Chaz istine
Page 9 of 29
Page 9 of 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Re: Chaz istine
Da nisi napisala ono bogatim, ja bih ti isprovodadžisala Brenda ili Alfu, ali.... Ovako, morat ćeš uzeti uz jednog od njih i Vebera.Venus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Pazi što radiš, Venus je zeznuta kad se naljuti.
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ja volim kad dragi u meni vidi jednu jedinu muzu, a ne da zbog druge roni suze i viri u bokal.
Molim gospona iz agencije koji provodadžiše da me spoji s pametnim, zgodnim, bogatim mladićem, plavih očiju i finih manira.
Ups
Dobro, dobro, neću više...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Venus wrote:Ra wrote:
A e.
Pazi ga, molim te. Skuhaj mu paštašutu, pokrij ga da ne nazebe... i budi blaga kad nešto zabrlja... a hoće... i to često.
(I čuvaj se Sore. Njoj je obećao svaštanešto, pa, ono... )
Tebi pjeva pjesme, a ja da mu kuvam! Malo sutra!
Tebi će možda svirati. Polako, daj mu barem jednu priliku.
Aha.
Guest- Guest
Ra wrote:Da nisi napisala ono bogatim, ja bih ti isprovodadžisala Brenda ili Alfu, ali.... Ovako, morat ćeš uzeti uz jednog od njih i Vebera.Venus wrote:
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ja volim kad dragi u meni vidi jednu jedinu muzu, a ne da zbog druge roni suze i viri u bokal.
Molim gospona iz agencije koji provodadžiše da me spoji s pametnim, zgodnim, bogatim mladićem, plavih očiju i finih manira.
Ups
Gospodo, ako vas nismo dovoljno izvređali, drugi put ćemo se više potruditi!
Guest- Guest
Venus wrote:Ra wrote:Da nisi napisala ono bogatim, ja bih ti isprovodadžisala Brenda ili Alfu, ali.... Ovako, morat ćeš uzeti uz jednog od njih i Vebera.Venus wrote:
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ups
Gospodo, ako vas nismo dovoljno izvređali, drugi put ćemo se više potruditi!
Pauza.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
loše to skriva, godi joj totenova pažnja :)Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
mogu al onda je Noor izvisilaVenus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Šandor Winnetou wrote:mogu al onda je Noor izvisilaVenus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Je, kako ne, pa da me Noorka ganja po kvartu i sanja noću!!! Čitaj šta piše - hoću emociJonalno slobodnog koi se nijednoj obeć'o nije, da ga obgrlim sa svim krakovima i da ga ne pušćam.
Guest- Guest
e takvog ođeka nema, jedino da se zamjeniš s Ra, tebi Dijagram a njojzi Prcko samo mi to vuče na swingeraj pa neb baš preporučioVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:mogu al onda je Noor izvisilaVenus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Je, kako ne, pa da me Noorka ganja po kvartu i sanja noću!!! Čitaj šta piše - hoću emociJonalno slobodnog koi se nijednoj obeć'o nije, da ga obgrlim sa svim krakovima i da ga ne pušćam.
Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
I svi svima D.
;-D
seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
valja vidit s kicom kako to regulirati
dijagram-
2015-08-09
braco, njihovo je pitat, ali ti (se) ne daj ;-^^dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
Maggie19 wrote:braco, njihovo je pitat, ali ti (se) ne daj ;-^^dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
dijagram-
2015-08-09
Maggie19 likes this post
nema tu mrdanja, ko je kome po zvjezdama određen se odavno zna, sad nam valja trpiti e!Maggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
a sta cu sad
otimacu se pa cemo vidit kako ce ispast
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hahaRa wrote:Da nisi napisala ono bogatim, ja bih ti isprovodadžisala Brenda ili Alfu, ali.... Ovako, morat ćeš uzeti uz jednog od njih i Vebera.Venus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ups
2014-04-19
nego ja nesto vako kontam
reko da se ne bi svadali bezveze sve zenske idu meni i mirna bosna
jel posteno
jel posteno
2014-04-19
ne dolazi u obzir, ješ jedna ovakva neslana šala i namam ideš soriprckov wrote:nego ja nesto vako kontam
jel posteno
hahahaŠandor Winnetou wrote:ne dolazi u obzir, ješ jedna ovakva neslana šala i namam ideš soriprckov wrote:nego ja nesto vako kontam
jel posteno
2014-04-19
prckov wrote:hahahaŠandor Winnetou wrote:ne dolazi u obzir, ješ jedna ovakva neslana šala i namam ideš soriprckov wrote:nego ja nesto vako kontam
jel posteno
Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
hah,
opet naglasak na ismijačinu
ona bi htjela, on ne trza
svi vide
T. ne mari za moje razapinjanje
stoga
s njim sam poprilično brbljala preko poruka što ste očito primjetili u javnim razgovorima
nisam tip osobe koja prezentira sise, dupe , sexualnost putem slika na internetu
a on je koliko sam primjetila muško koje drži do svojih potreba
ja sam dobila recept za tortu od Totena a on nije ostao hladan na Trinin jebizov
osim riječi lansiraju se i osjećaji, netko primjećuje, netko ne
dakle....
o tom se radi
ne bi o ovome da ste me ostavili na miru
vidim spominje se Eva i Joda.. Eva je završila sa Svecem
On je za mnoge ovdje vrh iako dosta ne prihvaćen
Moderatorica spominje klevete, a ja znam da su klevete lažna svjedočenja
u mom govoru nije bilo kleveta
Prema svim zakonima diskriminacija je zabranjena, ali ju ona jasno pokazuje prema meni, ne 1. put
Nakon ukazivanja i potraživanja ispravka takvog odnosa blokira me
Zato si moderatorice zaslužila ovo
ovo je za tebe
2014-04-16
oženili smo te i sad se priključi zabavi, vidiš da je dobra šega i sama pozitiva a toga nikada dosta u životu :)mortal wrote:Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
hah,
opet naglasak na ismijačinu
ona bi htjela, on ne trza
svi vide
T. ne mari za moje razapinjanje
stoga
s njim sam poprilično brbljala preko poruka što ste očito primjetili u javnim razgovorima
nisam tip osobe koja prezentira sise, dupe , sexualnost putem slika na internetu
a on je koliko sam primjetila muško koje drži do svojih potreba
ja sam dobila recept za tortu od Totena a on nije ostao hladan na Trinin jebizov
osim riječi lansiraju se i osjećaji, netko primjećuje, netko ne
dakle....
o tom se radi
ne bi o ovome da ste me ostavili na miru
vidim spominje se Eva i Joda.. Eva je završila sa Svecem
On je za mnoge ovdje vrh iako dosta ne prihvaćen
Moderatorica spominje klevete, a ja znam da su klevete lažna svjedočenja
u mom govoru nije bilo kleveta
Prema svim zakonima diskriminacija je zabranjena, ali ju ona jasno pokazuje prema meni, ne 1. put
Nakon ukazivanja i potraživanja ispravka takvog odnosa blokira me
Zato si moderatorice zaslužila ovo
ovo je za tebe
Page 9 of 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine