Chaz istine
Page 14 of 29
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Re: Chaz istine
Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Ja malo i rijetko jedem u odsnosu na svekoliki zivalj.
Ne brini, u slijedećoj raspodjeli se možda i tebi osmjehne sreća. ;)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Meni se osmjehnula davnoRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Kad sam kao mlad uzeo svoj zivot u svoje ruke
dijagram-
2015-08-09
Aha, sad više nisi mlad, ali si i dalje sretan. Dobro.dijagram wrote:Meni se osmjehnula davnoRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Pokušavam zamisliti kako je to kad uzmeš svoj život u tuđe ruke.
2020-06-01
Kako sad, ili kad, nisam uopce nista govorio o godinama.Ra wrote:Aha, sad više nisi mlad, ali si i dalje sretan. Dobro.dijagram wrote:Meni se osmjehnula davnoRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Ja sam 1966, nikakva tajna.
Uzeti svoj zivot u svoje ruke znaci osamostaliti se, prekinuti veze s obitelji, zapoceti potpuno samostalan zivot na drugom mjestu, po svome.
Nesto kao kad kaubojac osedla konja i odjase nekamo, vrag bi ga znao kud:)
Znam da to izgleda onako, filmski, ali , heh,
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
A tooo.. Ahaaadijagram wrote:Kako sad, ili kad, nisam uopce nista govorio o godinama.Ra wrote:Aha, sad više nisi mlad, ali si i dalje sretan. Dobro.dijagram wrote:Meni se osmjehnula davnoRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Ja sam 1966, nikakva tajna.
Uzeti svoj zivot u svoje ruke znaci osamostaliti se, prekinuti veze s obitelji, zapoceti potpuno samostalan zivot na drugom mjestu, po svome.
Nesto kao kad kaubojac osedla konja i odjase nekamo, vrag bi ga znao kud:)
Znam da to izgleda onako, filmski, ali , heh,
Ono kao u reklami za Mariboro... 'mrtavladan' odjaše preme horizontu u trenutku kad (slučajno) zalazi sunce.
P.S.
Ej zezala sam te vrteći riječi koje si napisao i ni u primisli mi nije bilo da te pitam za godine. Stvarno.
2020-06-01
možete me zvati kumRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
To je vec visa razina love&hate ;-DŠandor Winnetou wrote:Što bi tek rekla da znaš da mu je džango osigurao prvi red bandera odmah uz pižonaMaggie19 wrote:Love&Hate ;-DŠandor Winnetou wrote:jab i crvenkastom dao D ali bi mu dao i šamarčinuMaggie19 wrote:Svi se D, vidim ;-))
Ima i DD, pa caki DDDD ;-D
Ne moramo te čak ni zvati, ti sam dođešŠandor Winnetou wrote:možete me zvati kumRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Skuhao si ćušpajz i sad se smiješ iz prikrajka.
Noor gdje ti je onaj tvoj Abend- smajlić?
Treba mi ...
Naravno šalim se.
Ln. :)
2020-06-01
Ajme, samo ne o godinama ;-S
Braco, imaj milosti, u dusi mi je 20
,-P
,-P
ultimativni love&hate , jače od toga je samo ljubav i mržnja u brakuMaggie19 wrote:To je vec visa razina love&hate ;-DŠandor Winnetou wrote:Što bi tek rekla da znaš da mu je džango osigurao prvi red bandera odmah uz pižonaMaggie19 wrote:Love&Hate ;-DŠandor Winnetou wrote:jab i crvenkastom dao D ali bi mu dao i šamarčinuMaggie19 wrote:Svi se D, vidim ;-))
lijepo se zabavljate pa rekoh idem se priključiti da vam ne bude dosadnoRa wrote:Ne moramo te čak ni zvati, ti sam dođešŠandor Winnetou wrote:možete me zvati kumRa wrote:Krajnje je vrijeme da i mene pogodi nešto... a da nije crijep sa krova.dijagram wrote:Pa, rekoh ti da si dobila jack pot ;)Ra wrote:Ne brini ja mogu pojest za nas oboje.dijagram wrote:Nisam.Ra wrote:Što, opet si gladan?dijagram wrote:di mi je curka
bog zna kud se to skita
Skuhao si ćušpajz i sad se smiješ iz prikrajka.
Noor gdje ti je onaj tvoj Abend- smajlić?
Treba mi ...
Naravno šalim se.
Ln. :)
Sad bih ih pitala kako bi uloge raspodijelili, ali ce se naljutit ;-DŠandor Winnetou wrote:ultimativni love&hate , jače od toga je samo ljubav i mržnja u brakuMaggie19 wrote:To je vec visa razina love&hate ;-DŠandor Winnetou wrote:Što bi tek rekla da znaš da mu je džango osigurao prvi red bandera odmah uz pižonaMaggie19 wrote:Love&Hate ;-DŠandor Winnetou wrote:jab i crvenkastom dao D ali bi mu dao i šamarčinuMaggie19 wrote:Svi se D, vidim ;-))
zar imaš više???Maggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
ma neće, crveni samo čeka u prikrajku da ga se spomene, napet je ko mlada pred vjenčanje, ko žica na tamburi, ko bazoka dok praviš balone...Maggie19 wrote:Sad bih ih pitala kako bi uloge raspodijelili, ali ce se naljutit ;-DŠandor Winnetou wrote:ultimativni love&hate , jače od toga je samo ljubav i mržnja u brakuMaggie19 wrote:To je vec visa razina love&hate ;-DŠandor Winnetou wrote:Što bi tek rekla da znaš da mu je džango osigurao prvi red bandera odmah uz pižonaMaggie19 wrote:Love&Hate ;-DŠandor Winnetou wrote:jab i crvenkastom dao D ali bi mu dao i šamarčinuMaggie19 wrote:Svi se D, vidim ;-))
Nemam, nemam, samo bih opet volila da je manje ;-DŠandor Winnetou wrote:zar imaš više???Maggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
Crveni, javi se..;-^^Šandor Winnetou wrote:ma neće, crveni samo čeka u prikrajku da ga se spomene, napet je ko mlada pred vjenčanje, ko žica na tamburi, ko bazoka dok praviš balone...Maggie19 wrote:Sad bih ih pitala kako bi uloge raspodijelili, ali ce se naljutit ;-DŠandor Winnetou wrote:ultimativni love&hate , jače od toga je samo ljubav i mržnja u brakuMaggie19 wrote:To je vec visa razina love&hate ;-DŠandor Winnetou wrote:Što bi tek rekla da znaš da mu je džango osigurao prvi red bandera odmah uz pižonaMaggie19 wrote:Love&Hate ;-DŠandor Winnetou wrote:jab i crvenkastom dao D ali bi mu dao i šamarčinuMaggie19 wrote:Svi se D, vidim ;-))
a i Megan Fox ti daje baš mladenački štihMaggie19 wrote:Nemam, nemam, samo bih opet volila da je manje ;-DŠandor Winnetou wrote:zar imaš više???Maggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
Je li tako?! ;-))Šandor Winnetou wrote:a i Megan Fox ti daje baš mladenački štihMaggie19 wrote:Nemam, nemam, samo bih opet volila da je manje ;-DŠandor Winnetou wrote:zar imaš više???Maggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
Gledala neki film u kinu s njom, pa me inspirirala ;-D
Ja svoje nosim casno i ponosnoMaggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
dijagram-
2015-08-09
Tako i treba. ;-))dijagram wrote:Ja svoje nosim casno i ponosnoMaggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
ima prekrasne oči, to mi je kod nje najupadljivije a ostatak je samo plus na cijelu njenu sliku :)Maggie19 wrote:Je li tako?! ;-))Šandor Winnetou wrote:a i Megan Fox ti daje baš mladenački štihMaggie19 wrote:Nemam, nemam, samo bih opet volila da je manje ;-DŠandor Winnetou wrote:zar imaš više???Maggie19 wrote:Ajme, samo ne o godinama ;-S
,-P
Gledala neki film u kinu s njom, pa me inspirirala ;-D
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine