Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
odlično
ukidaj ovo sve. mislim šta smo trebali imati lockdowne jer netko se voli trpati alkoholom, duhanom, burecima i krafnama, a time onda narušava svoje zdravlje.. i onda zbog takvih "lockdown lockdown"
ukidaj ovo sve. mislim šta smo trebali imati lockdowne jer netko se voli trpati alkoholom, duhanom, burecima i krafnama, a time onda narušava svoje zdravlje.. i onda zbog takvih "lockdown lockdown"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Šandor Winnetou likes this post
kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Malo je kašljao, dobio temperaturu, javio se u bolnicu, dosađivao jedan dan i u narednih 5 dana mu otkazalo što je moglo. Sve. Najteži slučaj koji je ostao živ. Iz bolnice su ga donjeli za dva mjeseca. Nije mogao hodati uopće. Tek za godinu dana se oporavio ali ne baš skroz.
Uzalud se trudiš.
Ne troši svoju dragocjenu energiju na ravnozemljaše.
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Ma super je.AssadNaPodmornici wrote:odlično
U mojoj obitelji svi imamo kartočić-potvrdu, a ti još tražiš od poznanika da ti njegov poznanik sredi potvrdu.
Bojiš se cijepiti jer si seronja. Na svako iole šuškanje se žestoko trzneš od straha.
2016-07-22
za razliku od tebe koji si se zaključa u podrumu, ja sam cijelo vrijeme živio normalno bez iti malo straha.
drugo , ja sam dobio tu šugavu koronu, nikada lakša prehlada, tako da se netrebam cijepiti.
a odi na svoju temu i trolaj tamo
drugo , ja sam dobio tu šugavu koronu, nikada lakša prehlada, tako da se netrebam cijepiti.
Ja nisam u podrumu, živim posve normalno, uključujući i druženja.AssadNaPodmornici wrote: za razliku od tebe koji si se zaključa u podrumu, ja sam cijelo vrijeme živio normalno bez iti malo straha.
A ti bježiš po Marjanu, sklanjajući se od moguće ugroze.
I ne laži sebi da si prebolio COVID. Da jesi dobio bi potvrdu
i ne pokušavao je dobiti na koruptivan način.
Zato ti kažem da si seronja...
2016-07-22
Ja znam za jednog, zagazio ga autobus. Još se nije oporavio.kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Malo je kašljao, dobio temperaturu, javio se u bolnicu, dosađivao jedan dan i u narednih 5 dana mu otkazalo što je moglo. Sve. Najteži slučaj koji je ostao živ. Iz bolnice su ga donjeli za dva mjeseca. Nije mogao hodati uopće. Tek za godinu dana se oporavio ali ne baš skroz.
Znam i neke da su umrli nakon genske terapije. Jedan od bubrega, ostali srce. Tako se i vode u statistikama.
Ja sam umrao od korone nakon što mi se smanjio njuh na par dana i sad vas zajebajem iz zagrobnog života.AssadNaPodmornici wrote: za razliku od tebe koji si se zaključa u podrumu, ja sam cijelo vrijeme živio normalno bez iti malo straha.
Jedan grebao one srecke i dobio petsto eura.mutava baštarda wrote:Ja znam za jednog, zagazio ga autobus. Još se nije oporavio.kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Znam i neke da su umrli nakon genske terapije. Jedan od bubrega, ostali srce. Tako se i vode u statistikama.
Mislim da je to bilo u Niksicu na bus kolodvoru, neke 1987
Mozda nema puno veze s temom ali,...samo naizgled:)
dijagram-
2015-08-09
ako ti i gnjec ne otkrijete lijek za koronu nula ste za mene:)mutava baštarda wrote:Ja sam umrao od korone nakon što mi se smanjio njuh na par dana i sad vas zajebajem iz zagrobnog života.AssadNaPodmornici wrote: za razliku od tebe koji si se zaključa u podrumu, ja sam cijelo vrijeme živio normalno bez iti malo straha.
dijagram-
2015-08-09
Prepuštam patent šveđanima, zaslužili su.dijagram wrote:ako ti i gnjec ne otkrijete lijek za koronu nula ste za mene:)mutava baštarda wrote:Ja sam umrao od korone nakon što mi se smanjio njuh na par dana i sad vas zajebajem iz zagrobnog života.AssadNaPodmornici wrote: za razliku od tebe koji si se zaključa u podrumu, ja sam cijelo vrijeme živio normalno bez iti malo straha.
Markovićevi euri.dijagram wrote:Jedan grebao one srecke i dobio petsto eura.mutava baštarda wrote:Ja znam za jednog, zagazio ga autobus. Još se nije oporavio.kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Nemoj mi reći da si bio 87 tamo u vojsci.
Ma daj, to karikiram.mutava baštarda wrote:Markovićevi euri.dijagram wrote:Jedan grebao one srecke i dobio petsto eura.mutava baštarda wrote:Ja znam za jednog, zagazio ga autobus. Još se nije oporavio.kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Oni likovi sto su prodavali te srecke na ulici bacali bi takvu pricu.
Onako, je, je, dobije se , eno u Gostivaru jedan dobio deset tisuca:)
dijagram-
2015-08-09
Kako ti promiče opcija da je možda ovaj zarazniji soj manje mortalan sam po sebi. Ne nužno tvrditi tako nešto, ali to također nije isključeno.Eroo wrote:UK: cijepljeno s 2 doze 53%, što iznosi cca 50% uspješno cijepljenih UK-jevaca.
Što opet znači da je 34 milijuna UK-jevaca ispostavljeno virusu.
Vjerojatno i poprilično više, jer su se UK-jevci cijepili dosta rano u odnosu ostale u EU.
A pustimo to, da sad ne špekuliramo.
Ipak ih donekle spašava cijepljenje, barem što se smrtnosti tiče.
Kod istog broja hospitaliziranih ih je prije cijepljenja umiralo 1/1700 hospitaliziranih, a danas 1/25,000 hospitaliziranih.
Nekome je već iz ovoga jasan smisao cijepljenja, a nekome ne. Oli mora?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pusti bosanaca, dok mu objasniš prošo voz.michaellcmacha wrote:Kako ti promiče opcija da je možda ovaj zarazniji soj manje mortalan sam po sebi. Ne nužno tvrditi tako nešto, ali to također nije isključeno.Eroo wrote:UK: cijepljeno s 2 doze 53%, što iznosi cca 50% uspješno cijepljenih UK-jevaca.
Vjerojatno i poprilično više, jer su se UK-jevci cijepili dosta rano u odnosu ostale u EU.
Kod istog broja hospitaliziranih ih je prije cijepljenja umiralo 1/1700 hospitaliziranih, a danas 1/25,000 hospitaliziranih.
Pioniri uličnog marketinga.dijagram wrote:Ma daj, to karikiram.mutava baštarda wrote:Markovićevi euri.dijagram wrote:Jedan grebao one srecke i dobio petsto eura.mutava baštarda wrote:Ja znam za jednog, zagazio ga autobus. Još se nije oporavio.kaya wrote:Ero je u pravu. To se desilo mom prijatelju. 40 ak godina, mršav, zdrav, prav, sa sporta.AssadNaPodmornici wrote:hahaha daj makni se, većina mojih frendova i poznanika je imala koronu već, kakva ciktonska oluja , kakvi invladiti, jebli te Rs mediji
Oni likovi sto su prodavali te srecke na ulici bacali bi takvu pricu.
Onako, je, je, dobije se , eno u Gostivaru jedan dobio deset tisuca:)
Ovo s koronom mi više daje na šibicare. Babi dignu 500maraka pa kad vidu da joj je ostalo još 100 kažu, ajde stavi 100 pa ako pogodiš dobiješ sve nazad.
Moja digresija je potpuno legitimna i ima uporište u logici, a po svoj prilici i u realitetu koji nas snalazi...mutava baštarda wrote:Pusti bosanaca, dok mu objasniš prošo voz.michaellcmacha wrote:Kako ti promiče opcija da je možda ovaj zarazniji soj manje mortalan sam po sebi. Ne nužno tvrditi tako nešto, ali to također nije isključeno.Eroo wrote:UK: cijepljeno s 2 doze 53%, što iznosi cca 50% uspješno cijepljenih UK-jevaca.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Awaited Ivermectin Review Is Out
— Findings are positive, but critics still want a large randomized controlled trial
July 8, 2021
Proponents of ivermectin for COVID-19 have long been talking about an expected review and meta-analysis led by Andrew Hill, PhD, of the University of Liverpool.
These results were finally published this week in Open Forum Infectious Diseases, and they're positive -- but they haven't escaped criticism, and most researchers still want results from a randomized controlled trial.
The review and meta-analysis was conducted as part of the International Ivermectin Project Team from December 2020 to May 2021. Ivermectin proponents said Hill was conducting the analysis for the WHO, but Hill recently told MedPage Today the analysis was supported by Fort Worth, Texas-based Rainwater Charitable Foundation, and not WHO.
Hill and colleagues assessed 24 randomized trials totaling 3,328 patients that involved some type of control, whether it was standard of care or another therapy. Sample sizes ranged from 24 to 400 participants. Eight of the studies had been published, nine were preprints, six were unpublished results shared for the analysis, and one was reported on a trial registry website.
In the 11 trials (totaling 2,127 patients) that focused on moderate or severe infection, there was a 56% reduction in mortality (relative risk [RR] 0.44, 95% CI 0.25-0.77, P=0.004), with 3% of patients on ivermectin dying compared with 9% of controls.
But the researchers noted that the total number of deaths was small (128) and there was no difference between ivermectin and controls in the subgroup with severe disease. As for moderate disease, they reported a 70% improvement in survival with ivermectin (RR 0.30, 95% CI 0.15-0.58, P=0.0004).
Use of ivermectin was also associated with a reduction in time to recovery of 1.58 days compared with controls (95% CI -2.8 to -0.35, P=0.01) and with a shorter duration of hospitalization (-4.27 days, 95% CI -8.6 to -0.06, P=0.05).
https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/93485
— Findings are positive, but critics still want a large randomized controlled trial
July 8, 2021
Proponents of ivermectin for COVID-19 have long been talking about an expected review and meta-analysis led by Andrew Hill, PhD, of the University of Liverpool.
These results were finally published this week in Open Forum Infectious Diseases, and they're positive -- but they haven't escaped criticism, and most researchers still want results from a randomized controlled trial.
The review and meta-analysis was conducted as part of the International Ivermectin Project Team from December 2020 to May 2021. Ivermectin proponents said Hill was conducting the analysis for the WHO, but Hill recently told MedPage Today the analysis was supported by Fort Worth, Texas-based Rainwater Charitable Foundation, and not WHO.
Hill and colleagues assessed 24 randomized trials totaling 3,328 patients that involved some type of control, whether it was standard of care or another therapy. Sample sizes ranged from 24 to 400 participants. Eight of the studies had been published, nine were preprints, six were unpublished results shared for the analysis, and one was reported on a trial registry website.
In the 11 trials (totaling 2,127 patients) that focused on moderate or severe infection, there was a 56% reduction in mortality (relative risk [RR] 0.44, 95% CI 0.25-0.77, P=0.004), with 3% of patients on ivermectin dying compared with 9% of controls.
But the researchers noted that the total number of deaths was small (128) and there was no difference between ivermectin and controls in the subgroup with severe disease. As for moderate disease, they reported a 70% improvement in survival with ivermectin (RR 0.30, 95% CI 0.15-0.58, P=0.0004).
Use of ivermectin was also associated with a reduction in time to recovery of 1.58 days compared with controls (95% CI -2.8 to -0.35, P=0.01) and with a shorter duration of hospitalization (-4.27 days, 95% CI -8.6 to -0.06, P=0.05).
https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/93485
Guest- Guest
FDA Warns About Post-COVID Vax Guillain-Barré Syndrome
— Cases seen in people who received Johnson & Johnson's vaccine
The FDA added a warning that Johnson & Johnson's COVID-19 vaccine may trigger Guillain-Barré syndrome (GBS) in a small number of people in a letter sent to the manufacturer on Monday.
Of the 12.5 million Americans who received this vaccine, about 100 people reported having GBS in the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Of these reports, 95 of them were serious and required hospitalization, and there was one reported death, an FDA spokesperson told MedPage Today.
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/93537
— Cases seen in people who received Johnson & Johnson's vaccine
The FDA added a warning that Johnson & Johnson's COVID-19 vaccine may trigger Guillain-Barré syndrome (GBS) in a small number of people in a letter sent to the manufacturer on Monday.
Of the 12.5 million Americans who received this vaccine, about 100 people reported having GBS in the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Of these reports, 95 of them were serious and required hospitalization, and there was one reported death, an FDA spokesperson told MedPage Today.
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/93537
Guest- Guest
Nitric Oxide, BCG, and COVID-19's Weakness
— Clinical trials might reveal a common link
While our attention is focused on the re-purposing of approved drugs to treat COVID-19 and to develop a durable vaccine to safeguard against SARS-CoV-2, the clinical outcomes of inhaled nitric oxide gas and BCG immunotherapy will likely emerge to be effective and provide insight as to coronavirus' vulnerability: nitric oxide sensitivity.
Several device companies have recently received FDA's blessing for emergency expanded access to offer inhaled nitric oxide gas for treating COVID-19. During the 2003 SARS outbreak, inhalation of nitric oxide improved lung oxygenation and shortened the length of ventilatory support. Aside from improving lung function, nitric oxide also showed direct antiviral activity as well as druggable targets including nitrosylating cysteine of viral protease to interfering with S-protein-ACE-2 interaction. Inhaled nitric oxide provided to COVID-19 infected patients will likely prove to be lifesaving through both a pulmonary vasodilator effect and a direct antiviral effect.
Trials are also underway to test BCG's ability to rev-up the primitive innate arm of the immune system with the hope to provide early protection against SARS-CoV-2. In the case protecting against COVID-19, BCG is not a vaccine but an immunostimulant of non-specific immunity. BCG is a weakened, live bacterium, Bacille Calmette-Guérin, that is a distant relative of the pathologic mycobacteria that cause leprosy and tuberculosis (TB). It has been administrated for over 100 years as a vaccine against TB with mixed outcomes. Reportedly, 100 million newborns are vaccinated each year with BCG. What is most striking is that BCG reduces infant mortality independent of its effects on TB. There is suggestive evidence that countries with a BCG policy also had significantly slower growth of both cases and deaths resulting from COVID-19 as compared to countries that do not vaccinate with BCG.
Previous studies reported nearly a 50% reduction in mortality in children vaccinated with BCG, an effect that is too big to be explained by protection against TB alone. And since the 1990s, BCG was the first FDA-approved immunotherapy to reduce the risk of bladder cancer recurrence by stimulating a non-specific immune response that targets bladder cancer cells where cells within the bladder are immune stimulated to produce nitric oxide gas within a few days after inoculation. Approximately 70% of bladder cancer patients go into remission after BCG immunotherapy. Based on the capacity of BCG to also reduce the incidence of respiratory tract infections in children, to exert antimicrobial effects against intracellular microorganisms as diverse as Leishmania major, Francisella tularensis, and Plasmodium species in experimental models, and to reduce viremia in experimental human models of viral infection, BCG may prove to be equally effective as a prophylactic against SARS-CoV-2.
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/86410
— Clinical trials might reveal a common link
While our attention is focused on the re-purposing of approved drugs to treat COVID-19 and to develop a durable vaccine to safeguard against SARS-CoV-2, the clinical outcomes of inhaled nitric oxide gas and BCG immunotherapy will likely emerge to be effective and provide insight as to coronavirus' vulnerability: nitric oxide sensitivity.
Several device companies have recently received FDA's blessing for emergency expanded access to offer inhaled nitric oxide gas for treating COVID-19. During the 2003 SARS outbreak, inhalation of nitric oxide improved lung oxygenation and shortened the length of ventilatory support. Aside from improving lung function, nitric oxide also showed direct antiviral activity as well as druggable targets including nitrosylating cysteine of viral protease to interfering with S-protein-ACE-2 interaction. Inhaled nitric oxide provided to COVID-19 infected patients will likely prove to be lifesaving through both a pulmonary vasodilator effect and a direct antiviral effect.
Trials are also underway to test BCG's ability to rev-up the primitive innate arm of the immune system with the hope to provide early protection against SARS-CoV-2. In the case protecting against COVID-19, BCG is not a vaccine but an immunostimulant of non-specific immunity. BCG is a weakened, live bacterium, Bacille Calmette-Guérin, that is a distant relative of the pathologic mycobacteria that cause leprosy and tuberculosis (TB). It has been administrated for over 100 years as a vaccine against TB with mixed outcomes. Reportedly, 100 million newborns are vaccinated each year with BCG. What is most striking is that BCG reduces infant mortality independent of its effects on TB. There is suggestive evidence that countries with a BCG policy also had significantly slower growth of both cases and deaths resulting from COVID-19 as compared to countries that do not vaccinate with BCG.
Previous studies reported nearly a 50% reduction in mortality in children vaccinated with BCG, an effect that is too big to be explained by protection against TB alone. And since the 1990s, BCG was the first FDA-approved immunotherapy to reduce the risk of bladder cancer recurrence by stimulating a non-specific immune response that targets bladder cancer cells where cells within the bladder are immune stimulated to produce nitric oxide gas within a few days after inoculation. Approximately 70% of bladder cancer patients go into remission after BCG immunotherapy. Based on the capacity of BCG to also reduce the incidence of respiratory tract infections in children, to exert antimicrobial effects against intracellular microorganisms as diverse as Leishmania major, Francisella tularensis, and Plasmodium species in experimental models, and to reduce viremia in experimental human models of viral infection, BCG may prove to be equally effective as a prophylactic against SARS-CoV-2.
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/86410
Guest- Guest
Svakome treba dati volju izbor cijepiti se ili ne. Uostalom nije obavezno.
Međutim država treba maknuti šape sa prisilne zaštite zdravlja mjerama i gašenjem žarišta.
Jednostavno je furati se na pokret otpora kada oni mjerama štite, odnosno gase eventualno žarište i jebu sve ostale usput.
Pusti sve po starom i neka izbor i rizik bude na pojedincima.
Međutim država treba maknuti šape sa prisilne zaštite zdravlja mjerama i gašenjem žarišta.
Jednostavno je furati se na pokret otpora kada oni mjerama štite, odnosno gase eventualno žarište i jebu sve ostale usput.
Pusti sve po starom i neka izbor i rizik bude na pojedincima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha and Ra like this post
ja sam odlučila, neću se cijepiti
sinovi jesu, ovaj put
sinovi jesu, ovaj put
kic and michaellcmacha like this post
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Ozbiljna korona tema - zbirno