Chaz istine
Page 24 of 29
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Re: Chaz istine
AlfaOmega wrote:Nećemo ovoga, vratite nam svetoju!
Evo ti svetoje.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ljudi su pocesto sitne duse, slabi u potiskivanju bezrazlozno ojacanog ega, jaki u povezivanju vlastitog jada i nemoci sa srecon drugih ljudi koja ih ugrozava i iritira.veber wrote:uvijek postoji partibrejker, najčešće je to neki kojeg nitko ne doživljava, pa onda iz ugla počne stvarati larmu kada vidi da se neka ekipa opšteno zabavlja, a njega nitko nije pozvao.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
ovisno o području ili zemlji krenu priče kako je on bio, jest, je. imao je ima ali baš mu fali euro za pivo i te spike.
Sto cemo, nezreli smo.
;-)
Ra wrote:Rekoh ti ja ne grintaj, sačekaj i pusti da ti barem nešto zasvira.Venus wrote:prckov wrote:
tako i ja jednom stojim ispred poste u mojoj zgradi, kuliram, da sad ne opisujem kako stojim..ono ako si kad vidio na posterima james dean-a, kuis, tako. Ono ja zapalio a kosulja mi raskopcana do pupka a vrijeme nemere ljepse bit. Ono ljetni vjetric mi rashladuje misice i pupak dok mi se dim cigarete provlaci kroz brkove pa dalje prema gore kroz stisnute trepavice pa prema atmosferi i klimatskim promjenama. Ma sta da ti pricam, sve je tog dana bilo bas kako treba bit, kuis. Kad vidim ja ispod svog plavog oka izmedu zacadjenih trepavica ide jedna koka prema meni, kuis. Ona ide a ja stojim, znas kako stojim da sad ne opisujem, i kontam ja vako, aha evo je. Dok sam ja to skonto ona se vec dobro priblizila, ona se moj brajko opasno priblizila. Meni i mom pupku. Onda su nam se pogledi susreli, moj ispod cadavih trepavica a njen ispod sminke. U tom trenutku kao da su nam se oboma promjenila kvantna stanja, ja vise nisam stojao na zemlji nego lebdio u zraku, a ona je skrenula u postu jer tamo radi. I dan danas se sjecam te ljubavi toliko je ona bila iskrena, topla i jako jako..zaista nemam rijeci kako bi je opiso, mozda je kratka najbolji opis
...ne znam što mi je bolje, košulja raskopčana do pupka, čađave trepavice ili iskrena, topla i jako kratka ljubav...
(... prema atmosferi i klimatskim promjenama
Nu tebe, meni svira... živo se sjeća ex ljubavi iz pošte, kak'e to veze ima sa mnom..al da je dobro, dobro je i duhovito.
Najviše me i duboko dirnula u srce promjena kvantnog stanja koju su iskusili.. ..što mogu kad sam poromantična.
Guest- Guest
Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
Lijepo ćemo ga zamoliti da se gubi s teme i pusti nas lijepe, mlade, pametne i zgodne da se domunđavamo, mrgude i seronje kao on ne primamo u društvo!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ra likes this post
Ajme, Venus, zašto sve bukvalno prevodiš?Venus wrote:Ra wrote:Rekoh ti ja ne grintaj, sačekaj i pusti da ti barem nešto zasvira.Venus wrote:
...ne znam što mi je bolje, košulja raskopčana do pupka, čađave trepavice ili iskrena, topla i jako kratka ljubav...
Nu tebe, meni svira... živo se sjeća ex ljubavi iz pošte, kak'e to veze ima sa mnom..al da je dobro, dobro je i duhovito.
Najviše me i duboko dirnula u srce promjena kvantnog stanja koju su iskusili.. ..što mogu kad sam poromantična.
Navezala sam se na ono tvoje na samom početku da ga nisi upratila i da nemaš pojma kako piše.
Evo sad imaš pojma kako piše.
Je li moguće da se baš toliko ne razumijemo? :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Frajer i tako nikad u životu nije napisao ništa smisleno, udara po tipkovnici u noćnoj smjeni iz dalekog svijeta od kada mu je srpski svet propao u hrvatskoj i sipa svoja imaginarna ljubavna i poslovna iskustva koja su šuplja na svim stranama.
Istinitije zgleda ova zajebancija od prcka.
Istinitije zgleda ova zajebancija od prcka.
2015-08-15
Ra wrote:Ajme, Venus, zašto sve bukvalno prevodiš?Venus wrote:Ra wrote:Rekoh ti ja ne grintaj, sačekaj i pusti da ti barem nešto zasvira.Venus wrote:
Navezala sam se na ono tvoje na samom početku da ga nisi upratila i da nemaš pojma kako piše.
Evo sad imaš pojma kako piše.
Je li moguće da se baš toliko ne razumijemo? :)
Ma zezam se...kaj se pališ
Guest- Guest
e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
Lijepo ćemo ga zamoliti da se gubi s teme i pusti nas lijepe, mlade, pametne i zgodne da se domunđavamo, mrgude i seronje kao on ne primamo u društvo!
Je, ja sam se frapirala. Dobro s obzirom na taj njegov lik i djelo je stvano dostignuće da je jebo. To mu ga je kao da je dobio na lotu. Dobro nije puno, jednom. Onda je dobio pedalu.Šandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
2015-08-15
šono bi rekla lidija bačić u svojoj pjesmi, ako ti nisam zgodan ništa ne brini, poslije pola litre biću zgodnijiVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:jašta, ovdje svađa na daljinu ne vrijedi ni po čaše ladne vode a ljepota je u oku promatrača i katkad količini pive u promatračuVenus wrote:AlfaOmega wrote:Pa reka je da bi se svađa, ali ni reka da bi se i mirija. Za samu svađu ne mora te viditVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:
ja sam za mir osim sa venus, s njom bi se posvađo dok si reko sex!!!
A nisi me vidio, ne možeš znat..
Ma znam ja šta je Tre tija reć, kužimo se..
Nego htjedoh reć da me vidi možda bi odustao od svađe parim nježna ko povjetarac ili tratinčica, dok ne zakašljem i spalim pola ulice.
...što pivo učini od percepcie! Nektar za pomlađivanje..
Sviđam ovo da svađa na daljinu ne vrijedi po čaše ladne vode. Zdravlje treba čuvat, i svoj mir, to je najv.
Tako da nektar za pomlađivanje i ozgodnjivanje vrijedi i za drugu polovicu jedne duše
čim mu se hanuma otrjeznila šutnula ga nogom i pomislila nešto tipa: odoh da se besim o prvu šljivu!kaya wrote:Je, ja sam se frapirala. Dobro s obzirom na taj njegov lik i djelo je stvano dostignuće da je jebo. To mu ga je kao da je dobio na lotu. Dobro nije puno, jednom. Onda je dobio pedalu.Šandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
;-DŠandor Winnetou wrote:šono bi rekla lidija bačić u svojoj pjesmi, ako ti nisam zgodan ništa ne brini, poslije pola litre biću zgodnijiVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:jašta, ovdje svađa na daljinu ne vrijedi ni po čaše ladne vode a ljepota je u oku promatrača i katkad količini pive u promatračuVenus wrote:AlfaOmega wrote:Pa reka je da bi se svađa, ali ni reka da bi se i mirija. Za samu svađu ne mora te viditVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:
ja sam za mir osim sa venus, s njom bi se posvađo dok si reko sex!!!
A nisi me vidio, ne možeš znat..
Ma znam ja šta je Tre tija reć, kužimo se..
Nego htjedoh reć da me vidi možda bi odustao od svađe parim nježna ko povjetarac ili tratinčica, dok ne zakašljem i spalim pola ulice.
...što pivo učini od percepcie! Nektar za pomlađivanje..
Sviđam ovo da svađa na daljinu ne vrijedi po čaše ladne vode. Zdravlje treba čuvat, i svoj mir, to je najv.
Tako da nektar za pomlađivanje i ozgodnjivanje vrijedi i za drugu polovicu jedne duše
Šandor Winnetou wrote:čim mu se hanuma otrjeznila šutnula ga nogom i pomislila nešto tipa: odoh da se besim o prvu šljivu!kaya wrote:Je, ja sam se frapirala. Dobro s obzirom na taj njegov lik i djelo je stvano dostignuće da je jebo. To mu ga je kao da je dobio na lotu. Dobro nije puno, jednom. Onda je dobio pedalu.Šandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
Otprilike. Nešto kao odi ti, sjetila sam se da mi gori vikendica, kradu mi auto i moram na operaciju. Al javim se..
I 2 normabela od deset zalila votkom. Da pobriše memoriju.
A on se ufuro da je htjela lovu..
2015-08-15
samo se ti smijRa wrote:prckov wrote:
tako i ja jednom stojim ispred poste u mojoj zgradi, kuliram, da sad ne opisujem kako stojim..ono ako si kad vidio na posterima james dean-a, kuis, tako. Ono ja zapalio a kosulja mi raskopcana do pupka a vrijeme nemere ljepse bit. Ono ljetni vjetric mi rashladuje misice i pupak dok mi se dim cigarete provlaci kroz brkove pa dalje prema gore kroz stisnute trepavice pa prema atmosferi i klimatskim promjenama. Ma sta da ti pricam, sve je tog dana bilo bas kako treba bit, kuis. Kad vidim ja ispod svog plavog oka izmedu zacadjenih trepavica ide jedna koka prema meni, kuis. Ona ide a ja stojim, znas kako stojim da sad ne opisujem, i kontam ja vako, aha evo je. Dok sam ja to skonto ona se vec dobro priblizila, ona se moj brajko opasno priblizila. Meni i mom pupku. Onda su nam se pogledi susreli, moj ispod cadavih trepavica a njen ispod sminke. U tom trenutku kao da su nam se oboma promjenila kvantna stanja, ja vise nisam stojao na zemlji nego lebdio u zraku, a ona je skrenula u postu jer tamo radi. I dan danas se sjecam te ljubavi toliko je ona bila iskrena, topla i jako jako..zaista nemam rijeci kako bi je opiso, mozda je kratka najbolji opis
tako cu tebe zbarit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaya wrote:Šandor Winnetou wrote:čim mu se hanuma otrjeznila šutnula ga nogom i pomislila nešto tipa: odoh da se besim o prvu šljivu!kaya wrote:Je, ja sam se frapirala. Dobro s obzirom na taj njegov lik i djelo je stvano dostignuće da je jebo. To mu ga je kao da je dobio na lotu. Dobro nije puno, jednom. Onda je dobio pedalu.Šandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
Otprilike. Nešto kao odi ti, sjetila sam se da mi gori vikendica, kradu mi auto i moram na operaciju. Al javim se..
I 2 normabela od deset zalila votkom. Da pobriše memoriju.
A on se ufuro da je htjela lovu..
navali prika, smekšala je ko paprika u rerni i spremna za obradu ko glina u rukama lončara!!prckov wrote:samo se ti smijRa wrote:prckov wrote:
tako cu tebe zbarit
ajd u znaš kam, a jeboteŠandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
veber-
2014-12-30
veber wrote:ajd u znaš kam, a jeboteŠandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
a, znaš kaj sam primjetio?Šandor Winnetou wrote:veber wrote:ajd u znaš kam, a jeboteŠandor Winnetou wrote:e al on je jebo, jel možeš uopće zamisliti to dostignuće koje je podjelio s nama insektima iz njegove orlovske perspektive?? ja sam bez riječi skoro ostao, u stvari jesam i sva sreća da sam mogao tipkati i tako izraziti svoje divljenje tom intelektualnom jebachu e!!kaya wrote:Ma nebitan je, tko čita te plahte uopće. "kokoschoo, kuijzis, hahhhaaa, kujizis, ahahaha"Šandor Winnetou wrote:Istina i onda se pojavi seronja mentalni bolesnik i ode sve u pm.Maggie19 wrote:A, tako je bila dobra tema. Laganica, bas za ljetne dane. Dasak romantike, zrnce flerta, okus mladosti u natruhama, miris ceznje u zraku..B-)
kako je svim tim jebačima, prekomorskim i svetoju, kao neki frajerizam ili da dokažu kako ne znaju prešaltati tipkovnicu na hrvatski- onda dijakritičke znakove pišu kao shto pa chu te yebati i te fore.
ja kada pišem s njemačke tipkovnice ne tražim dijakritičke znakove jer će svatko skuzit sto sam htio reci.
ne znam da li ste skuzhili to pishanje?
za njemačku napišem njemacka, mislim da svatko osim ovih cheguevara kuži.
veber-
2014-12-30
a u biti koriste klasičnu qwertzui tipkovnicu, a ne qwerty tipkovnicu.
ali dobro.
yebtchi, kaj ne.
(a, fetiš im je hrvatice, zagrbchanke-vjerovatno cigojnerica iz kozari bokova. i tako to)
ali dobro.
yebtchi, kaj ne.
(a, fetiš im je hrvatice, zagrbchanke-vjerovatno cigojnerica iz kozari bokova. i tako to)
2014-12-30
to upada u oči isti tren, čisto preseravanje sa tim ubacivanjem h iza c, u principu su sterilni i uštrojeni od humora i realnosti u svakom pogledu, držim da je tu i nekakav kompleks u pitanju no neka svako svoje bitke vodi. Ovaj mentalni idiot je baš ono ogledni primjer ovoga gore napisanog, dođe s plahtama i misli da će ispasti pametniji ako duže piše
Najveći govornici ti sve saspu u dvije tri rečenice ili kao Hajre Salasije koji za govornicom pokazao svima srednji i sve je svima bilo jasno :)
Najveći govornici ti sve saspu u dvije tri rečenice ili kao Hajre Salasije koji za govornicom pokazao svima srednji i sve je svima bilo jasno :)
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
Page 24 of 29