Chaz istine
Page 7 of 29
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Re: Chaz istine
hoće to. s godinama ;).Šandor Winnetou wrote:veber wrote:ja znam za sebe.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
bio bi to lijepi sex.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Da nisam sretno oženjen već preko tridesetak ljeta ne bih se bunil.
veber-
2014-12-30
tu vrstu sexa bi dosta nas izguštalo ;)veber wrote:hoće to. s godinama ;).Šandor Winnetou wrote:veber wrote:ja znam za sebe.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
bio bi to lijepi sex.
Šandor Winnetou wrote:koga konkretno? debo i čvarak vole pišu, tebe je dijagram smoto ko pitu sa onom temom o braniteljima, mativka i epi su se cijelo jutro i dobar dio dana cimali bi ne bi, ringo je hebač bez premca, dakle cijelo vrijeme se druži s desankom šakić, jastreb i šojka su partizani, wolf i amebe su na istom intelektualnom nivou, sovak slini za kayinim halterima, noor i ja smo bili muž i žena u prošlom i budućem životu, venus i prcko si samim nickovima pripadaju, veber je kuvao crvenog da se nađu, eva je bacila oko na yodu i stalno ga vabila, ...Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Dakle ... to su glasine.
Guest- Guest
veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Znam ... ali bi li Kaya tebe ... o tom potom.
Guest- Guest
uopće ne sumnjam, zli jezici i ništa višeSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:koga konkretno? debo i čvarak vole pišu, tebe je dijagram smoto ko pitu sa onom temom o braniteljima, mativka i epi su se cijelo jutro i dobar dio dana cimali bi ne bi, ringo je hebač bez premca, dakle cijelo vrijeme se druži s desankom šakić, jastreb i šojka su partizani, wolf i amebe su na istom intelektualnom nivou, sovak slini za kayinim halterima, noor i ja smo bili muž i žena u prošlom i budućem životu, venus i prcko si samim nickovima pripadaju, veber je kuvao crvenog da se nađu, eva je bacila oko na yodu i stalno ga vabila, ...Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Dakle ... to su glasine.
s jednim forumašem sam se "našao"Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:koga konkretno? debo i čvarak vole pišu, tebe je dijagram smoto ko pitu sa onom temom o braniteljima, mativka i epi su se cijelo jutro i dobar dio dana cimali bi ne bi, ringo je hebač bez premca, dakle cijelo vrijeme se druži s desankom šakić, jastreb i šojka su partizani, wolf i amebe su na istom intelektualnom nivou, sovak slini za kayinim halterima, noor i ja smo bili muž i žena u prošlom i budućem životu, venus i prcko si samim nickovima pripadaju, veber je kuvao crvenog da se nađu, eva je bacila oko na yodu i stalno ga vabila, ...Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Dakle ... to su glasine.
kada me zveknuo, nisam tri dana mrdnut vratom.
hodao sam u šrek.
ne da me odvalio već me jebeno zveknul.
veber-
2014-12-30
kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
veber-
2014-12-30
veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
Guest- Guest
protiv koga ? jel nasa ? nemoj da nije nasaSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
debotoijusto- Posts : 31575
2014-04-12
debotoijusto wrote:protiv koga ? jel nasa ? nemoj da nije nasaSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Daj prevedi s vlaškog na agramerski ... morti te razmem?
Guest- Guest
nisam vidio sune pola godine.Sovak wrote:veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
kćer mi pak veli kako sve klime rade.
garant sam poremećen. zeleno.
( a da ga serem neki put, da, sam sebi se čudim)
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:koga konkretno? debo i čvarak vole pišu, tebe je dijagram smoto ko pitu sa onom temom o braniteljima, mativka i epi su se cijelo jutro i dobar dio dana cimali bi ne bi, ringo je hebač bez premca, dakle cijelo vrijeme se druži s desankom šakić, jastreb i šojka su partizani, wolf i amebe su na istom intelektualnom nivou, sovak slini za kayinim halterima, noor i ja smo bili muž i žena u prošlom i budućem životu, venus i prcko si samim nickovima pripadaju, veber je kuvao crvenog da se nađu, eva je bacila oko na yodu i stalno ga vabila, ...Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Tad sam bila mlada i neukusna.
Sad je druga priča. Ni s od zeljanice.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
gotovo je, sad si moja cura, nema vrdanja.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
dijagram-
2015-08-09
Cura?dijagram wrote:gotovo je, sad si moja cura, nema vrdanja.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
Ja sam shvatila da sam neka pita (sirnica ili zeljanica)
(e jesi se usrećio, svaka ti čast )
2020-06-01
briga te, zato ti jesiRa wrote:Cura?dijagram wrote:gotovo je, sad si moja cura, nema vrdanja.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:nisam vidio sune pola godine.Sovak wrote:veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
Ja se uopće ne čudim ... više.
Usput ... žabari izjednačili kontra LTBGIQBLM.
Guest- Guest
stari moj, nikaj te ne kužim.Sovak wrote:veber wrote:nisam vidio sune pola godine.Sovak wrote:veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
veber-
2014-12-30
A nekasam. odmah mi je lakšedijagram wrote:briga te, zato ti jesiRa wrote:Cura?dijagram wrote:gotovo je, sad si moja cura, nema vrdanja.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
2020-06-01
to se samo tako kažeRa wrote:Cura?dijagram wrote:gotovo je, sad si moja cura, nema vrdanja.Ra wrote:Da mi je znati po kojem ključu si ovo spojio?Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
veber wrote:stari moj, nikaj te ne kužim.Sovak wrote:veber wrote:nisam vidio sune pola godine.Sovak wrote:veber wrote:kada si udan onda si poželjan :DSovak wrote:veber wrote:ja bi kayu i da sam udan.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:na primjer...? Jab spojio debu i čvarka( iknar bi im dobro došao za threesome), volfa i amebu, tabe i kayu, mene i noor , jastreba i šojku, vebera i crvenkastog (ali zbog druge vrste sexa) , dijagrama i ra(prvo megi ali mu je ona sekica pa ne dolazi u obzir), mativku i epikura, venus i prcka, yodu i evu(ako se pojavi), ringa i njegovu desnu ruku, .,Sovak wrote:Ak tu ne padne koji seks ... ne zval se ja Sovak.
jooooojjjj kaj ga serem.
Ma neeee ... kaj bi ti?
Žabari-Talijani, LTBGIQBLM- Englezi.
Tekma finale EP-a.
Guest- Guest
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Similar topics
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» osniva se ministarstvo istine
» trenutak istine