Chaz istine
Page 10 of 29
Page 10 of 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Re: Chaz istine
oženili smo te i sad se priključi zabavi, vidiš da je dobra šega i sama pozitiva a toga nikada dosta u životu :)mortal wrote:Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
hah,
opet naglasak na ismijačinu
ona bi htjela, on ne trza
svi vide
T. ne mari za moje razapinjanje
stoga
s njim sam poprilično brbljala preko poruka što ste očito primjetili u javnim razgovorima
nisam tip osobe koja prezentira sise, dupe , sexualnost putem slika na internetu
a on je koliko sam primjetila muško koje drži do svojih potreba
ja sam dobila recept za tortu od Totena a on nije ostao hladan na Trinin jebizov
osim riječi lansiraju se i osjećaji, netko primjećuje, netko ne
dakle....
o tom se radi
ne bi o ovome da ste me ostavili na miru
vidim spominje se Eva i Joda.. Eva je završila sa Svecem
On je za mnoge ovdje vrh iako dosta ne prihvaćen
Moderatorica spominje klevete, a ja znam da su klevete lažna svjedočenja
u mom govoru nije bilo kleveta
Prema svim zakonima diskriminacija je zabranjena, ali ju ona jasno pokazuje prema meni, ne 1. put
Nakon ukazivanja i potraživanja ispravka takvog odnosa blokira me
Zato si moderatorice zaslužila ovo
ovo je za tebe
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
I stil oblačenja.Šandor Winnetou wrote:loše to skriva, godi joj totenova pažnja :)Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
u tri pm, pa koje su ovo kombinacije.
nemrem više popratiti tko s kim i kada
nisam čitao sve.
jel ima kombinacija sora i marc?
lakše na lotu dobiti nego ove kombinacije poloviti
nisam čitao sve.
2014-12-30
Otimaj se žestoko.prckov wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
Pazi što radiš, Venus je zeznuta kad se naljuti.
a sta cu sad
otimacu se pa cemo vidit kako ce ispast
Nemoj da me sramotiš i ispadneš laka roba.
2020-06-01
Otimaj se ko i Prcko.dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
valja vidit s kicom kako to regulirati
2020-06-01
Muci, u kuzinu i spremaj veceruRa wrote:Otimaj se ko i Prcko.dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
Sunce ti jebem
dijagram-
2015-08-09
Dobro, ne viči. Neću nikom reći da si ti i danas kuhao. Skužit će kad počnu jestidijagram wrote:Muci, u kuzinu i spremaj veceruRa wrote:Otimaj se ko i Prcko.dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
Sunce ti jebem
2020-06-01
Ili nece jesti nista, kako nerijetko cinim za veceru:)Ra wrote:Dobro, ne viči. Neću nikom reći da si ti i danas kuhao. Skužit će kad počnu jestidijagram wrote:Muci, u kuzinu i spremaj veceruRa wrote:Otimaj se ko i Prcko.dijagram wrote:seke, trze me me ovdje, a za cijenu ne pitajuMaggie19 wrote:Koje su ovo kombinacije?!
I svi svima D.
;-D
Sunce ti jebem
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:u tri pm, pa koje su ovo kombinacije.
nisam čitao sve.
Sora i Marc ka Kathleen Turner i Michael Douglas... :D
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
to bi bio sex.jasambrend wrote:veber wrote:u tri pm, pa koje su ovo kombinacije.
nisam čitao sve.
Sora i Marc ka Kathleen Turner i Michael Douglas... :D
samo kaj bi sora vikala, pazi na kuk, pazi na kuk...
marc voli niske žene
veber-
2014-12-30
mortal wrote:
hah,
opet naglasak na ismijačinu
ona bi htjela, on ne trza
svi vide
T. ne mari za moje razapinjanje
stoga
s njim sam poprilično brbljala preko poruka što ste očito primjetili u javnim razgovorima
nisam tip osobe koja prezentira sise, dupe , sexualnost putem slika na internetu
a on je koliko sam primjetila muško koje drži do svojih potreba
ja sam dobila recept za tortu od Totena a on nije ostao hladan na Trinin jebizov
osim riječi lansiraju se i osjećaji, netko primjećuje, netko ne
dakle....
o tom se radi
ne bi o ovome da ste me ostavili na miru
vidim spominje se Eva i Joda.. Eva je završila sa Svecem
On je za mnoge ovdje vrh iako dosta ne prihvaćen
Jako zanimljivo štivo za ovu temu... ...deder podijeli što znaš, nemoj bit mučaljiva tako..
Guest- Guest
Ra wrote:Otimaj se žestoko.prckov wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
a sta cu sad
Ja bi mu trebala kuvat i prat mudante, a ti da mu šapćeš nježne savjete, jel..ama jok!!!
Koliko ja vidim, a dobro vidim, ti si se udala za macho kuvaj&muči Dijagrama, a Prcko je prc-prc izvisiJo..
Ja sam kako stvari sad stoje, a bogme stoje - slobodna&situirana.
Guest- Guest
Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:Otimaj se žestoko.prckov wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
a sta cu sad
Ja bi mu trebala kuvat i prat mudante, a ti da mu šapćeš nježne savjete, jel..ama jok!!!
Koliko ja vidim, a dobro vidim, ti si se udala za macho kuvaj&muči Dijagrama, a Prcko je prc-prc izvisiJo..
ako je taj upis točan, dvoje ugroženih se našlo.Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:Otimaj se žestoko.prckov wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
a sta cu sad
jeblomater svetoje izgleda ko prase debelo.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:
Otimaj se žestoko.
Svetislav kad skuži da je temperatura porasla, on zgiba da se priča ne pregrije...
Koji nick sad ima Yoda, nisam upratila..
Guest- Guest
ako pašu jedno drugome mi smo tu samo da damo brzrezervnu podršku, neka se oženi pa da se i svi mi smirimoveber wrote:ako je taj upis točan, dvoje ugroženih se našlo.Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:Otimaj se žestoko.prckov wrote:Ra wrote:Dobra ti je ova himna pivu?prckov wrote:
ne daj da nas rastave
ovi ljudi zli
jer u srcu mome
zivis samo ti
Aj, čuvaj se .
a sta cu sad
veber wrote:ako je taj upis točan, dvoje ugroženih se našlo.Šandor Winnetou wrote:
Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko Ajduk
Nemoj da budeš zavidan Svetoju.. ..lik je vrlo pristalog izgleda, al ima jadan bug u softveru. Zna bit drag kad se potrudi. Budi objektivan..
Guest- Guest
asad na podmornici, malo je zabrijo na istok ali ne sumnjam da bi ti to mogla rješiti ko vijetnamac porciju pirinčaVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:
Otimaj se žestoko.
Svetislav kad skuži da je temperatura porasla, on zgiba da se priča ne pregrije...
uuups, nisi odolila a?Ra wrote:I stil oblačenja.Šandor Winnetou wrote:loše to skriva, godi joj totenova pažnja :)Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:jab tebe s mortalkom spanđo, ono vidi se da se ona kao otima al zatreperi ko vlati trave na vjetru čim joj se obratišT. wrote:Radite šta oćete samo mi se ne dirajte u sTriny...
A i ti si to uočio?
Šandor Winnetou wrote:asad na podmornici, malo je zabrijo na istok ali ne sumnjam da bi ti to mogla rješiti ko vijetnamac porciju pirinčaVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:
Otimaj se žestoko.
Esad je zabrijo na Budu ili zabrijo kontra istočnih nam susjeda?
Guest- Guest
Asad, ne esad i brije na lovu, podmornice, tuckera... spašavaj to dok ima nade i ime će ti biti slavljeno među mučenicama nebeskimVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:asad na podmornici, malo je zabrijo na istok ali ne sumnjam da bi ti to mogla rješiti ko vijetnamac porciju pirinčaVenus wrote:Šandor Winnetou wrote:Eve dugo nema a i info je da je sa svetislavom završila tako da bi mogla mladog plavookog, bogatog i pristojnog yodu smotat ko paljenu žicu i bacit ga pod peku dok si reko AjdukVenus wrote:Ra wrote:
Otimaj se žestoko.
Esad je zabrijo na Budu ili zabrijo kontra istočnih nam susjeda?
Page 10 of 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
Page 10 of 29