Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Model pendreka Pakistan &Indija...veber wrote:ulazimo u vode "partizani/ustaše"mutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Evo primjer Ero... Cijepljen dva puta, navodno mu virus ne može ništa, ali zato sigurno može biti nositelj virusa, u "nosu" i širiti ga na druge...
Ako želiš čuti od mene da virus rastače organizam, ne poznam nikoga takvog, niti sam čuo za nešto tako.
Može neki link.
ja gledam s ekonomske strane.
svaki drugi dan kompletno firmu testiraju.
nije to 25 ljudi, pa no frx.
6500 ljudi, u tri smjene.
pa onda dobavljači, pa transport.
jebomater koliko je to novca samo za airbus?
koliko je radnih sati izgubljeno na ta jebena testiranja?
ono kaj nam kolege zastupaju, tko živ tko mrtav.
ovo ide u totalirizam.
i koliko je love "obrisano" ovom karantenom?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Na kakvu milju? Pa računaš koliko umrlih na broj zaraženih. A ne na miljon stanovnika bilo kojih.veber wrote:kako pokušavate manipulirati podacima, kao da smo svi idioti.marcellus wrote:dakle, u ovom trenutku šveđani imaju gotovo 15.000 mrtvih od korona virusa.
ako je točna brojka mrtvih za švedsku to je onda 1500 na milju stanovnika.
hrvatska ima 2000 na milju mrtvih
njemačka ispod 1000 na milju stanovnika.
stavljajte egzaktne podatke.
hrvatska ima jednu od najvećih smrtnosti u eu.
Kako god, svi ti tu imaju smrtnost nekih 2-2,5 %. Od broja zaraženih a ne na miljon stanovnika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
libo me kiki, u biti. ako ću se morat cijepiti, budem.
odem na test, svi mi popričamo malo sa sestrama, meni plaćeno, njima plaćeno.
u globalu ošlo pun kiki bilijardi (oni s engleskog područja to je 10na15)
gledam s nekog osobnog stava.
prošlu godinu sam drkao kurac.
ali i za to trebaš novac.
nema đabe ni u desnice ruke.
ošlo nekaj para.
odem na test, svi mi popričamo malo sa sestrama, meni plaćeno, njima plaćeno.
u globalu ošlo pun kiki bilijardi (oni s engleskog područja to je 10na15)
gledam s nekog osobnog stava.
prošlu godinu sam drkao kurac.
ali i za to trebaš novac.
nema đabe ni u desnice ruke.
ošlo nekaj para.
2014-12-30
kajo, daj ne seri.kaya wrote:Na kakvu milju? Pa računaš koliko umrlih na broj zaraženih. A ne na miljon stanovnika bilo kojih.veber wrote:kako pokušavate manipulirati podacima, kao da smo svi idioti.marcellus wrote:dakle, u ovom trenutku šveđani imaju gotovo 15.000 mrtvih od korona virusa.
Kako god, svi ti tu imaju smrtnost nekih 2-2,5 %. Od broja zaraženih a ne na miljon stanovnika.
kako se računa smrtnost ili natalnost?
kako se računa broj sudionika u nesrećama ili koliko ih je bilo pijano?
ne, kužiš.
odi blinkati okicama.
na 4 milijuna stanovnika u hrvatskoj, skoro 9000 je mrtvih
na 90 milijuna stanovnika u njemačkoj ima 90 000 mrtvih.
ne moraš na milju računati.
možeš na 10, 100, 1000.
samo ti se decimalni zarez pomiče.
drži se ti milje, bu ti lakše.
veber-
2014-12-30
pa serološko istraživanje prvo privatno, a onda su morali i iz stožera otkrilo je 25% s antitijelima, određen broj ih je vremenom izgubio i ostao mu je samo stanični imunitet, a određen broj ljudi ima jak imunitet pa se ne može prehladiti. Po loannidisu smrtnost u Evropi je 0,2-3. , U Africi i Aziji 0,0 i nešto s tim da Afrika i Azija prikazuju manje mrtvih, zapad više nego što je stvarno stanje...kaya wrote:Na kakvu milju? Pa računaš koliko umrlih na broj zaraženih. A ne na miljon stanovnika bilo kojih.veber wrote:kako pokušavate manipulirati podacima, kao da smo svi idioti.marcellus wrote:dakle, u ovom trenutku šveđani imaju gotovo 15.000 mrtvih od korona virusa.
Za cijeli svijet 0.15...
Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Evo primjer Ero... Cijepljen dva puta, navodno mu virus ne može ništa, ali zato sigurno može biti nositelj virusa, u "nosu" i širiti ga na druge...
Ako želiš čuti od mene da virus rastače organizam, ne poznam nikoga takvog, niti sam čuo za nešto tako.
Može neki link.
Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
Većina ne i prehladi se. I tu dolazi do prve linije obrane... Nos
Nakon toga virus ide dalje niz grlo i tu je druga linija obrane glikoni.
Ako se probije tu ide na pluća...
Kada dođe na pluća pacijent u lošem zdravstvenom stanju ( između djeteta od 12 godina i 65godišnjaka lošeg zdravstvenog stanja razlika je 10 000 puta između života i smrti) će završiti na kisiku, a poslije i na respiratoru, s tim da do momenta kad ga spajaju a to obično bude dosta dana nakon zaraze pacijent nije do tog momenta imao nikakvo liječenje.
Stvarno ne znam što još hoćeš da ti kažem.
mutava baštarda wrote:pa serološko istraživanje prvo privatno, a onda su morali i iz stožera otkrilo je 25% s antitijelima, određen broj ih je vremenom izgubio i ostao mu je samo stanični imunitet, a određen broj ljudi ima jak imunitet pa se ne može prehladiti. Po loannidisu smrtnost u Evropi je 0,2-3. , U Africi i Aziji 0,0 i nešto s tim da Afrika i Azija prikazuju manje mrtvih, zapad više nego što je stvarno stanje...kaya wrote:Na kakvu milju? Pa računaš koliko umrlih na broj zaraženih. A ne na miljon stanovnika bilo kojih.veber wrote:kako pokušavate manipulirati podacima, kao da smo svi idioti.marcellus wrote:dakle, u ovom trenutku šveđani imaju gotovo 15.000 mrtvih od korona virusa.
Za cijeli svijet 0.15...
I dalje držim distancu, nosim masku u zatvorenim prostorima...i perem ruke.
Takva su pravila, koja su postavili oni koji se u sve ovo najbolje razumiju.
Tako se ponašaju odgovorni ljudi. Sve suprotno od navedenog je sekta Antivakseri.
Epidemiju nećemo moći privesti kraju dok ove ne privedemo razumu ili dok
ih ne prisilimo na odgovorno ponašanje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
lik sa 68 počeo prati ruke.
do neki dan prao samo guzicu.
a, jebote.
do neki dan prao samo guzicu.
a, jebote.
2014-12-30
corona virus uđe kroz nos i u mozak i likvor, izaziva brojne neurološke poremećaje, trajna oštećenja i..smrtmutava baštarda wrote:Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
Kada dođe na pluća pacijent u lošem zdravstvenom stanju ( između djeteta od 12 godina i 65godišnjaka lošeg zdravstvenog stanja razlika je 10 000 puta između života i smrti) će završiti na kisiku, a poslije i na respiratoru, s tim da do momenta kad ga spajaju a to obično bude dosta dana nakon zaraze pacijent nije do tog momenta imao nikakvo liječenje.
a ništa, slobodno ti i dalje živi u svojim iluzijama
11% od zaraženog broja postanu trajni invalidi. U HR je to (do sada) oko 40,000 ljudi.Noor wrote:corona virus uđe kroz nos i u mozak i likvor, izaziva brojne neurološke poremećaje, trajna oštećenja i..smrtmutava baštarda wrote:Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
Umrli od covida su sad na dobrom mjestu, a ovi će trpjeti posljedice do kraja života.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Noor likes this post
ozbiljno ti velim, probaj vidjeti uzorke zašto je kod tebe tako patološki, a drugih nije.Noor wrote:corona virus uđe kroz nos i u mozak i likvor, izaziva brojne neurološke poremećaje, trajna oštećenja i..smrtmutava baštarda wrote:Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
ne zajebavam se.
pišem jer mi frend imao. sav potrgan.
drugi frend i supruga imali.
njemu nikaj. ona vuče već dva mjeseca.
šogorica, imala bez simptoma.
burke-nikaj.
veber-
2014-12-30
ma ok sam ja već...i nije samo kod mene, puno ljudi s kojima sam pričala ima slične posljedice..a i neke druge koje ja nisam imalaveber wrote:ozbiljno ti velim, probaj vidjeti uzorke zašto je kod tebe tako patološki, a drugih nije.Noor wrote:corona virus uđe kroz nos i u mozak i likvor, izaziva brojne neurološke poremećaje, trajna oštećenja i..smrtmutava baštarda wrote:Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
ne zajebavam se.
pišem jer mi frend imao. sav potrgan.
drugi frend i supruga imali.
njemu nikaj. ona vuče već dva mjeseca.
šogorica, imala bez simptoma.
burke-nikaj.
Tak da nek se mutavi i dalje pravi mutav
Jedini koji su se pravilli mutavi su donosioci političkih odluka, koji su veći dio 2020. god. pa sve do sada uredno izignorirali vrlo učinkovite tretmane, od kojih najbolji (ivermectin+koktel nekih drugih lijekova+vitamini C i D + cink) smanjuje učestalost ozbiljnih simptoma i smrti za 85%. Dakle, milijuni ljudi su namjerno ostavljeni bez ikakvog učinkovitog medicinskog tretmana, iako isti postoji već godinu dana.Noor wrote:ma ok sam ja već...i nije samo kod mene, puno ljudi s kojima sam pričala ima slične posljedice..a i neke druge koje ja nisam imala
Toliko o tome ....
Virus je nezgodan za određen broj ljudi. Nema spora oko toga.
Ali cjepiva su zdravstveno rizična i ne znam o čemu se tu ima raspravljati. Kakvo jebeno cijepljenje mladih?!
Cjepiva koja su statistički sigurnija od ovih bućkuriša su u prošlosti bivala promptno povlačena kao rizična.
Erine fantazije o 11% invalida su samo nastavak fantazija o smrtnosti koje nemaju veze s činjenicama. Neki ljudi se na ovom forumu na svaki spomen prokuženosti i seroprevalencijskih studija ponašaju kao da govorimo o vanzemaljcima, a radi se o savršeno službenim studijama.
BTW, sestrična moje žene je nedavno završila hospitalizirana nakon cijepljenja. Prekjučer sam saznao. Nije mi baš savim jasno što joj je bilo, u međuvremenu je otpuštena. Inače radi kao medicinska sestra u Kanadi i nikako se nije htjela cijepiti, ali dopizdilo joj je stalno PCR testiranje. Eto...
Osim toga, stižu i lijekovi koji bi po svemu sudeći mogli biti vrlo učinkoviti. Vidjet ćemo.
Ako bude šanse da budu puno puno skuplji od ivermectina, mislim da smo u igri.
Slovoslagar-
2021-04-25
Noor and AssadNaPodmornici like this post
http://gripa.hr/Content/novosti.aspx?id=328Noor wrote:corona virus uđe kroz nos i u mozak i likvor, izaziva brojne neurološke poremećaje, trajna oštećenja i..smrtmutava baštarda wrote:Pa svakome tko se zarazio je u nosu... Određen broj ljudi s jakim imunitetom svlada odmah virus. Kao da ga nije ni imaoNoor wrote:Pusti priče, pusti Eru...daj ti link da je virus samo u nosumutava baštarda wrote:Ne znam šta hoćeš izvući iz mene...Noor wrote:Pa to..jel virus u nosu ili rastače cijeli organizam?mutava baštarda wrote:Šta da ti odgovorim?.Noor wrote:Alkaru, nisi odgovorio
Može neki link.
I što sad, virusi oštećuju mozak, cijepivo oštećuje mozak.
Zapitaj se zašto nisi paničarila zbog gripe i njenih posljedica na tijelo i mozak već bi je odradila s nogu na poslu, a da pritom ne bi bila zločinac.
Zato ću ti još jednom preporučiti odlazak na godišnji, plaže su ove godine dostupne, nema strke oko parkinga... Samo biraj.
Last edited by mutava baštarda on 6/7/2021, 08:50; edited 1 time in total
Zločinci se već skoro godinu indentificiraju, a na jesen, zimu ide procesuiranje u Americi, a onda i transferiranje...Slovoslagar wrote:Jedini koji su se pravilli mutavi su donosioci političkih odluka, koji su veći dio 2020. god. pa sve do sada uredno izignorirali vrlo učinkovite tretmane, od kojih najbolji (ivermectin+koktel nekih drugih lijekova+vitamini C i D + cink) smanjuje učestalost ozbiljnih simptoma i smrti za 85%. Dakle, milijuni ljudi su namjerno ostavljeni bez ikakvog učinkovitog medicinskog tretmana, iako isti postoji već godinu dana.Noor wrote:ma ok sam ja već...i nije samo kod mene, puno ljudi s kojima sam pričala ima slične posljedice..a i neke druge koje ja nisam imala
Toliko o tome ....
Virus je nezgodan za određen broj ljudi. Nema spora oko toga.
Ali cjepiva su zdravstveno rizična i ne znam o čemu se tu ima raspravljati. Kakvo jebeno cijepljenje mladih?!
Cjepiva koja su statistički sigurnija od ovih bućkuriša su u prošlosti bivala promptno povlačena kao rizična.
Erine fantazije o 11% invalida su samo nastavak fantazija o smrtnosti koje nemaju veze s činjenicama. Neki ljudi se na ovom forumu na svaki spomen prokuženosti i seroprevalencijskih studija ponašaju kao da govorimo o vanzemaljcima, a radi se o savršeno službenim studijama.
BTW, sestrična moje žene je nedavno završila hospitalizirana nakon cijepljenja. Prekjučer sam saznao. Nije mi baš savim jasno što joj je bilo, u međuvremenu je otpuštena. Inače radi kao medicinska sestra u Kanadi i nikako se nije htjela cijepiti, ali dopizdilo joj je stalno PCR testiranje. Eto...
Osim toga, stižu i lijekovi koji bi po svemu sudeći mogli biti vrlo učinkoviti. Vidjet ćemo.
Ako bude šanse da budu puno puno skuplji od ivermectina, mislim da smo u igri.
Možete vi glumiti sada doktore, istraživače, pronalazače urote, farmaceute al scenarij je sljedeći;
Sezona još mjesec dana, ta delta će se proširiti brzo među necijepljenima i mladima, opet jebada sa mjerama jer ćete im nakrcati bolnicu a oni navikli ne raditi itd. Znači još jedna usrana godina. Al nadam se zadnja
Sezona još mjesec dana, ta delta će se proširiti brzo među necijepljenima i mladima, opet jebada sa mjerama jer ćete im nakrcati bolnicu a oni navikli ne raditi itd. Znači još jedna usrana godina. Al nadam se zadnja
2015-08-15
kaya wrote:Možete vi glumiti sada doktore, istraživače, pronalazače urote, farmaceute al scenarij je sljedeći;
nda...nadam se da neće ali moglo bi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zadnja godina će biti kada oni koji su pustili virus završe na električnoj stolici, a ne da kao sada upravljaju ovom krizom.kaya wrote:Možete vi glumiti sada doktore, istraživače, pronalazače urote, farmaceute al scenarij je sljedeći;
Što se tiče delte... Ma daj, u Britaniji se opet umire od gripe i pneumonije, smrt od korone skoro pa ukinuta, a ako netko i umre od delte ispada da je više cijepljenih nego onih koji nisu.
Eto gledaj koji scenarij će se ostvariti, moj ili ovaj sa električnim stolicama za ljude guštere.mutava baštarda wrote:Zadnja godina će biti kada oni koji su pustili virus završe na električnoj stolici, a ne da kao sada upravljaju ovom krizom.kaya wrote:Možete vi glumiti sada doktore, istraživače, pronalazače urote, farmaceute al scenarij je sljedeći;
Što se tiče delte... Ma daj, u Britaniji se opet umire od gripe i pneumonije, smrt od korone skoro pa ukinuta, a ako netko i umre od delte ispada da je više cijepljenih nego onih koji nisu.
U britaniji su ih rekli od 15.7 ukidaju mjere ( drugim riječima, ko vas jebe, raditi moramo, živite i umrite s koronom, možete se cijepiti ali i ne morate, mi ne radimo više ništa kao mjere da usporimo virus. Pametno)
A ovo da se cijepljeni razboljevaju više je toliko glupo da ne mogu ni komentirati.
2015-08-15
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema