Chaz istine
Page 8 of 29
Page 8 of 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Re: Chaz istine
veber wrote:stari moj, nikaj te ne kužim.Sovak wrote:veber wrote:nisam vidio sune pola godine.Sovak wrote:veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Da nisam sretno oženjen već preko tridesetak ljeta ne bih se bunil.
Znam ... ali bi li Kaya tebe ... o tom potom.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
kćer mi pak veli kako sve klime rade.
garant sam poremećen. zeleno.
( a da ga serem neki put, da, sam sebi se čudim)
Ja se uopće ne čudim ... više.
Usput ... žabari izjednačili kontra LTBGIQBLM.
Žabari-Talijani, LTBGIQBLM- Englezi.
Tekma finale EP-a.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:to se samo tako kažeRa wrote:
(e jesi se usrećio, svaka ti čast )
Ma znam. :)
Odavno sam prestala režati na tvoje šale. Zapravo od kad sam shvatila da uopće nisi zlonamjeran. ;)
Moram priznati da si me iznenadio kako si zbrajao. Nakon prošlogodišnje partije pokera bilo bi za očekivati da si me 'upario' s Prckom, kad ono, ode moj Prcko Veneri.
Ali, ima smisla to povezivanje srodnih imena
Meni se čini da Megi i Crvenkasti imaju neku međusobnu kemiju.
Ne znam. Možda se varam, ali da ja pravim raspored njih dvoje bi mi definitivno bili par.
Odoh. Sutra je prvi dan radnog tjedna. Uvijek najteži :/
Ln
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Megi samo voli cimati ove s istoka, da si samo vidjela kako je džanga smuvala da prizna da je porijeklom Hrvatina, ma to je bio gušt za čitatiRa wrote:Šandor Winnetou wrote:to se samo tako kažeRa wrote:
Odavno sam prestala režati na tvoje šale. Zapravo od kad sam shvatila da uopće nisi zlonamjeran. ;)
Moram priznati da si me iznenadio kako si zbrajao. Nakon prošlogodišnje partije pokera bilo bi za očekivati da si me 'upario' s Prckom, kad ono, ode moj Prcko Veneri.
Ne znam. Možda se varam, ali da ja pravim raspored njih dvoje bi mi definitivno bili par.
Ln
p.s. drago mi je da ti je dobro palo moje objašnjavanje forumskih srodnih duša :))))
jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
i drugi put, samo najbolje za prijateljicukaya wrote:Vidim da ste mi našli dečka
Lajkam..
Šandor Winnetou wrote:i drugi put, samo najbolje za prijateljicukaya wrote:Vidim da ste mi našli dečka
Lajkam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Ako niš drugo, postigao si da ću na prcka obratit pažnju ubuduće..skužila sam da mi njegovi upisi prolaze ispod radara.
Guest- Guest
morati ću otvoriti agenciju za spajanje srdacaVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Ako niš drugo, postigao si da ću na prcka obratit pažnju ubuduće..skužila sam da mi njegovi upisi prolaze ispod radara.
ne daj da nas rastaveRa wrote:Šandor Winnetou wrote:to se samo tako kažeRa wrote:
Ln
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ne daj da nas rastaveRa wrote:Šandor Winnetou wrote:to se samo tako kažeRa wrote:
Ln
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Meni je najdraža ova:
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
2020-06-01
A e.Venus wrote:Ra wrote:
.. kad ono, ode moj Prcko Veneri.
ah...
Pazi ga, molim te. Skuhaj mu paštašutu, pokrij ga da ne nazebe... i budi blaga kad nešto zabrlja... a hoće... i to često.
(I čuvaj se Sore. Njoj je obećao svaštanešto, pa, ono... )
2020-06-01
Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Pazi što radiš, Venus je zeznuta kad se naljuti.
2020-06-01
Ra wrote:A e.Venus wrote:Ra wrote:
ah...
Pazi ga, molim te. Skuhaj mu paštašutu, pokrij ga da ne nazebe... i budi blaga kad nešto zabrlja... a hoće... i to često.
Tebi pjeva pjesme, a ja da mu kuvam! Malo sutra!
Guest- Guest
Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ja volim kad dragi u meni vidi jednu jedinu muzu, a ne da zbog druge roni suze i viri u bokal.
Molim gospona iz agencije koji provodadžiše da me spoji s pametnim, zgodnim, bogatim mladićem, plavih očiju i finih manira.
Guest- Guest
Venus wrote:Ra wrote:A e.Venus wrote:Ra wrote:
ah...
Tebi pjeva pjesme, a ja da mu kuvam! Malo sutra!
Tebi će možda svirati. Polako, daj mu barem jednu priliku.
2020-06-01
Da nisi napisala ono bogatim, ja bih ti isprovodadžisala Brenda ili Alfu, ali.... Ovako, morat ćeš uzeti uz jednog od njih i Vebera.Venus wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Eto ti ga nosi ga ća!...
Ja volim kad dragi u meni vidi jednu jedinu muzu, a ne da zbog druge roni suze i viri u bokal.
Molim gospona iz agencije koji provodadžiše da me spoji s pametnim, zgodnim, bogatim mladićem, plavih očiju i finih manira.
Ups
Dobro, dobro, neću više...
2020-06-01
Page 8 of 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine