Kapitalist premijer države
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kapitalist premijer države
Kojeg Vladu???!!!jasambrend wrote:Povlašteni vjerovnici ga izabrali...naravno raja će ostati i bez gaća, ali tko ga jebe...imamo Vladu konačno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Konačno premijer koji neće mljeti o ustašama i partizanima,jer ne zna hrvatski....
2015-07-28
Krade najhrvatskijev_vlado wrote:Konačno premijer koji neće mljeti o ustašama i partizanima,jer ne zna hrvatski....
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Možda će o Sovjetima i NATO paktu za vrijeme Hladnog rata?v_vlado wrote:Konačno premijer koji neće mljeti o ustašama i partizanima,jer ne zna hrvatski....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma nece . Kak ne kužiš , on je ekonomski mesijajastreb wrote:Možda će o Sovjetima i NATO paktu za vrijeme Hladnog rata?v_vlado wrote:Konačno premijer koji neće mljeti o ustašama i partizanima,jer ne zna hrvatski....
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Demokracija je očito precijenjena. Ne da za ovog lika nitko nije glasao nego nismo ni znali da postoji. Ako ovo nije materijal za teorije zavjere ne znam šta je...
Za one koji osjećaju nelagodu oko premijera tu je Božo da propiše terapiju. Biti će lijekova...
Kapitalist,premijer države,to je povratak tuđmanizaciji .
2015-07-28
Tuđman, bio u kurcu ili ne, kad gledaš ove lopine koji su ostali nakon njega ispada državnik i pol. Amo se nadati da će ga ovaj nadmašiti.
za početak "dogodio" nam se psihijatar eto sad i farmaceut,to dovoljno govori u kakvom nam je stanju država i oni koji su je na to doveli.
vili40-
2015-08-02
Sjeti se njegove:biće još torbi. ....i evo dokle država došla,da je kriminak sasjekao u početku,ali ženica mutila sa zakladom,unuci sa bankama. .mutava baštarda wrote:Tuđman, bio u kurcu ili ne, kad gledaš ove lopine koji su ostali nakon njega ispada državnik i pol. Amo se nadati da će ga ovaj nadmašiti.
2015-07-28
Premijer i treba bit kriminalac koji zna doći do love.
Divim se takvim ljudima i uvijek ću glasovati za njih.
Ako je znao krasti za sebe, znat će i i za državu.
Tako će i pizda poput mene imati više love.
crvenkasti-
2014-04-17
u Hrvatskoj se glasa za partije (danas to zovu stranke - u moje vrijeme su se stranke primale od 9 do 12), a ne za likove. S obzirom da je lik Milanovica i lik Karamarka bezlican, suvisan, odvratan svim glasacima, birali ste stranke. Niti jedna nije apsolutni pobjednik. pa se sada raduje netko treci.dawson wrote:Demokracija je očito precijenjena. Ne da za ovog lika nitko nije glasao nego nismo ni znali da postoji. Ako ovo nije materijal za teorije zavjere ne znam šta je...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Slučajni premijer. Ili možda nije slučajnost.
Last edited by dawson on Thu 24 Dec - 11:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
u svakom slucaju, od Zorana Milanovica ne moze biti gori. A posto ni Karamarko nije premijer, trebali bi biti zadovoljni. Kako netko rece: "oba su pala"dawson wrote:Slučajni premijer. Ili možda nije slučajnost.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa ne možemo biti zadovoljni budući da je premijer postavljen praktički na prevaru glasača. Istina sve je po zakonu jer u Hrvatskoj se zakoni uvijek slučajno ili namjerno pišu s rupama...
Pa tebe smo uvezli iz bosne da braniš tekovine antifašističke borbe što ne bi ovog iz kanade da pokuša izvesti zemlju iz govana.Sora wrote:Ma jok , meni nista novo od strane Kradezejatre911 wrote:Sora na aparatimaprckov wrote:Joj sto dijasporci razvaljuju, ja kad se vratim bit cu vam ministar za kulturu
Nema promjena , sve isto kao i 90. Te
Zato jer brane HRVATSKE VRIJEDNOSTI UVOZOM IZ KANADE
Ono ..fakat ..nista novo ...ne triba aparate ...
Mozda mi treba lavor za povratit.
danni1-
2014-04-16
Čuj, Hrvat kontra balije... Pa valjda Hrvat ima biti smisla biti premijer, a mediji s forama o engleskom jeziku odlaze na Jakuševac pa onda kao sekundarna sirovina.
Guest- Guest
Eh...Tada su banke još bile hrvatske.v_vlado wrote:Sjeti se njegove:biće još torbi. ....i evo dokle država došla,da je kriminak sasjekao u početku,ali ženica mutila sa zakladom,unuci sa bankama. .mutava baštarda wrote:Tuđman, bio u kurcu ili ne, kad gledaš ove lopine koji su ostali nakon njega ispada državnik i pol. Amo se nadati da će ga ovaj nadmašiti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
caca se vracacrvenkasti wrote:Premijer i treba bit kriminalac koji zna doći do love.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slovački premijer obznanio da države NATO-a i EU razmišljaju o slanju trupa u Ukrajinu
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
Page 5 of 5