor Winnetou wrote:ko dva pit bulaNoor wrote:bome, divljački smo se prašiliŠandor Winnetou wrote:isto važi i za pogled iz mog kuta, motiva i energije nije nedostajalo a varnice su sjevale kao ispod jurećeg vlaka sve dok nismo pronašli zajednički jezikNoor wrote:borba s onakvom zvijeri bila je pravi izazov...a bome i užitakŠandor Winnetou wrote:tada sam bio neukroćena zvjer, sada sam pitomi mačićNoor wrote:istina, ja sam je dugo koristila u diskusijama s tobomŠandor Winnetou wrote:bome ni pancirka nije za odbacitNoor wrote:preporučam da prvih par dana nose kacige i kostobrane, dalje kako Bog daŠandor Winnetou wrote:Pojavila bi se tu i leteća pegla :DNoor wrote:neko mijesanje karata se spominje, a?!
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ja nisam tako intiman s norkom kao ti.Šandor Winnetou wrote:Alaj sam se ćuški nadobijaoNoor wrote:hehe, dobar je
ali sjećam se kada su ona i ewa uletile.
ne da sam ih dočekao, nego su mi baš fino došle.
a i mara je po ewi opleo.
doduše norkin avatar kada je opalila selfi u tapericama bio je, pa bio je zanimljiv.
svetoje se prikrio, nalete ono sthakavci ili chu da te yebem.
ostao samo onaj stari udbaš, ali već je i s njim dosadno zrende igrat.
veber-
2014-12-30
Page 29 of 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama