Kapitalist premijer države
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kapitalist premijer države
Pa naravno da su mogli. Kao da smo mi ikad birali premijera ili predsjednika sabora ili ministre.kaja_333 wrote:Pa ja bi rade da Karamarko premijer nego neki kemičar. Jebate, mogli su i moju babu tako izabrati.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
provocator-
2015-08-11
Točno,on je za nas nepoznanica za sve ostale znamo da su jebeni retardi nesposobni voditi državu. Ovaj tek mora pokazati koliko zna i može.kaja_333 wrote:Čuj jebala te kumrovečka škola ali nije najvažnije za vodit državu da si manager , pa nece otpuštat, brojit koliko se troši wc papira i drkat u sobi . On mora nesto znati o državi , politici, nacionalnom interesu a za nas je nepoznanica.
danni1-
2014-04-16
flumen wrote:pisi kako ti je u Srbiji sada, a kako ti je bilo prije traktorijade u Rvackoj.crvenkasti wrote:Mogao bih ja i ovdje nešto napisati, Što da napišem?
Ne idem u Srbiju baš često, rugaju mi se da sam glup. Ljepše mi je ovdje.
crvenkasti-
2014-04-17
Joj sto dijasporci razvaljuju, ja kad se vratim bit cu vam ministar za kulturu
2014-04-19
Kad će to biti? Valjda čim završiš ekonomski fakultet... Ali već skelu prebacuju na filozofski pa to trebaš završiti.prckov wrote:Joj sto dijasporci razvaljuju, ja kad se vratim bit cu vam ministar za kulturu
Ne brini, brzo cu ja, a ti do tada prebaci skelu za sank i ubijaj se tugomprovocator wrote:Kad će to biti? Valjda čim završiš ekonomski fakultet... Ali već skelu prebacuju na filozofski pa to trebaš završiti.prckov wrote:Joj sto dijasporci razvaljuju, ja kad se vratim bit cu vam ministar za kulturu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne brini ti za mene... Za razliku od tebe ja živim u svojoj domovini. Ti truneš u tuđini.
Haha e moj mulac ja sam vise u HR nego vani. I kucu sam zavrsio a nemam kredit tako da me necete moc ni deloziratprovocator wrote:Ne brini ti za mene... Za razliku od tebe ja živim u svojoj domovini. Ti truneš u tuđini.
2014-04-19
Ti si jadnik koji hrnba vani a ja sam kuću napravio davno a da nikada nisam bio vani. I živim ko bubreg u loju a ti truneš u tuđini i truni... Ko te jebe.
Ne deložira se samo zbog kredita. Poslat će ti neki račun koji vjerojatno nije tvoj,dok si vani oni će pokrenuti ovrhu. Kad skužiš o čemu je riječ već će ti Sinčić sa svojim zidom branit kuću.prckov wrote:Haha e moj mulac ja sam vise u HR nego vani. I kucu sam zavrsio a nemam kredit tako da me necete moc ni deloziratprovocator wrote:Ne brini ti za mene... Za razliku od tebe ja živim u svojoj domovini. Ti truneš u tuđini.
Nitko nije siguran,ne zavaravaj se.
danni1-
2014-04-16
A pazi sad ovo....imam i stan u Zagrebu pa onda i kucu vanka. Idemo dalje, moja kuca je na moru i vrijedi ko tvoje kompler naselje u kojem ti zivis. A vidi sad ovo, u zivotu nisam digo nista teze od kile.....a kako je kod tebe stanjeprovocator wrote:Ti si jadnik koji hrnba vani a ja sam kuću napravio davno a da nikada nisam bio vani. I živim ko bubreg u loju a ti truneš u tuđini i truni... Ko te jebe.
2014-04-19
Pa slali su za komunalno pa mislili ova budala nece skuzit da ga deremo, onda sam ja njih oderodanni1 wrote:Ne deložira se samo zbog kredita. Poslat će ti neki račun koji vjerojatno nije tvoj,dok si vani oni će pokrenuti ovrhu. Kad skužiš o čemu je riječ već će ti Sinčić sa svojim zidom branit kuću.prckov wrote:Haha e moj mulac ja sam vise u HR nego vani. I kucu sam zavrsio a nemam kredit tako da me necete moc ni deloziratprovocator wrote:Ne brini ti za mene... Za razliku od tebe ja živim u svojoj domovini. Ti truneš u tuđini.
Nitko nije siguran,ne zavaravaj se.
2014-04-19
Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
dobro su te uhljebili... a znaš i plivati, kad tvoji potonu, bar si tako rekao u jednoj prilici...provocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
provocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
Ja živim u Hrvatskoj, hrmbam ko konj, nemam ništa i osjećam se kao rob. I još Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Eto super, zasto si onda ogorcen covjek, jebemu tu skelu vise da jebemprovocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
2014-04-19
Tako je. I u čemu je problem?michaellcmacha wrote:dobro su te uhljebili... a znaš i plivati, kad tvoji potonu, bar si tako rekao u jednoj prilici...provocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
E ti si pravi Hrvat.crvenkasti wrote:provocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
Ja živim u Hrvatskoj, hrmbam ko konj, nemam ništa i osjećam se kao rob. I još Hrvat.
Sad je još dobro, imam hilti.
Ali, prije, užas.
Ali, prije, užas.
crvenkasti-
2014-04-17
u ničem, nadam se da će ti netko izbiti taj hljeb iz usta, i ne dozvoliti ti da plivaš, kad tvoji potonu, i da ćeš i ti osjetiti potrebu da pružiš put pod noge.... pa da ćeš i ti morati ići...provocator wrote:Tako je. I u čemu je problem?michaellcmacha wrote:dobro su te uhljebili... a znaš i plivati, kad tvoji potonu, bar si tako rekao u jednoj prilici...provocator wrote:Pa imam i ja kuću na moru jer moj stari je rođen na moru, Dalmoš. I kaj sad? Ne patim od toga koliko kaj vrijedi jer imam taman onoliko koliko mi treba. Nisam megaloman. U svakom slučaju imam dovoljno pa i više nego dovoljno. I ono najbitnije... Živim u svojoj državi u kojoj sam i rođen a nikad nisam trebao ići robovati i hrmbati vanka.
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slovački premijer obznanio da države NATO-a i EU razmišljaju o slanju trupa u Ukrajinu
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
Page 3 of 5